dBLOOD írta 2012.05.13, 15:18 -n:
LOL Plébánosok...
Amikor én szakközépbe jártam, az osztályfőnökünk szektásoknak hívott minket. Tipikus begyöpösödött agyú gy*kér volt, akkoriban mindenki ilyen volt. Ez az ország amúgy is híres az ilyen gondolkodásról.
Mellesleg az egyháznak az a jó ha a hívő nem kreatív, nem gondolkodik (ami a szerepjátékozás elengedhetetlen velejárója), hanem ostobán elhisz minden sz*rt.
Örülök hogy van ilyen plébános aki kivétel, de ez nem változtat semmin.
Amikor én szakközépbe jártam, az osztályfőnökünk szektásoknak hívott minket. Tipikus begyöpösödött agyú gy*kér volt, akkoriban mindenki ilyen volt. Ez az ország amúgy is híres az ilyen gondolkodásról.
Mellesleg az egyháznak az a jó ha a hívő nem kreatív, nem gondolkodik (ami a szerepjátékozás elengedhetetlen velejárója), hanem ostobán elhisz minden sz*rt.
Örülök hogy van ilyen plébános aki kivétel, de ez nem változtat semmin.
(OFF)Csak most tévedtem ide... csendben megjegyzem, hogy több, mint 10 éve játszom és mesélek, ami 24 éves koromat tekintve nem is rossz. Az ismerőseim tudják rólam, hogy aktív vallásos életet élek, és nem áll távol tőlem a papság gondolata sem. Ezek után diszkréten megkérlek rá, hogy kerüljük az ilyen típusú véleményformálást. Az "egyháznak az a jó, ha a hívő mindent elhisz, és nem gondolkodik" gyakorlatilag megegyezik a "szerpejátékosok sátánisták, new agesek", vagy "kiugrott az ablakon, mert azt hitte, repülni tud, biztos szerepjátékozott", esetleg a "karddal szúrták meg, szerepjátékozott az elkövető" jellegű hozzászólásokkal. Köszönet előre is!
Tisztelettel
Xinaf(/OFF)
Tisztelettel
Xinaf(/OFF)

TW

Oldal tetejére