Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplója

Szabálykérdések

• Zárt téma Téma lezárva
1546 hozzászólás érkezett eddig

# 967529
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
Rhynn: a kiegeszitobol nem lesz starter, csak 11 lapos booster.
ezen belul ugye legalabbis kitolas lenne ha 3 fix lap lenne minden boosterben :aaaaa:
nem, ezek ugyanolyan uncommon lapok lesznek, mint a tobbi uncommon lap. vagy megtalalod, vagy nem... de legalabb eleg belole 1, mint a plotokbol.

# 967527
rhynn

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 393 Hozzászólás
Értem.
Mert ahogy néztem, a kiegészítőben lesz 3 új Agenda. Azokat fixen kapjuk mint a starterben, vagy úgy, mint mondjuk a kisebb birtokokat a kiegben.

# 967232
morbiczer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2857 Hozzászólás
Majdnem jó, de nem teljesen.

Idézet

Egyszerűen hozzá kell csatolni a házkártyához és 5 hatalompontal növelve a győzelemhez szükséges pontok számát bizonyos kedvezményeket ad.

1. Nem kell hozzácsatolni a házkártyádhoz, hanem egyszerűen mellé rakod. Ez fontos, hiszen minden, amit hozzácsatol(hat)sz a házkártyádhoz, azt megfelelő módszerekkel el is lehet dobatni. a háttér meg nem távolítható el sehogyan sem. (Nem is számít játékban levő lapnak.)

2. Minden háttérkártya ad valami előnyt és valami hátrányt, az Éjjeli Őrség háttér például lehetővé teszi a Éjjeli Őrség jellemzővel rendelkező karaktereknek, hogy részt vegyenek hatalmi és fegyveers harcokban (függetlenül attól, hogy van-e megfelelő ikonjuk. Ezen háttér hátránya tényleg az, hogy 5 ponttal többet kell szerezni. De ez nem minden háttérnél van így. Sőt, több olyan háttér létezik ahol a hátrány valami más.

# 967227
Thaur

Csúf zöld szörny

• Fórumita
  • 1715 Hozzászólás

Emilien LeDément írta 2005.12.15, 20:49 -n:

Agenda = Háttér. Egyszerűen hozzá kell csatolni a házkártyához és 5 hatalompontal növelve a győzelemhez szükséges pontok számát bizonyos kedvezményeket ad. Az Agenda az Agenda. Tudtommal az eddigiekben még nem jött ki olyan lap, ami az Agendat piszkálta volna, és remélem nem is fog. Kirakod játék elején, kiváltja a hatását a játék folyamán és 5 hatalompontal több kell a győzelemhez, ennyi. De majd a nálam okosabbak megmondják a frankót  :)

Az Agenda olyan kartya, ami valamilyen modon modositja a jatek kornyezetet. A Teli kiadasban harom ilyen van, a kezdopakliban mind megtalalod. Peldaul az Egyezseg lehetove teszi, hogy egy masik Haz kartyait aranybirsag nelkul hozd jatekba, igy majdnem ket Hazzal jatszhatsz. Ez kulonosen "frissen bontott" versenyen lehet erdekes, amikor tul keves a karaktered/egyebed egy Hazhoz.

Annyiban kiegeszitenem Emilient, hogy az (altalam latott) Agendak egyfelol valamilyen konnyebbseget adnak (pl. aranybirsag nelkul kihozni bizonyos karaktereke), amiert valami hatrany jar. A Tel agendainal ez az, hogy plusz 5 hatalompont kell a gyozelemhez, vagyis 15 helyett 20; de nem feltetlen van ez igy. Peldaul tegnap titani csataban reszben ugy gyoztem Scorban, hogy sok lovaggal jatszottam, es az Agendam szerint amig nekem tobb lovagom volt, mint neki, 2 helyett 3-at huztam. Ha viszont neki lett volna tobb, ugy csak 1 kartyat huztam volna, ami ugye...

Módosította Thaur: 2005.12.15, 21:42

# 967191
Emilien_LeDement

Törzs-fórumozó

• Inactive
  • 713 Hozzászólás
Agenda = Háttér. Egyszerűen hozzá kell csatolni a házkártyához és 5 hatalompontal növelve a győzelemhez szükséges pontok számát bizonyos kedvezményeket ad. Az Agenda az Agenda. Tudtommal az eddigiekben még nem jött ki olyan lap, ami az Agendat piszkálta volna, és remélem nem is fog. Kirakod játék elején, kiváltja a hatását a játék folyamán és 5 hatalompontal több kell a győzelemhez, ennyi. De majd a nálam okosabbak megmondják a frankót :)

# 967058
rhynn

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 393 Hozzászólás
Legyen ez az első kérdés:
Az Agenda tipusú lap az micsoda?

# 966973
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
itt tessék majd feltenni az újabb, játékmenetet érintő kérdéseket.
Ne felejtse el senki előbb megnézegetni az eredeti Trónok harca CCG topicot se, hátha abban már felmerült az adott kérdés!

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett