Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Csere

• Nem írhatsz ebbe a témába
2171 hozzászólás érkezett eddig

# 1960835
MrNecro

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 502 Hozzászólás
Ha valakinek vannak felesleges plot vagy agenda kártyái, és szívesen segítene egy kezdő játékost, akkor örömmel átvenném őket. Előre is köszi!

# 1960802
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2206 Hozzászólás
Félő, hogy ez nem igazán fog menni. Általában ha megvesz valaki egy chapter pack-et, akkor abból mind a 3 lap kell neki. Egy dekkben max 3 lehet ugyanabból a lapból, nem szívesen válik meg senki tőlük. Esetleg érdemes keresned valakit, aki szintén most kezdi gyűjteni és elosztozni a házakon

# 1960774
santoro

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 64 Hozzászólás
Sziasztok!

Nem tudom mennyire szokás, ill. lehetőség egy LCG-ben lapokat cserélni-eladni, de beleástam magam sok cp-be és rengeteg olyan akad amiből max 1-2 db lap kellene, ami nem is baj, de ha van aki egy egy cp-ből (ill. core set, deluxe) többet vett valami miatt és csak otthon állnak ezek a lapok akkor inkább tőle venném meg:

cp:
1-3 castellan of the rock -borf
1 a time for ravens - acos
1 samwell tarly - trs
1 tommen bara - sa
1 city of shadows - cos
1 city of lies - cos
3 cersei lannister - atot
3 hands judgement - ttoth
1 quiburn -sas
1 varys - sas
3 alchemist guild hall - tbobb
3 a hause divided - will
1 search and detain - hts
1 retaillation - asosilence
1 penny - vd

deluxeból keresem:
3 silent sisters - kots
3 shadowcat - kots
3 kingdom of the shadows - kots
1 ser arys oakhearth - pots

illetve az alábbi core lapokat:
2 enemy informer - core
1 golden tooth mines - core
2 lannisport steward - core
2 you've killed the wrong dwarf! -core

Ha van valami eladó kérlek írj bártan (árral együtt) akár itt akár mailben
üdv

# 1960362
Vorador

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 993 Hozzászólás
Hi!

Az alábbi lapokból vásárolnék. Átvétel a szombati versenyen lenne a legjobb.
Ha van valami, ajánlattal keress meg:
2 db Maester of War
1 db The Bastard of Godsgrace
1 db The Gift
1 db The Land Beyond the Wall
1 db The Neck
2 db Desperate Tactics
1-1 db mindegyik Vastrón kiadásos házkártyából

# 1958964
borlaym

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 97 Hozzászólás
Hali!

Eladnék egy teljes Brotherhood Without Banners ciklust (lcg, 6 chapter pack), egyszer játszottunk vele, úgyhogy nincs bajuk. Ajánlatokat u2uban várok (irányár: bolti ár 75%-a), személyes átvétel Budapesten.

M

Módosította borlaym: 2012.06.30, 14:46

# 1958521
Mephike

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 674 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásasantoro írta 2012.06.27, 22:43 -n:

Köszönöm, remélhetőleg ott tudok lenni. Egy barátommal vettünk már 1-1 delux settet, core meg elvileg jövő héten érkezik, addig tanulgatjuk a szabályokat. :)

Más: bár nem ide tartozik, a régebbi kiegek, pl. Vastrón, vagy annál régebbi starterek illetve lapok legálisak a mai versenyeken vagy csak az LCG-re állás utániak? Ha nem, de egyes lapok a későbbi kiegekben újra lettek nyomva, ugyanazzal a képességgel akkor használhatom a régit belőle?

köszi
Hi!

Az ami ugyanaz szövegezésre, azt bármikor használhatod versenyen. Kezdőként ha eljössz versenyezni, nem problémázunk azon, ha pár lap a CCG időszakból való. Természetesen ha tetszik a játék és komolyan gondolod majd a versenyzést is, akkor nem árt ha a decked idővel LCG-s lapokból áll.

# 1958495
santoro

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 64 Hozzászólás
Köszönöm, remélhetőleg ott tudok lenni. Egy barátommal vettünk már 1-1 delux settet, core meg elvileg jövő héten érkezik, addig tanulgatjuk a szabályokat. :)

Más: bár nem ide tartozik, a régebbi kiegek, pl. Vastrón, vagy annál régebbi starterek illetve lapok legálisak a mai versenyeken vagy csak az LCG-re állás utániak? Ha nem, de egyes lapok a későbbi kiegekben újra lettek nyomva, ugyanazzal a képességgel akkor használhatom a régit belőle?

köszi

# 1958347
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2206 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásasantoro írta 2012.06.21, 16:38 -n:

Üdv, eladó gyűjtemény hiányában, kezdésnek megfelelne felesleges/megunt angol-magyar, ccg-lcg-s c/uc-k pakk is! :)

Hétvégén megyek Szegedre, szerintem tudok neked hozni nagyon sok régi magyar nyelvű lapot. Jövő héten Sárkánytűzben, Cantinában tudok is adni majd.

# 1958303
MrNecro

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 502 Hozzászólás
Szeretnék plot/agenda kártyákat csereberélni, mert abból úgyis mindenkinek van felesleg :)

Ezeket keresem:
Siege of Riverrun (KotS)
Threat from the North (PotS)
Retaliation! (ASoSilence)
An Empty Throne (KotS)
Fear of Winter (BtW)
Take Them by Surprise (LoW)
Knights of the Hollow Hill (MotM)
Lineage and Legacy (KotStorm)

Ilyeneket tudok adni cserébe:
Burning Bridges (QoD)
Focused Offense (QoD)
Loyalty Money Can Buy (QoD)
Muster the Realm! (QoD)
Spending the Winter Stores (QoD)
Threat from the East (QoD)
Waste Their Time (QoD)
Alliance (QoD)
Heir to the Iron Throne (QoD)

+ ilyenekre is fáj a fogam a Core setből, hátha valaki megválna tőlük (pénzért, kártyáért):
Aegon's Blade
Forever Burning
Poisoned Wine
Street of Sisters
Street of Steel
The Titan's Bastard

# 1957244
santoro

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 64 Hozzászólás
Üdv, eladó gyűjtemény hiányában, kezdésnek megfelelne felesleges/megunt angol-magyar, ccg-lcg-s c/uc-k pakk is! :)

# 1956650
santoro

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 64 Hozzászólás
Sziasztok!

Új játékos vagyok, most ismerkedem a thk-val, nagyon tetszik a játék, ezért keresek eladó gyűjteményt, gyakorlatilag mindegy melyik kiegtől meddig, a lényeg, hogy minnél több lapot tartalmazzon, akár egy-egy ház(ak) szerinti tematikában volt gyűjtve, akár kiegek szerint. Nem számít magyar nyelvű e a lap(ok), vagy angol.

Egyéb játékhoz tartozó kiegészítők, THK-s playmat, deckbox(ok), házjelölő(k) előnyben. Illetve érdekel Core sett is, persze hiánytalanul.

Ajánlatokat, akár laplistát - c/uc-t elég kg-mal jelölni :) - mailben:
rolee-gaross@freemail.hu
címemre küld!
Köszi

# 1954024
Diarmand

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 205 Hozzászólás
Te Bolem, ismerek pár csajt akik igazán nagy ribancok, talán rá tudom őket venni, hogy összefogd és futtasd őket :D

Viccet (khm) félretéve télleg ne add fel a dolgot. Ha kicsit később kerülsz fel, akkor meg sajnálni fogod, hogy eladtad, meglásd. Csak akkor add el - szerintem - ha nagyon égeti a valagad a pénzhiány. Tudom, hogy ahányszor ránézel az jut az eszedbe, hogy csak fogja a pénzt (mint nálam a babákok), de ha télleg szeretsz játszani és bízol a felkerülésben, akkor ne add el.

# 1954018
AnatAkhan

Yllinori mortel

• Fórumita
  • 987 Hozzászólás
Annyit én is hozzátennék, hogy van igazság a mondandókban. Magamon tapasztaltam meg. Tavaly már "játszottam" (3-4 alkalom volt), aztán érdeklődésemet vesztette, eladtam. Most megint jött a belső roham, így megint meg kell vennem.
CP-ből viszont érdemes arra fókuszálni, amiben olyan lap van, ami mindenképp kell a paklidba.
Az anyagi helyzeted alapján fogod tudni úgyis alakítani a saját lapkészletedet.

Azért bízunk a fővárosi melóban, hogy összejön. A játékosvesztést megelőzvén körbekérdezzünk munka témakörben?

# 1954017
Diarmand

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 205 Hozzászólás
Ettől tartok én is, hogy a korai (gyk. legelső) cp-ket nehéz lesz beszerezni. Már ha vannak azokból hatvan lapos változatok, amit erősen kétlek. Már a beszerezhető negyvenesnek is örülni fogok szerintem :)

# 1954012
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás
Havonta nem egyet veszel, hanem kettőt esetleg hármat és máris utol érted magad egy év alatt, legfeljebb nem a legújabb kiegészítőket kezded el megrendelni, hanem a még kapható régebbieket. Persze ehhez pénz kell ( két kiegészítő 6000- 7000 ) és munkahely. Nem ismerem az anyagi helyzetedet, de nem egyszerű ennyit sem félretenni.

# 1954002
Bolem

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 172 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBaratheon írta 2012.06.05, 16:32 -n:

Mellesleg egy időre én is abbahagytam a gyűjtést és a játékot is, nos azóta is kétségbe esetten próbálom összeszedni a lapokat amiket akkor nem vettem meg. Most rengeteg pénzemet felemészti, ha egyáltalán találok olyan kiegészítőket amikre szükségem lenne.

Ne ess ebbe a hibába. Sajnálni fogod, ha igazán szeretted a játékot és idővel úgyis újrakezded, de az sokba fog kerülni.

Mivel sajnos későn kapott el az AGoT láz, így már most nagyon költséges...ha tehetném minden pénzem erre költeném :D de így hogy le vagyok maradva és csak az említett két csomag van meg, esélytelen, hogy be tudjam szerezni a CP-ket is.

FFG fórumon néha eszméletlen ajánlatok vannak,múltkor láttam olyat hogy egy februárig megjelent összes kártya 60ezer körül volt (megváltak volna tőle). De sajnos nincs "felesleges" 60am. Abban viszont teljesen egyetértek, hogy ha valaki az elejétől gyűjti akkor nem nagy érvágás egy-egy új CP-t megvenni.

# 1953982
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás
Mellesleg egy időre én is abbahagytam a gyűjtést és a játékot is, nos azóta is kétségbe esetten próbálom összeszedni a lapokat amiket akkor nem vettem meg. Most rengeteg pénzemet felemészti, ha egyáltalán találok olyan kiegészítőket amikre szükségem lenne.

Ne ess ebbe a hibába. Sajnálni fogod, ha igazán szeretted a játékot és idővel úgyis újrakezded, de az sokba fog kerülni.

# 1953980
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás
Én Békésben vagyok, sehol egy játékos, de nem adom fel megyek versenyekre, ha időm engedi, szerzem be a lapokat amit csak bírok.

Nem adnám fel a helyedben.

Természetesen lapok engem is érdekelnek továbbra is, főleg a Core Set, mivel abból egy darab sincs. Ha esetleg lenne valakinek aki nem tart rá igényt megkereshetne. :)

# 1953972
Bolem

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 172 Hozzászólás
Köszi a visszajelzéseket, így legalább látom, hogy ha (nehezen) rászánom magam az eladásra,akkor aktív játékosokhoz kerülhet. (úgy szeretem,most veszem észre,hogy úgy beszélek róla,mintha valami kisállattól válnék meg :D )
Amint biztossá válik a dolog,akkor mindenképp jelezni fogom!

Főiskolára Egerbe jártam, ott még egyet-egyet játszottam egyik haverral (neki nem volt,csak az enyémmel), de most hogy végzek hazaköltözök Tamásiba (Tolna megye) és eddig még senkit se találtam itt a környéken. Jó lenne mondjuk a művelődési házban csinálni társas-kártya klubbot vagy valami ilyesmi, de a mai fiatalság inkább az utcán lóg,vagy kocsmázik. (na nem akarok prűd lenni,hiszen én is nagy szeszkazán vagyok, csak mellette van értelmesebb hobbim is, a "kiülökegypadrastírölniacsajokatésszotyitköpködni" helyett.)

# 1953951
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2206 Hozzászólás
Bolem!
Melyik városban játszol?

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett