Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Bejelentkezés

• Nem írhatsz ebbe a témába
109 hozzászólás érkezett eddig

# 1834437
Attila

Banned

• Fórumita
  • 4106 Hozzászólás
sfmag cikk alá hozzászólást írtam. A hozzászólás előtt bejelentkeztem az sfmag főoldalon.

A hozzászólás elküldésekor a böngésző nem jelenítette meg a cikket, csak egy fehér képernyőt. Kézzel visszatérve a hozzászólás szerzője: anonymous.

http://sfmag.hu/2011/03/04/hirsalata-9-het/#comment-1453

Ezzel párhuzamosan fenn voltam a chaten is, ahová csak úgy tudtam belépni, hogy az lfg-n kiléptem, majd beléptem, mert nem engedett be a rendszer. (Az sfmag belépés ez után történt.)

Firefox 3.6.15

# 1823447
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
valszeg most jart le az elozo cookie-d elettartama, elvileg mostantol egyszerre jelentkeztet majd ki a rendszer.
/ha barmi ketseg van, a cimlapon kell bejelentkezni, az mindenhova beleptet/

# 1823360
Blob

Kockavadász Ogre

• Fórumita
  • 1413 Hozzászólás
Amikor megérkezem a site-ra, vagy annak fórumára, belépve vagyok (ami jó). Viszont ha egy cikkre rákattintok (cikkre tehát), annak oldalán már nem vagyok belépve. Újra belépve viszont a főoldalra dobódok vissza (viszont ha újra rámegyek a cikkre, már belépve maradok).

# 1820782
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
javitva...

# 1820513
Attila

Banned

• Fórumita
  • 4106 Hozzászólás
Apróság, de nekem az sfmag címoldalon a bejelentkező ablakban nem látszanak a gombok feliratai. (bejelentkezés/regisztráció)

# 1818080
Simulacrum

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 383 Hozzászólás
Köszönet!

# 1818001
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
egyelore 3 napig bennmarad egy login.
vegleges `megjegyzes` biztosan nem lesz, biztonsagi okok miatt, de elkepzelheto, hogy felemelem majd 1-2 hetre ezt a limitet, ha a 3 napos bennmaradas stabilsan uzemel.

update: mostantol 10 napig marad egy login belepve...

# 1817994
Simulacrum

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 383 Hozzászólás
Megjegyzési lehetőség nem lesz most már? Hogy ne léptessen ki pár naponta?

# 1817872
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás

Akinek problemaja van a belepessel az egyik tagoldalon vagy az LFG cimlapjan:

Lepjen be az lfg.hu cimlapon/forumon ugy hogy a forumra biztosan be legyen jelentkezve.

Ezutan a http://lfg.hu/beallitasok/ oldalon valtoztasson jelszot (megadhatja ujnak ugyanazt ami a regi)

Utana probaljon meg belepni az adott site cimlapjan is.

# 1816997
daekow

Ormányosbogár

• Fórumita
  • 2798 Hozzászólás
Hali.

BePe: köszönöm, működik! :)

:sor: :sor:
d.

# 1816821
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
daekow: kaptal mailben egy uj jelszot amivel mukodik. :)

# 1816709
daekow

Ormányosbogár

• Fórumita
  • 2798 Hozzászólás
Hali.

BePe: még érdekesebb a dolog... :)
Most a jelszó cseréjénél rendes bejelentkezést kért, ahova többször begépeltem a jelszót, majd ennek sikertelenségekor másol-beilleszt opcióval is bevittem a jelszavamat (amit egyébként nem csak az lfg-n használok, de máshova most is beenged, tehát nem elgépelés...) és mindig csak rezeg egyet az ablak... A jelszóban van kisbetű, nagybetű, szám és ascii is, a böngészőm IE8.

Asszem írok egy emailt. :)

:sor:
d.

# 1816628
Hanna

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1706 Hozzászólás
Köszi, elmúlt a probléma :)

# 1816627
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
Hanna
elvileg javitva, legalabbis nekem most sikerult ugy belepnem, hogy ugyanazon bongeszo kulonbozo tabjain egymas utan lepegettem be sfmag/lfg majd forditva es nem leptetett ki sehonnan utkozben.
kerlek ellenorizd Te is es jelezz vissza.
koszonom.

# 1816480
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
koszonom, utananezek be tudom-e leptetni egyszerre minden partnersite-on is a felhasznalot, ha kozpontilag lep be.

# 1816429
Hanna

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1706 Hozzászólás
Ugyan nem életbevágó probléma, de gondoltam, szólok: ha belépek az LFG.HU-n vagy a fórumán, és aztán egy másik ablakban az SFmagra is, akkor előbbin kidob a rendszer és újra be kell jelentkeznem. Újrajelentkezésnél viszont már működik és két ablakban párhuzamosan be vagyok léptetve mindkét site-on.

# 1816413
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
Blob
elkepzelheto, hogy a login rendszerek varialasa miatt egy teljes cookie torlest megerne a bongeszoben a dolog, hogy friss alappal lehessen indulni.

daekow
es biztosan nem gepelted el?
ezt nem tudtam reprodukalni csak akkor ha valoban mast adtam meg...
/biztonsagi okokbol muszaj a jelenlegit is megkerdezni, mert maskepp ha vki bennhagyja a loginjat pl egy suliban akkor szinte biztosan bukja ugy az accountjat.../

# 1816411
Blob

Kockavadász Ogre

• Fórumita
  • 1413 Hozzászólás
Nekem meg fordítva: bejelentkezve vagyok (Jelszó megjegyzés és cookiek engedve), ha az lfg.hu-ra lépek friss bekapcsolásnál, majd a fórumra lépve nem vagyok bejelentkezve. Ezek után ha bejelentkezem a fórumon, vissza kerülök az első oldalra, belépve, majd újra fórum és belépve maradok.

# 1816373
Leaxe

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1215 Hozzászólás
megoldva...

# 1816358
Leaxe

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1215 Hozzászólás
detto. Forumra automatikusan bejelentkezek, de a folapon semmi nem tortenik bejelentkezeskor, csak ujra visszakapom a bejelentkezes mezot. Nem tudtam semmihez hozzaszolni.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett