Ugrás tartalomhoz

Hugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?

Alhambra

• Nem írhatsz ebbe a témába
149 hozzászólás érkezett eddig

# 1092476
bari2213

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 171 Hozzászólás
Sziasztok!

Lenne egy-két szabály kérdésem:
1. már sokszor szerepelt az átépítés és a vásárolt épületek beépítése a forumon. Azt tudom, hogy a vásárolt épületek beépítése előtt még végrehajthatok egy átépítést, de azt nem, hogy beépíthetem-e a vásárolt épületet az átépítés előtt (pl veszek 2 épületet pontos áron, és beépítem az egyiket, majd csinálok egy átépítést, és a kör végén beépítem a másik vásárolt épületet)

2. a karakterkártyák [W] jelölésére azt írja a szabály, hogy 1 értékelésig érvényesek, a karakterek részletezésénél pedig azt, hogy minden értékeléskor. Melyik a valós?

3. a többször használatos kártyákra az 1 körben csak egyszer azt jelenti, hogy bármennyi ilyen kártyám van csak az egyiket használhatom és azt is csak egyszer az adott körben?

üdv.

# 1082548
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3433 Hozzászólás
Köszi a segítséget!

# 1081111
Dunda

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 679 Hozzászólás
http://www.jateklap.hu/download.php?view.268

# 1080781
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3433 Hozzászólás
Nem találom a Játéklap-on. :titok:
Tudnátok adni egy link-et?
Előre is köszi a segítséget.

Vihar

# 1076741
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás

Dunda írta 2006.06.14, 16:37 -n:

Feltettem a 4. kieg fordítását a Játéklara. -Nem én fordítottam, én csak a szerkesztést, utolsó simításokat vállaltam fel-
Kiügyeskedtem. Remélem jó is, letölthető :rohog:.

Üdv,
PaYa

# 1076226
Dunda

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 679 Hozzászólás
Feltettem a 4. kieg fordítását a Játéklara. -Nem én fordítottam, én csak a szerkesztést, utolsó simításokat vállaltam fel-

Érdekesnek tűnik.
1. modul: kincseskamra.tetszőleges pénz kombinációval /vegyesen is/ fizethetünk érte. Ugyanakkor ha nem tudjukletenni, akor tovább keladni a megmaradtakat.
2. modul Építész: pénz és építész lap egyben. Ha akrom fizetek vele, ha akarom átépítésre használom fel
3. modul A támadók...pontokat vesznek el. Mindenkitől akinek abból az irányból van falmentes épülete, és annyit ahányról hiányzik a fal.Igaz van felderítő, és megnézhatjük vele, h milyen irányból jön a támaadás, felkészülhetünk rá.
4. A bazár:csak az utolsó értékeléskor számít, de akár 24 pontot is hozhat!!!
Az a lényeg, h a letett bazár lap körül milyen épületek vannak, azaz van-e olyan színű, mint amilyen a bazár - a bazáron 3 szin van- Ahány szín van körülütte olyan amilyen mint a bazár, azt kell megszorozni a körötte levő megfelelő épületek számával. Azaz jó esetben teljesen körbe van építve /8 épület/ és mindegyik épület a megfelelő színű és mind a 3 szín szerepel, azazz 8*3=24 pont kapható

# 1071874
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3433 Hozzászólás
Köszi a válaszokat!

Vihar

# 1071588
Thaur

Csúf zöld szörny

• Fórumita
  • 1717 Hozzászólás
A honlapjuk szerint a Szellemlovasban van.

# 1071564
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás

Dunda írta 2006.06.6, 17:09 -n:

Mikor s főképp hol szerezted be? Nekem még nem sikerült :-(
Dolgozok az ügyön :dilis:.

PaYa

# 1071470
Dunda

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 679 Hozzászólás

Viharmadár írta 2006.06.6, 15:40 -n:

A negyedik kiegészítőt fordítja már valaki esetleg?Mert már szegény itt porosodik a polcon...

Vihar

Mikor s főképp hol szerezted be? Nekem még nem sikerült :-(

# 1071419
Dunda

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 679 Hozzászólás
1. Nem
2-3: Sajnos a figurákat nem nagyon használjuk, ennyire nem mélyedtem bele.
4. Thaurral már erről beszélgetünk, asszem abban maradtunk, h lehet
5. Arra abban maradtunk, h lehet letenni: nem tiltja a szabály, sőt igazából van h együtt hivatkozik erre meg a másik lapra, és itt is.
6. Ahogy megnéztem Lailat: szerintem akkor nem tudod használni a képességeit, hisz nincs mire cserélned.

4. kieg: igen. Elvileg a jövő héten talán fent lesz a játéklapon.

# 1071368
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3433 Hozzászólás
Ismét felmerült egy-két kérdés:

Pénzkártyának számít-e a váltókártya?
Jammerad használhatja-e képességét, ha két pénzkártya és egy váltókártya van a tulajdonosa kezében?
Abdal-Khnihsztig használva képességét, elvehet-e váltókártyát?
Váltokártyával több azonos pénznemet lehet-e váltani egyszerre?(pl. egy 3-ast és egy 5-öst egyszerre,egy vásárláshoz)
Építészkunyhóra rakható-e kapu?
Mi történik ha már nincs épület lapocska a zsákban és használni kívánom Laila képességét?

Előre is köszi a válaszokat!

A negyedik kiegészítőt fordítja már valaki esetleg?Mert már szegény itt porosodik a polcon...

Üdv:

Vihar

# 1041329
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3433 Hozzászólás
A negyedikkel játszott már valaki?vagy esetleg már forditod is Thaur? :buszke:

Vihar

# 1037553
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3433 Hozzászólás
Köszi a válaszokat,teljesen tiszta mostmár minden.Legalább is a következő kiegészítőig...:(

Vihar

# 1037259
Thaur

Csúf zöld szörny

• Fórumita
  • 1717 Hozzászólás

Viharmadár írta 2006.04.10, 11:26 -n:

1. A Táborokat vissza lehet tenni a tartalákba?
2. Karakterek közül csak egyet lehet használni egy körben vagy bármennyit?
3. Lehet, hogy figyelmetlen voltam,de nem találtam semmi konkrétumot arra vonatkozóan ,hogy mi a helyzet azokkal az épületekkel,amiket a játékosok a legvégén kapnak:Azokra gondolok amiket az ok kapnak akiknek a legtöbb pénzük van az adott pénznemből (mikor már nem lehet feltölteni a piacot kellő épülettel).
Azokat is lerakhatják? Vagy egy "teljes" körük van és még pakolhatnak a tartalékból is?

1. A táborok - speciális lerakási feltételüktől eltekintve - teljesen úgy kezelendőek, mint a sima épületlapkák. Tehát megvásárláskor lerakhatod a tartalékodra, vagy átépítés során is.

2. Háromféle karakter van. Az értékelésessel (2 db) nyilván nincs problémád. Van még két egyszeri, és hat rombuszos. Bárhány rombuszosod van, körönként csak egyet használhatsz közülük. Tehát legjobb esetben egy rombuszos és két egyszeri karakter (és ez is csak egyszer, hiszen az egyszeri karaktererek használat után kikerülnek a játékból.)

3. Sajnos, a hivatalos magyar szabály egy kicsit bugos, vagy csak nem teljesen egyértelmű.
Igen, ezek az épületek lerakhatóak. Csak ezek. Tehát már nincs kör; ha van a tartalékon éppület ekkor (tehát az utolsó 1-3 épület kiosztásakor), az marad a tartalékon. Előbb kellett volna beépíteni...

# 1037003
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3433 Hozzászólás
Köszi a választ!

A következő kérdéseim lennének:

1. A Táborokat vissza lehet tenni a tartalákba?
2. Karakterek közül csak egyet lehet használni egy körben vagy bármennyit?
3. Lehet, hogy figyelmetlen voltam,de nem találtam semmi konkrétumot arra vonatkozóan ,hogy mi a helyzet azokkal az épületekkel,amiket a játékosok a legvégén kapnak:Azokra gondolok amiket az ok kapnak akiknek a legtöbb pénzük van az adott pénznemből (mikor már nem lehet feltölteni a piacot kellő épülettel).
Azokat is lerakhatják? Vagy egy "teljes" körük van és még pakolhatnak a tartalékból is?

Remélem érthető voltam...

Üdv:

Vihar

# 1033414
Thaur

Csúf zöld szörny

• Fórumita
  • 1717 Hozzászólás
A magyar valtozat kompatibilis a nemet kiegeszitokkel.

Egyetlen - apro, mellekes, elhanyagolhato - problema, hogy a nemet epuletlapkakon van szoveg, a magyaron csak csillagok vannak, igy az 1. kiegeszito epiteszkunyhoit egy hajszalnyit nehezebb toluk megkulonboztetni.

# 1033211
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3433 Hozzászólás
Sziasztok!

Elnézést ha már volt róla szó (de nem volt időm végig olvasni mindent). Most vásároltam meg a játékot (gondolom a magyart) a Piatnik gondozásában .Nagyon bejött és szeretném a kiegészítőket is.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e eltérés a hátlapokban (kártyák és/vagy épületek) vagy bármi ami zavaró lehetne.Vagy teljesen keverhetőek a kiegészítők?

Előre is köszi a választ:

Vihar

# 922170
_Gereben (NPC/NJK)

• Látogató
Hopsz, köszönöm, tényleg ott volt a szabálykönyvben. Bocs a bénáskodásért.

# 907672
h-alga

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 2779 Hozzászólás
Jbw: Pedig a Thilian által írtak működnek ebben az esetben is: osztoznak az első és második helyért járó pontok összegén.
:o)

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett