Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Pakliötletek, kombók

• Nem írhatsz ebbe a témába
1121 hozzászólás érkezett eddig

# 1119539
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2216 Hozzászólás
Mégvalami:
A Viperával remekül kombóznak a vadak pölö. A három tél korszakás vad (felderítő, hírvivő, szószóló) mintha csak hozzá lett volna kitalálva. 6-os erő mindhárom csatában, ahol mindig dobódik valaki. ha elsőre baltázni megy az ember, akkor jó eséllyel a szem és korona harc már ellenállás nélküli. ha az uralmat is nyered az akár 12 pont egy körben. Ám abból 9 a Viperán. Ha egy kék szem fekete bőr-rel megölik, máris oda a majdnem nyertem szitu. Vagy a Lannisterek adnak neki egy hatalomittast... :)

# 1119533
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2216 Hozzászólás

subaggut írta 2006.09.11, 13:50 -n:

Játszottam egy haverommal múltkoriban, és volt egy olyan lapja a Vörös viperán, ami akkor is nyert neki hatalompontot, amikor elveszített egy harcot. Hát megőrűltem tőle rendesen. Ledobattam Akinek a nevét nem szabad kiejtenivel, de késő volt. A körben példát statuált, és ennyi. A második körben voltunk.  :para:  :ejj:  :para:  :)

Persze a 60 lapos pakliban 3 db Előörs fejszése volt, és 2 Só a szemedben, ne láttam egy felet sem. És 3 Rémálmoból sem jött fel semmi a Viperára. Érdemes egyáltalán ellenlappal átszani, vagy a féktelen támadás, lerohanás, neszenekedelsőkörben beveremazorod paklik dívnak itt is? (Mögöttem 9 éves M.A.G.U.S. kártya múlt áll, és többek között az ilyen paklik miatt kezdek ráunni arra is.)

Azért a Vipera sem egy tuti biztos nyerő lap. Az kétségtelen, hogy erős, és szinte ömlenek rá a pontok, DE! Ahhoz, hogy pontot nyerjen térdelnie kell, és meg kell halnia valakinek, vagy dobódni. Kell hozzá befolyás, hogy felállítsd. Nagyon sok helyen meg lehet fogni. Elpusztítod a befolyást adó dolgokat, érvényteleníted a válasz képességét, vigyázol, hogy ne dobódjon el, ne haljon meg senki. Kiüríted a szövegdobozát. Vagy simán megölöd. :ize:

# 1119453
Nadian

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 89 Hozzászólás
Köszönöm a segítésget! :)

# 1119337
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
azt hozzátenném, hogy amikor Viserion már csatolt lap, olyankor nem számít karakternek.

egyébként ez a nemgyakori, semleges csatolt lap dobatás majd jól elintézi a problémát:
http://tzumainn.com/agot/cards/card.php?card_id=2905

igaz, az új Danyvel
http://tzumainn.com/agot/cards/card.php?card_id=2784
csak 3 arany lesz kijátszani a Teles sárkányokat, úgyhogy a Targa akár vissza is veheti a kezébe őket még az Uralmi fázis előtt.

Módosította Scorba: 2006.09.11, 07:57

# 1119324
Emilien_LeDement

Törzs-fórumozó

• Inactive
  • 713 Hozzászólás
Dobatod mint csatolt lap, dobatod a kezéből, dobatod a játékból mint karakter.
Az új kiadásban sok olyan lehetőség lesz, hogy szemezés esetén megnézed az ellenfél kezét és egy általad választott lapot dobsz vagy baltás harc esetén te választod ki, hogy kit öljön meg. Sebezhetőbb lesz kicsit, nem kell félni. Addig meg remek csatolt lap dobatások vannak.

# 1119319
Nadian

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 89 Hozzászólás
Üdvözletem!

Lenne egy kérdésem; hogyan tudom megakadályozni, hogy az ellenfél ide-oda pakolgassa a Viserionját - azon kívül , hogy ha tudom, akkor megölöm :) ?

# 1118551
berty

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 229 Hozzászólás
üdv. szeretnék tanácsot kérnia targa paklimhoz. kicsit sok lett ugyhogy kikéne venni belőle pár lapot de nekem fogalmam sincs hogy mit.
ebbe kérem segítségeteket. gondolkoztam az észak védelmezőin háttérlapon csak az a gáz h nincs meg:D.

Pénzen vásárolt hűség
Biztonságban a falak közt
Kolduskirály
Szeresd kötelességed
Az istenek szólítanak
Szólítsátok hadba a birodalmat
Az előrelátás jutalma

3 penthosi zsoldosok
3 vérszomjas khal
3 a vadak követe
Naathi szolgálolány
3 a vadak hírvivője
Jhogo
3 a pénzügyek intézője
3 kék ajkú boszorkány mester
Keleti zsoldos
2 qotho
3 az idegen szeptonja
2 a felszabadítottak
Feltörekvő rabszolga

2 kelet bölcsessége
3 hadi tanácsadó
Gyilkolásra született
3 xaro ajánlata
Harrenhal ura
2 hatalomra emelkedett
Lovagló korbács
Papírpénz
Hazugságra nevelték
Horda vezér
2 a dorniak cifrasága

3 parlagon heverő mezők
3 keleti birtok
3 ghiscari örtorony
2 kisebb birtok
2 keresztút
A régi adomány
Myri villa

A királynő védelmében
3 gyülekező alkonyatkor
Ne add fel
Az utolsó csata a falon
3 Daenerys királynő parancsa
Westeros vérzik
A névtelen másik ellen

nah ennyi lenne.

előre is köszi.
berty

# 1118198
purka

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 292 Hozzászólás
Kösz Nico, beszéltem tegnap Vincuval és mondta, h minden lapot a rendelkezésemre bocsátottál. Örök hála :felvon:

# 1117045
purka

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 292 Hozzászólás
Nico, Scorba köszi mindkettőtöknek a közreműködést, télleg örülök, h úgy néz ki minden lap összejön a kis paklimhoz. Valszeg ezzel se leszek világmegváltó, dehát én még a tanulás korszakában vagyok.
Ja és Vincutól tudom, hogy neki már nem kellenek Greyjoy lapok, mert dobta azt a pakliját.

Purka

# 1116774
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
Nico: valoszinuleg sikerul megszervezni :rohog:

# 1116767
Nico

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1278 Hozzászólás
Amit Purka kért, abból minden van. De valószínűleg nem fogok menni a versenyre, úgyhogy... Scorba, oda tudom adni neked a lapokat? Aztán majd te is hajtsd be verseny után :rohog: Lécci :D

# 1116718
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás

Scorba írta 2006.09.5, 16:42 -n:

purka:  :) Vincu is Grey lapokat kert, nekem meg eleve csak 2 orokosom van :D de hatha akad meg valakinek kolcson... vagy beszeljetek meg, kinek hianyzik kevesbe :sor:
Samwellem sajnos csak 1 van, az meg nekem is kellene a paklimba :lol: (illetve van egy kolcsonbe Mangonal is, ha neki mar nem kell..... :) )
A Repedesekkel lehet h szinten gond lesz, de biztos sikerul szerezni (majd megszervezzuk :rohog: )
Este tudom megnézni mi van a mappában a magyarok közül..

# 1116710
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
purka: :) Vincu is Grey lapokat kert, nekem meg eleve csak 2 orokosom van :D de hatha akad meg valakinek kolcson... vagy beszeljetek meg, kinek hianyzik kevesbe :sor:
Samwellem sajnos csak 1 van, az meg nekem is kellene a paklimba :lol: (illetve van egy kolcsonbe Mangonal is, ha neki mar nem kell..... :) )
A Repedesekkel lehet h szinten gond lesz, de biztos sikerul szerezni (majd megszervezzuk :rohog: )

# 1116703
purka

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 292 Hozzászólás
Mondtad Scorba, hogy minél gyorsabban írjam meg, h milyen lapok kellenének a hétvégi versenyre a paklimba. Az alábbiak:

2 Szabad nép tagjai promólap
3 Szigeti örökös
1 Samwell Tarly
1 Az idegen septonja
1 ifjú lándzsasszony
2 Hadi tanácsadó
3 Repedések a falon
1 Meereen uralkodója

Előre is köszi (Payának is)

Purka

# 1116331
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
a sitera kitettem már elégszer :rohog:
nem véletlen nem az rpg.hus címem használom :D

# 1116328
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás

Scorba írta 2006.09.4, 22:01 -n:

...vagy a sandor.clegane@gmail.com címre.

Nem bátor dolog egy módosítás nélküli e-m,ail címet kitenni egy nyilvános fórumra? :rohog: :D

# 1116313
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás

Idézet

Más városokban nem nyomják a Trónok harcát, csak Pesten meg Szegeden?

de biztos nyomják máshol is, de nekem sajnos nincsen kristálygömböm hogy kiolvassam belőle a neveket, hanem azt várom, hogy jelentkezzenek az emberek, hogy "igen, én is játszok, írjál fel engem, meg ezeket a haverjaimat" :lol:
a jelentkezést ide az offtopicra is felírhatod, vagy a sandor.clegane@gmail.com címre.

# 1116312
purka

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 292 Hozzászólás
Hali

Köszi mindkettőtöknek a segítséget (Scorba,Paya), holnap összeírom a listát, mondom csak egy pár lapról van szó.
Más: Scorba hogy kell jelentkezni a játékoslistára?
Más városokban nem nyomják a Trónok harcát, csak Pesten meg Szegeden?

Purka

# 1116143
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
a thkrulezen az etc menuben...

ha direkt linket irok le, behal a forum es nem kuldi el :lol: rejtelyes, majd megkerdem BePet hogy ez mitol lehet.

# 1116114
Aeren

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1619 Hozzászólás
Játékoslista???

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett