Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New Order

Discworld társasjáték + videós ismertető

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
10 hozzászólás érkezett eddig

# 1944380
corrado

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 53 Hozzászólás
Csak egy kört szerettünk volna játszani, aztán azon kaptam magam, hogy csak éjjel 2-kor tudtam hazaindulni. Jó volt, na! :D

# 1943582
KekPafrany

Kotnyeles Saláta

• Fórumita
  • 593 Hozzászólás
Kíváncsi lettem erre, ki szeretném majd próbálni.

# 1943053
Orastes

Hordószónok

• Fórumita
  • 4144 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaPaYa írta 2012.04.20, 10:44 -n:

Ha valaki ki akarja próbálni, akkor jövő héten pénteken magammal tudom vinni a klubba!

én szívesen kipróbálnám esetleg valamelyik hétvégi társas-talin is, majd nézni fogom a fórumokat, és egyeztessünk a dologról, igyekszem megjelenni majd valamelyiken :)

# 1942927
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2516 Hozzászólás
Move-olhatok egy minion-t egy masik player-tol....
:dilis:

# 1942892
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás
Ha valaki ki akarja próbálni, akkor jövő héten pénteken magammal tudom vinni a klubba!

# 1942890
strato

Lézengő ritter

• Fórumita
  • 4334 Hozzászólás
A játék tavaly megkapta az UK Games Expo legjobb új játék díját:
http://www.ukgamesexpo.co.uk/awards.php

# 1942870
Steel

Unknown

• Fórumita
  • 446 Hozzászólás
Nagyszerű társas! Volt alkalmam játszani pár alkalommal, pörgős, vicces, egyszerű, csak ajánlani tudom!

# 1942807
cyberdog

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 10 Hozzászólás
olvastam a korongvilág könyvek első kötetét, tényleg elég szokatlan, nem gondoltam volna hogy játékot csinálnak belőle, de úgy tűnik nagyon eltalálták a lényeget...

# 1942637
Orastes

Hordószónok

• Fórumita
  • 4144 Hozzászólás
nagyon tetszik a játék, ki kéne próbálni, de a beszerzés is érdekelne, a későbbiekben, nagyon jónak tűnik.

# 1942582
jenoe

boardgamegeek

• Fórumita
  • 1422 Hozzászólás
Egyetértek.

A játék kellemes meglepetés volt. Vastagon tematikus és könnyed, mégis épp eléggé kiegyensúlyozott egy gyors játékhoz képest.

# 1942581
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4919 Hozzászólás
A társas a Terry Pratchett által megálmodott univerzumban játszódik, annak minden groteszk vonásával együtt – a világ, amibe bele kell magunkat képzelni korong alakú, amelyet négy darab óriás elefánt tart, amelyek egy óriás teknős hátán állnak, ami az űrben lebeg... Discworld társasjáték + videós ismertető

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett