Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Beszerzés

• Zárt téma Téma lezárva
1887 hozzászólás érkezett eddig

# 223745

• Látogató
Üdv!

Előhalásztam otthon a Végvári Viadalok nevű társasjátékot, viszont a szabályleírása eltűnt. Nem tudna valaki segíteni benne, hogy elküld email-en, vagy hozzáférhetővé tesz egy szabályleírást?

Előre is köszönöm!

gabor.hertel@khb.hu

# 222499
edem

Ízirájder

• Fórumita
  • 1897 Hozzászólás
Nem tudom, Game of Life-ot hova soroljátok... de én azon tudom lemérni, mennyire aktualizálnak a fordításkor...
volt szerencsém az angol és a magyar verzióhoz.
az angol verzióban van rendőr foglalkozás, aki egy 1000-est kap mindenkitől, aki 10-est "dob".
Angol verzióban a nyugdíjbavonulás utáni mező összege töredéke a magyar változaténak, míg a fizetésekben az angol vezet... :lol:
szóval éljen a magyar fordítás... :-D

# 222274
jenoe

boardgamegeek

• Fórumita
  • 1422 Hozzászólás
Biohazard,

Idézet

Bar nem igazan ide tartozik,de ha mar felsoroltatok ennyi szep+jo tarsasjatekot,akkor rovidke ismertetot is rittyenthetnetek ide,hogy melyik milyen,meg ilenek :lol:  Ujrajatszasi erteke van-e? Milyen nyelven kaphatoak(nemettel hadilabon allok,angol johet),kb mennyi az aruk :D
Angolul minden általad igényelt információ elérhető. http://boardgamegeek.com/
A Quick Search-be beírod a játék nevét.

Ennek ellenére már készítem a helyben kapható játékok ismertetőjét magyarul, csak még egy kicsit várni kell rá. Itt majd lesz hol-mibe-kerül rovat is. Extra rövid ismertetőt küldtem a Tikal és a Carcassonne fórumra.

Egyébként az általam felsorolt germán stílusuakra abszolúte jellemző az újrajátszhatósági hajlam (talán csupán a gyűrűk ura az, amelyik speciális embertípust igényel)

üdv,

[Javítva: 2003.02.16 írta: jenoe]

# 222211
Biohazard

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1339 Hozzászólás
Udv!
Bar nem igazan ide tartozik,de ha mar felsoroltatok ennyi szep+jo tarsasjatekot,akkor rovidke ismertetot is rittyenthetnetek ide,hogy melyik milyen,meg ilenek :lol: Ujrajatszasi erteke van-e? Milyen nyelven kaphatoak(nemettel hadilabon allok,angol johet),kb mennyi az aruk :D
THX!

# 219935
Orastes

Hordószónok

• Fórumita
  • 4143 Hozzászólás
Hiúz
Ha jól emlékszem megvan nekem,de mielőtt biztosat tudnék mondani,megkérdezem a többi családtagomat,mert lehet,hogy még néhányszor kipróbáljuk.De amit lehet megteszek az ügy érdekében és majd U2U-ban elküldöm az eredményt.

# 219718
Hiuz

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 556 Hozzászólás
Hali

Van valakinek arra ötlete, hogy az ősrégi, Harc Európáért játékot honnan lehetne beszerezni?

Hiúz

# 218545
jenoe

boardgamegeek

• Fórumita
  • 1422 Hozzászólás
Hallottam egy Malombolt nevezetűről. Tudtok róla valamit?

Az előző listából kimaradt a Camelot, ahol elsősorban amerikai (Avalon Hill) játékokat kapni. Mondjuk magam nem vagyok egy nagy avalon hill fan.

# 218327
jenoe

boardgamegeek

• Fórumita
  • 1422 Hozzászólás
Nekem szerencsére nagyon messze nem kell mennem, ha játékot akarok venni

Főbb beszerzési helyek:

* déli játékbarlang (Ravensburger, Catan, Gyűrűk ura)
* tesco (Ravensburger, Schmidt)
* auchan (Ravensburger)
* gondolkodó - mammut mellett és a király utcában (mindenféle játék van... olyanok is, amiket csak itt látni)
* minimax boltok - europark, mammut, de ilyenek vannak vidéken is (Schmidt - valójában a mammutban még Schmidt játékot még nem láttam, de állítólag szokott lenni)
* götz játékbolt - mompark (Ravensburger)

Ravensburger = TIKAL, SanMarco, Labirintus, DragonLand...
Schmidt = Attila, Medina, Capitol, Carcassonne

Azért remélem még nem ismerek minden fontos beszerzési helyet... :aboci:

-- Jenoe aka Cérnabáró

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett