Tehát a boosterek is szinekre vannak bontva ?
Nem csak a themdeckek?
üdv!

# 1098207
Kelt 2006.07.28, 09:14
# 1098202
Kelt 2006.07.28, 09:10
GODPOWER írta 2006.07.28, 09:51 -n:
Kérdés: A boosterekből melyiket ajánljátok?
A holdfény oldalán elég sok van : kamigawa(ebből több fajta is),Ravnica,Guildpact,Dissension,Coldsnap.
Köszike
A holdfény oldalán elég sok van : kamigawa(ebből több fajta is),Ravnica,Guildpact,Dissension,Coldsnap.
Köszike
Mivel Kamigawa blokk kifutó én abba már nem ölném a pénzem a helyedben.
Ravnica blokk szerintem nagyon jó lett, azt mindenképp ajánlom.
Coldsnap, nos nem rossz, de nem sok igazán ütős lap jött ki benne és a legtöbb a kiadáson belüli lapokkal kombózik. Mindezektől függetlenül szerintem megéri ez is.
Mielőt veszel vmit azért nem árt eldönteni melyik színnel/színpárokkal akarsz játszani és abból a kiadásból vásárolni.
Guildpackt:Fekete/Fehér,Kék/Vörös,Vörös/Zöld;
Dissension:Kék/Fehér,Vörös/Fekete,Zöld/Kék)
# 1098191
Kelt 2006.07.28, 08:51
Kérdés: A boosterekből melyiket ajánljátok?
Köszike
Köszike
# 1098179
Kelt 2006.07.28, 08:23
Idézet
Coldsnap theme deckek milyenek? Érdemes valamelyikből is venni? Játszhatóság, erősség?
Inkább vegyél sima Coldsnap boostert, és vegyítsd egy kis Ravnica block-kal!
# 1098159
Kelt 2006.07.28, 07:59
Coldsnap theme deckek milyenek? Érdemes valamelyikből is venni? Játszhatóság, erősség?
# 1098051
Kelt 2006.07.27, 20:14
Lehet az volna a legjobb ha Godpower is kipróbálná
.Azt hiszem azzal csak tapasztalatot nyerhet viszont sok pénzt nem még akkor sem a priliz volna az az egy
. Utána még mindig dönthet úgy hogy neki ez nem kell.
# 1098044
Kelt 2006.07.27, 19:47
Knight írta 2006.07.27, 14:10 -n:
Szerintem ez a common-os lazább verseny hasonlóan fejlesztené a játék ismereteit, ugyanugy élvezheted és (ami a lényeg) nem is lenne drága.Én részemről teljesen megértem Godpowert ha nem szeretne versenyezni habár valószinűleg más okokból
.Túlmisztifikálás ide vagy oda azért szerintem mondjuk egy több mint 6 rugós verseny elég húzos lehet "csak" egy játék-ért meg hogy laposra verjenek
(tény hogy van olyan verseny ami hatod ennyibe kerül, ez csak egy példa volt)
Persze valószinűleg ha a játék igazán tetszeni fog akkor úgyis lesz nem egy paklid benne jópár erős lappal amikkel akár versenyekre is mehetsz de nem kifejezetten azért épitetted hogy ezzel versenyen majd aratsz.
Persze valószinűleg ha a játék igazán tetszeni fog akkor úgyis lesz nem egy paklid benne jópár erős lappal amikkel akár versenyekre is mehetsz de nem kifejezetten azért épitetted hogy ezzel versenyen majd aratsz.
Nos, szerintem a versenyek többségükben egyáltalán nem drágák, sőt...ahhoz képest amit nyerhetsz rajtuk szerintem 100%osan megérik.
A nagyobb költségűk pedig ugyszintén prilíz,draft mert ott meg megkapod a nevezési díjat kártyában ami prilíznél a tiéd is marad(draftnál már ügyeskedni kell,és sokszor el kell dönteni, hogy az atomtáp ritkát,uct vagy a paklidba illő lapot választod e ki).
A common meg uncommon versenyek valóban jók, de nem kapsz belőlük reális képet a teljes játékról, hiszen a legtöbb pakli mozgatórugója a ritka lap/lapok.
Nem meggyőzni akarlak csak szeretném, ha tisztán látnátok a helyzetet.(Elsősorban Godpower)
Szvsz egy versenyre kiadni 700-1000ft ot nem nagy összeg akár heti rendszerességgel sem, prilíz meg ritkán van. És még annyit, hogy versenyezni tényleg élvezetes, bár valóban megkíván némi tapasztalatot.
# 1097890
Kelt 2006.07.27, 13:10
Szerintem ez a common-os lazább verseny hasonlóan fejlesztené a játék ismereteit, ugyanugy élvezheted és (ami a lényeg) nem is lenne drága.Én részemről teljesen megértem Godpowert ha nem szeretne versenyezni habár valószinűleg más okokból
.Túlmisztifikálás ide vagy oda azért szerintem mondjuk egy több mint 6 rugós verseny elég húzos lehet "csak" egy játék-ért meg hogy laposra verjenek
(tény hogy van olyan verseny ami hatod ennyibe kerül, ez csak egy példa volt)
# 1097842
Kelt 2006.07.27, 11:41
sziasztok!
Hát érdekes a téma, mert ugye kell az utánpótlás a magyar magic-es életnek. A versenyekről talán annyit, hogy én speciel több ok miatt is járok: minél jobban megismerjem a versenykörnyezetet, fejlesszem a paklimat, tanuljak másoktók és nem mellékesen, hogy NYERJEK. Ezt hívják talán versenyszellemnek. Azt hogy kezdő, vagy pro ellen, az ebből a szempontból mindegy (persze pro ellen hatványozottan jobb érzés, a kezdőt meg álatalában sajnálja az ember, és próbál neki tanácsokat adi).
Aki kezdőként elkezd versenyre járni, és nem valami tuti netes deckel, annak nincs túl sok esélye. persze bele kell tanulni, de akkor már jobban jár, ha eleinte KÖLCSÖNKÉR decket valami tapasztaltabb játékostól, és megtanul azzal játszani. Ezért is jó bejárni a klubokba/boltokba, és sokat JÁTSZANI. Ha már valamennyire fel tudja mérni a helyzetet, akkor érdemesebb csak saját kútfőből paklit építeni (nem mindenki annyira kreatív,mint Csík mester
). Persze a lapokat nem árt gyűjteni, de célszerű odafigyelni a netes fórumokra, cikkekre.
Persze lesznek olyan játékosok is, akik ellen élvezhetetlen a játék a stílusuk stb. miatt. Erre az esetre csak annyit:kitartás!
Szerintem
Tomi
Hát érdekes a téma, mert ugye kell az utánpótlás a magyar magic-es életnek. A versenyekről talán annyit, hogy én speciel több ok miatt is járok: minél jobban megismerjem a versenykörnyezetet, fejlesszem a paklimat, tanuljak másoktók és nem mellékesen, hogy NYERJEK. Ezt hívják talán versenyszellemnek. Azt hogy kezdő, vagy pro ellen, az ebből a szempontból mindegy (persze pro ellen hatványozottan jobb érzés, a kezdőt meg álatalában sajnálja az ember, és próbál neki tanácsokat adi).
Aki kezdőként elkezd versenyre járni, és nem valami tuti netes deckel, annak nincs túl sok esélye. persze bele kell tanulni, de akkor már jobban jár, ha eleinte KÖLCSÖNKÉR decket valami tapasztaltabb játékostól, és megtanul azzal játszani. Ezért is jó bejárni a klubokba/boltokba, és sokat JÁTSZANI. Ha már valamennyire fel tudja mérni a helyzetet, akkor érdemesebb csak saját kútfőből paklit építeni (nem mindenki annyira kreatív,mint Csík mester
Persze lesznek olyan játékosok is, akik ellen élvezhetetlen a játék a stílusuk stb. miatt. Erre az esetre csak annyit:kitartás!
Szerintem
Tomi
# 1097820
Kelt 2006.07.27, 10:55
nosfi írta 2006.07.27, 10:51 -n:
én is játék miatt versenyzek, telljesen egyéni paklival, s általában laposra vernek, de csak általában a néhai nyerés némi önbizalommal tölt el, meglátom mik a pakli hibái, s hogy nekem. szo mindeképpen ajánlom, a versenyzést, végül is az is csak játék.
Bár volt olyan tapasztalatom egy bizoyos, azt hiszem top 25-ös játékossal, amikor a játékstílusától legszivesebben azonnal feladtam volna mind2 meccset 5 perc után, mert annyira el tudta venni a JÁTÉK hangulatát... igen sajnos néha ilyenek is vannak, de nem sűrűn, úgyhogy gyere nyugodtan.
Bár volt olyan tapasztalatom egy bizoyos, azt hiszem top 25-ös játékossal, amikor a játékstílusától legszivesebben azonnal feladtam volna mind2 meccset 5 perc után, mert annyira el tudta venni a JÁTÉK hangulatát... igen sajnos néha ilyenek is vannak, de nem sűrűn, úgyhogy gyere nyugodtan.
Igen, az remek, mikor az ellenfeleden látszik, hogy szinte izzad és remeg a győzelmi vágytól...és nem érdekli hogy ki ellen teszi (kezdő vagy hasonló mentalitású). Én is arra törekszem, hogy a játéké legyen nálunk a főszerep és ne az idegbeteg "életbennemtudokérvenyesülni" pléjereké. Az szimpi, hogy sokan vannak, akik nem a verseny ízéért játszanak...
Teljesen visszataszító, mikor valaki az ötvenezres paklijával kaján mosollyal ül le leverni egy lelkes amatört, akinek lehet, hogy akkor vette el végleg kedvét a játéktól...
Úgyhogy ezért is tartunk most vasárnap Kecsón is common-uncommon versenyt...
# 1097783
Kelt 2006.07.27, 09:51
én is játék miatt versenyzek, telljesen egyéni paklival, s általában laposra vernek, de csak általában a néhai nyerés némi önbizalommal tölt el, meglátom mik a pakli hibái, s hogy nekem. szo mindeképpen ajánlom, a versenyzést, végül is az is csak játék.
# 1097779
Kelt 2006.07.27, 09:41
GODPOWER írta 2006.07.26, 13:28 -n:
Nos ami a versenyzést illeti. Elvi okokból nem versenyeznék. NEkem ez játék és kész. Gyakorolni sem tudok annyit,hogy jó legyek. Egyenlőre örülök,ha találok pár arcot akikkel csak kedvtelésből tudok játszani.
Üdv!
Üdv!
# 1097448
Kelt 2006.07.26, 11:28
Nos ami a versenyzést illeti. Elvi okokból nem versenyeznék. NEkem ez játék és kész. Gyakorolni sem tudok annyit,hogy jó legyek. Egyenlőre örülök,ha találok pár arcot akikkel csak kedvtelésből tudok játszani.
Üdv!
Üdv!
# 1097417
Kelt 2006.07.26, 10:18
stasis írta 2006.07.21, 12:24 -n:
Hi!
Mint az előző hozzászóló emlitette,a 20db 3000forintos lap egy kis túlzással értendő..Vedd a földekhez az SSS/Demonfire stb lapokat hozzá,és kiderül,hogy ez a deck is minimum 30E forintot kóstál ebben a formájában.Lehet,hogy egy kezdő játékos megriad,hogy ha csak ennyibe kerül a deck összerakása akkor is.
Type 1 versenyen(Budapest)kivűl sehol nem engedélyezett a 10 proxy,de még 5 se nagyon(csak új lapok kijövetelekor vagy ilyesmi).Nálatok ez másképp van?"Átlagosnak" akkor se mondanám,inkább csak "egyedi helyi sajátosságnak".
T.
Ui:Holdfényes FNM versenyeken van 5 proxy lehetőség,gondolom a kezdők bevonása végett,de komolyabb,pláne szankcionált versenyt proxymentesen szabad/kell lebonyolitani
Mint az előző hozzászóló emlitette,a 20db 3000forintos lap egy kis túlzással értendő..Vedd a földekhez az SSS/Demonfire stb lapokat hozzá,és kiderül,hogy ez a deck is minimum 30E forintot kóstál ebben a formájában.Lehet,hogy egy kezdő játékos megriad,hogy ha csak ennyibe kerül a deck összerakása akkor is.
Idézet
Ha az átlagos versenyen engedélyezett 10 db proxyt is beleszámoljuk
T.
Ui:Holdfényes FNM versenyeken van 5 proxy lehetőség,gondolom a kezdők bevonása végett,de komolyabb,pláne szankcionált versenyt proxymentesen szabad/kell lebonyolitani
# 1097411
Kelt 2006.07.26, 10:06
kivagyokén írta 2006.07.21, 12:18 -n:
Írtam,hogy lehet hogy 1 kicsit túloztam, de látom azt nem vetted észre
Tessék:
4Sacred Foundry
4Temple Garden
4Stomping Ground
3Karplusan Forest
3Brushland
1Eiganjo Castle
3Battlefield Forge
4Watchwolf
4Kird Ape
4Savannah Lions
4Burning-Tree Shaman
3Isamaru, Hound of Konda
3Kami of Ancient Law
4Char
4Lightning Helix
2Flames of the Blood Hand
2Bathe in Light
4Seal of Fire
xFlames of the Blood Hand
xBathe in Light
xPure/Simple
xPaladin en-Vec
xGiant Solifuge
jujj, bocs télleg nincs benne 20 db 3000-es, csak 12.
Elnézésedet kérem ha véletlenül félrevezettelek
Esetleg ez felér 20db 3000-es kártyával??
Tessék:
4Sacred Foundry
4Temple Garden
4Stomping Ground
3Karplusan Forest
3Brushland
1Eiganjo Castle
3Battlefield Forge
4Watchwolf
4Kird Ape
4Savannah Lions
4Burning-Tree Shaman
3Isamaru, Hound of Konda
3Kami of Ancient Law
4Char
4Lightning Helix
2Flames of the Blood Hand
2Bathe in Light
4Seal of Fire
xFlames of the Blood Hand
xBathe in Light
xPure/Simple
xPaladin en-Vec
xGiant Solifuge
jujj, bocs télleg nincs benne 20 db 3000-es, csak 12.
Elnézésedet kérem ha véletlenül félrevezettelek
Esetleg ez felér 20db 3000-es kártyával??
igen, van ennyire drága pakli is, de pont ezért vettem egy selejtezőt nyert (tehát versenyen is nagyon jól műlödő) paklit példaként.
Engem értelemszerűen nem vezettél félre, de SZERINTEM nem éppen fair egy a játékkal most ismerkedő srácot ennyire vad számokkal ijesztgetni, mert amit írtál, mindenképp túlzás volt (rögtön írta is, hogy nem akar versenypaklit ezután). Poénkodni meg nem feltétlenül itt a kezdők témájában kell, itt azért kérdeznek az emberek, mert Tényleg segítségre van szükségük.
# 1097255
Kelt 2006.07.25, 21:48
Ezekbe én is bennelennék az irobnman kivételével.. nem tetzsik a laptépkedősdi. esetleg h remove-áljuk a verseny további részére, az ok...
# 1096415
Kelt 2006.07.24, 12:21
Én most hogy kicsit átnéztem a lapjaimat rájöttem hogy nem nagyon tudnék még épképzláb paklit összeállitani mert nincs elég commonom hozzá ugyhogy részemről bármilyen formátum szóba jöhet
(legacy, extended... mind1)
Highlander jó ötlet, én is támogatom
. (ennél már csak az volna szebb ha kötelezővé tennénk az 5 szinű 60-as paklit
Nojó nem ez nem komoly)
Highlander jó ötlet, én is támogatom
# 1096274
Kelt 2006.07.24, 08:37
Szerintem meglehetne csinálni mind a két verziót.
Aki akar indul mindkettőbe, aki meg csak az egyikbe azcsak ott.
Egy nap lelehet zavarni és mindenki talál megfelelő játékot.
Aki akar indul mindkettőbe, aki meg csak az egyikbe azcsak ott.
Egy nap lelehet zavarni és mindenki talál megfelelő játékot.
# 1096062
Kelt 2006.07.23, 17:53
Ironman az,amikor a grave-be kerülő lapokat széttéped 
Igen, minden kijátszott spellt, minden leesett lényt.
Cimborák egyszer nyomtak egy ilyen versenyt... 5 szín, színenként minimum 10 lap, minimum 200 lap összesen, highlander
A 200 lap az első parti előtt értendő természetesen
Igen, minden kijátszott spellt, minden leesett lényt.
Cimborák egyszer nyomtak egy ilyen versenyt... 5 szín, színenként minimum 10 lap, minimum 200 lap összesen, highlander
A 200 lap az első parti előtt értendő természetesen
# 1096059
Kelt 2006.07.23, 17:49
Köszi a gyors választ Negator!
Nem találjátok ki, mi a következő kérdésem...
Mi az az Ironman?
És ha vannak még ilyenek, azokat is nyugodtan elmagyarázhatnátok, mert ebben a témában teljes homály borítja elmém...
Szóval köszi a válaszokat előre is!
Esetleg valamilyen weboldal címe, ahol felsorolják ezeket a "formátumokat"?
Na, jó Magicezést!
Nem találjátok ki, mi a következő kérdésem...
Mi az az Ironman?
És ha vannak még ilyenek, azokat is nyugodtan elmagyarázhatnátok, mert ebben a témában teljes homály borítja elmém...
Szóval köszi a válaszokat előre is!
Esetleg valamilyen weboldal címe, ahol felsorolják ezeket a "formátumokat"?
Na, jó Magicezést!
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére