Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Nemzetközi rendezvények

• Nem írhatsz ebbe a témába
706 hozzászólás érkezett eddig

# 634955
Xellos

Great Old One

• Fórumita
  • 1095 Hozzászólás
Szombat okéjs, mellesleg (angol-)német szakon vagyok, úgyhogy remélhetőleg lesz valami haszna is jelenlétemnek :aboci:

# 634942
morbiczer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2857 Hozzászólás
Egy napra én is bejelentkezem, szombatot javaslom.

# 634774
jenoe

boardgamegeek

• Fórumita
  • 1422 Hozzászólás

Lala-SR írta 2004.10.11, 20:46 -n:

mennyire kell német nyelvtudás az ilyen játékkiállításokra?
vagy angollal is lehet boldogulni?

engem is érdekelne egy ilyen utazás, akár több napra is.
angol nyelvtudás akkor elég, ha eleve készülsz a találkozóra. kitalálod miket akarsz kipróbálni, letöltöd az angol szabályokat, és kinyomtatva elviszed őket magaddal. akadnak ugyan játékok angol szabállyal, de kár erre építeni.

engem is érdekelne több napra, de részemről ez roppant valószinűtlen. ha 1 napra megyünk, akkor szombat lesz az a nap. ha sokan lennénk, akkor szerintem erre a napra lenne érdemes a buszt szervezni.

A belépőt most néztem meg:
a felnőtteknek 9 euro,
diákoknak 27 éves korig, illetve nyugdíjasoknak 60 éves kortól 7 euro.

# 634760
Lala-SR

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 214 Hozzászólás
mennyire kell német nyelvtudás az ilyen játékkiállításokra?
vagy angollal is lehet boldogulni?

engem is érdekelne egy ilyen utazás, akár több napra is.

# 633446
Xellos

Great Old One

• Fórumita
  • 1095 Hozzászólás
Hoi!

Tavaly is kisebb tragédiaként éltem meg, hogy nem tudtam kijutni, de idén mindenképp szeretnék eljutni Bécsbe legalább egy napra, ha törik, ha szakad. Úgyhogy egy fő jelen. Akár buszra, akár autóra, akár vonatra. Hmm... a gyalogságot azért ha lehet kerülném.

# 633346
jenoe

boardgamegeek

• Fórumita
  • 1422 Hozzászólás
Igen, Igen. November 19-21 Spielefest. Ha lenne elég érdeklődő, szervezhetnénk buszt is. Szerintem olcsóbb nem lenne mint saját autóval, de nem biztos, hogy lenne elég saját autónk. Ha azt számolom, hogy mennyien szoktunk lenni mostanában a találkákon, simán megtöltenénk egy buszt. (vannak ~20 fős buszok is)

De ezt csak előzetes vitára vetem fel, pontosabb részletek hamarosan.

addig is bemásolom ide:
Spielefest
Beszámoló

# 633339
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
itt lehet utasokat verbuvalni indulo konvojokba, elmenybeszamolni meg ilyesmi.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett