Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

DnD karakterek

• Nem írhatsz ebbe a témába
1492 hozzászólás érkezett eddig

# 1820716
Zeta

A király lovagja

• Fórumita
  • 457 Hozzászólás
Bulldy!

Köszönöm!
:leborul:

Üdv:

# 1820715
Vekerur

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 136 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBulldy írta 2011.01.24, 21:35 -n:

Vekerur, Zeta:

A többiektől pedig azt kérem, hogy ők se akarjanak megváltoztatni benneteket. A kasztok és képességek halmozása igenis szerves része a D&D-nek, ezért ha valaki így játszik, abban semmi kivetni való sincs. A vélemények már elhangzottak, mindkét oldalnak megvan a maga álláspontja, tessék azt tiszteletben tartani!

Köszönöm. A folyamatos védekezéseimmel én valami ilyesmit szerettem volna elérni, és én senkiresems zeretném ráeröltet az én stílusomat.

# 1820708
Bulldy

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3534 Hozzászólás
Vekerur, Zeta:

A legtöbb ember itt a fórumon már "szíjjelDíenDízteazagyát", bőven bejárta a különböző kiemelt kasztok és képességek által kijelölt ösvényt, majd valamilyen okból (időhiány, a rendelkezésre álló források túl széles tárháza, stb.) más oldalról közelítette meg a játékot és rádöbbent, hogy a számára fölösleges sallangok levagdalása után is még mindig szórakoztató a D&D. A fórum törzslátogatói nagyjából mind túljutottak azon, hogy kiemelt kasztok és a képességek bűvöletében éljenek, így furcsa nekik azokat hallgatni, akik viszont még abban élnek.

A ti játékotok egy fikarcnyit sem rosszabb, mint másoké - mert élvezitek annyira a saját játékotokat, mint a többiek az övékét. A 3. kiadású D&D-ben elég erős az általatok is képviselt vonal, mi több, szerves része a játéknak, sőt ti vagytok a játék célközönsége: szeretitek az újabb és újabb kiadványokban előbukkanó kiemelt kasztokat, fajokat, képességeket, akármiket. Mint mondtam ez nem baj. Pusztán annyit kérek, hogy ne akarjátok ráhúzni a többiekre, hogy a ti D&D-tek az igazi.

A többiektől pedig azt kérem, hogy ők se akarjanak megváltoztatni benneteket. A kasztok és képességek halmozása igenis szerves része a D&D-nek, ezért ha valaki így játszik, abban semmi kivetni való sincs. A vélemények már elhangzottak, mindkét oldalnak megvan a maga álláspontja, tessék azt tiszteletben tartani!

Ahogy Doc is javasolta, mindenki abba a beszélgetésbe kapcsolódjon be, amibe konstruktívan be tud kapcsolódni. Ha nem tetszik az éppen aktuális, kicsit power-gamer-szagú társalgás, akkor nem kapcsolódj be. És főleg nem menj fejjel a falnak, ahogy egy ferencvárosi kocsmába sem mész be lila-fehér sálban. :)

Bulldy

u.i.: moderátorként is a fönti véleményt képviselem, de amíg nem muszáj, nem használom a "plecsnit".

# 1820683
Vekerur

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 136 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaDor írta 2011.01.24, 20:40 -n:

Ezt szerintem nem jól figyelted meg. Nagyon sokan elfogadjuk egymás véleményét. (Csak nem nyomogatjuk a "felminősítő gombot" mindig.)
Sőt, szinte mindenki azonos véleményen van, rajtad és Zeta-n kívül.

Neminagyon figyeltem ezta gombot...

Nem erre gondoltam konkrétan hanem álltalában. Nyilván nem ovlasom az eégsz fórumot, de annak a szegletét amit én lvasok ott igenis ezt tapasztaltam.

# 1820679
Dor

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 342 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaVekerur írta 2011.01.24, 20:32 -n:

Valamint én ahogy figyeltem itt nagyon kevés ember fogadja el a másik igazát/véleményét.

Ezt szerintem nem jól figyelted meg. Nagyon sokan elfogadjuk egymás véleményét. (Csak nem nyomogatjuk a "felminősítő gombot" mindig.)
Sőt, szinte mindenki azonos véleményen van, rajtad és Zeta-n kívül.

Módosította Dor: 2011.01.24, 20:41

# 1820676
Vekerur

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 136 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaDoc írta 2011.01.24, 20:18 -n:

Próbáltátok már nekik elmagyarázni, hogy szerintetek mi nem jó, de semmi nem történt. Ilyenkor érdemes hagyni, hogy megbeszéljék a dolgokat a maguk módján, aztán mehet tovább a konstruktív beszélgetés.

Viszont feltehetnének páran egy helyesírás ellenőrző plugint a böngészőjükbe...

Mi arról beszélgettünk, hogy nekünk a mi véleményünk. Erre más valaki felvetette, hogy ez ezért és ezért rosz. Mi ellenérveltünk, hogy de nem rosz mert x meg y. Mindenkinek van egy véleménye ami nem jó és nem rosz. Egy vélemény. Te írásodból nekem az jött le, hogy mi mondtunk valamit ami eggyértelműen rosz, a többiek meg próbálnak emggyőzni, hogy nem így van, de mi nem hisszük el. De ez nem igaz, mert itt egy vita folyik, ahol nincs jó és rosz. Valamint én ahogy figyeltem itt nagyon kevés ember fogadja el a másik igazát/véleményét. Valamint egy másik dolog, ami nagyon zavar engem, hogy HC játékosok akik tolják 20 éve mondjuk, azok álltalában(!) teljesen lekezelik az újoncokat (már ha 5 évvel még újónnc kategóriába számítok) és úgy viselkednek, hogy amit ők mondanak az a szentírás amit meg mi, az a minden rosznak a forrása. Nyilván akinek nem inge az nem veszi magára...

# 1820668
doc

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2519 Hozzászólás
Megint itt tartunk. Végigolvastam x bejegyzést, végül is teljesen értelmetlenül. Ez egy public fórum. Én pl azt a taktikát követem, ha olyan dolgokról beszélnek ami nem érdekel, nem tetszik, akkor nem szólok bele. Ők jelen esetben megbeszélték a csilli-villi karakterük felépítését, egy karakterek topicban. Sajna az címből kiindulva általánosítani lehet, hogy ez is belefér. Próbáltátok már nekik elmagyarázni, hogy szerintetek mi nem jó, de semmi nem történt. Ilyenkor érdemes hagyni, hogy megbeszéljék a dolgokat a maguk módján, aztán mehet tovább a konstruktív beszélgetés.

Viszont feltehetnének páran egy helyesírás ellenőrző plugint a böngészőjükbe...

# 1820660
Vekerur

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 136 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaFishblood írta 2011.01.24, 19:51 -n:

Hozzászólás olvasásaVekerur írta 2011.01.24, 15:36 -n:

Viszont az "levault módszert" mi nemnagyon használjuk, mert átlagban rohadt sz*r értékek jöttek ki, így erre kidolgoztunk egy rendszert, ami jól szuperál azóta is. :)

Na, pont itt kezdodik a verpistikeseg. Nehogy ma' egy atlagos kepesssegu karakterrel kelljen jatszani.... :broaf:

Mert így nem lehet átlagos karakter kihozni? A rendszernek az a lényege, hogy se túl durva se túl szar karakterek jöjjenek ki. Csak mert oylan volt, hogy 3 18-as értéke volt valakinek, mert jókat dobott.

Hozzászólás olvasásaZeta írta 2011.01.24, 20:06 -n:

...
Teljesen egygetértek. Valamint nem vagyok itt régóta, de én azt tapasztaltam, hogy a legtöbben nem si ovlassák a másik kommentjét, vagy én nem tudom, de volt hogy 3 hozzászólásban leírta valaki ugyanazt, mikor mindig válaszoltam rá...

# 1820659
Zeta

A király lovagja

• Fórumita
  • 457 Hozzászólás
Itt úgy tűnik erősen más gondolkozás van és elbeszélünk egymás mellett. Ti eleve úgy gondoljátok, hogy mi amikor játszunk nem történik semmi más, csak számok repkednek jobbra balra. A rendszer lehetőséget ad arra, hogy egy koncepciót az általunk kiválasztható legjobb képességekkel ruházzunk fel. Minden ilyen karakteralkotás mögött ne csak számok, hanem kitalált személyiségek vannak, lehetnek.
Ti kiakadtok a silverborn human fajon, ami semmi, csak ti utána sem néztetek. Akár mondhattam volna dragonborn half-drowt, painted elfet, tundra halfingot. Mindegyik más-más, van előnye, hátránya. Ezért nem indítson valaki egy aasimar paladint, mert túl jó lenne, vagy thiefling monkot? Esetleg a kétkezes kard a baj? Fegyver, amit lehet használni és igen, nagyon nagy sebzése van 2d6. De mondhatok olyan ízléstelenséget, hogy a duskblade a power attackos támadás előtt ellő egy blood of blade-t és úgy, hogy egy kétkezes csatabárd van a kezében. Tudom erkölcsi fertő.
Itt karakterötletekről volt szó, amik működhetnek. Koncepciót a játékosnak kell mellé rakni, ettől jó játékos.

# 1820651
Fishblood

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 388 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaVekerur írta 2011.01.24, 15:36 -n:

Viszont az "levault módszert" mi nemnagyon használjuk, mert átlagban rohadt sz*r értékek jöttek ki, így erre kidolgoztunk egy rendszert, ami jól szuperál azóta is. :)

Na, pont itt kezdodik a verpistikeseg. Nehogy ma' egy atlagos kepesssegu karakterrel kelljen jatszani.... :broaf:

# 1820638
chomy

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1072 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaZeta írta 2011.01.24, 17:59 -n:

Ekkor jöhet az a kombináció, amit én is írtam. Nem a tápra húzunk koncepciót, hanem lehetőség szerint a koncepciót próbáljuk a legjobban kihozni. Nincs olyan, aki így vagy úgy nem így tesz.

Hááát, azért itt tudnak lenni "árnyalatnyi" különbségek játékstílus és játékstílus között. Nem mindenki dönt úgy, hogy csak úgy a semmiből "ráesik" egy szint a mágus osztályból, csak hogy elnyomhasson a karaktere egy true strike-ot a sneak attack előtt. Ízlés(telenség) kérdése. Van, akinek pl. már a "Silverborn human, aki kétkezes fegyverrel küzd" a "dragon disciplina prestige kaszt" nevű csavarral is meglépi ezt a szintet.

Mellesleg nekem nem úgy tűnt, mintha Bexter kérdésére az általad vázolt megközelítést alkalmaztátok volna...
az elfes példádhoz hasonló koncepciót nem sokat láttam, prc-t, classt, fajt meg featet kicsit többet.

Vekerur:

Idézet

Lehet, hogy igazad van,de ezt mi nem tapasztaltuk eddig
Nem is azért mondtam, mert ez törvényszerű, inkább csak a reakciókat próbáltam megmagyarázni.

# 1820622
Zeta

A király lovagja

• Fórumita
  • 457 Hozzászólás
Vekerur-al egyetértek, hogy a kettő nem zárja ki egymást. Pont a DnD adja meg ennek a lehetőségét. Van egy gondolatod, egy karakterre, ami mondjuk egy olyan elf harcos, aki a mágiát is tudja használni. Ezen kívül az elfek hőse és védelmezője akar lenni, aki vigyáz egy egyre fogyatkozó népre/újra naggyá akarja tenni az elfeket/a nagyhatalmú elf birodalom virágzását segíti....
Ekkor jöhet az a kombináció, amit én is írtam. Nem a tápra húzunk koncepciót, hanem lehetőség szerint a koncepciót próbáljuk a legjobban kihozni. Nincs olyan, aki így vagy úgy nem így tesz.

Jaqs: Farit régóta ismerem és mind a ketten 30+ vagyunk, így a VP korból kinőttünk. Ő csak matematikailag kombinálja a dolgot. Ez pont olyan különbség, mint a konstruktív hozzászólás, vagy a csak úgy egymondatos odamondogatás. :ugri:

# 1820616
Vekerur

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 136 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaiceride írta 2011.01.24, 17:18 -n:

Valójában én is úgy érzem, itt a fórumon karakter-alkotás alatt kizárólag játéktechnikai kombináció-optimalizálás folyik. Szerintem ezt nem így 'kell' csinálni, nem ez a lelke.
Nyilván így is lehet játszani, csak valahogy nekem hiányzik a szerepjáték lényege, a szerep. (Vagy nem ez lenne a lényege? Hmmm...)

Én magam egyébként elég optimalizálgatós vagyok, de ezt a hozzáállásomat csak az adott karakter-koncepció keretein belül gyakorlom, és nem a spec. powerek optimális kihasználása határozza meg, hogy milyen jellegű karakterrel fogok játszani, hanem fordítva: az elképzelésem és a játék menete határozza meg, hogy milyen képességeket fogok fölvenni, amikor arra lehetőség lesz.

De miért kell a kettőt különválasztani eggyátalán?
Teszem azt valaki egy fejvadászt szeretne jáccani, amihez kitalálja, hogy hogyan és mit miért, előtörténet stb... és miután ezek megvannak néhány számára szimpatikus kasztból(kasztokból) kihoz valami durvát.
Ezt miértne lehetne?

Fordítva pedig mértne lehetne? Találsz magadnak egy szimpítikus kasztot és ehez kitalod a szerepjátékhoz való dolgokat.

Szerintem ez teljesen olyan jellegű kérdés, mint a tyúk vagy tojás.

Módosította Vekerur: 2011.01.24, 17:49

# 1820601
iceride

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2989 Hozzászólás
(OFF)Tisztelt Fórumtársak!
Másodszor is fölvetem, mert az első alkalommal teljesen hatástalan maradt:

Kérlek ne idézzetek be egy az egyben teljes hozzászólásokat, vagy hozzászólás-folyamokat, ha az nem feltétlen szükséges. A fölös részeket ki lehet törölni, legyetek szívesek tegyétek is meg.

THX!(/OFF)

Valójában én is úgy érzem, itt a fórumon karakter-alkotás alatt kizárólag játéktechnikai kombináció-optimalizálás folyik. Szerintem ezt nem így 'kell' csinálni, nem ez a lelke.
Nyilván így is lehet játszani, csak valahogy nekem hiányzik a szerepjáték lényege, a szerep. (Vagy nem ez lenne a lényege? Hmmm...)

Luke Skywalker akkor is hős volt, amikor még nem tudtuk róla, hogy hetedik szintű jedi-lovag, és a Tatooiner fajból sem kapott +2 luck bonuszt semmire.
Niels Holgersson sem Northman fajú RAGE spec.powerrel, és nem vette föl első szinten a Mounted combat feat-et, hogy hatodik szinten fölvehesse a Gooserider PrC-t.

Én magam egyébként elég optimalizálgatós vagyok, de ezt a hozzáállásomat csak az adott karakter-koncepció keretein belül gyakorlom, és nem a spec. powerek optimális kihasználása határozza meg, hogy milyen jellegű karakterrel fogok játszani, hanem fordítva: az elképzelésem és a játék menete határozza meg, hogy milyen képességeket fogok fölvenni, amikor arra lehetőség lesz.

Az itt elhangzott karakter buildeknek szinte karakter nevet sem kell adni, mert itt tulajdonképpen nem Fruger, a kardművész kidolgozása folyik (akinek megalkotjuk a hozzáállását, gondolkodásmódját, személyiségét és jellegét), hanem egy "Silverborn human" (nyilván kap valami bonuszt, különben érdektelen lenne), "aki kétkezes fegyverrel küzd", és az egyéni csavar nem az benne, hogy Frugernek van valami karakteréből/előtörténetéből/személyiségéből/céljaiból adódó zizije, hanem a "dragon disciplina prestige kaszt".

# 1820569
Jaqs

Kalandmester

• Banned
  • 1849 Hozzászólás

Idézet

UI: Amúgy valamelyik alapkönyvben benne is van, hogy a játékos úgyis arra fog törekedni, hogy minnél erősebb legyen, és ezzel nincs is baj

Kész, én itt behaltam... :rohog: :rohog: :rohog:

# 1820564
Vekerur

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 136 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaChomy írta 2011.01.24, 15:02 -n:

Hozzászólás olvasásaVekerur írta 2011.01.24, 14:14 -n:

Mert hol is van ezzel a probléma?

Ha a játékban a minél hatékonyabb tulajdonság/class/képesség/felszerelés kombinációk összeállítása a cél, az könnyen elviheti a játékot egyfajta kompetitív irányba. A játékosok nem fogják jól érezni magukat, ha az ő kombinációjuk gyengébb a többiekénél, vagy ha a főjellemzőik a karaktergenerálásnál gyengébbre sikerülnek (már ha ezt az "elavult" módszert használják a karakter főjellemzőinek meghatározásához ;)), esetleg kevesebb mágikus cuccot kapnak, vagy nem vehetnek fel bármilyen PrC-t.

Ez, főleg éretlenebb játékosoknál gyakran vezet csaláshoz, vitákhoz, egyéb problémákhoz. Ugyanakkor eltereli a figyelmet a játék más aspektusairól, vagy egyenest ellehetetleníti azokat. Pl. senki sem fog többé "gyenge" (valójában átlagos) fajokkal vagy kasztokkal játszani, vagy olyat cselekedni a karakterével, amiből hátránya származik a többiekhez képest, mert akkor lemarad, nem lesz olyan erős, stb. Ehelyett mindenki megpróbál összehabzsolni minél több "tápot", hogy túltegyen a többieken/lépést tudjon tartani/ne maradjon le.

Ez az ún. "vérpistike" játékstílus, ami válságba, zsákutcába képes juttatni bizonyos csapatok játékát, mert egysíkúvá teszi azt, vagy megöli a baráti légkört. A legtöbb fiatal csapat átesik ezen a stádiumon, majd elkezd más célokat, lehetőségeket keresni a játékban. A '90-es években halálos főbűnnek számított a szerepjátékos közösségekben a "vérpistiség", egyes öreg rókáktól még ma is megvető megjegyzéseket kaphatsz, ha rajtakap, hogy így játszol. Vagy legalábbis ha úgy véli, hogy az eretnekség jeleit viseled magadon. :sor:

Lehet, hogy igazad van,de ezt mi nem tapasztaltuk eddig, hisz aki gyengébb itt az erősebb ott... Viszont az "levault módszert" mi nemnagyon használjuk, mert átlagban rohadt sz*r értékek jöttek ki, így erre kidolgoztunk egy rendszert, ami jól szuperál azóta is. :)

Hogy lehet itt csalni? Mert erre nemigazán tudok válaszolni. :) A fajokkal részben igazad van, de van az éremnek egy másik oldala is. Mi álltalában 5-en játszunk(+mesélő). Amíg nemismertük a különböző fajokat, addig a csapat álltalában 4 emberből meg 1 elfből vagy törpéből állt, és szerintem ezsem jó ha szinte mindenki ugyanazzal a fajjal játszik. Valamint a mesélőnek sem tetszett ez a felállás. MOst azért, hogy a behoztuk a félsárkányt meg ezeket, azért színesebb lett kicsit a dolog, mer több nemhétköznapi faj van, ami viccesebbé tud tenni néhány dolog, ha például beérünk egy új vározsba, stb...)

Mint már feljebb leírtam, ezt nem vettem észre eddig, hogy a powerek halmozása bárkinek is fájt volna. :) (90-ben még nem is éltem :) )

UI: Amúgy valamelyik alapkönyvben benne is van, hogy a játékos úgyis arra fog törekedni, hogy minnél erősebb legyen, és ezzel nincs is baj :)

# 1820561
iceride

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2989 Hozzászólás

Idézet

Ha egy új barátunkról beszélünk nekik, sosem a lényeges dolgok felől kérdezősködnek. Sosem azt kérdezik: "Milyen a hangja?" "Mik a kedves játékai?" "Szokott-e lepkét gyűjteni?" Ehelyett azt tudakolják: "Hány éves?" "Hány testvére van?" "Hány kiló?" "Mennyi jövedelme van a papájának?" És csak ezek után vélik úgy, hogy ismerik. Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: "Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok..." - sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: "Láttam egy százezer frankot érő házat." Erre aztán fölkiáltanak: "Ó, milyen szép!"

# 1820550
chomy

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1072 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaVekerur írta 2011.01.24, 14:14 -n:

Ha a játékban a minél hatékonyabb tulajdonság/class/képesség/felszerelés kombinációk összeállítása a cél, az könnyen elviheti a játékot egyfajta kompetitív irányba. A játékosok nem fogják jól érezni magukat, ha az ő kombinációjuk gyengébb a többiekénél, vagy ha a főjellemzőik a karaktergenerálásnál gyengébbre sikerülnek (már ha ezt az "elavult" módszert használják a karakter főjellemzőinek meghatározásához ;)), esetleg kevesebb mágikus cuccot kapnak, vagy nem vehetnek fel bármilyen PrC-t.

Ez, főleg éretlenebb játékosoknál gyakran vezet csaláshoz, vitákhoz, egyéb problémákhoz. Ugyanakkor eltereli a figyelmet a játék más aspektusairól, vagy egyenest ellehetetleníti azokat. Pl. senki sem fog többé "gyenge" (valójában átlagos) fajokkal vagy kasztokkal játszani, vagy olyat cselekedni a karakterével, amiből hátránya származik a többiekhez képest, mert akkor lemarad, nem lesz olyan erős, stb. Ehelyett mindenki megpróbál összehabzsolni minél több "tápot", hogy túltegyen a többieken/lépést tudjon tartani/ne maradjon le.

Ez az ún. "vérpistike" játékstílus, ami válságba, zsákutcába képes juttatni bizonyos csapatok játékát, mert egysíkúvá teszi azt, vagy megöli a baráti légkört. A legtöbb fiatal csapat átesik ezen a stádiumon, majd elkezd más célokat, lehetőségeket keresni a játékban. A '90-es években halálos főbűnnek számított a szerepjátékos közösségekben a "vérpistiség", egyes öreg rókáktól még ma is megvető megjegyzéseket kaphatsz, ha rajtakap, hogy így játszol. Vagy legalábbis ha úgy véli, hogy az eretnekség jeleit viseled magadon. :sor:

# 1820536
Vekerur

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 136 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaJaqs írta 2011.01.24, 12:40 -n:

De egy másik, ragyogó példa:

Idézet

Zeta írta 2011.01.23, 11:10 -n:
Silverborn human, aki kétkezes fegyverrel küzd, mivel az én egyéni csavarom a dragon disciplina prestige kaszt lenne ebben az esetben.

Én pontosan ilyen karakterrel játszom. Még a kétkezes kard is stimmel. (csak én másmilyen félsárkány vagyok)

:rohog:

# 1820496
Jaqs

Kalandmester

• Banned
  • 1849 Hozzászólás

Idézet

Jaqs: Mit kéne Farinak kinőnie? Akkor lássuk a te ötletedet!

A vérpistikeséget. Szerintem ez teljesen evidens az eddigi hozzászólásai alapján.
A tápolás, azaz PC meghatározás szerint a karakter-optimalizálás a D&D3.X nagy rákfenéje, de ettől még nem kötelező diablózást csinálni belőle.

De egy másik, ragyogó példa:

Idézet

Zeta írta 2011.01.23, 11:10 -n:
Silverborn human, aki kétkezes fegyverrel küzd, mivel az én egyéni csavarom a dragon disciplina prestige kaszt lenne ebben az esetben.

Én pontosan ilyen karakterrel játszom. Még a kétkezes kard is stimmel. (csak én másmilyen félsárkány vagyok)

:rohog:

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett