Chia.
Csak figurákat lehet rendelni??? Engem poszterek érdekelnének, és történelmi háttereket tartalmazó dok.-ok...
Caesar Smith hadnagy, Wolf Dragonyosai

# 226721
_Ca3sar (NPC/NJK)
Kelt 2003.02.25, 11:02
_Ca3sar (NPC/NJK)
# 221838
Kelt 2003.02.14, 19:54
Nem nagyon 
esetleg kérdezd meg Árpit, ő rendelget cuccokat.
esetleg kérdezd meg Árpit, ő rendelget cuccokat.
# 221728
Kelt 2003.02.14, 16:21
Ez nem a te hibád GalCom!
Legalább ezt a bandát is megismertük...
Tud valaki jó beszerzőhelyeket ajánlani Bp-n?
A netes rendelés hitelét vesztette nálam...és
jópár kiadvány és figura kellene...
Legalább ezt a bandát is megismertük...
Tud valaki jó beszerzőhelyeket ajánlani Bp-n?
A netes rendelés hitelét vesztette nálam...és
jópár kiadvány és figura kellene...
# 221627
Kelt 2003.02.14, 12:09
Üdv,
Nem csak te vagy türelmetlen, hanem én is, de nagyon. De sajnos azon kívül, hogy zaklatom őket, sokat nem tudok én sem tenni. Persze ha valaki a hosszú idő miatt úgy döntene, hogy eláll vásárlási szándékától, azt megértem (sőt...). Szól, és már utalom/adom is vissza pénzét, de sajnos mást nem tudok tenni; jó lenne, ha lehetne kényszeríteni ezeket valamivel, de túlzottan nem úgy látszik, hogy bármi hatása lenne a leveleknek.
Esetleg végső esetben meg lehet próbálni egy hitelrontó nyilvános levelet írni, és reménykedni, hogy ez észretéríti őket. De ez valószínűleg ellentétes hatást érne el, ezért ez maradjon last resort... :,-( :,-( :,-(
Nem megnyugtató, hogy ha tudom, hogy ennyire inkorrekt banda ez, akkor soha nem vágok bele. Na mind1.
Nem csak te vagy türelmetlen, hanem én is, de nagyon. De sajnos azon kívül, hogy zaklatom őket, sokat nem tudok én sem tenni. Persze ha valaki a hosszú idő miatt úgy döntene, hogy eláll vásárlási szándékától, azt megértem (sőt...). Szól, és már utalom/adom is vissza pénzét, de sajnos mást nem tudok tenni; jó lenne, ha lehetne kényszeríteni ezeket valamivel, de túlzottan nem úgy látszik, hogy bármi hatása lenne a leveleknek.
Esetleg végső esetben meg lehet próbálni egy hitelrontó nyilvános levelet írni, és reménykedni, hogy ez észretéríti őket. De ez valószínűleg ellentétes hatást érne el, ezért ez maradjon last resort... :,-( :,-( :,-(
Nem megnyugtató, hogy ha tudom, hogy ennyire inkorrekt banda ez, akkor soha nem vágok bele. Na mind1.
# 220997
Kelt 2003.02.13, 11:01
Üdv GalCom!
Nem akarok türelmetlennek látszani (pedig lassan az leszek),
csak megkérdezném, hogy történt e valamiféle említésre méltó előrelépés
rendelésünk ügyében?
Nem akarok türelmetlennek látszani (pedig lassan az leszek),
csak megkérdezném, hogy történt e valamiféle említésre méltó előrelépés
rendelésünk ügyében?
# 203614
Kelt 2003.01.14, 13:51
Beszeltem a Virtuariummal telefonon. Februar elott
nem varhato a mini szallitmany. A kulfoldi ceg nem
valaszol a leveleikre, ugyhogy ok is azt teszik,
amit Galcom tervez veluk, vagyis a nyakuk koze
csorditenek telefonon...
udv
Arpi
nem varhato a mini szallitmany. A kulfoldi ceg nem
valaszol a leveleikre, ugyhogy ok is azt teszik,
amit Galcom tervez veluk, vagyis a nyakuk koze
csorditenek telefonon...
udv
Arpi
# 201935
Kelt 2003.01.10, 15:38
Nos, csak hogy legyen egy viszonyítási alap:
Eddigi első és egyetlen rendelésemet 6 hónap alatt teljesítették, akkor is csak 80%-ban. Párszor én is leveleztem velük, különösebb hatás nélkül. Szóval szerintem jobban jársz, ha türelmesen vársz, minthogy fekélyt kapj...
Eddigi első és egyetlen rendelésemet 6 hónap alatt teljesítették, akkor is csak 80%-ban. Párszor én is leveleztem velük, különösebb hatás nélkül. Szóval szerintem jobban jársz, ha türelmesen vársz, minthogy fekélyt kapj...
# 201906
Kelt 2003.01.10, 14:37
Köszönet GalCom! Csak keményen...!!! :Ordog:
# 201716
Kelt 2003.01.10, 09:13
Udv,
Januar elso heteben irtam egy levelet a Virtuariumnak, amiben felszolitottam oket, hogy adjanak egy vegso hataridot. Ugy latszik nem volt eleg erelyes; a hetvegen irok egy kemenyebb hangvetelu (ie. majdnem anyazo) levelet, hogy valaszoljanak mar.
Ha ez nem megy,akkor kovetkezik a telefonos zaklatas.
Januar elso heteben irtam egy levelet a Virtuariumnak, amiben felszolitottam oket, hogy adjanak egy vegso hataridot. Ugy latszik nem volt eleg erelyes; a hetvegen irok egy kemenyebb hangvetelu (ie. majdnem anyazo) levelet, hogy valaszoljanak mar.
Ha ez nem megy,akkor kovetkezik a telefonos zaklatas.
# 200942
Kelt 2003.01.08, 17:04
GalCom!
Van valamiféle előrelépés a várva várt szállítmány ügyében?
Van valamiféle előrelépés a várva várt szállítmány ügyében?
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére