Ugrás tartalomhoz

Saints Row: Modkészlet várhatóHugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?

Call of Cthulhu Kártyajáték

• Nem írhatsz ebbe a témába
1671 hozzászólás érkezett eddig

# 1946423
Borgia

Capo del Palermo

• Fórumita
  • 917 Hozzászólás
FFG-s fórumokon közzé szokták tenni az éppen aktuális verseny jó helyezést elért paklijait, cardgamedb-n is akad pár.

Más: az OCTGN-en fent van az ancient relics is. Nem tudom mikor lesz időm paklit építeni meg játszani, de ha vki vituálhorrorkodna ne rejtse véka alá szándékát.

# 1945797
MrNecro

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 516 Hozzászólás
Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol nagy versenyeken jó helyezést elérő paklik laplistáját meg tudom nézni? (World Championship-et megtaláltam, mást nem)

# 1945755
Borgia

Capo del Palermo

• Fórumita
  • 917 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMrNecro írta 2012.05.01, 22:22 -n:

Volt valaha is háziverseny az Andurilban? Tudom, kevesen vagyunk, de kb. már 6 főtől meg lehetne tartani...

Jól sejtem, hogy nincs side-deck a Cthuluban? (az rémlik, hogy csak 1 meccs van fordulónként)

Nem volt még, CCG-s időkben volt pár verseny 12-16 résztvevővel- az volt a csúcs. :)
(Boldog békeidők mikor a kultisták még szabadon gyakorolhatták vallásukat.)

A side-dal ördögöd van.

# 1945713
MrNecro

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 516 Hozzászólás
Huh, nincs közel Németország:)

Volt valaha is háziverseny az Andurilban? Tudom, kevesen vagyunk, de kb. már 6 főtől meg lehetne tartani...

Jól sejtem, hogy nincs side-deck a Cthuluban? (az rémlik, hogy csak 1 meccs van fordulónként)

# 1945678
Mephistopheles

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2492 Hozzászólás
Ez érdekelné valakit?

First German Call of Cthulhu Regional
Stay at home or get famous.

Format:
4 Rounds of Swiss + Top 4 (depending on number of participants)
Date:
Sunday 3rd June 2012 starting at 11:00/12:00
With registration, lunch break etc. please expect the tournament to last at least 7 hours.
For all people arriving already on Saturday there will be a gathering in the afternoon/evening.
Giesinger Bahnhofsplatz 1
81539 München
Germany
The venue is directly located at a train/underground station.
Google Map Link
http://maps.google.com/maps/place?cid=10704624729166543953&q=Kulturzentrum+Giesinger+Bahnhof,+Giesinger+Bahnhofplatz+1,+München&hl=en&t=m&cd=1&cad=src:ppiwlink&ei=K4B1T4aoO4PhtQbpo_mkBQ&sig2=LER1DgAEI6_gGboR7SLobg
Prizepool:
the official Regional Kit by FFG
some extra prizes could sneak in as well

Entry fee:
10 Euro to cover a part of the cost of the official Regional Prize Kit
(could be less depending on the number of participants)

Side Events:
A Cthulhu variant of The Werewolves of Miller's Hollow

Extra Infos:
All participants registering before April 30th will receive an unique Cthulhu item.

Players may stay at the homes of local players for free. Just bring your sleeping bag. important: tell us in advance, if you want to make use of it!

Ulrich Hergl (mischraumATme.com)
I am doing all the local organising stuff in Munich

All information from FFG (tournament rules, FAQ etc.) can be found here:
http://www.fantasyflightgames.com/edge_minisite_sec.asp?eidm=11&esem=4

# 1945611
-Noir-

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 25 Hozzászólás
csütörtökön nekem inkább jobb lenne.

# 1945522
MrNecro

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 516 Hozzászólás
Lesz lent valaki ehét kedden a klubban? Azt olvastam 15:00-től lesz kapunyitás :)

# 1945287
Mephistopheles

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2492 Hozzászólás
Egy újabb remek lappal gazdagodott a rainbow pakli:

http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=3241

No persze más pakliba is király lehet.

# 1945048
Borgia

Capo del Palermo

• Fórumita
  • 917 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMephistopheles írta 2012.04.28, 08:57 -n:

Tudtok nekem írni egy über szuper brutál hardcore megagyors rush decklistát? Ha lehet ne mono-szindikátust.

:mufurc:

Mr. Necro: Az Arkhamra a megoldás, ha ketten vesztek 3-at. Bizonyos lapokat a régi ccgs szettből is be lehet szerezni fekete kerettel. A régi C, UC lapokból van egy zsákkal annak, aki játszott a ccg verzióval- sajnos én most földrajzilag el vagyok szigetelve a gyűjteményemtől.
Privát véleményem meg ha csak azért játszol, hogy szórakozz egy kicsit, akkor nem feltétlenül szükséges 3 mindenből- így a paklik kicsit színesebbek és persze kevésbé hatékonyak lesznek nem mellesleg ugyanabból a pénzből több fajta kiegre szert tehetsz.. Ha a legpengébb összeállítást keresed, akkor kell a 3db.

Módosította Borgia: 2012.04.28, 11:07

# 1945024
Mephistopheles

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2492 Hozzászólás
Tudtok nekem írni egy über szuper brutál hardcore megagyors rush decklistát? Ha lehet ne mono-szindikátust.

Azért kéne, mert szeretném a kedvenc két paklimat letesztelni egy ilyen rush deck ellen. Előre is köszi!

# 1944941
Mephistopheles

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2492 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMrNecro írta 2012.04.27, 16:41 -n:

Mephistopheles: Én úgy tudom, hogy a Dreamland az egyetlen sorozat, amit még nem nyomtak még újra a 3x20-as formátumban, ezért nem is olyan jó biznisz venni.

Köszi az infót. Már nagyon várom, hogy elérhető legyen majd 3x20-as formátumban, mert eddig akárhányszor ajánlatok nekem valami nagyon jó lapot, akkor az tuti, hogy dreamlandses lap.

# 1944925
MrNecro

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 516 Hozzászólás
Ok, köszönöm a tippeket, a Secrets of Arkham tényleg jónak tűnik. :) Eh, de miért csak 2db-ot raktak bele laponként? Egyébként van valami weboldal/fórum, ahol esetleg laponként lehet rendelni, ha valami nagyon kell, de nem akarom az egész pakkot újravenni (főleg a Core-ra és a Secrets of Arkham lapjaira gondolok)?

Mephistopheles: Én úgy tudom, hogy a Dreamland az egyetlen sorozat, amit még nem nyomtak még újra a 3x20-as formátumban, ezért nem is olyan jó biznisz venni.

# 1944915
Borgia

Capo del Palermo

• Fórumita
  • 917 Hozzászólás
pp_lord: még igazad is lehet, mert az OCTGN-n játszhatnánk (ha lenne időnk egyszerre, ha felraknák végre az utolsó 2 ciklusnyi AP-t, és ha a csillagok is jól állnának).

Mr. Necro: a Secrets of Arkham adja talán a legnagyobb boostot a core sethez (azok is szinte mind reprint lapok a használható kategóriából). Az Order akkor jó választás, ha arra a frakcióra akarsz rákoncentrálni- utána már csak a Rituals of the Order ciklust kel beszerezni, meg az újakat.
A pakkok árai valószínűleg azért változnak mert van amelyik régi rendszer szerint egy vagy 3 lapot tartalmat egy fajta kártyából és van, amiben mindenből hármat találsz.

# 1944853
Mephistopheles

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2492 Hozzászólás
Köszi,

a Twilight Gate melyik kiegben jelent meg?

Már látom, hogy nyílván ez is dreamlands ciklus. Az egyetlen ciklus amit egyszerűen nem bírok beszerezni. Arrgh.

Módosította Mephistopheles: 2012.04.27, 11:33

# 1944846
pp_lord

Lapka Malac

• Fórumita
  • 689 Hozzászólás
Persze, Beneath the Mire. De ott a Twilight Gate is, top3 legjobb lapban benne van szvsz (az egész játékban, nem csak yoggiéknál).

# 1944833
Mephistopheles

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2492 Hozzászólás
Egy mono Yog pakliba milyen neutral lapokat ajánlanátok? Nagyon néztem a Negotium Perambulans in Tenebris lapot. Van még valami neutral ami segít megfogni a rush-ot?

# 1944570
Mephistopheles

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2492 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMrNecro írta 2012.04.26, 15:17 -n:

Én sajna a héten nem érek rá, de jövő héten megyek! :)

Tudtok adni egy-két tanácsot, hogy melyik kiegészítőket éri megvenni, ha szinesíteni akarom a játékot? Nem tervezem egyenlőre az összes lapot beszerezni. Eddig csak a core set van meg. (Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy a core setbe 1db-ot rak minden lapból... :he: )

Egyenlőre a The Order of Silver Twilighttal szemezek, viszonylag sok lap, mindegyikből 3db, új frakció. A Bookdepository.com-on nézelődök, elég fura, a boosterek ára 6 és 10 font között ingadozik. Ez miért van? Nem tetszett nekik az egységár? Az egyik jobb, mint a másik? :)

Köszi a válaszokat!

Nekem eddig a Secrets of Arkham jött be nagyon.

# 1944546
-Noir-

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 25 Hozzászólás
na hát az utolsó pillanatban nekem sem kedveznek a csillagok :(
szóval jövőhéten inkább..

# 1944545
MrNecro

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 516 Hozzászólás
Én sajna a héten nem érek rá, de jövő héten megyek! :)

Tudtok adni egy-két tanácsot, hogy melyik kiegészítőket éri megvenni, ha szinesíteni akarom a játékot? Nem tervezem egyenlőre az összes lapot beszerezni. Eddig csak a core set van meg. (Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy a core setbe 1db-ot rak minden lapból... :he: )

Egyenlőre a The Order of Silver Twilighttal szemezek, viszonylag sok lap, mindegyikből 3db, új frakció. A Bookdepository.com-on nézelődök, elég fura, a boosterek ára 6 és 10 font között ingadozik. Ez miért van? Nem tetszett nekik az egységár? Az egyik jobb, mint a másik? :)

Köszi a válaszokat!

Módosította MrNecro: 2012.04.26, 15:22

# 1944455
pp_lord

Lapka Malac

• Fórumita
  • 689 Hozzászólás
Ez nagyszerű hír, mert legalább nem lesztek egyedül. :) Igen, megint vis maior van, nem tudok ma sem lemenni. Ha továbbra is így alakul a csillagok állása, hamarabb fogok Borgia kollégával játszani külhonban, mint Veletek, félórányira a lakásomtól. Igazán döbbenet... :(

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett