Üdv!
Előhalásztam otthon a Végvári Viadalok nevű társasjátékot, viszont a szabályleírása eltűnt. Nem tudna valaki segíteni benne, hogy elküld email-en, vagy hozzáférhetővé tesz egy szabályleírást?
Előre is köszönöm!
gabor.hertel@khb.hu

# 223745
Kelt 2003.02.19, 09:01
# 222499
Kelt 2003.02.17, 00:44
Nem tudom, Game of Life-ot hova soroljátok... de én azon tudom lemérni, mennyire aktualizálnak a fordításkor...
volt szerencsém az angol és a magyar verzióhoz.
az angol verzióban van rendőr foglalkozás, aki egy 1000-est kap mindenkitől, aki 10-est "dob".
Angol verzióban a nyugdíjbavonulás utáni mező összege töredéke a magyar változaténak, míg a fizetésekben az angol vezet...
szóval éljen a magyar fordítás... :-D
volt szerencsém az angol és a magyar verzióhoz.
az angol verzióban van rendőr foglalkozás, aki egy 1000-est kap mindenkitől, aki 10-est "dob".
Angol verzióban a nyugdíjbavonulás utáni mező összege töredéke a magyar változaténak, míg a fizetésekben az angol vezet...
szóval éljen a magyar fordítás... :-D
# 222274
Kelt 2003.02.16, 10:21
Biohazard,
Angolul minden általad igényelt információ elérhető. http://boardgamegeek.com/
A Quick Search-be beírod a játék nevét.
Ennek ellenére már készítem a helyben kapható játékok ismertetőjét magyarul, csak még egy kicsit várni kell rá. Itt majd lesz hol-mibe-kerül rovat is. Extra rövid ismertetőt küldtem a Tikal és a Carcassonne fórumra.
Egyébként az általam felsorolt germán stílusuakra abszolúte jellemző az újrajátszhatósági hajlam (talán csupán a gyűrűk ura az, amelyik speciális embertípust igényel)
üdv,
[Javítva: 2003.02.16 írta: jenoe]
Idézet
Bar nem igazan ide tartozik,de ha mar felsoroltatok ennyi szep+jo tarsasjatekot,akkor rovidke ismertetot is rittyenthetnetek ide,hogy melyik milyen,meg ilenek
Ujrajatszasi erteke van-e? Milyen nyelven kaphatoak(nemettel hadilabon allok,angol johet),kb mennyi az aruk 
A Quick Search-be beírod a játék nevét.
Ennek ellenére már készítem a helyben kapható játékok ismertetőjét magyarul, csak még egy kicsit várni kell rá. Itt majd lesz hol-mibe-kerül rovat is. Extra rövid ismertetőt küldtem a Tikal és a Carcassonne fórumra.
Egyébként az általam felsorolt germán stílusuakra abszolúte jellemző az újrajátszhatósági hajlam (talán csupán a gyűrűk ura az, amelyik speciális embertípust igényel)
üdv,
[Javítva: 2003.02.16 írta: jenoe]
# 222211
Kelt 2003.02.15, 23:48
Udv!
Bar nem igazan ide tartozik,de ha mar felsoroltatok ennyi szep+jo tarsasjatekot,akkor rovidke ismertetot is rittyenthetnetek ide,hogy melyik milyen,meg ilenek
Ujrajatszasi erteke van-e? Milyen nyelven kaphatoak(nemettel hadilabon allok,angol johet),kb mennyi az aruk 
THX!
THX!
# 219935
Kelt 2003.02.11, 15:30
Hiúz
Ha jól emlékszem megvan nekem,de mielőtt biztosat tudnék mondani,megkérdezem a többi családtagomat,mert lehet,hogy még néhányszor kipróbáljuk.De amit lehet megteszek az ügy érdekében és majd U2U-ban elküldöm az eredményt.
Ha jól emlékszem megvan nekem,de mielőtt biztosat tudnék mondani,megkérdezem a többi családtagomat,mert lehet,hogy még néhányszor kipróbáljuk.De amit lehet megteszek az ügy érdekében és majd U2U-ban elküldöm az eredményt.
# 219718
Kelt 2003.02.11, 09:45
Hali
Van valakinek arra ötlete, hogy az ősrégi, Harc Európáért játékot honnan lehetne beszerezni?
Hiúz
Van valakinek arra ötlete, hogy az ősrégi, Harc Európáért játékot honnan lehetne beszerezni?
Hiúz
# 218545
Kelt 2003.02.08, 23:44
Hallottam egy Malombolt nevezetűről. Tudtok róla valamit?
Az előző listából kimaradt a Camelot, ahol elsősorban amerikai (Avalon Hill) játékokat kapni. Mondjuk magam nem vagyok egy nagy avalon hill fan.
Az előző listából kimaradt a Camelot, ahol elsősorban amerikai (Avalon Hill) játékokat kapni. Mondjuk magam nem vagyok egy nagy avalon hill fan.
# 218327
Kelt 2003.02.08, 13:27
Nekem szerencsére nagyon messze nem kell mennem, ha játékot akarok venni
Főbb beszerzési helyek:
* déli játékbarlang (Ravensburger, Catan, Gyűrűk ura)
* tesco (Ravensburger, Schmidt)
* auchan (Ravensburger)
* gondolkodó - mammut mellett és a király utcában (mindenféle játék van... olyanok is, amiket csak itt látni)
* minimax boltok - europark, mammut, de ilyenek vannak vidéken is (Schmidt - valójában a mammutban még Schmidt játékot még nem láttam, de állítólag szokott lenni)
* götz játékbolt - mompark (Ravensburger)
Ravensburger = TIKAL, SanMarco, Labirintus, DragonLand...
Schmidt = Attila, Medina, Capitol, Carcassonne
Azért remélem még nem ismerek minden fontos beszerzési helyet...
-- Jenoe aka Cérnabáró
Főbb beszerzési helyek:
* déli játékbarlang (Ravensburger, Catan, Gyűrűk ura)
* tesco (Ravensburger, Schmidt)
* auchan (Ravensburger)
* gondolkodó - mammut mellett és a király utcában (mindenféle játék van... olyanok is, amiket csak itt látni)
* minimax boltok - europark, mammut, de ilyenek vannak vidéken is (Schmidt - valójában a mammutban még Schmidt játékot még nem láttam, de állítólag szokott lenni)
* götz játékbolt - mompark (Ravensburger)
Ravensburger = TIKAL, SanMarco, Labirintus, DragonLand...
Schmidt = Attila, Medina, Capitol, Carcassonne
Azért remélem még nem ismerek minden fontos beszerzési helyet...
-- Jenoe aka Cérnabáró
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Téma lezárva
Oldal tetejére