Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New Order

George R. R. Martin

• Nem írhatsz ebbe a témába
5084 hozzászólás érkezett eddig

# 1945891
lancaster

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 50 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásapirate9876 írta 2012.05.02, 16:13 -n:

Előrendelhető az 5. könyv !!

PUHA FEDELES változat : http://www.alexandra.hu/sc

ripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=722097

KEMÉNY FEDELES változat : http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=722096

A méretek , oldalszámok és a tömeggel mintha gondok lennének.

Kösz! Meg is lett rendelve :D

# 1945884
pirate9876

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 297 Hozzászólás

Előrendelhető az 5. könyv !!

PUHA FEDELES változat : http://www.alexandra.hu/sc

ripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=722097

KEMÉNY FEDELES változat : http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=722096

A méretek , oldalszámok és a tömeggel mintha gondok lennének.

# 1945714
nerolex

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 3 Hozzászólás
Engem nagyon kellemes meglepetésként ért mikor a Kaszás viharát kiadták a puha kötés után keménykötésben is, pedig tudtommal a malaza sorozat kevésbbé keresett, mint jég és tűz dala... ha annál meg lehetett csinálni akkor ennél is lehetne, szóval én még reménykedek...
Nincs már egyébként valami pontosabb dátum, mikorra várható a megjelenés?

# 1943745
anarion

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 654 Hozzászólás
Jómagam is úgy vagyok vele, hogy ha kijön magyarul keményborítós változatban, akkor megveszem.

Ha nem, akkor marad az eredeti angol, és ha magyarul is el szeretném olvasni, majd meglesz valamilyen elektronikus formátumban.

# 1943552
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2212 Hozzászólás
Remélem valóban nincs, de igazából mindenki tudja, hogy teljesen mindegy milyen formátumban, módon adják ki, úgyis a fele világ megveszi, akkor hype van körülötte.
Mióta pörög az HBO-s sorozat, nem tudok úgy járműre szállni, hogy valaki kezében ne legyen ott valamelyik rész. Ami persze jó. Sőt nagyon jó, mert biztosítva van a kiadás, a kérdés az, hogy mennyit akarnak legombolni a népről.
Nekem megvan angolul, de mindenképp megveszem magyarul is. Mert egy buta fanatikus vagyok, kábé mióta megjelent angolul az első rész. Arra nem sok esélyt látok, hogy az első keményfedeleshez passzoljon, sokkal sanszosabb, hogy a mostani puhatégla forma jön. Persze üdvözítőnek találnám, ha mégis az igényesség diadalmaskodna.

# 1938778
Alyr_Arkhon

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2002 Hozzászólás
Nincs napirenden a kettébontás tudtommal.

# 1938774
woof

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 877 Hozzászólás
Kizártnak tartom a két kötetet, ez szóba sem került. Meg aztán ha a vastagabb SoS-t is kinyomták egyben...
Hogy szétesik-e, az meg majd utólag kiderül. Nekem még az első keményborítós van meg, ugyancsak szétesőfélben, bár ez rengetegszer volt forgatva.

# 1938772
MatMynor

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 516 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásawoof írta 2012.04.03, 21:52 -n:

Ehhe, értem. Nos, a múltkor voltam bent a kiadóban, és azt mondták, nagyon szeretnék két kötetben, vagy inkább háromban kiadni, de úgy, hogy azok is minél hamarabb darabokra essenek. Ez a cél.

(Másként: tudja a tököm :D)

Sejtettem, hogy csak pénzt akarnak keresni...

(asszem a két könyvre bontás ironizálás nélkül is jogos kérdés, tekintve, hogy máshol is jelent így meg a paperback kiadás, és az eredeti nyelvű, egykötetes paperback is elég szétesősnek tűnt olvasgatás közben. A legalább két-háromféle keményfedeles magyar kiadás félbemaradását már hagyjuk is, itthon az ember nem gyűjt sorozatot, amíg annak minden részét ki nem adták, ha van esze. Ja, meg a szmájli. :D)

Módosította MatMynor: 2012.04.03, 22:12

# 1938768
woof

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 877 Hozzászólás
Ehhe, értem. Nos, a múltkor voltam bent a kiadóban, és azt mondták, nagyon szeretnék két kötetben, vagy inkább háromban kiadni, de úgy, hogy azok is minél hamarabb darabokra essenek. Ez a cél.

(Másként: tudja a tököm :D)

Módosította woof: 2012.04.03, 21:56

# 1938759
MatMynor

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 516 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásawoof írta 2012.04.02, 23:59 -n:

Ezt tőlem kérded? :he:

bárkitől, aki tudja. Ez a fórumlátogatók köréből gondolom Alyrt és esetleg téged jelent.

# 1938755
Alyr_Arkhon

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2002 Hozzászólás
Wooffal lassan celebbé érünk. http://www.nivomagazin.hu/hir/Cikkek-riportok/Tronok-Harca

# 1938425
woof

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 877 Hozzászólás
Ezt tőlem kérded? :he:

# 1938387
MatMynor

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 516 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásawoof írta 2012.04.01, 21:23 -n:

Ott nincs "vagy", puha lesz az.

Rögtön két könyvbe vágva, vagy egy darabokra eső monstre kockaként? :aboci:

# 1938366
colly

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 66 Hozzászólás
Hát igazán köszönöm a pontos utánanézést! :)

# 1938355
woof

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 877 Hozzászólás
Megnéztem:

SoS függelék nélkül: 2 300 000 karakter
DwD függelék nélkül: 2 260 000 karakter (tokkal-vonóval 2 345 000)

A SoS függelék sajnos nincs meg docban, azt nem tudom megszámolni, de feltételezhetjük, hogy a két függelék közt nincs nagyságrendi különbség.

# 1938352
woof

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 877 Hozzászólás
Az oldalszám és a tényleges hossz nem feltétlenül függ össze:)

Azt hiszem, a DwD egy nagyon kicsivel rövidebb.

# 1938350
Blazious

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 171 Hozzászólás
Hát az angol keménykötéses 1000 valamennyi. Nem tudom a kardok mennyi keményben, de valahol ekörül van az is.

# 1938325
colly

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 66 Hozzászólás
Most nyugodtan cáfoljanak meg az illetékesek, de a Dance függelékkel együtt oldalszámban hosszabb mint a Kardok, igaz?

# 1938280
Gibbon

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 22 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásawoof írta 2012.04.01, 21:23 -n:

Akkor győzött az Alexandra legendás igényessége. A keménykötéses kiadások tulajdonosaként bizton állíthatom, hogy részemről akkor marad az igényes angol nyelvű kiadás.

# 1938169
woof

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 877 Hozzászólás

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett