Udv Emberek !!
Magam is nagy rajongoja vagyok a gepolajszagu gyarfutamoknak, eloszor en is az elozo RPG.HU-n lattam eloben, de sajnos akkor nem szalltam be
Azota elkezdtem sajatkezuleg elkesziteni, de sajnos elakadtam a kartyaknal, minden mas megszerezheto a netrol. Lusta voltam Gregoriust megkeresni, mondvan hogy olyan regi a post ahol emlitette a Rallyt..De hirtelen indittatastol vezerelve mikor epp egy becsi szakuzlet keszleteit turtam Mesekartyaert, viccbol megkerdeztem az eladot nincs -e Rallyuk raktaron. "Van, de sajnos a kiegeszito mar elfogyott !" Huppsz !!!

Szoval letezik belole egy nemet nyelvu kiadas, 30 eurupiaert, plusz kiadtam hozza egy Crash&Burn dobozt, a kettobe osszesen 8 figura es tabla van - nem egyezik meg a tartalmuk az eredetivel.
http://kumquat.com/cgi-kumquat/funagain/07...19?xQtiQoTy;;87
Szerintem tok jo, a szabalykonyv ugyis megvan angolul, egyedul az zavaro hogy az opciokartyak nemetul vannak (mar nekem zavaro aki 8 eve tanultam utoljara nemetul..), de ki lehet talalni melyik-melyik. Nem olyan jo mint az angol, a robotok "szemelyes" tortenete pl. teljesen kimaradt belole, es nekem a figurak sem tetszenek annyira, de szerintem ennyiert tokeletes annak aki nem akar egy vagyont fizetni az eredetiert.
Remelem a kozeljovoben lesz idom jatszani veletek egy jot a CDFu -ben