Ugrás tartalomhoz

Új MAGUS, új logó, új reneszánsz, új...Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2

Cantina Liga 2

• Zárt téma Téma lezárva
385 hozzászólás érkezett eddig

# 1945635
Kopi_

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 562 Hozzászólás
Sziasztok!

A félreértések elkerülése végett a az utolsó lejátszott forduló előtti mérkőzéseket zárolom (lock), szóval Itzla tényleg nem tudott belenyúlni az eredménybe.

Hozzászólás olvasásaItzla_Tamac írta 2012.05.01, 09:29 -n:

Jogos. Sérülés okozásból valóban nem szerezhet sztárpontot, Gront ellen valóban könyveltem egyet, viszont a Frentic Frenzy ellen nem cast szerzett, hanem TD-t. Tehát jelenleg 3 spp-je van.
Kopi tudnád javítani?
Javítva.

Attila

# 1945618
Itzla_Tamac

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 720 Hozzászólás
Próbáltam, de sajnos nem...

# 1945568
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 962 Hozzászólás
Szerintem ezt te is tudod javítani. Viszont akkor a Frentic Frenzy ellen ki szerezte a másik CAS-t?

Hozzászólás olvasásaItzla_Tamac írta 2012.05.01, 09:29 -n:

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.04.30, 21:08 -n:

@Itzla: szerintem a goblin láncfűrészes CAS-ért nem kap sztárjátékos pontot nálad kettő is be van jegyezve.

Jogos. Sérülés okozásból valóban nem szerezhet sztárpontot, Gront ellen valóban könyveltem egyet, viszont a Frentic Frenzy ellen nem cast szerzett, hanem TD-t. Tehát jelenleg 3 spp-je van.
Kopi tudnád javítani?

Legjobbakat!

Itzla

# 1945563
Itzla_Tamac

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 720 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.04.30, 21:08 -n:

@Itzla: szerintem a goblin láncfűrészes CAS-ért nem kap sztárjátékos pontot nálad kettő is be van jegyezve.

Kopi tudnád javítani?

Legjobbakat!

Itzla

# 1945504
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 962 Hozzászólás

# 1945360
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 962 Hozzászólás
Más.
Fel! Támadunk! - Karak Kadrin Steelheads

a törpék itt vereséget szenvedtek a szurkoló faktor még is növekedésre lett állítva ez szerintem nem helyes kérem javítani nem változottra.

Karak Kadrin Steelheads - Zőőőd SkacoK

itt pedig egy total CAS szerepel a csapatnál viszont a játékosoknál nem látom (ugyan akkor az orkoknál 1 team CAS mellett az egyik ork 2 találatot rögzített)

# 1945050
horadrian

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 485 Hozzászólás
A büntetés elvileg az utolsó lehetőség kell legyen, ha már kifogytunk a konstruktív ötletekből. Amúgy meg nehogy már két hét ne legyen elég, de ha mégsem, mert mondjuk elutazok, akkor lehet helyettesítést kérni, de ha még ez se, akkor lehet neten is játszani. Ennél korrektebbek, ha akarnának se lehetnének szervezői oldalról, és evvel igen necces visszaélni.

Nem érzem két ember meccsének két napos csúszását tragédiának, de ha már mindenképp szankcionálni akarunk, akkor egy ejnye-bejnye senkit nem fog meghatni. A ligából kizárást erősnek érzem, de hogy 1 jokert veszítek, vagy 5-öt, eléggé hidegen hagy.

Csak azt "sújtod pénzbüntetéssel", aki lohadt hozzáállásával rászolgál. Lehet csúszni, ezekkel a feltételekkel, és ilyenkor nem is kell sírni senkinek. 500 forint nem a világ vége, de talán egy kicsit komolyabban veszik majd a notórius késők, mint mondjuk az udvariasan szurkálódó fórumhozzászólásokat.

# 1945038
scottish

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 508 Hozzászólás
Azért itt megállnék eg picit. Szegény bloodbowl közösség így sem tetemes. Én azért örülök, hogy a régi motoros banda mellett találkozok - számomra - új arcokkal is. Az szerintem nem közösségkovácsoló, ha pénzbüntetéssel súlytjuk a jelentkezőket. Én is voltam már sokkal aktívabb, de van mikor beüt a sz@r.
Egyetértek, hogy az, aki nevez egy ligára, az tegye felelőséggel, mert - örömmel látva egyre - több ember szórakozását teszi tönkre.

A joker jó dolog, pláne, ha tudja is használni az ember. A törölt meccs azonban sokkal neccesebb. Mert megbeszéljük, de nekem közbe jön valami, halasztunk, aztán akkor meg neked. Akkor most ki a vétkes fél? Mert így oda vissza lehetne büntetni. Azt meg ember legyen a talpán, hogy követni lehessen, ki mikor mit halaszott.

Az iszont megoldásnak tűnne, hogy az értesítés nélkül határidőre áthúzódó meccseknél vasárnap este simán beírjuk a 0-0, nincs bevétel és MVP értékeket mindkét csapatnak. Persze a játékososk meggyógyulnak, szóval lehet örömködni.
Mert ha valaki annyit nem képes, hogy itt a forumba beírja, hogy megbeszélték, halaszották, lejátszották, akkor az nem érdemel kutyagumit sem.

# 1945034
horadrian

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 485 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaViharmadar írta 2012.04.27, 19:02 -n:

Hozzászólás olvasásahoradrian írta 2012.04.27, 10:12 -n:

De akár lehetne adni két nap haladékot is, tekintettel arra, hogy később lettek kiírva a meccsek ;-)
Ami szintén egy elmaradt meccs miatt volt. Ha ebben a szellemben folytatjuk decemberre sem lesz vége a ligának...

Azért ez a veszély még nem fenyeget. Olajozottan mennek a dolgok, minden apróságra oda van figyelve.

A meccseket meg nyugodtan írjátok ki időben, akár még korábban is, hogy a vétlen játékosok tudjanak készülni.

Lehetne büntetés az akár, hogy azok a játékosok, akik nem tudják időben letolni a meccsüket, fizessenek dupla nevezési díjat, vagy naponta 500 forinttal többet. Ebből a többi játékos is profitál, hiszen a kellemetlenségekért nagyobb több/nyeremények várnak rájuk a végén.

További sok sikert a nagyszerű szervezéshez!

# 1945018
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 663 Hozzászólás
Ám legyen. Ott leszek.

# 1945000
hpetyo

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 4 Hozzászólás
mR_mU

Vasárnap délután tudnánk játszani a Cantinában. Mondjuk 5 óra?!
Üdv!

Petyo

# 1944957
Aziraffael

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 147 Hozzászólás

Idézet

Nekem a metódus nem tetszik, nem pedig a vétlen ellenfelek.
Kérlek írj egy konstruktív javaslatot,ami nem bünteti a vétlen felet...

Óhajod szerint. :)

Úgy gondolom, hogy egy elmaradt meccs az sem nem győzelem, sem nem vereség.
Az elmaradt spp potenciált kárpótolja a dupla MVP.
Nem biztos, hogy bármi történik egy meccsen ami spp-t ér.
A várható bevételt jóval felülmúlja a kétszeres bevétel dobás.
A csapat aki nem küzdött, nem veszít kulcs embereket a következő mérkőzésre, ha hiányoztak, akkor megúszta a nehéz mecset.

Véleményem szerint ezért 3 pont bőven elég jutalom a pontversenyben, az 5-öt túlzásnak érzem.
Az 5 "potya" pont és a kapott javak, szerintem aránytalanul nagy kompenzációt jelentenek.

Egy győzelemért általában áldozatokat is kell hozni, akár csak egy döntetlenért és időnként a vereségért is. Egy le nem játszott mecset nem érzek igazán komoly áldozatnak.

Aki pedig ennyire semmibe vette a szabályokat, természetesen 0 pont és mínusz 1 joker.

Természetesen ez csak egy vélemény.

# 1944945
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásahoradrian írta 2012.04.27, 10:12 -n:

De akár lehetne adni két nap haladékot is, tekintettel arra, hogy később lettek kiírva a meccsek ;-)
Ami szintén egy elmaradt meccs miatt volt. Ha ebben a szellemben folytatjuk decemberre sem lesz vége a ligának...

Idézet

Kérlek írj egy konstruktív javaslatot,ami nem bünteti a vétlen felet...

Idézet

(bár felkérést tudtommal senki nem kapott és ezzel w1ck második JJ-e is elszállna...

Nekem írt w1ck egy e-amil-t kedden este,amiben pontosan megírtam, hogyan tud helyettesítést kérni.

Módosította Viharmadar: 2012.04.27, 19:07

# 1944916
mR_mU

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 663 Hozzászólás
Petyo, mikor és hol tudnád lejátszani a meccsed egy beugró emberrel?

# 1944905
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 962 Hozzászólás
Két hét áll(t) rendelkezésre egy mérkőzés lejátszására táblán, online, helyettesítéssel.
Ennél több időt én személy szerint nem szeretnék adni. A következő forduló párosítását nem befolyásolja ennek a fordulónak a végkifejlete vasárnap nyilván kiírásra is kerül Vihar által.
Azi igazad van abban, hogy aki játszik és úgy ér győzelmet/döntetlent joggal van kiakadva egy ilyen pontszerzésén.
Javaslat: aki érez magában késztetést w1ck helyett lejátszani a mérkőzést (bár felkérést tudtommal senki nem kapott és ezzel w1ck második JJ-e is elszállna azaz utána már a kizárás maradna lehetőségnek...) az jelezze a fórumon és egyeztessen Petyo-val. Az idő szűkös és a magam/fiam részéről sajnos nem tudok segíteni időhiány okán.

# 1944894
Aziraffael

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 147 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.04.27, 09:56 -n:

Mivel helyettesítést csütörtökig lehet kérni azon túl vagyunk így nekem ez ismét egy feladásos meccsnek tűnik...

Hozzászólás olvasásahpetyo írta 2012.04.27, 09:24 -n:

Hali!

Zőőőd Waaaghányok - Frentic Frenzy

Ellenfelem nem ér rá a héten, a helyettesítésről még nem kaptam infót.
Üdv!

Petyo és a Waaaghányok

Nekem meg az a véleményem, hogy Én megküzdöttem a 3,1 pontomért, véremet hullattam...stb.
Pont úgy ahogy Te is Discret, sőt Te még jobban.
Ehhez képest a feladásból kapott 5 pont nekem kicsit erős, valahogy nem érzem korrektnek azokkal szemben akik megnyerték az 5 vagy 3 pontjukat.
Természetesen erről nem az tehet aki ellen nem állnak ki.

# 1944819
horadrian

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 485 Hozzászólás

# 1944807
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 962 Hozzászólás
Mivel helyettesítést csütörtökig lehet kérni azon túl vagyunk így nekem ez ismét egy feladásos meccsnek tűnik...

Hozzászólás olvasásahpetyo írta 2012.04.27, 09:24 -n:

Hali!

Üdv!

Petyo és a Waaaghányok

# 1944794
hpetyo

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 4 Hozzászólás
Hali!

Üdv!

Petyo és a Waaaghányok

# 1944521
gront

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 970 Hozzászólás
Fúha ez igazán jól sikerült...

Hozzászólás olvasásagront írta 2012.04.26, 11:18 -n:

Hola!

elnézést, ######font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Az Ulthuan Lions vs. Dark Heart Reapers valóban vasárnap lesz, feltehetően a Gólemben. Valóban vasnap toljuk a Gólemről még nem tudtam, de ha lehet ott nem jó.[/font][/color]

######font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Üdv,[/font][/color]
######font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Gront[/font][/color]

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett