Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplója

Sorozatok

• Nem írhatsz ebbe a témába
1254 hozzászólás érkezett eddig

# 936862
Geor

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 20 Hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni!!!
Egy nagyon régen adott (asszem 8 részes) sorozatot kéne megszereznem!

A címe Büszkeség és balítélet!

Nagyon fontos lenne nekem. Fogadásból kéne megszereznem! És nagyon sok múlik rajta. :dilis:

# 936576
kaoszkiraly1

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 255 Hozzászólás
Én a Viasat3-on szeretem a sorozatokat
A kedvencem a Halálbiztos diagnózis.
Néztétek már az Őrült világot a Viasat3-on?
Huhú abba rekordokat döntögetnek de nehány hülye abban is van.
Pl:A koma a hátába 10 cápafogó horgot akasztott és fellógatta magát köteleken majd a horgokat elvágták egyesivel és a végén csak egy tartotta :dilis: :)

# 929358
_Montana (NPC/NJK)

• Látogató

Van Maka írta 2005.10.16, 11:24 -n:

Van még egy sorozat amit nagyon bírok: a Szex és New York. Abban egy csomó hülyeséget össze tudnak szedni. Nem jut eszembe a kedvenc szereplőm neve, de az aki 43 éves és állandóan a huszon éves srácokkal jár.

Szia,

nekem is az a kedvenc sorozatom, De nekem mindig sikerűl menéznem az összes részt!
Akire te gondolsz, az szerintem Samantha Jones. - bár ő nem mindig mászkál fiatalabb pasikkal... De tény, hogy majdnem minden részben összejöb valakivel.
http://www.hbo.com/city/cast/character/samantha_jones.shtml

# 927667
_called (NPC/NJK)

• Látogató
Hát az elég gáz lenne! Akkor én is durcás leszek! De szerintem csak a 23-a miatt lesz! Nagyon remélem!!!

# 926776
Aleister

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3963 Hozzászólás

called írta 2005.10.14, 21:51 -n:

Zend írta 2005.10.14, 10:01 -n:

Ha jól írta felénk az újság, most vasárnaptól már új részek lesznek.

Végre új részek! Már alig vártam!

Jaja. De sajna mintha most vasárnap elmaradna, és csak 30-án vetítik ismét. Ha két hetente akarja leadni az MTV 1, akkor robbantani fogok. :)

# 926413
_called (NPC/NJK)

• Látogató
Én a Szex és New Yorkot nem szoktam annyira nézni, csak egy pár részt láttam belőle, így nem tudom a nevét én sem! Én a Melrose Place-t néztem régen! Szerintem az nagyon jó volt!

# 925614
Van_Maka

A féktelen

• Inactive
  • 724 Hozzászólás
Van még egy sorozat amit nagyon bírok: a Szex és New York. Abban egy csomó hülyeséget össze tudnak szedni. Nem jut eszembe a kedvenc szereplőm neve, de az aki 43 éves és állandóan a huszon éves srácokkal jár.

# 925046
_called (NPC/NJK)

• Látogató

Zend írta 2005.10.14, 10:01 -n:

Végre új részek! Már alig vártam!

# 924665
Thalion

a Véreskezű

• Fórumita
  • 913 Hozzászólás
Al, Bob Rooney és Griff a király... meg az összes No Ma'am tag. Dan Őrmesternek néha kifejezetten nagy szövegei vannak :aboci:

# 924583
Van_Maka

A féktelen

• Inactive
  • 724 Hozzászólás
Nálam Bud a kedvenc. Szerintem nem áll neki jól a szakál ilyen porbafingóként.

# 924577
Sertorius_Messalla

Álmodozó

• Fórumita
  • 1826 Hozzászólás

Van Maka írta 2005.10.14, 10:07 -n:

Én az Egy rém rendes családot szoktam nézni. Nektek az tetszik?

Nekem tetszik bár már szerintem annyi csatornán játszották már, hogy minden részt láttam kétszer....

ui: Jefferson rulez!!!! :aboci:

# 924555
Van_Maka

A féktelen

• Inactive
  • 724 Hozzászólás
Én az Egy rém rendes családot szoktam nézni. Nektek az tetszik?

# 924553
Zend

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 20 Hozzászólás

# 924398
_called (NPC/NJK)

• Látogató
Most újra kezdték a szivek szállodáját, de szerintem folytatni is fogják, csak még nem vették meg a folytatást!

# 920862
Aleister

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3963 Hozzászólás
Nah, megnéztem: Gilmore Girls vasárnaponként 17:10-kor az mtv1-en.

# 912780
Aleister

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3963 Hozzászólás
Nem tudjátok véletlenül, hogy folytatja e az MTV1 a Szívek Szállodáját? Továbbá van még itt rajtam kívül Battlestar Galactica fan?

# 903647
Thalion

a Véreskezű

• Fórumita
  • 913 Hozzászólás
Hi!

GOttó írta 2005.09.14, 15:20 -n:

Szervusztok!

Őrülten keresem a Halló, halló című sorozat 20< részeit! Honnan tudnám megszerezni (Tudom, mostanában kiadtak pár részt dvdn, de nem eleget)?
Ezenkívűl a Conan a kalandor összes epizódját is (amelyik most megy a TV2-n)! Felvehettem volna őket, de mivel nagyon ritkán nézek tvt és nem követem a műsorújságot, lemaradtam vagy tíz részről. Segítsetek!
Előre is köszi!

GOttó
Szerintem próbálkozz a limewire-rel. Én onnan töltöttem a That 70's show rengeteg részét.

# 903612
GOtto

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 361 Hozzászólás
Szervusztok!

Őrülten keresem a Halló, halló című sorozat 20< részeit! Honnan tudnám megszerezni (Tudom, mostanában kiadtak pár részt dvdn, de nem eleget)?
Ezenkívűl a Conan a kalandor összes epizódját is (amelyik most megy a TV2-n)! Felvehettem volna őket, de mivel nagyon ritkán nézek tvt és nem követem a műsorújságot, lemaradtam vagy tíz részről. Segítsetek!
Előre is köszi!

GOttó

# 870229
Karret

Mestertolvaj

• Fórumita
  • 190 Hozzászólás
A jóbarátok 10. befejező évadjának a reklámját már adják a TV2-n, szóval annyi biztos, hogy lesz, ha jól emlékszem, akkor 25-étől fogják vetíteni.

És egy jó hír a Csillagkapu-t nézőknek: tegnap este adták amerikában a Sci-Fi Channelen az SG-1 9. évadjának, és az Atlantis 2. évadjának nyitó epizódjait. :lol: :D ;)

# 870007
Arky

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 238 Hozzászólás
q10:
1: most jarnak a a 9. szezonnal, meg van egy, nem tudom, hogy leadjak-e( bar szerintem igen), de ha nem akkor akar ujra is kezdhetik(lasd Sliders)
2:Igen

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett