FFG-s fórumokon közzé szokták tenni az éppen aktuális verseny jó helyezést elért paklijait, cardgamedb-n is akad pár.
Más: az OCTGN-en fent van az ancient relics is. Nem tudom mikor lesz időm paklit építeni meg játszani, de ha vki vituálhorrorkodna ne rejtse véka alá szándékát.

# 1946423
Kelt 2012.05.04, 12:28
# 1945797
Kelt 2012.05.02, 10:18
Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol nagy versenyeken jó helyezést elérő paklik laplistáját meg tudom nézni? (World Championship-et megtaláltam, mást nem)
# 1945755
Kelt 2012.05.02, 07:58
MrNecro írta 2012.05.01, 22:22 -n:
Volt valaha is háziverseny az Andurilban? Tudom, kevesen vagyunk, de kb. már 6 főtől meg lehetne tartani...
Jól sejtem, hogy nincs side-deck a Cthuluban? (az rémlik, hogy csak 1 meccs van fordulónként)
Nem volt még, CCG-s időkben volt pár verseny 12-16 résztvevővel- az volt a csúcs.
(Boldog békeidők mikor a kultisták még szabadon gyakorolhatták vallásukat.)
A side-dal ördögöd van.
# 1945713
Kelt 2012.05.01, 22:22
Huh, nincs közel Németország:)
Volt valaha is háziverseny az Andurilban? Tudom, kevesen vagyunk, de kb. már 6 főtől meg lehetne tartani...
Jól sejtem, hogy nincs side-deck a Cthuluban? (az rémlik, hogy csak 1 meccs van fordulónként)
# 1945678
Kelt 2012.05.01, 19:49
Ez érdekelné valakit?
First German Call of Cthulhu Regional
Stay at home or get famous.
Format:
4 Rounds of Swiss + Top 4 (depending on number of participants)
Date:
Sunday 3rd June 2012 starting at 11:00/12:00
With registration, lunch break etc. please expect the tournament to last at least 7 hours.
For all people arriving already on Saturday there will be a gathering in the afternoon/evening.
Giesinger Bahnhofsplatz 1
81539 München
Germany
The venue is directly located at a train/underground station.
Google Map Link
http://maps.google.com/maps/place?cid=10704624729166543953&q=Kulturzentrum+Giesinger+Bahnhof,+Giesinger+Bahnhofplatz+1,+München&hl=en&t=m&cd=1&cad=src:ppiwlink&ei=K4B1T4aoO4PhtQbpo_mkBQ&sig2=LER1DgAEI6_gGboR7SLobg
Prizepool:
the official Regional Kit by FFG
some extra prizes could sneak in as well
Entry fee:
10 Euro to cover a part of the cost of the official Regional Prize Kit
(could be less depending on the number of participants)
Side Events:
A Cthulhu variant of The Werewolves of Miller's Hollow
Extra Infos:
All participants registering before April 30th will receive an unique Cthulhu item.
Players may stay at the homes of local players for free. Just bring your sleeping bag. important: tell us in advance, if you want to make use of it!
Ulrich Hergl (mischraumATme.com)
I am doing all the local organising stuff in Munich
All information from FFG (tournament rules, FAQ etc.) can be found here:
http://www.fantasyflightgames.com/edge_minisite_sec.asp?eidm=11&esem=4
First German Call of Cthulhu Regional
Stay at home or get famous.
Format:
4 Rounds of Swiss + Top 4 (depending on number of participants)
Date:
Sunday 3rd June 2012 starting at 11:00/12:00
With registration, lunch break etc. please expect the tournament to last at least 7 hours.
For all people arriving already on Saturday there will be a gathering in the afternoon/evening.
Giesinger Bahnhofsplatz 1
81539 München
Germany
The venue is directly located at a train/underground station.
Google Map Link
http://maps.google.com/maps/place?cid=10704624729166543953&q=Kulturzentrum+Giesinger+Bahnhof,+Giesinger+Bahnhofplatz+1,+München&hl=en&t=m&cd=1&cad=src:ppiwlink&ei=K4B1T4aoO4PhtQbpo_mkBQ&sig2=LER1DgAEI6_gGboR7SLobg
Prizepool:
the official Regional Kit by FFG
some extra prizes could sneak in as well
Entry fee:
10 Euro to cover a part of the cost of the official Regional Prize Kit
(could be less depending on the number of participants)
Side Events:
A Cthulhu variant of The Werewolves of Miller's Hollow
Extra Infos:
All participants registering before April 30th will receive an unique Cthulhu item.
Players may stay at the homes of local players for free. Just bring your sleeping bag. important: tell us in advance, if you want to make use of it!
Ulrich Hergl (mischraumATme.com)
I am doing all the local organising stuff in Munich
All information from FFG (tournament rules, FAQ etc.) can be found here:
http://www.fantasyflightgames.com/edge_minisite_sec.asp?eidm=11&esem=4
# 1945611
Kelt 2012.05.01, 12:27
csütörtökön nekem inkább jobb lenne.
# 1945522
Kelt 2012.04.30, 23:05
Lesz lent valaki ehét kedden a klubban? Azt olvastam 15:00-től lesz kapunyitás
# 1945287
Kelt 2012.04.29, 22:45
Egy újabb remek lappal gazdagodott a rainbow pakli:
http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=3241
No persze más pakliba is király lehet.
http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=3241
No persze más pakliba is király lehet.
# 1945048
Kelt 2012.04.28, 11:06
Mephistopheles írta 2012.04.28, 08:57 -n:
Tudtok nekem írni egy über szuper brutál hardcore megagyors rush decklistát? Ha lehet ne mono-szindikátust.
Mr. Necro: Az Arkhamra a megoldás, ha ketten vesztek 3-at. Bizonyos lapokat a régi ccgs szettből is be lehet szerezni fekete kerettel. A régi C, UC lapokból van egy zsákkal annak, aki játszott a ccg verzióval- sajnos én most földrajzilag el vagyok szigetelve a gyűjteményemtől.
Privát véleményem meg ha csak azért játszol, hogy szórakozz egy kicsit, akkor nem feltétlenül szükséges 3 mindenből- így a paklik kicsit színesebbek és persze kevésbé hatékonyak lesznek nem mellesleg ugyanabból a pénzből több fajta kiegre szert tehetsz.. Ha a legpengébb összeállítást keresed, akkor kell a 3db.
Módosította Borgia: 2012.04.28, 11:07
# 1945024
Kelt 2012.04.28, 08:57
Tudtok nekem írni egy über szuper brutál hardcore megagyors rush decklistát? Ha lehet ne mono-szindikátust.
Azért kéne, mert szeretném a kedvenc két paklimat letesztelni egy ilyen rush deck ellen. Előre is köszi!
Azért kéne, mert szeretném a kedvenc két paklimat letesztelni egy ilyen rush deck ellen. Előre is köszi!
# 1944941
Kelt 2012.04.27, 18:53
MrNecro írta 2012.04.27, 16:41 -n:
Mephistopheles: Én úgy tudom, hogy a Dreamland az egyetlen sorozat, amit még nem nyomtak még újra a 3x20-as formátumban, ezért nem is olyan jó biznisz venni.
Köszi az infót. Már nagyon várom, hogy elérhető legyen majd 3x20-as formátumban, mert eddig akárhányszor ajánlatok nekem valami nagyon jó lapot, akkor az tuti, hogy dreamlandses lap.
# 1944925
Kelt 2012.04.27, 16:41
Ok, köszönöm a tippeket, a Secrets of Arkham tényleg jónak tűnik.
Eh, de miért csak 2db-ot raktak bele laponként? Egyébként van valami weboldal/fórum, ahol esetleg laponként lehet rendelni, ha valami nagyon kell, de nem akarom az egész pakkot újravenni (főleg a Core-ra és a Secrets of Arkham lapjaira gondolok)?
Mephistopheles: Én úgy tudom, hogy a Dreamland az egyetlen sorozat, amit még nem nyomtak még újra a 3x20-as formátumban, ezért nem is olyan jó biznisz venni.
# 1944915
Kelt 2012.04.27, 15:18
pp_lord: még igazad is lehet, mert az OCTGN-n játszhatnánk (ha lenne időnk egyszerre, ha felraknák végre az utolsó 2 ciklusnyi AP-t, és ha a csillagok is jól állnának).
Mr. Necro: a Secrets of Arkham adja talán a legnagyobb boostot a core sethez (azok is szinte mind reprint lapok a használható kategóriából). Az Order akkor jó választás, ha arra a frakcióra akarsz rákoncentrálni- utána már csak a Rituals of the Order ciklust kel beszerezni, meg az újakat.
A pakkok árai valószínűleg azért változnak mert van amelyik régi rendszer szerint egy vagy 3 lapot tartalmat egy fajta kártyából és van, amiben mindenből hármat találsz.
Mr. Necro: a Secrets of Arkham adja talán a legnagyobb boostot a core sethez (azok is szinte mind reprint lapok a használható kategóriából). Az Order akkor jó választás, ha arra a frakcióra akarsz rákoncentrálni- utána már csak a Rituals of the Order ciklust kel beszerezni, meg az újakat.
A pakkok árai valószínűleg azért változnak mert van amelyik régi rendszer szerint egy vagy 3 lapot tartalmat egy fajta kártyából és van, amiben mindenből hármat találsz.
# 1944853
Kelt 2012.04.27, 11:31
Köszi,
a Twilight Gate melyik kiegben jelent meg?
Már látom, hogy nyílván ez is dreamlands ciklus. Az egyetlen ciklus amit egyszerűen nem bírok beszerezni. Arrgh.
Már látom, hogy nyílván ez is dreamlands ciklus. Az egyetlen ciklus amit egyszerűen nem bírok beszerezni. Arrgh.
Módosította Mephistopheles: 2012.04.27, 11:33
# 1944846
Kelt 2012.04.27, 11:14
Persze, Beneath the Mire. De ott a Twilight Gate is, top3 legjobb lapban benne van szvsz (az egész játékban, nem csak yoggiéknál).
# 1944833
Kelt 2012.04.27, 10:30
Egy mono Yog pakliba milyen neutral lapokat ajánlanátok? Nagyon néztem a Negotium Perambulans in Tenebris lapot. Van még valami neutral ami segít megfogni a rush-ot?
# 1944570
Kelt 2012.04.26, 17:00
MrNecro írta 2012.04.26, 15:17 -n:
Én sajna a héten nem érek rá, de jövő héten megyek! 
Tudtok adni egy-két tanácsot, hogy melyik kiegészítőket éri megvenni, ha szinesíteni akarom a játékot? Nem tervezem egyenlőre az összes lapot beszerezni. Eddig csak a core set van meg. (Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy a core setbe 1db-ot rak minden lapból...
)
Egyenlőre a The Order of Silver Twilighttal szemezek, viszonylag sok lap, mindegyikből 3db, új frakció. A Bookdepository.com-on nézelődök, elég fura, a boosterek ára 6 és 10 font között ingadozik. Ez miért van? Nem tetszett nekik az egységár? Az egyik jobb, mint a másik?
Köszi a válaszokat!
Tudtok adni egy-két tanácsot, hogy melyik kiegészítőket éri megvenni, ha szinesíteni akarom a játékot? Nem tervezem egyenlőre az összes lapot beszerezni. Eddig csak a core set van meg. (Ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy a core setbe 1db-ot rak minden lapból...
Egyenlőre a The Order of Silver Twilighttal szemezek, viszonylag sok lap, mindegyikből 3db, új frakció. A Bookdepository.com-on nézelődök, elég fura, a boosterek ára 6 és 10 font között ingadozik. Ez miért van? Nem tetszett nekik az egységár? Az egyik jobb, mint a másik?
Köszi a válaszokat!
Nekem eddig a Secrets of Arkham jött be nagyon.
# 1944546
Kelt 2012.04.26, 15:20
na hát az utolsó pillanatban nekem sem kedveznek a csillagok 
szóval jövőhéten inkább..
szóval jövőhéten inkább..
# 1944545
Kelt 2012.04.26, 15:17
Én sajna a héten nem érek rá, de jövő héten megyek! 
)
Köszi a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
Módosította MrNecro: 2012.04.26, 15:22
# 1944455
Kelt 2012.04.26, 09:29
Ez nagyszerű hír, mert legalább nem lesztek egyedül.
Igen, megint vis maior van, nem tudok ma sem lemenni. Ha továbbra is így alakul a csillagok állása, hamarabb fogok Borgia kollégával játszani külhonban, mint Veletek, félórányira a lakásomtól. Igazán döbbenet...
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére