Ugrás tartalomhoz

Az Első Magyar D20 Társaság és a Kard és Mágia tíz éves történeteÚj MAGUS, új logó, új reneszánsz, új...Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?

ACSD

• Nem írhatsz ebbe a témába
219 hozzászólás érkezett eddig

# 1893087
bakosh

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 314 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaelGabor írta 2011.10.05, 17:57 -n:

Hölgyeim és uraim!

Ebben a hónapban két jelölt versengett a díjért: bakosh egyetlen szavazatot kapott, míg Aleppo, az eBook vs. papírkönyv topikban bemutatott egyre kínosabb önégetéséért ötöt. Ez a mennyiség az ACSD minimumküszöbe, ezért ha lötyög is egy kicsit a fején, de megkapja a csörgősipkát. Reméljük, tanul belőle és rendes, produktív felhasználóvá válik.
Ez főleg a topic lágyszívű közönségének köszönhető, szerintem. A mai enyhén sértődött, sajnos azt kell mondjam, alpárian személyeskedő stílusa miatt szinte sajnálom, hogy rátettem a jelet Aleppóra. Egyelőre nem voksolok, de ha most lenne a hó vége, egyértelműen rátenném. A félreértések elkerülése végett nem az ellenem irányult kirohanásai sértettek, viszont azt gondolom, ha velem van gondja, ne a fórumon tomboljon, mert azzal hosszútávon csak magát járatja le, hanem írjon nekem személyes üzenetet. Abban szépen elmondhatja mi a baja velem. Ha így folytatja, viszont tőlem van egy szavazata. Kivárom a hónap végét, hogy addig képes lesz-e valamelyest fejlődni.

Módosította bakosh: 2011.10.05, 22:45

# 1893003
elGabor

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3232 Hozzászólás
Hölgyeim és uraim!

Ebben a hónapban két jelölt versengett a díjért: bakosh egyetlen szavazatot kapott, míg Aleppo, az eBook vs. papírkönyv topikban bemutatott egyre kínosabb önégetéséért ötöt. Ez a mennyiség az ACSD minimumküszöbe, ezért ha lötyög is egy kicsit a fején, de megkapja a csörgősipkát. Reméljük, tanul belőle és rendes, produktív felhasználóvá válik.

# 1891884
Attila

Banned

• Fórumita
  • 4107 Hozzászólás
Aleppo, mert olyan aranyos, amikor hisztizik.

# 1891870
Aleppo

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 33 Hozzászólás
bakosh - mert azt hiszi, ha pár hasonszőrű neki ad igazat, akkor valóban neki van igaza, nem érti a viccet és fáj neki a tükör.

# 1891641
bakosh

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 314 Hozzászólás
Aleppo
Lett volna más jelöltem, de ő toronymagasan felette áll. "Sajnos" nem láthattam a délelőtti ámokfutását, BePe már letörölte, mire bekapcsolódtam. Én akkor kezdtem el csodálkozni rajta, amikor úgy írta le újra a korábban már lehurrogott gondolatát, mintha nem is mondtunk volna semmit. Érveink tökéletesen leperegtek róla. A vitastílusán is volna mit csiszolni. Még új a srác, remélhetőleg tanul ebből a díjból.

# 1891452
woof

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 877 Hozzászólás
Elkapkodtátok:-P

# 1891427
hyperman25

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 221 Hozzászólás
Aleppo,
ez a stílus nem való nyilvános fórumra.

# 1891418
Adamssohn

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 402 Hozzászólás
Aleppo
Mert nála a stílus és mások érveinek végiggondolása valahol nagyon lent találkozott.

# 1891398
Sigmund

Uwel Ökle

• Fórumita
  • 3125 Hozzászólás
Aleppo
Bővebben lásd az e-book vs. papírkönyv topicot az Irodalmi fórum-ban. Inkább nem kommentálnám.

# 1867744
elGabor

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3232 Hozzászólás
Hölgyeim és Uraim!

Hosszas, és őszintén szólva nagyon örömteli szünet után ismét eredményt hirdethetünk. Az ehavi ACSD-t 10 (tíz) szavazat alapján, nulla ellenszavazattal Redsign nyerte el civilizált vitára való alkalmatlansága elismeréséül. Személyes véleményem szerint a vitában többen is esélyesek voltak, de kétségtelenül Redsign nyújtotta a legrosszabb teljesítményt.

A díj életmű-jellegű, 2009 májusában ugyanis MUMUSi szoros küzdelemben elhappolta előle a trófeát. MUMUSi-t azóta utolérte a ban: legyen ez figyelmeztetés minden érintett számára. :felvon:

# 1867739
kalandvadasz

jómunkásember

• Fórumita
  • 1432 Hozzászólás
És akkor így farvizen:

[bRedSign][/b]

Indoklást tudjuk, hozzátenném a borzalmasan idegesítő vitastílusát, az érdemi mondandó melletti elhajlást, a "leírtam fentebb" utalásokat, és a mellébeszélést.

# 1867692
Alfdam

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 845 Hozzászólás
RedSign

Vártam, de nem jött rosszabb. Indoklást lásd alább, még több indokláshoz keress vissza a flém topicban.

Módosította Alfdam: 2011.07.03, 22:57

# 1863305
Hellguard666

The Fallen One

• Fórumita
  • 2304 Hozzászólás
Redsign

Indoklást lásd lentebb. Hozzátenném, hogy Ítélethozó legalább ennyire megérdemelné, csak őt idő előtt lecsapta a banhammer. :)

# 1863116
Lord_Dzsuva

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 195 Hozzászólás
RedSign

Mert továbbra is egy kommunikációs csődtömeg ("írás-olvasás" nagy tudomány első elemi nyolc osztály, neki a mai napig nem sikerült elsajátítania rendesen)

# 1862869
hyperman25

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 221 Hozzászólás
Redsign, mert meg sem próbálja megérteni mások álláspontját és másokat próbál hülyének beállítani.

# 1862860
Xever

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 413 Hozzászólás
RedSign

Mert érdemi válaszok helyett csak sört, smileykat és lekezelő fölényességet láttunk.

# 1862855
szabadid

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 494 Hozzászólás
RedSign

A D&D védelmében.

# 1862792
Lee_Adama

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 25 Hozzászólás
RedSign

Sajnos tényleg eléggé nehezen értette meg, amit mondtak neki, és nem is nagyon javította a saját hibáit... :(

# 1862443
Giltintur

Nolda

• Fórumita
  • 248 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaEasy_Rider írta 2011.06.15, 10:39 -n:

Azt hiszem nem szorul különösebb magyarázatra, van itt minden, kezdve a távkiértékeléstől a szövegértelmezés és konstruktív válaszok teljes hiányán át a burkolt fizikai fenyegetésig. Elnézést a dupláért.
Továbbá masszív OFFolás, lekezelés, önellentmondás, és annak védelmében félrebeszélés.

RedSign tőlem is megkapja a támogatást a júniusi kitüntetéshez.

# 1862409
Easy_Rider

Baphomet szolgája

• Fórumita
  • 376 Hozzászólás
Azt hiszem nem szorul különösebb magyarázatra, van itt minden, kezdve a távkiértékeléstől a szövegértelmezés és konstruktív válaszok teljes hiányán át a burkolt fizikai fenyegetésig. Elnézést a dupláért.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett