Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Gondolatok,javaslatok

• Nem írhatsz ebbe a témába
1271 hozzászólás érkezett eddig

# 1942674
Torq

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 486 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásamR_mU írta 2012.04.16, 11:09 -n:

3xl, 4xl és 5xl méretben nincs kétszínű póló, csak "sima"
Én innen fogok vásárolni, aki még akar az a méretet és színt írja meg.

Hímzéssel sokkal szebb lenne, ezért még futok egy kört.

Felvarrók. Sajnos konkrét árat rá csak konkrét megkeresésre adnak azokon, amiket én találtam:
http://felvarrohimzes.com/
http://www.felvarro.hu/
http://deniskft.hu/himzett_felvarro
http://kingse.hu/?cat=8

Sajnos most nincs túl sok időm bogarászni köztük:(

# 1941999
Torq

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 486 Hozzászólás
Akkor nekem egyszínű galléros lesz (Gildan Ultra 3800), mert a 2xl-es az kicsi, muszáj a 3xl-es. :D Pirosban és feketében.

Hímzés/felvarrás: valahol le kell gyártatni a felvarrókat, aztán majd megbeszélem Monkával, hogy varrja fel a pólókra a kívánt helyre. Esetleg lehetne valami kisebb emblémát is rakni a gallérokra.
Gondolom egyben lenne célszerű rendelni, hátha úgy kedvezményesebb a dolog. Azaz előre mindenki ad pénzt a kiválasztottnak, ő rendeli, hozzá szállítják, aztán ha megvan az egész, akkor jön a varrás, szintén az egész, és utána majd terítjük az igényeltek között a saját példányokat.

# 1941977
gront

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 970 Hozzászólás
Szió,
egyelőre maradok mégis inkább a fekete fehér M-nél.

Hogy oldjuk meg, matrica hímzés hogy kerül fel?

Köszi,
Gront

# 1941781
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 662 Hozzászólás
Előbb elfelejtettem a linket.
S 50x70 ; M 53x72 ; L 56x74 ; XL 59x76 ; XXL 62x78
A prios-fehér és fekete-fehér a legjobb.

# 1941773
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás
XL méretben szeretnék kérni (nem tudom abból lenne-e kétszínű) fekete,piros és fehér színek érdekelnének...

# 1941732
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 662 Hozzászólás
3xl, 4xl és 5xl méretben nincs kétszínű póló, csak "sima"
Én innen fogok vásárolni, aki még akar az a méretet és színt írja meg.

Hímzéssel sokkal szebb lenne, ezért még futok egy kört.

# 1941707
Torq

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 486 Hozzászólás
A pamut nekem is jó, lehet én is inkább 2 db pólót vállalok be, pirosat és feketét.

# 1941310
gront

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 970 Hozzászólás
A feliratotcsak most nézem legyen MBBK 2 póló nálam is szintén pamut, jónak tűnnek mU linkjén a cuccik.Színt mmajd egyeztetünk.

Hozzászólás olvasásaRen_the_Unclean írta 2012.04.13, 22:23 -n:

Egyetértek Torq-kal, MBBK felirat talán jobb lenne. A színek tökéletesek, valószínűleg beneveznék egy fekete és egy piros pólóra is. Az eddigi linkeken látható árak nekem megfelelnek.

Illetve, a póló minősége nagyon fontos, én is csak a 100% pamut mellett tenném le a voksomat.

# 1941259
Ren_the_Unclean

Gyűrűlidérc

• Fórumita
  • 587 Hozzászólás
Egyetértek Torq-kal, MBBK felirat talán jobb lenne. A színek tökéletesek, valószínűleg beneveznék egy fekete és egy piros pólóra is. Az eddigi linkeken látható árak nekem megfelelnek.

Illetve, a póló minősége nagyon fontos, én is csak a 100% pamut mellett tenném le a voksomat.

# 1941075
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás
Rám is számíthattok...

# 1940835
gront

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 970 Hozzászólás
Ezzel a céggel már készíttettem/tünk többször is, Én egy galléros csak logos-ra beneveznék illetve a
rövidítés jöhet, több nem kell, mert így legalább rögtön rákérdeznek és már van téma ugye.

Tehát már 7 ember. Kb 2500-3000 HUF van rá.

Gront

Hozzászólás olvasásamR_mU írta 2012.04.12, 11:17 -n:

Direkt lett piros és fekete, mint a NAF logó. A két szín költséghatékony, de ha ez nem szempont, lehet száz is akár.

Elég ..., hogy csak hatan jeleztek vissza egyáltalán.

Akit komolyan érdekel, írja meg mennyi pénzt szánna rá és milyen feliratot javasolna (ha kell rá).
Kedvező áron galléros, két színű piqué póló beszerzésében is jó lenne segítség. Én ezt találtam.

Módosította gront: 2012.04.12, 15:41

# 1940800
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 662 Hozzászólás
Én 100% pamuthoz húzok, de nem feltétlen kell azonos ruhadarabra nyomni.
Itt esetleg meg lehet nézni.

Magyar Vér Stadion Kedvelők Társa-Sárga

# 1940794
Torq

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 486 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásamR_mU írta 2012.04.12, 11:17 -n:

Direkt lett piros és fekete, mint a NAF logó. A két szín költséghatékony, de ha ez nem szempont, lehet száz is akár.

Akit komolyan érdekel, írja meg mennyi pénzt szánna rá és milyen feliratot javasolna (ha kell rá).
Kedvező áron galléros, két színű piqué póló beszerzésében is jó lenne segítség. Én ezt találtam.

Végül is jó így a szín. Fekete, fehér vagy piros pólóra menne?
10k körül rá tudok szánni - jövő hónaptól, mert az ehavi keret már elfogyott:D
Póló:Én eddig csak drágábbakat találtam, és ráadásul kevés olyan hely van, ahol van az én méretemben (XXXL, mert a kisebbek vállban kicsit szűkek:D ).
Feliraton még érdemes gondolkodni, de MBBL helyett inkább a Magyar Blood Bowl Közösség feliratot tenném rá, azaz MBBK.

# 1940742
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 662 Hozzászólás

Módosította mR_mU: 2012.04.12, 11:24

# 1940634
Torq

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 486 Hozzászólás
Fekete szín helyett zöld esetleg? Ha már magyar....

Hozzászólás olvasásamR_mU írta 2012.04.11, 15:49 -n:

Kép

Magyar Blood Bowl Liga?

# 1940579
bbzs

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1024 Hozzászólás
Nekem most az jött le, hogy ez az egész pólós, felvarrós dolog mint kezdeményezés, a teljes hazai BB élet lefedésére irányul. Legyen egy szakszövetség, ha véletlenül olimpiai sport leszünk. Pályázhassunk a sport támogatásokra... (igen, az első mondat után hülyeség jött, ez van...)

Szóval nem csak külön kis tornákon lennének elérhetők a felvarrók, hanem minden hazai megmozduláson való részvétel (szervezés?) és eredmény számítana. Pl. a CL2ön szerintem már az alapszakaszért, majd a győzelemért, esetleg legtöbb okozott halál stb. eredményekért is osztanék.
(Mondjuk különböző színben, azonos felirattal...)

Jól látom?

A kisebb tornákra természetesen mindentől függetlenül vevő vagyok!

# 1940526
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 662 Hozzászólás

Kép

Magyar Blood Bowl Liga?

# 1940403
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 662 Hozzászólás
Sima, kezdő csapatok lennének, fejlődések nélkül. Nem számít a sérülés és a gólkülönbség.
4 főnél két-két meccs. Az első kör nyertesei játsszák a döntőt, míg a két vesztes a harmadik helyért.
6 fő esetén, az első kör nyertesei mérkőznek egymással. A második körben két-két meccs. Amennyiben mindegyik csapat egyet nyer és egyet veszít, akkor visszavágó, stb.

Van esetleg 3 ember, aki belekezdene, valami hasonlóba? Agyalásra nem kellene sokat fordítani, mert arra mindig van idő (játékra kevesebb).

# 1940196
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 662 Hozzászólás

Kép

A kis felvarrók kapcsán, jó lenne indítani gyors, egyenes kieséses tornákat.

Ennek roppant találó neve lehetne a KARAMBOWL.

Arra gondoltam, hogy 4-6, maximum 8 fővel kellene ezeket lebonyolítani. Olyanok részvételével, akik képesek rövid idő alatt, határozottan kijelenteni, hogy le tudják játszani a meccsüket. 4 fő estén 2 játékról van szó. Ezt egy, vagy kettő hét alatt le kellene zárni.

# 1940162
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 662 Hozzászólás
Ennyi hülyét.... :)

Kép

Valami ilyesmi egyszerű kis rajzot gondolnék az ujjára.
A feliratra, amit a póló hátuljára raknánk, javaslatot várnék.
(Lehetőleg egy nyelven, nem keverve.)

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett