Idézet
no meg nekem ne mondja senki, hogy ha rátámad a karakterre egy undorító, vérfagyasztó, rémséges, ősi, sötét, gonosz megfenetudjamégmilyen szörny akkor a varázsló halál nyugodtan nekiáll cselezgetni, ijászkodni és bölcs megoldásokat keresni ahelyett, hogy odasóz egy rettenetes tűzlabdát
Amrod: a mágia akkor lesz rejtélyes, veszélyes, ha a világon a lakosság 1% tudja csak használni és mondjuk 5% ismeri, hogy mi fán terem, de nem tudja alkalmazni. Viszont mivel a játékosaid már ismerik, használják, ne várd, hogy ezek után a mágia a világodon rejtélyes legyen. Esetleg ha mind ugyanabból a suliból kerültek ki, de az ritka, mint a fehér holló (mondom ezt én, amikor a partinkban van 2 elf,1 khál és 1 ember
Egyébként ostobaság a varázslót a harcművészekhez hasonlítani. Ugyanis a varázsló nem fog reggel 1 órát eltölteni azzal, hogy varázslatokat mormolva edzi az agyát. A hm célja, hogy a teste, lelke tökéletes legyen, a vari célja hogy a lelke, a mágiája legyen tökéletes, igaz, mindkettő a tökéletest keresi, de egyik a saját testében másik egy átlag ember számára idegen valamiben. Az egyik saját erőit használja fel a céljai elérésére a másik egy erős forrást vesz a keze alá.
A harcművészet célja egyébként a test és lélek tökéletesítése mellett az önvédelem, a mágia célja a megismerés, szerintem.
Egyébként ez a varázsló dolog szerintem nagyon hajaz a SW jedikhez.
De hogy senki ne varázsolja szét az agyát, használjátok egészséggel a mágikus kifáradást kicsit szigorúbban (szintenként másfélszer annyi mp-t költhet x időn belül, mint amennyi a max neki, x=az ETK táblázatban feltüntett érték kétszerese). Ja, és ne mesélj olyan helyzeteket gyakran, amikor manát tudnának visszanyerni.

TW

Téma lezárva
Oldal tetejére