Ugrás tartalomhoz

Batman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Filmkereső

• Nem írhatsz ebbe a témába
310 hozzászólás érkezett eddig

# 1260285
Aemaeth

Dark Jedi

• Fórumita
  • 2584 Hozzászólás
Üdv!

Én is láttam de nem közösült a leopárddal. :)

# 1260164
Goraq

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1259 Hozzászólás
Igen,ez az. :)

# 1260148
Lessthanzero

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 75 Hozzászólás
Gorag:

Szerintem erre a filmre gondolsz : http://www.imdb.com/title/tt0125980/
En lattam a filmet anno tvben, de nekem sem remlett a cime, a kulcsszavak alapjan rakertestem az imdb-n (ott olyat is lehet) es kijott par talalat, kb negyedikre kijott. Ez kb minden filmre mukodik.

:)

# 1260129
_Nolyel (NPC/NJK)

• Látogató
Közösültek?! A leopárddal? Fúj! Szegény állat. :) :aboci: :)

# 1260006
Goraq

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1259 Hozzászólás
A film egyiptomban játszodott a napoleoni hadjárat idején.A fickó egy idő után lemaradt a csapatestől és egyedül maradt a sivatagban.Barátságot kötöt egy leopárdal akivel egy idő után közösültek is.A film lehet,hogy francia,és nem látam sem az elejét sem a végét.Kérlek segitsetek.

# 1259742
_Nolyel (NPC/NJK)

• Látogató
Én egy westernt keresek, nem emlékszem a címére. Sztem nem is lehetett túl híres. Tv-ben láttam nagyon régen, még gyerekkoromban.

Sztori nagyjából az volt, hogy egy veszedelmes és hírhedt bandita -a neve valami olyasmi volt, hogy Johnny Loren vagy Logan - épp a sitten ült és valszeg az akasztására vált, közben egymásba zúgtak a seriff csinos, fiatal felségével, és meglógtak együtt. Mindenféle kalandba keveredtek, indián fogságba estek, aztán kiszabadultak, és később örökbe fogadtak egy árva indián kisbabát, akit a nő a közeli városban megkereszteltetett a bandita nevére. Később valamin összevesztek, anő lelőtte apasit, és visszamentz a férjéhez a holttestvel meg a kisbabával, és szemrebbenés nélkül követelte a vérdíjat. A férje meg visszafogadta.

Fogalmam sincs, amerikai vagy európai és hogy mikori, de már színes volt.

# 1259327
Goraq

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1259 Hozzászólás
Ez az

Módosította Goraq: 2007.06.20, 16:44

# 1259322
Fonky_Family

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2030 Hozzászólás
Én asszem tudom, Úton hazafelé
http://www.imdb.com/title/tt0107131/
Vagy nem erre gondolsz?

Bár nem tacskó az tuti :D

Módosította Fonky Family: 2007.06.20, 16:33

# 1259237
Goraq

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1259 Hozzászólás
Az Hbo n láttam egy filmet 2 kutyáról,és egy macskáról akik megszöktek othonról.Az egyik kuya egy exkobor tapasztalatlan tacskó mig a másik egy tapasztalt házörző.Mi lehet a cime?

Módosította Goraq: 2007.06.20, 13:39

# 1259148
original_trixi

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2379 Hozzászólás
ez jó ötlet volt, mert sokan jöttek ilyen problémával, csak mindig olyan topikokba, ahová nem annyira illett.

# 1259146
G46

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2642 Hozzászólás
Üdv!
Láttál egy filmet régen? Nagyon tetszett, de a címét sem tudod, a színészekre sem emlékszel, és fogalmad sincs a rendezőjéről? Írj ide, hátha valaki tud segíteni!

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett