Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Cantina Liga 2

• Zárt téma Téma lezárva
385 hozzászólás érkezett eddig

# 1942601
Kopi_

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 562 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásascottish írta 2012.04.18, 16:34 -n:

Újabban az OBBLM oldalon nem tudok journeyman-t szerződtetni. A legutolsó meccsemen volt három, nem csináltak semmit, kirúgtam mind a hármat, gondoltam új meccs, új játékosok (nehogy mezszám ütközés legyen, vagy akármi)

Azóta a legördülő ablakban nem jelenik meg sorszám és így leokézni sem tudom. Mit baxtam el?
Szerintem nem jól próbáltad meg felbérelni a Journeyman-eket.
Így kell:
Hire player, majd kipipálni a Journeyman? utáni kockát. :)

A Hire Journeyman menüpont arra van, hogy egy meglévő pótjátékost szerződtess (kifizetve ezzel a teljes árát).

Üdv:
Attila

# 1942513
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaKopi_ írta 2012.04.18, 08:08 -n:

Sziasztok!

Egy kis pontosítás kérnék a SlannFrakció 69-es - Elszabadultak mérkőzés végeredményéhez, ugyanis a szabálykönyv szerint a nyertes dupla bevételt kap, a vesztes meg veszít egy FF-et, értelemszerűen a másik csapat ugyanezt 3d6-al dobja. Ahhoz hogy az eredeti kiírásban megadott feladás, vagy mérkőzés le nem játszása esetén teljesüljön a 0 pont szabálya, annak a csapatnak kell a Concede 1-re állítani, aki miatt nem jött össze a játék, vagy aki feladta.

Attila

Köszönöm,hogy szóltál.Javítottam.

# 1942486
scottish

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 508 Hozzászólás
Újabban az OBBLM oldalon nem tudok journeyman-t szerződtetni. A legutolsó meccsemen volt három, nem csináltak semmit, kirúgtam mind a hármat, gondoltam új meccs, új játékosok (nehogy mezszám ütközés legyen, vagy akármi)

Azóta a legördülő ablakban nem jelenik meg sorszám és így leokézni sem tudom. Mit baxtam el?

# 1942358
Kopi_

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 562 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.04.18, 08:30 -n:

Amit írtál hol olvastad én nem találom (mármint a nyertes dupla bevétel stb.)
BB Comptetition Rules 29 page Conceding section.

A player that concedes (see page 15) before setting up for a kick-off where he could only field 2 or less players suffers no additional penalties. If one coach concedes the match for any other reason then the winner gains all of the loser’s winnings and MVP from this match. In addition, the loser automatically loses one Fan Factor and may not roll for a new one, and any players in the loser’s team that have 51 SPPs or more will leave the team on a D6 roll of 1-3. Roll separately for each player with 51 or more SPPs to see if they leave.

Attila

# 1942346
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás
Elszabadultak edzője nem állt ki.
Amit írtál hol olvastad én nem találom (mármint a nyertes dupla bevétel stb.)

Hozzászólás olvasásaKopi_ írta 2012.04.18, 08:08 -n:

Sziasztok!

Egy kis pontosítás kérnék a SlannFrakció 69-es - Elszabadultak mérkőzés végeredményéhez, ugyanis a szabálykönyv szerint a nyertes dupla bevételt kap, a vesztes meg veszít egy FF-et, értelemszerűen a másik csapat ugyanezt 3d6-al dobja. Ahhoz hogy az eredeti kiírásban megadott feladás, vagy mérkőzés le nem játszása esetén teljesüljön a 0 pont szabálya, annak a csapatnak kell a Concede 1-re állítani, aki miatt nem jött össze a játék, vagy aki feladta.

Attila

# 1942342
Kopi_

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 562 Hozzászólás
Sziasztok!

Attila

# 1942298
bbzs

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1024 Hozzászólás
Nos, akkor ez is megvolt, még sincs este... ja de van.

Mindenesetre azért innentől jogos elvárás, hogy minden különösebb felhajtás nélkül mindenki (aka. én) késhessen két napot a meccse lejátszásával... na mindegy.

Készüljetek a zombi zombi hátán ütközetre!

# 1942164
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás
Információm szerint mai nap kerül lejátszásra a mérkőzés...

Hozzászólás olvasásabbzs írta 2012.04.17, 13:34 -n:

Tekintve hogy 24 ember vár az eredményre szerintem is illene legalább a lejátszás tényét megerősíteni!

# 1942143
bbzs

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1024 Hozzászólás
Tekintve hogy 24 ember vár az eredményre szerintem is illene legalább a lejátszás tényét megerősíteni!

# 1942128
Ren_the_Unclean

Gyűrűlidérc

• Fórumita
  • 587 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaViharmadar írta 2012.04.16, 09:20 -n:

L'unodendri - Chaos Null-Starz <--- elvileg ma lesz (tegnap kaptam e-mail-t )
Vajon Ghulk és p_jozsi lejátszották tegnap a meccsüket? Eredmény sajnos ezidáig nem került fel...

Én már szeretném szervezni a meccsemet a 3. fordulóra.

# 1941769
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás
Én sem szeretném elvenni senkinek a kedvét ... bár az előző fordulóban is rendkívül szigorú voltam Kildarfékkal...
Felhívom ismét az ellenfelem.Amennyiben ma le tudjuk játszani levonom az 1-1 JJ-t...amennyiben nem a szabályok szerint megyünk tovább...

# 1941759
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 662 Hozzászólás
Szerintem meg simán felejtsük el azokat, akik nem képesek betartani a szabályokat. Mindenki találhat ezernyi kifogást, de akkor inkább egy olyan liga kellene. Az lenne a nyerő, akivel a legnehezebben lehet meccset egyeztetni.

Teljességgel érthetetlen, hogy miért nem lehet egy helyen egyeztetni a meccseket (mondjuk itt).
Esetleg akadna, a játék iránt érdeklődő az olvasók között, aki lemenne megnézni, vagy csak (csendben) szurkolna. (A következő fordulós ellenfele rommá veréséért... )

Puff...

# 1941750
bbzs

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1024 Hozzászólás
Szerintem a két olyan fordulóból, ahol számít a csúszás, ez az egyik. Hiszen amíg nem tudjuk ki-kivel játszik majd, még időpontot egyeztetni sem tudunk. A hosszú hétvégével együtt azért rövidül így a forduló hossza. Nem gondolom, hogy büntetni kell, csak vállat se vonjunk erre.

# 1941735
Kopi_

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 562 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.04.16, 09:35 -n:

ha szigorúan vesszük a szabályokat akkor mindkét játékosnak mínusz 1 joker, ha még szigorúbban akkor mindkettőnek 0pont 0bevétel 0szjp hiszen vasárnap éjfélig tartott a forduló...
Szerintem mivel előre szóltak, nem kellene mindjárt ilyesmikkel büntetni őket (ráadásul nem releváns a csúszás).

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.04.16, 09:35 -n:

SlannFrakció 69-es - Elszabadultak <---- nincs infóm,ellenfelem pétek (a megbeszélt meccs időpont lemondása óta) nem jelentkezett
itt pedig elvileg a BB szabálykönyv szerinti eljárás (2-0 dupla MVP)...
Egyetértek.

# 1941701
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás

Két mérkőzés eredményére/lejátszására várunk:

ha szigorúan vesszük a szabályokat akkor mindkét játékosnak mínusz 1 joker, ha még szigorúbban akkor mindkettőnek 0pont 0bevétel 0szjp hiszen vasárnap éjfélig tartott a forduló...

SlannFrakció 69-es - Elszabadultak <---- nincs infóm,ellenfelem pétek (a megbeszélt meccs időpont lemondása óta) nem jelentkezett

itt pedig elvileg a BB szabálykönyv szerinti eljárás (2-0 dupla MVP)...

# 1941699
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás
Két mérkőzés eredményére/lejátszására várunk:

# 1941673
TimeBandit

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 207 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaKopi_ írta 2012.04.15, 21:02 -n:

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.04.15, 11:55 -n:

Esélyek:
A törpéknél egy futó kivételével mindenki blokkol a nekroknál két kivétellel mindenki regenerál.
A farkas-ghoul trió gyorsaságát überelni nem tudját a nem túl magasak ellenben egy adag szakállas megnehezíti a cselezést (szerelés skill). Mindkét oldalon fennáll a kitolás veszélye. Páncélzatban gyengébb a feltámasztott gárda.
Szerintem:
Szoros 2-1-es meccs lesz és az első kezdőrúgás eseménye meghatározó lehet. Amíg a farkas pályán van előnyt élvez a Gyászhuszárok.
Győzelmi mutató:
Karaz-A-Hungarise 51%
Gyászhuszárok 49%
Ez nagyon korrekt lett. Annyi kiegészítés, hogyha nem tudok 9+-nál nagyobbat dobni sérülésdobásoknál, akkor esélyem sem lesz... Különben meg amikor legutoljára játszottunk, kikaptam, csak akkor a felállás az volt, hogy én voltam törpékkel, Ő meg nekrókkal.

Attila

Igazából az 50-50%-ot korrektnek tartom, hiszen mind a két csapat rendelkezik előnnyel és hátránnyal is... megjegyezném sok fog múlni azon is, hogyan játszom a 100k különbségemmel, mindenesetre jó meccs lesz. (U.i.: @Kopi Nemtom mi van a U2 dobozzal, hogy mindenki nehezen kapja meg, de már elküldtem.)

# 1941611
Kopi_

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 562 Hozzászólás

Esélyek:
A törpéknél egy futó kivételével mindenki blokkol a nekroknál két kivétellel mindenki regenerál.
A farkas-ghoul trió gyorsaságát überelni nem tudját a nem túl magasak ellenben egy adag szakállas megnehezíti a cselezést (szerelés skill). Mindkét oldalon fennáll a kitolás veszélye. Páncélzatban gyengébb a feltámasztott gárda.
Szerintem:
Szoros 2-1-es meccs lesz és az első kezdőrúgás eseménye meghatározó lehet. Amíg a farkas pályán van előnyt élvez a Gyászhuszárok.
Győzelmi mutató:
Karaz-A-Hungarise 51%
Gyászhuszárok 49%
Ez nagyon korrekt lett. Annyi kiegészítés, hogyha nem tudok 9+-nál nagyobbat dobni sérülésdobásoknál, akkor esélyem sem lesz... Különben meg amikor legutoljára játszottunk, kikaptam, csak akkor a felállás az volt, hogy én voltam törpékkel, Ő meg nekrókkal.

Attila

# 1941482
scottish

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 508 Hozzászólás
Azért azt se feledjük, ha az átkozott discret family kockákkal játszák sima törp nyerés lesz. Az omizónus erdei elfek is ennek estek áldozatul: 1. kör halál, második körben már nem volt rerollom, harmadik körben már négyen voltak az elfekvőben. Wardancer cselre duppla egyes. :(

Persze savanyú a szőlő, de ha jól rémlik hasonló meccset vívtunk mi is a KOCC-on, bár ott a befejlődött játékosok már tudtak kompenzálni, így 4:0 TD, 0:5 CAS, ami több, mint vicces volt.

Mivel a két első már biztos így a sorsolás kiírása előtt egy kis beharangozó:

Karaz-A-Hungarise [TimeBandit - Kelet 1] vs Gyászhuszárok [Kopi - Nyugat 1]
Nézzük először a két menedzsert.
TimeBandit a feltörekvő ifjú nemzedék képviselője, a 2010-ben az Év Újonca, 2012-ben Fehérváron győztes Észak Barbárai csapat tagja.
Kopi a nyugodt erő, 2011-ben az Év Edzője, 2012-ben Fehérváron győztes Észak Barbárai csapat tagja.
A törpe csapat eddig két nyertes csatán van túl, egy káosz és egy erdei elf sereg látta kárát tevékenységüknek. Három fejlődött játékos van a keretben (guard-blitzer, block-runner, mighty blow-troll slayer) Spike! értéke jelenleg 127 és minden pozició játékos rendelkezésre áll.
A nekromanták szintén két győztes mérkőzést abszolváltak ráadásul TD-t sem kaptak (ork és patkány volt a szenvedő fél) Két fejlődés volt eddig (mighty blow-werewolf, block-ghoul) Spike! értéke most 127 viszont hiányzik még a második farkas a keretből.
Előnyt jelenthett, hogy Kopi 13-as keretet tud felmutatni (az egy mozgást vesztett zombie nem igazán számít) míg TimeBandit szűkösebb 11-es kerettel számolhat.

Esélyek:
Szerintem:
Győzelmi mutató:
Karaz-A-Hungarise 51%
Gyászhuszárok 49%

# 1941472
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás
Mivel a két első már biztos így a sorsolás kiírása előtt egy kis beharangozó:

Karaz-A-Hungarise [TimeBandit - Kelet 1] vs Gyászhuszárok [Kopi - Nyugat 1]
Nézzük először a két menedzsert.
TimeBandit a feltörekvő ifjú nemzedék képviselője, a 2010-ben az Év Újonca, 2012-ben Fehérváron győztes Észak Barbárai csapat tagja.
Kopi a nyugodt erő, 2011-ben az Év Edzője, 2012-ben Fehérváron győztes Észak Barbárai csapat tagja.
A törpe csapat eddig két nyertes csatán van túl, egy káosz és egy erdei elf sereg látta kárát tevékenységüknek. Három fejlődött játékos van a keretben (guard-blitzer, block-runner, mighty blow-troll slayer) Spike! értéke jelenleg 127 és minden pozició játékos rendelkezésre áll.
A nekromanták szintén két győztes mérkőzést abszolváltak ráadásul TD-t sem kaptak (ork és patkány volt a szenvedő fél) Két fejlődés volt eddig (mighty blow-werewolf, block-ghoul) Spike! értéke most 127 viszont hiányzik még a második farkas a keretből.
Előnyt jelenthett, hogy Kopi 13-as keretet tud felmutatni (az egy mozgást vesztett zombie nem igazán számít) míg TimeBandit szűkösebb 11-es kerettel számolhat.

Esélyek:
Szerintem:
Győzelmi mutató:
Karaz-A-Hungarise 51%
Gyászhuszárok 49%

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett