Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Fiasco - egy játék erős becsvágyról és gyenge önkontrollról

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
12 hozzászólás érkezett eddig

# 1958367
Amadeus

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 190 Hozzászólás
Kipróbáltuk, megszerettük, beépült a szerepjátékülések palettájába... :)
A Gangster London-nal indítottunk, és veszett jó sztori lett belőle! Ilyenkor az az érzése az embernek, hogy a big Hollywood agytrösztjei vajon mire kapják a zsetont?
A következő játékalkalommal a Champ Death kiegészítő kerül megmérettetésre, már nagyon várjuk! :)

# 1850166
Dii

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 278 Hozzászólás
Megvettem a PDF formátumot. Szerintem a könyv nem jól strukturált, nehézkes a megértése első olvasatra. Az ötlet, a mechanika és a kiegészítők viszont elég jónak tűnnek, jövő hétvégén talán ki is próbáljuk.

# 1850147
Pett-moondevil

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 522 Hozzászólás
Köszi a válaszokat!

A példajáték-szelet tényleg jó lett volna, köszönöm Orastesnek a felvetést! Ha nem is fordítok belőle már ide, akkor is jó tanulság.

# 1849743
QuippeR

Story Gamer

• Fórumita
  • 718 Hozzászólás
Engem meg lehet győzni, hogy Komáromban maradjak munka után egy-két alkalommal hétköznap este. Helyszín meg több ember kell hozzá elsősorban.

# 1849721
virusbuster

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 11 Hozzászólás
Én tatai vagyok a nyáron szívesen RPGznék illetve társasjátékoznék környéken élőkkel... ha vége az érettséginek és lesz időm... :)

# 1849716
szkarko

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 40 Hozzászólás
QuippeR: Tata, Komárom. Mondjuk BP simán belefér, csak nem ismerek senkit. Legalábbis olyat, aki kipróbálna egy nem annyira mainstream játékot, mint pl. ez.

Marvin: a mesélős, a cikk alapján a "story-game". Én mondjuk simán sztori játéknak hívom. Amennyire tudom a legjobb hely ezekkel megismerkedni a http://www.story-games.com/forums/. Meg van néhány podcast is, pl. Walking Eye.

# 1849711
QuippeR

Story Gamer

• Fórumita
  • 718 Hozzászólás
Szerintem azért várható, hogy nem áll össze a kép, ha egy 130 oldalas szabálykönyvet foglal valaki össze pároldalas cikkben.

szkarko:
Merre vagy? Ha van valami nagyobb város a környéken, esetleg BP, akkor biztosan találsz rá embert.

# 1849674
szkarko

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 40 Hozzászólás
Nekem ez megvan pdf-ben. Csak épp ember nincs akivel kipróbálhatnám. Kik játszanak ilyet?

# 1849514
Marvin

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1310 Hozzászólás
A "mesélős" az a narrative, v. micsoda?

Vmi hasonló a Schizonauts, amiben kettős személyiségű ügynökök, pontosabban a bűnözőből és bűnüldözőből összerakott személyiségük belső szkanderezéseit lehetne lejátszani, eddig úgy ötször futottam neki, de kevés voltam hozzá, ez se nagyon világos, lehet, hogy csak én vagyok a tompa, bár a hozzászólások láttán nem biztos.

# 1849407
Orastes

Hordószónok

• Fórumita
  • 4144 Hozzászólás
jópofa, de egy példajáték pár sorban jó lett volna, mert nekem sem áll össze teljesen a kép, hogy mit-miért-hova-kivel-merre-mikor..

# 1849388
SzodasLova

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 80 Hozzászólás
:nemertem:

Én ezt piszkosul nem értem. Mi van? Hogy lesz ebből történet? Lesz-e egyáltalán? Mi határozza meg a szereplők döntéseit?

Izé. Nagyon idegennek tűnik.

SzóLó

# 1849386
ElfQT

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 263 Hozzászólás
Nagyon érdekesnek tűnik.

További infók a kiadó honlapja szerint:
Winner, Best Support, 2009 Indie RPG Awards | Judge’s Spotlight Award, 2009 ENnie Awards | Finalist, RPG of the Year, boardgamegeek.com

Könyv $25.00, PDF $12.00

# 1849385
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4919 Hozzászólás
Előéletem és előítéleteim. Elfogulatlanságot nem ígérek, a Fiasco a kedvenc szabályrendszerem lett első kipróbálása után. Jelentős szerepet játszott ebben, hogy a mesélős játékok (story games) területén találtam meg legjobban a számításaimat eddigi szerepjátékos életemben Fiasco - egy játék erős becsvágyról és gyenge önkontrollról

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett