auer írta 2012.09.07, 10:02 -n:
A vámon a csomagokat fel is bontják szóval 50-50 h mi lesz vele. Ha elkapják a vámon akkor ~+27% fizetsz rá. Trükközni nem lehet szerencsén múlik mi megy át mi nem.
Tudom, hogy régi, de visszakanyarodnék rá
Szóval ismerősöm idén, nem is olyan rég berendelte külföldről a Kindle Paperwhite-ot, és bezony megakadt a vámon, úgyhogy perkálhatott is szegényem rendesen.
Én tavaly (ezek után a postok után) inkább vettem itthon egy Kindle 5-öt, amit nem is bántam meg, mert nagyon jó kis gép, és azóta már visszahozta az árát is.
Megmondom őszintén, hogy én ennek az e-book dolognak nagyon ellene voltam, és még most is szívesen olvasnék rendes könyvet, de be kellett magamnak vallanom, hogy a pénztárcám nem bírja azt az iramot, amiben általában olvasok (könyvtári könyvet meg nem olvasok - nem tudom miért, ez nálam mindig így volt, hogy inkább vártam egy hónapot, és megvettem a saját példányt). És igazából ezen az e-papíron nem is olyan szörnyű olvasni.
Most úgy vagyok, hogy lehet veszek egy Paperwhite-ot, csak nem tudom mennyivel jobb ez, mint az 5-ös Kindle. Pl. az oldalsó led világítás néha jól jönne, amikor asszony már szunyókál mellettem, és ne kelljen felkapcsolnom az olvasólámpát, ami zavarja. Meg persze azért nagyon izgat az is, hogy menyivel világosabb a "papírja".

TW

Oldal tetejére