MatMynor írta 2012.02.13, 00:09 -n:
no, mint alapvetően rajzkedvelő, ám teljesen "dilettáns barom" szólnék hozzá.
Nem biztos, hogy így is akartad írni, de szerintem ez a bekezdés nagyon nem szerencsés, hasonló okokból, mint BePe egyik szarkasztikus kommentjében is megjelent. Ugyanis addig, amíg bárki, bármilyen formában a közönségnek alkot (és pl. nem kizárólag önkifejezésből; de ilyen emberek egyrészt sosem állítanák ki a műveiket [mivel magasról szarnak a visszajelzésre], másrészt valószínűleg kevesebben vannak, mint Rejtő hősei közt a tömeggyilkosok), addig a teljes közönség által megfogalmazott kritika-masszára érdemes figyelni, a kritikusok egyéni hozzáértésétől függetlenül.
Na helló. Úgy látom alapvetően ismét látszik, hogy rosszul vetted ki ezt a dolgot. Ne ijedj meg, nem kell magadra venned. A barom lehet túlzás volt, de a legkevésbbé volt szarkasztikus. A helyzet hogy sok ilyennel találkoztam az utóbbi időben sajnos..

A mai generáció már lassan semmi értéket nem ismer, és általában arra a célközönségre gondoltam, akik olyasmit írnak hogy: Ez király öcsém! -És a hátán ott virít a fűrészes gyilkos, meg a hatszor átmásolt gagyidémonharcos, ráadásul szarul is árnyékolva..elrajzolva stb...
Nem hinném hogy az ilyet magadra kéne venned szerintem. Ez itt a baj, és tényleg igaz hogy ha nem inge... tényleg.
Abban azonban nem értek veled egyet hogy az átlag masszának kéne megfelelni?? Ez nagyon veszélyesen hangzik. Ha így lenne ( és mst nem megyek bele a jeéenleg hazánkban zajló politikai, vallsi dolgokba) De akkor minden jó nő csakis 40-es derekű 35 kiló, 300 köbcentis, szupersz@pó lenne, a többi meg menjen a picsába ha nem felel meg... Érted a dilemmát a dologban? Én nem tudom, de valahogy nem érzem bűnnek hogy nem akarok a munkáimmal mindenkinek megfelelni.
Igazából pont ezért szerettem bele a fantasybe és nem akartam a képzőre menni, mert akkor felelnék meg az éppp elfogadott modern trendnek. De jobban szeretem ha egy-két embernek tetszik akik hasonlóan állnak a világhoz és ez így jó nekem.
Ez olyasmi mintha jól gitároznkék és csak azért mert arra van célközönség, én is aranyesőzni kezdenék...nem, én nem szeretnék, és mást se buzdítanék erre. Szerintem mindenki találja meg a saját stílusát, és abban fejlődjön.
A nem hozzártő rosszindulatú kommentekkel kapcsolatban, az hogy én komolyzene kedvelő vagyok, nem hiszem hogy pozitív dolog lenne ha a koncert után el kezdeném leoltani a csellóst, hogy : hát én azért máshogy húztam volna, meg nem tetszett ahogy leszámoltad...

Miközben soha életemben még csak kezembe sem fogtam egy hangszert sem. Érted? Olyankor mondjuk azt hogy olyan szépen szólt, vagy egyszerűen ha ki akarjuk negatívunkat fejezni akkor azt hogy..ez a stílus nekem nem jön be. De ne menjünk bele szakmai dolgokba, azt hagyjuk azokra akik már otthon vannak benne.
Mégegyszer utoljára: AZt szerettem volna mondani, hogy ne foglalkozzunk a negatív élcelődő emberekkel, csakis a pozitívakkal, akik szívből és nem epéből jövő kritikákat mondanak. És ha mi bölcsebbek vagyunk csak egy fokkal is, segítsük azokat akik a sérülésnél megakadnak. Ennyi. Kérem nem félreérteni, mert ebben igazán semmi szarkasztikus nincs.
Fraktál: érdemes megnézni pár makroszkópikus képet..most nem tudok hirtelen linket,, de elképesztő képek vannak a neten.