Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

Legendák Csarnoka klub Székesfehérvár #3

• Nem írhatsz ebbe a témába
3402 hozzászólás érkezett eddig

# 1613754
Ducimax

Cs. O. Lovag

• Fórumita
  • 921 Hozzászólás
Holnap bemegyek, viszem vissza mindenkinek ami az övé, emellett szeretném, ha valaki játszana velem egy 1000 pontosat ligás sereglistával, az se baj, ha IG, az se, ha proxi-boszi (de ebben az esetben valamilyen formátumú kódex legyen nálad, Lordom).

És a meglévő WH-figuráidat hozzad be kérlek, (nem a festetteket, mindet), szeretném megtekinteni az öntvényállományt.

# 1613718
Lord_Thanatos

Nagyúr

• Fórumita
  • 1501 Hozzászólás
Holnap megyek be, mag majd még valamikor jövő héten akármikor be tudok érte menni.

Húha, ma láttam Media Marktban Dawn of War Soulstormot 3000 FT-ért! Meg is fogom venni.

# 1613484
Csillagvadasz

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1067 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaLord_Thanatos írta 2009.05.28, 18:48 -n:

Csillagvadász!
Nekem szügségem lenne Red Gore és Shining Gold festékekre.
És még azt szeretném kérdezni, hogy van e nálatok valami GW szabszányecsethez hasonló ecset ami rögtön kapható? Mert ha van akkor olyan kéne nekem, ha nics akkor szeretnék szabvány GW-s ecsetet (nem tom van-e a boltba).

Szombaton 14:00-ra megyek be.

Lordom,

igen, érkeztek ecsetek, a festékeket pedig előjegyzésbe vettem! Mikor leszel benn a boltban?
Üdv:CSV :normaalis:

# 1613410
Lord_Thanatos

Nagyúr

• Fórumita
  • 1501 Hozzászólás
Csillagvadász!
Nekem szügségem lenne Red Gore és Shining Gold festékekre.
És még azt szeretném kérdezni, hogy van e nálatok valami GW szabszányecsethez hasonló ecset ami rögtön kapható? Mert ha van akkor olyan kéne nekem, ha nics akkor szeretnék szabvány GW-s ecsetet (nem tom van-e a boltba).

Szombaton 14:00-ra megyek be.

# 1612813
Lord_Thanatos

Nagyúr

• Fórumita
  • 1501 Hozzászólás
Háhá, Woody most kenterbecsaptak ezzel a mindenkörben kétparancsozási marhasággal.

Különben mindenkinek ajánlom a kérdezz-felelek kiírást a bell of lost soul-on az IG kódexről.

Módosította Lord_Thanatos: 2009.05.27, 14:04

# 1612770
yis

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2137 Hozzászólás
Remélem Duci, hogy igazad van....

# 1612704
Ducimax

Cs. O. Lovag

• Fórumita
  • 921 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaWoody_Sheriff írta 2009.05.25, 20:47 -n:

Duci:

- A Deathstrike akkora, mint egy kiméra, mivel a rakétája a fegyvere, az meg nem számít.

- Combined Squad-ba nem lehet Command squadot tenni, csak Infantry Squad-ot.

- Parancsolgatni a főnök "in each turn" tud. Turn pedig kettő van, egy tied, meg egy enyém :titok: .

- Az egyik haverom egyszer MoO-val kilőtt két infantry squad-ot, egy HWS-t és egy kimérát. Csak éppen a sajátjait :felvon: ...

- Ha kukacoskodási párbajt akarsz, rajtam ne múljon. A szabálykönyv csak azt írja, hogy a fegyverek csövét hagyjad figyelmen kívül, egy atomrakétának viszont nincs csöve, ergó beleértendő a testbe.

- Külön ott példálózik vele, hogy ha van 3 infantry meg 1 command, azt pakolhatod úgy hogy 5c, 30i vagy akár 5c+10i, 20i. Tehát megoldható a dolog, mondjuk helyigény kérdéses, főleg ha heavy weapont is akarsz bele rakni.

- parancs kiadható: "after HIS movement, before HE shoots/runs" ha ez nem elég egyértelmű, akkor semmi. Turnből pedig csak egy van, Player Turnből van kettő, és ahol ez a mérvadó, oda ezt írták az IG kódexben is. Bukta.

# 1612529
Csillagvadasz

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1067 Hozzászólás
Hello Urak!
Van jó és rossz hírem is!
Ma voltam a Kristálycsarnokban, kezdem a rossz hírrel: Június 1.-vel néhány G-W termék ára 15-20% drágulást fog elszenvedni, sajnos előre még nem tudom megmondani, melyikek, ezek a G-Wtől függenek majd (öröm az ürömben, hogy az egy hónappal későbbi ÁFA emelés nem fog megjelenni az árakban!) Aki még a héten lefoglalja, amre szüksége van, az még régi áron kapja :langol:
Jó hírek: Kaptam mintakollekciót a Privater Press féle Warmachine és Hordes készletekből. Gyönyörűek :nos:
Eldőlt a fehérvári bemutatóhétvége időpontja: szeptember első hétvégéje (4-5-6, illetve szállásszervezési problémák esetén 11-12-13, de remélem nem).
Egyenlőre ennyi, lesznek még hírek a héten :wow:
Üdv:CSV

# 1612107
Lord_Thanatos

Nagyúr

• Fórumita
  • 1501 Hozzászólás
Duci, ha visszahozod a Woody kódexét, akkor az enyémet is dobd ide légyszi.

# 1612085
Woody_Sheriff

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1200 Hozzászólás
Duci:

- A Deathstrike akkora, mint egy kiméra, mivel a rakétája a fegyvere, az meg nem számít.

- Combined Squad-ba nem lehet Command squadot tenni, csak Infantry Squad-ot.

- Parancsolgatni a főnök "in each turn" tud. Turn pedig kettő van, egy tied, meg egy enyém :nos: .

- Az egyik haverom egyszer MoO-val kilőtt két infantry squad-ot, egy HWS-t és egy kimérát. Csak éppen a sajátjait :langol: ...

# 1612075
Ducimax

Cs. O. Lovag

• Fórumita
  • 921 Hozzászólás
Átolvastam az új IG kódex lényegi részét. Eddigi észrevételeim (bár lehet, hogy egymás között már lerendezésre kerültek):

- Executioner főplazmája nem 2, hanem 3 sablont rak le. Kewl.

- A combine platoon szabállyal elég undormákos, akár 55 fős feel no pain bandákat lehet partra vetni.

- Deathstrike igaz hogy csak 2. körtől indítható, de akkor sem instant, hanem csak ha megdobod az indítási parancsot. Olcsó és brutális, de 80% valószínűséggel lekapálják mielőtt még pusztíthatna (ha a modellje olyan lesz, amilyen a képen, akkor csak a bunkerrel megtoldott ligás "hegyek" mögül nem fog kilátszani. Szvsz manticore egy fokkal jobb.

- Squad command: parancsolgatni a főnök csakis a saját körében tud, és csakis akkor, ha nincs lekötve hth-ban, nem menekül, nem lapul (gtg) és nem ül járműben (kivétel chimera). Valamint ugyanez igaz az ugráltatni való osztagokra is (kivétel a get back into fight command). Értsd: nem létezik olyan, hogy kiparancsolja magát a fedezékből, vagy hogy az ellenfél lövésekor parancsolog be őket mélymagzati pózba.

- Master of ordnance közveszélyes, effektíve használhatatlan. 2D6 szóródás, ha hitet dobsz, 3D6, ha nyilat, ha odalát, levonódik a BS-e, ha nem, hát nem. Kb. ugyanannyi esélyed van vele lelőni egy ellenséges osztagot, mint a saját nyomornegyededet.

Ha mégegyszer átnézem, többet is tudni fogok.

# 1612006
yis

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2137 Hozzászólás
Unokatesóm. :langol:

# 1611984
Woody_Sheriff

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1200 Hozzászólás
Ho!

Némi keresgélés után megtaláltam a Zenénket , tudjátok, amit BP felé hallgattunk. A klipben a csávó mozgása alapján arra következettem, hogy a Geskével rokoni szálak fűzhetik össze.

# 1611972
yis

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2137 Hozzászólás
:langol: :nos: :wow: :ignore:
Hát igen.
Duci! Rájöttem, hogy a dobásaimon felül miért nyertem:
Mert egy 300 pontos noise marin osztagod nem csinált semmit, csak hátul állt mint...
Ha azokkal előrejössz, végem mint a botnak. Így igazából 1000vs 700 pontos volt a csata.

# 1611736
Woody_Sheriff

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1200 Hozzászólás
Hali!

Mivel még mindig fáradt vagyok a tegnaptól, és mert majdnemmár undorodom a 40k-tól ezen fantasztikus verseny után (taktikai játék ahol... feszült csend... a festés a döntő tényező :) :sor: !!!), ezért EndWar (aki nem tudja mi az, annak ott a Google, keresse ki) csatajelentés következik a Ligás beszámoló helyett:

Nahátakkor:
Térkép: Paris
Küldetés: Conquest 1vs1
Seregem: EuroForce (Armored Task Force)
Ellenség: Russian Spetznaz (Mechanized Task Force)

Kezdőseregnek vittem 2-2 Transport-ot és Riflemen-t, ezekkel elfoglaltam a közeli Uplink-eket, és fejlesztettem Air Support-ot és EMP-t. Tartalékból gyorsan hoztam 4 osztag Tank-ot. Gyorsabb voltam az ellenfelemnél, így át tudtam törni a csatorna túlpartjára, ahol jól szétlőttem egy csomó Uplink-et foglaló gyalogságot. Rendeltem 2 Artillery-t, akikkel elkezdtem lőni a feltünezedő ellenséges páncélosokat, de pechemre két Gunship csapat becserkészte a bátor tüzéreket, és felszámolták őket. Elfoglaltam egy ellenséges Uplink-et is, így beütött a Defcon 1. Atomrakétával kinyírta a fél seregem, majd Crash-olta a hátsó Uplink-emet. Én lelézereztem a Gunship-eket, majd Air Strike-al kinyírtam az egyetlen megmaradt egységét (egy megtépázott Engineer osztagot). CP-ből bizonyára kifogyóban volt, mert nem tudott időn belül tartalékot hívni, így Annihillate-al én nyertem :nod: !

Módosította Woody_Sheriff: 2009.05.24, 20:13

# 1611627
Lord_Thanatos

Nagyúr

• Fórumita
  • 1501 Hozzászólás
MEgvolt a Fanatikuss Liga második fordulója is.
Az eredmény:
Harmadik lettem én. Megjegyzem, nekem a verseny olyan volt mint egy normális szombat délután mert csak klubtárssal játszottam.
Második lett a Woody, bár ez csak annak köszönhető hogy a verseny szervezői igen nagy jóindulattal álltak hozzá a festése pontozásához.
És NEM lett első a Duci, mert ő az utolsó vagy az utolsó elötti lett. Ennek oka, hogy a második küldetésben a Geske ellen nem tudott pontot szerezni, így asszem archangel vagy uborka előzte be egy-két ponttal.
Első helyezést ért el Geske Dániel Ádám (yis), méghozzá maximális teljesítmánnyel, ugyanis minden csatában 20 pontot ért el. Grat, te mázlista

Tulajdonképpen az volt rossz ebben a fordulóban, hogy kevesen voltunk a kategóriában. Remélem ősszel többen leszünk és akkor már talán tudok indulni witch hunterekkel.

# 1611191
Woody_Sheriff

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1200 Hozzászólás
Geske:
Így uccsóra: abbahagynánd a jósolgatást, főleg azt a fajtát, ami rám nézve hátrányos ha megkérhetlek :D ?

# 1611124
yis

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2137 Hozzászólás
Aha. Hát ez nagyon zsír. De nem hiszem, hogy megkapod rá az 5 pontot.

# 1611071
Woody_Sheriff

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1200 Hozzászólás
Hali!

Na, ma egy zseniális, igazi könyvelős ötletem támadt: szerzek 5 festéspontot a talpakból :D ! megcsináltam az árnyékolást rajtuk, tettem rájuk kicsi cuccokat, és festettem is őket... Ez így máris +5 pont :D !

Ha festésre nem kapok min 16 pontot, akkor kiverem a balhét!

Büszke vagyok magamra :) ...

# 1610079
Lord_Thanatos

Nagyúr

• Fórumita
  • 1501 Hozzászólás
Van egy nekem jó, de másoknak is jó, kivéve akinek nem az, hírem.
Archangel space marineokkal lesz, és a Laca nevezetű is.
SZóval nem lesznek eldák. Csak 1 tau, 2 koszmarine és 5 SM.
Még jó hogy ennyit gyakoroltuk az SM vs SM-et :nos:

Geske úgy néz ki hogy egész visszaúton énekelned kell, ami szerintem elég nehéz feladat, ha közben ütik a fejedet. :D

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett