Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New Order

Robo Rally

• Nem írhatsz ebbe a témába
92 hozzászólás érkezett eddig

# 241946
Gerik

SE fan

• Fórumita
  • 683 Hozzászólás
Hi!

Gerik MI is jelentkezik a megállithatatlan ZOOM droiddal! :lol:
A gyár legnagyobb arca visszatér!

30.-án találkozunk !

# 241917
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás
Vasárnap 30.-án Vihar-Droidika elindul,hogy megszerezze idei első Gyár-rally győzelmét!!! :lol:

Vihamadár

# 240188
edem

Ízirájder

• Fórumita
  • 1897 Hozzászólás
Engem is rá lehet venni ésszerű időpontban (értsd: nem hétvége...)

# 240166
Ordas

Káosz edző

• Fórumita
  • 418 Hozzászólás
Udv Emberek !!

Magam is nagy rajongoja vagyok a gepolajszagu gyarfutamoknak, eloszor en is az elozo RPG.HU-n lattam eloben, de sajnos akkor nem szalltam be :D

Azota elkezdtem sajatkezuleg elkesziteni, de sajnos elakadtam a kartyaknal, minden mas megszerezheto a netrol. Lusta voltam Gregoriust megkeresni, mondvan hogy olyan regi a post ahol emlitette a Rallyt..De hirtelen indittatastol vezerelve mikor epp egy becsi szakuzlet keszleteit turtam Mesekartyaert, viccbol megkerdeztem az eladot nincs -e Rallyuk raktaron. "Van, de sajnos a kiegeszito mar elfogyott !" Huppsz !!! :P
Szoval letezik belole egy nemet nyelvu kiadas, 30 eurupiaert, plusz kiadtam hozza egy Crash&Burn dobozt, a kettobe osszesen 8 figura es tabla van - nem egyezik meg a tartalmuk az eredetivel.

http://kumquat.com/cgi-kumquat/funagain/07...19?xQtiQoTy;;87

Szerintem tok jo, a szabalykonyv ugyis megvan angolul, egyedul az zavaro hogy az opciokartyak nemetul vannak (mar nekem zavaro aki 8 eve tanultam utoljara nemetul..), de ki lehet talalni melyik-melyik. Nem olyan jo mint az angol, a robotok "szemelyes" tortenete pl. teljesen kimaradt belole, es nekem a figurak sem tetszenek annyira, de szerintem ennyiert tokeletes annak aki nem akar egy vagyont fizetni az eredetiert.

Remelem a kozeljovoben lesz idom jatszani veletek egy jot a CDFu -ben :cool:

# 240149
nlevi

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 232 Hozzászólás
Ugyan egyiket sem ismerem, de: ÉN IS, ÉN IS!!! :cool:

# 240137
_atomkakukk (NPC/NJK)

• Látogató
Ha időpontilag jó lesz én is benne vagyok.

# 239948
Emerald

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 316 Hozzászólás
YEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAA!!! :buszke: :buli: :ejj:
Én is, én is, én is! :)
Szuper, szuper, szuper! ;)

Bye, bye, bye

Emi, emi, emi... Emi? ;)

# 239940
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás
Én!

Viharmadár

# 234190
_atomkakukk (NPC/NJK)

• Látogató
Köszi,

Mostmár nekem is csak a kártyák és a counterek hiányoznak :sor:))

# 234131
Energy

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 235 Hozzászólás
Szia!

A szabálykönyv itt van:

http://www.wizards.com/roborally/Rulebook/Welcome.html

# 233488
_atomkakukk (NPC/NJK)

• Látogató
És szabálykönyvet honnan lehet letölteni? Azt nem találtam.

# 232227
Energy

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 235 Hozzászólás
Ide is beírom. Ha valaki bescannelné a kártyákat és a countereket az nagyon szuper lenne. Gondolom többen örülnénk neki. Sajnos nekem a közelemben sincs roborally doboz, így én nem tudom, pedíg szívesen megtenném. A táblák nem fontosak, mert a netről sokat le lehet tölteni a szabálykönyvel együtt.

# 232098
_atomkakukk (NPC/NJK)

• Látogató
Mi kell egy RoboRally játékhoz?

-Terep, szabálykönyv, figurák, kártyák, zsetonok?

# 231346
edem

Ízirájder

• Fórumita
  • 1897 Hozzászólás
:szent: akkor asszem ebből kimaradok. Vagy valaki hoz majd utána valamikor. Merthogy 22/23 nekem biztos nem jó, megyek haza. :)(

# 231153
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás
Sajnos egyelőre semmi biztosat nem tudok mondani a 22/23.-ai hétvégére.Nem tudom,hogy dolgozom -e vagy sem.Sajnos a hétköznapok nekem is elég sűrűek de azért be lehet iktatni egy kis gyors játékot.

Viharmadár

# 230996
Emerald

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 316 Hozzászólás
Üdv Skac!
Mivel a 16.-ás hétvége foglalt (ha minden jól megy én is mennék Diplomacy-zni :) ), ezért javaslom az az utánni hétvégét tehát 22-ét vagy 23-át...
Javaslat?
edem: A CDFű szuper ötlet és izgatottam várom, hogy milyen lesz :D
A hétköznappal nekem csak a suli miatt van gond; nagyon sűrű :szent: , de persze megoldható...

Viharnak, pedig előre is köszönjük a játékot!
Bye
Emi

# 230853
edem

Ízirájder

• Fórumita
  • 1897 Hozzászólás
Akkor már csak a "mikor" kérdéses.
Aki nem olvas találkozó topicot, (az olvasson :Ordog:) annak megsúgom, hogy márc. 16-án táblásjáték-tali lesz, ha minden igaz, akkor diplomacyval és Catan-al.
Tehát talán nem akkorra kellene tenni... Hétköznap jó valakinek? Vagy mindenképpen csak hétvége:hawaii: jöhet szóba?

# 230787
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás
Legyen meg az örömöd megyünk a CDFű-be és ottan nyomatjuk a Robo-dance-t!!!!

Viharmadár

# 230123
edem

Ízirájder

• Fórumita
  • 1897 Hozzászólás
jártam menedékben. CDFű kb. 6-8szor akkora. és lehet kapni teát meg némi kaját is... (melegszendvics/gesztenyepürés/sajttál/ilyesmi) (ráadásul nem másfél óra innen, csak kb. 45 perc :D) (A kis kényelmes... ehh... :Ordog:)

# 230009
Viharmadar

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 3430 Hozzászólás
Én személy szerint jobban örülnék a Menedéknek,de nem zárkozom el a CDFű-től sem.
Valamelyik hétvége vagy hétköznap 5 utáni időpont jöhet szóba.
Kinek mikor jó?

Viharmadár

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett