Crysalantanasia:
Dede, AZ a film volt...
A kör:
Készül a folytatás, bemutató év végén (asszem). Sokak szerint ez nagy hiba...
"A Kedvencek temetője sorozat tényleg jó volt, habár a másodi mintha csak már a hentelésről szólt volna, de ez csak azén véleményem."
A második részben a főszereplő kissrácot csíptem (Edward Furlong) - depresszív pofa, főleg ilyen szerepeket kap; talán ezért kapta a The Crow 4 főszerepét is...
"A horrorfilmek hangulati feszültségét a tévékészüléket (vagy egyebet) dömpingszerűen körbeülő egyének számával arányosan lehet gyilkolni"
Oh igen. A legtöbb műélvezőnek gondolom van saját receptje...

Egyedül, min. 11 óra után este, lakásban 1 villany se ég, a hangerő pedig egy hajszálnyit erősebb, mint ami általában / nyugodt körülmények között kellemes...

Most nem rég volt szerencsém látni egy fullextrás házimozit összekötve 1 XBox-szal, amin az alant már említett Silent Hill 2 játék pergett...

Hatásos

Volt egy jelenet, a főszereplő egy sötét udvaron botorkált, látótávolság 2 m... Egyszer csak az hallatszik, hogy egy ló tart feléje... majd megállt, de nem jött olyan közel, hogy kibontakozzon a sötétből. Hallod, amint körbe-körbe botorkál körülötted, hirtelen nekiiramodik, irányt vált... de mindig tartja a távot, sosem tudod meg
pontosan mi az...
További technikai trükk a hatások terén még a mélyhangszóró...
LadyCrow:
"szerintem annyira nem tartozik a rémisztő filmek közé, inkább csak lenyűgöző és hangulatos" (The Cell)
Az. De gondolom kicsit leesett a testhőmérsékletük, mikor JLo vaspálcára rögzítette a ffi belét a hasa felett, majd elkezde tekerni és így kihúzni...
"Sajnos nem ismerem a játékot, de ha lesz ilyen film, megnézem."
Szubjektív vélemény, de a Silentnek sikerül vmit hozni Lovecraft-ból. Talán mert beismerten direkt koppintás...

Bár ezért kivételesen nem haragudtam...
"Bár hozzá kell tennem, zsenge kisgyerekkorom óta nem láttam még filmet, amit ijesztőnek találtam volna"
Hm, ez kihívás...

Majd szétnézek, a már említett japán filmek között szerintem lesz vmi. De attól tartok, ijjesztő helyett inkább
hatásos kifejezés illik rájuk...
Módosította Poison: 2004.01.21, 23:27