Ugrás tartalomhoz

Az Első Magyar D20 Társaság és a Kard és Mágia tíz éves történeteÚj MAGUS, új logó, új reneszánsz, új...Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?

Warmachine/Hordes #2

• Nem írhatsz ebbe a témába
12571 hozzászólás érkezett eddig

# 1967270
Bat21

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2610 Hozzászólás
WOHA

Pyre troll re-sculpt (plastic)

# 1967269
bbzs

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1024 Hozzászólás
Szia Holy,

Szeretném mindkettőt, de nem tudok privátot küldeni, köszönöm!

# 1967256
WolfG

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1419 Hozzászólás
kell bbzsnek bombardier, a wilder nem tudom

# 1967254
Holy_Inquisitor

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 490 Hozzászólás
FIGURÁK A STOREban !!!!!!!!!
Ashlyn nincs sajna.

Eddig:

Bombardier x3
- Wolfi
- Fefe
- Holy
- BBZS ????????? El tudjátok érni ?

Druid x2
- Jezus
- Holy

Speckó cuccok
- Pite

Módosította Holy_Inquisitor: 2012.08.16, 16:46

# 1967245
Holy_Inquisitor

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 490 Hozzászólás
Uraim !

A sok puskaporszag után akkor inkább egy kis vidámság:

Steampunk SW :five:

Módosította Holy_Inquisitor: 2012.08.16, 15:46

# 1967243
Holy_Inquisitor

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 490 Hozzászólás
Kedves Érdeklődők !

Ha minden igaz, a GENCON exklúzív modellek elérhetőek lesznek a kiállítás ideje alatta webstore-ból.
Aki szeretne belőlük rendelni, az nézze a Store-t és döntsön gyorsan.

Mivel a GenCon ma kezdődik és vasárnap van vége, így, a közös rendelésre mindenki hozzon pénzt vasárnapig a Cantinába, vagy utaljon. Kérésre küldök számlaszámot.

Előzetes összeg: modell ára * 220 HUF
Szállítás elszámolása a végén történik.

# 1967215
xorand

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1389 Hozzászólás
Jah, állítani kelett volna a permissiont :)

https://docs.google.com/document/d/1SaNLZ-0wzU0P46yEtbH1ywmX4msdq8IrAuzrD24idR8/edit

# 1967214
Bat21

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2610 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaxorand írta 2012.08.16, 13:09 -n:

Hehe, szerintem a belépés miatt nem megy...

You need permission to access this item.

You are signed in as [censored], but you don't have permission to access this item. You can request access from the owner or choose a different account.

# 1967211
xorand

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1389 Hozzászólás
Még egy próba :)
https://docs.google.com/document/d/1SaNLZ-0wzU0P46yEtbH1ywmX4msdq8IrAuzrD24idR8/edit

# 1967210
Bat21

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2610 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaxorand írta 2012.08.16, 12:39 -n:

nem kell a legbelső bogyót tapizni, csak lent rábökni az oszlopra és bejelölni azt a 10 sebet amit egy random cryx modell épp beletett :D

kép

https://lh4.googleusercontent.com/2_H1oftuED8M_KaVG0Ld4a33gqGSYWffrj9fb0LpbFzEQQItvKnQ6sUNtzNUTib2QwBA8QP40Gc

....khm....tudom, én vagyok a maximálisan béna, de az 1-es oszlophoz az 1-es szám 'gombját' 34000+ próbálkozásból sem sikerült eltalálni....

forbidden a kép

Edit: nu mind1, nekem az, hogy kártyán jelölgetem a cuccot és ránézésből látom az összes beast-et/solo-t hogy áll nemkicsit normálisabb, használhatóbb, kényelmesebb.

Edit2: még egy dolog és a továbbiakban abbahagytam. 10 év szoftverfejlsztés után ez nekem katasztrófa, hogy ez a (már elnézést de) fostalicska GUI bármilyen QA-n és felhasználói teszten átment.

Módosította Bat21: 2012.08.16, 13:11

# 1967205
xorand

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1389 Hozzászólás
nem kell a legbelső bogyót tapizni, csak lent rábökni az oszlopra és bejelölni azt a 10 sebet amit egy random cryx modell épp beletett :D

kép

https://lh4.googleusercontent.com/2_H1oftuED8M_KaVG0Ld4a33gqGSYWffrj9fb0LpbFzEQQItvKnQ6sUNtzNUTib2QwBA8QP40Gc

# 1967202
Grof

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2815 Hozzászólás
Kipróbáltam noname Androidos tablettán. Katasztrófa. Kedvenceim az ál-reagáló gombok: elszíneződik, h megnyomtam, de nem történik semmi (Menü, Back, Fight etc.). Aztán sokadik nyomásra működni kezd. Az oszlop kiválaszt - sebzés besimogatnál is rémes volt a helyzet, hol észlelte, mennyit simizgettem, hol nem, hol hatot ugrott egyszerre, hol nem... Lehet, h megszokható, de én azt szeretem, ha valami használható anélkül, h nekem kéne megváltoztatnom mindent, az ujjaim méretétől a simogatásom erejéig :-D

Majd megnézem fél év múlva, hátha addigra kialakul, mert amúgy jópofa lenne.

# 1967200
Bat21

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2610 Hozzászólás
dupla

Módosította Bat21: 2012.08.16, 12:23

# 1967196
Bat21

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2610 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaGrof írta 2012.08.16, 12:13 -n:

Köszi, ezt nem tudtam, értetlenkedtem is, h a tökömbe várják, h előbb fizessek, utána majd kipróbálhatom?!? :-)

Prime/Primal és a battlebox cuccok benne vannak, némi extrával (bug, pl. a titan sentry megnézhető...de gondolom ezek szépen tünnek majd el az pecseléssel).

Hozzászólás olvasásaxorand írta 2012.08.16, 12:18 -n:

Warbeast / Warjack damaget jól lehet jelölgetni az oszlop kiválaszt és elsimogatod a számot módszerrel, nem takarja ki az újad a számot.

Jap. csak a warjack-nél szép dobozt kapsz, a spirálon viszont nekem sikerült egyszerre 3 spirál ágat is lefogni már...sok szerencsét a legbelső bogyók eltalálásához ;)

Módosította Bat21: 2012.08.16, 12:22

# 1967194
xorand

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1389 Hozzászólás
Warbeast / Warjack damaget jól lehet jelölgetni az oszlop kiválaszt és elsimogatod a számot módszerrel, nem takarja ki az újad a számot.

# 1967193
Grof

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2815 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásacbcrusader írta 2012.08.16, 11:46 -n:

Ha van tableted, akkor ki tudod próbálni, az ingyenes verzióban benne van az összes battle box kártya és azokon le tudsz tesztelni egy "solo" fight mode-ot. Ezzel megnézheted milyen is a sebzés stb követése.

Köszi, ezt nem tudtam, értetlenkedtem is, h a tökömbe várják, h előbb fizessek, utána majd kipróbálhatom?!? :-)

@patti: szuper :sor: Pitével meg inkább rendezzétek az asztalnál... Az hasznosabb és tanulságosabb mindannyiunknak.

# 1967188
Bat21

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2610 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaxorand írta 2012.08.16, 11:42 -n:

A Fight opció egész jól működik, a sebzést jó rajta jelölgetni, és pontosan meg lehet mondani hogy egy Jacknek / Warbeastnak mennyi HP-ja maradt.

Feltéve, hogy nem kicsi kijelzőn akarod.
Plusz a spirálon marha nehéz belőni a sebzést, hogy ne menjen másik ágra, ebből a szempontból a wm része sokkal használhatóbb.
Nekem a solo-k nál a 'húzogasd az újjad a számon _AMIT NEM LÁTSZ_ hogy mennyi a sebzés' nagyon nem jött be.

# 1967187
pattison

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 621 Hozzászólás
Gróf a te hozzászólásaiddal nem volt semmi bajom, és köszönöm, amivel segíteni próbáltál, és a többieknek is, akik járatták az agyukat a problémán.
DE azt elég nehezen viselem el, amikor pite úr meghazudtol.
Bécsből hazafelé (tegyük hozzá kicsit fölényesen) meg lettem kérdezve, hogy na, hogy érzem a meccsrutint, és a listákat (úgy, hogy egyébként a kocsiban ülők közt nekem sikerült legjobban az a bécsi verseny...). Én erre elmondtam, amit már előtte is, hogy azt a Damiano listát tesztelni vittem Bécsbe, mert szerintem jó, és szeretném meglátni, hogy hogyan muzsikál versenykörnyezetben. Ezen kívül elmondtam azt is, hogy mely frakciók ellen játszottam keveset eddig, mi ellen volna még jó gyakorolni. Többek között a Skorne is megemlítésre került, majd hozzátettem, hogy "ezért is szerettem volna ellened játszani pite, csak ugye nem jelentél meg a megbeszélt időpontban".
Pite úr erre egy rövid röhögéssel reagált, most pedig nagy nyilvánosság előtt meghazudtol, hogy én azt állítottam, hogy nincs szükségem gyakorlásra, és a listáim teljesen fixre vannak tesztelve.
EZ k***ára nem igaz, felháborít, és mellesleg ültek még a kocsiban páran, akik hallották is, hogy mit mondtam.
Nem értem, hogy miért kell ez pite, és ez már nem az első alkalom, hogy morálisan megkérdőjelezhető módon viselkedsz, holott én szerintem nem tettem ellened soha semmit, sőt...
Ezt gondold át.

# 1967184
cbcrusader

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 72 Hozzászólás
Mégvalami. A tabletes verziónak nemcsak az elem dolog az előnye, hanem hogy a nagyobb képernyő miatt sokkal jobban olvasható és könnyebben navigálható a cucc.
Kényelmesebb.

# 1967183
cbcrusader

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 72 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaGrof írta 2012.08.16, 11:39 -n:

@cbcrusader: köszönöm kimerítő válaszod, pont ez érdekelt, illetve a Fight mode; mennyire nehézkes, időtrablóbb-e, mint a kártyán vezetni a sebzéseket? Ha használnám csak tableten, mert kifejezetten kicsi képernyős mobilom van (Xperia miniPro).

A tabletes cimbi elégedett vele. Nekem pár dolog kényelmetlen volt benne, mikor próbáltam, de azóta lehet, hogy tuningoltak rajta.

Ha van tableted, akkor ki tudod próbálni, az ingyenes verzióban benne van az összes battle box kártya és azokon le tudsz tesztelni egy "solo" fight mode-ot. Ezzel megnézheted milyen is a sebzés stb követése.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett