Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New Order

Warmachine/Hordes #2

• Nem írhatsz ebbe a témába
12571 hozzászólás érkezett eddig

# 1949223
Fefe82

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 82 Hozzászólás
Ez hol van pontosan ez a klubb? Lehet en is mennek mert Becs nem jon ossze a vizsgam miatt. Hjaa meg miert nem kantina?

# 1949186
pattison

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 621 Hozzászólás
A versenyen egyszeri beugró lesz, de természetesen 5 alkalmas bérlet, vagy tagsági is váltható a helyszínen, ha valaki szeretne.
Ami a parkolási lehetőségeket illeti, az utcában még nem volt probléma a kint hagyott járművekkel.
Nekem az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy horrorabb a környék híre, mint amilyen valójában.
Halkan mondom, hogy mérsékelten beállási lehetőség is van a zárt udvarba, de ez több dologtól is függ: van-e éppen a boltnak árumozgása (értsd: egy nagyobb jármű jár ki-be, ilyenkor nem lehet kocsival beparkolni), illetve hogy ki érkezik előbb ugye. Tudom, ez nem mindenkinek opció, de kerékpárral, robogóval, motorral mindig be lehet állni, mert az elfér, így akinek van, annak érdemes abban gondolkodni.

Mégegy kicsi info, amit eddig nem írtam: aki 2 listával indul, annak karaktermegkötés van érvényben, természetesen aki csak 1-el, annak nem. :)

Módosította pattison: 2012.05.15, 13:32

# 1949166
Zozo

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 567 Hozzászólás
Eddig senkinek nem volt semmi konfrontációja a nyitás óta a környéken az "őslakókkal", pedig sokan egyedül, nagy csomagokkal, éjszaka vágtak neki a rengetegnek a villamosig, a civilizációig :)
A kocsikat az Auróra utcában le lehet tenni, két utcára van a helyi rendőrkps a Víg utcában, gondolom ez elég elrettentő tud azért lenni :)

5 alkalmas belépőt meg szerintem versenyre nem kell venni, elég lesz a verseny nevezési díja a részvételre ;)

# 1949161
Holy_Inquisitor

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 490 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásapattison írta 2012.05.15, 10:59 -n:

Szeretnénk megszervezni az első WM/H versenyt a vadi új Auróra klubban.

Gracc a szervezéshez és mindent bele, ránk fér egy kis felrázás.

Kérdéseim a következők:

Lehet a közelben parkolni ? Nyugodtan le lehet rakni a kocsikat ?
Csak mert a volt kur vanegyed eddig nem épp a vendégszeretetéről és biztonságáról volt híres eddig.

Lett már napidíjas belépő ? Vakon nem szeretnék 5 alkalmas belépőt venni 2000-ért egy esetleges egyszeri alkalomra.

Módosította Holy_Inquisitor: 2012.05.15, 12:25

# 1949148
nessos

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 183 Hozzászólás
Nekem bármelyik nap jó lehet, csak döntsünk róla hamar. Szerintem próbáljuk ki a 42 pontot, ha már annyira rajong érte mindenki.

Szerk.: Ja, most látom, hogy már be is írtad hogy mire kell szavaznom :D Jól csináltam?

Módosította nessos: 2012.05.15, 11:47

# 1949134
xorand

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1389 Hozzászólás
Örülök hogy megszervezed P, én sajnos nem tudok jönni mivel 19-20 hétvégén lesz a bécsi verseny, a rá következő hétvégén meg meló van mindkét napon...:(
Viszont jó eséllyel összejön a 10 fő :)

# 1949127
pattison

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 621 Hozzászólás
Sziasztok!

Szeretnénk megszervezni az első WM/H versenyt a vadi új Auróra klubban.
Egyelőre felmérés szinten írok ide, hogy egyáltalán volna-e elég érdeklődő.

A terv a következő:

- Jövő hét végén (26-i hétvége) szombaton, vagy vasárnap -> szavazz!
- 36 vagy 42 pontból -> szavazz!
- 3 db SR12 scenario
- 2 listát lehet hozni, de nem kötelező mindkettőt használni
- Sakkórás, időmérős módszerrel, de bővített időkerettel
- Proxy nincs, festettségi követelmény nincs
- VP-CP-KP rangsorolási elv

Aki számára nem ismert még az új klub:
Felújított, zárt udvarból nyíló, csöndes földszinti helyiség, jó szellőzéssel, új asztalokkal, új tereptárgyakkal. Jelenleg 5 asztalon lehetne játszani, tehát a verseny létszáma limitált (10 fő).

Kérek mindenkit, aki szeretne jönni, hogy jelezze, hogy milyen pontszámból játszana szívesebben, és melyik nap volna jó neki (ha bármelyik, akkor azt).
A jelentkezés regisztrálása visszajelzési sorrendben történik.

Eddig jelezte, hogy jönne:
- Pattison (bármelyik nap, 42 pont)
- Nessos (bármelyik nap, 42 pont)
- Rudi (bármelyik nap, 42 pont)
- Zozó (bármelyik nap, 42 pont)

Módosította pattison: 2012.05.15, 11:01

# 1949124
pite

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 642 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBat21 írta 2012.05.15, 07:53 -n:

Ezért van benne az AD tüzérség...anno kipróbáltam, ha nem lettem volna béna akkor szerintem jól működne és akkor még nem volt Tibi bácsink...azt hiszem szerdán kipróbálok egy 42pontos tier-t :)
Az AD tűzérség sztem nem visz le egy objektívát, azok engem nem győztek meg. :(
Tiberiont meg nem lehet versenyre vinni, mert még nem jelent meg. De már alig várom! :)

# 1949065
Bat21

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2610 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásapite írta 2012.05.14, 22:08 -n:

Nekem is tetszik a tier, csak nagyon lassú. Ezért van benne Rhadeim, aki 15,5 inchről ki tud szedni egy objektívát.

Ezért van benne az AD tüzérség...anno kipróbáltam, ha nem lettem volna béna akkor szerintem jól működne és akkor még nem volt Tibi bácsink...azt hiszem szerdán kipróbálok egy 42pontos tier-t :)

# 1949025
pite

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 642 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásapattison írta 2012.05.14, 21:52 -n:

Laikus vagyok Skorne-ból, de én Xerxissel csakis Tier listát hoznék...
tudom, a látvány nem minden, de azzal még veszíteni is élmény lehet.
Nekem is tetszik a tier, csak nagyon lassú. Ezért van benne Rhadeim, aki 15,5 inchről ki tud szedni egy objektívát.

Rudi: nekem is szimpi pMorghoul de sajnos nem ismerem eléggé. Majd verseny után előtérbe kerülnek az eddig ritkán használt lockok.

# 1949021
pattison

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 621 Hozzászólás
Laikus vagyok Skorne-ból, de én Xerxissel csakis Tier listát hoznék...
tudom, a látvány nem minden, de azzal még veszíteni is élmény lehet.

Módosította pattison: 2012.05.14, 21:53

# 1948982
Bat21

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2610 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaRudi_von_Dudi írta 2012.05.14, 18:38 -n:

Pite, nem ismerem Xerxit, és csak pMorghoul-al játszom....

Skac, 5 beast egy 5 fury-s 'lock mellé, pgbh nélkül ? Hogy működött ez a lista ?

# 1948981
Bat21

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2610 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásapite írta 2012.05.14, 18:23 -n:

építő jellegű kritikákat szeretnék kapni Xerxis listával kapcsolatban. (ilyet még úgyse csináltam)
Xerxis -5
Titan Gladiator 8
Titan Sentry 9
Cataphract Cetrati (Leader + 5 grunt) 11
Paingiver Beast Handlers (Leader + 3 grunt) 2
Tyrant Commander and SB 3
Orin Midwinter 2
Agonizer 2
Tyrant Rhadeim 5
Aptimus Marketh 3

ez így 40 pont. Mi kellene bele még vajon 2 pontért? Illetve ha 5 pontos ötlete van még valakinek, azt is hallgatom, mert a Tyrant Commander szükségességéről nem vagyok meggyőződve.
Még azon is gondolkozom, hogy egyáltalán ne Xerxis legyen a másik caster. :)

Szvsz, - rhadeim, - marketh, + swordsmen v. nihilator v. venator....Xerxis mellé szerintem megéri 2 egység. A gyengébbik megy a tégla mögött, amint eljön az idő keresztülmennek a cetratikon...TC meg kell a másik egység mellé tápolni.

# 1948960
Rudi_von_Dudi

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1126 Hozzászólás
Pite, nem ismerem Xerxit, és csak pMorghoul-al játszom, de sztem a köv lista igencsak jó 42pontban
a Process of elimination, illetve a guidons küldikhez:

Master Tormentor Morghoul7
Cyclops Savage5
Cyclops Savage5
Cyclops Shaman5
Bronzeback Titan10
Titan Gladiator8
Aptimus Marketh3
Bloodrunners (Leader and 5 Grunts)5
Bloodrunner Master Tormentor2
Extoler Soulward2
Orin Midwinter, Rogue Inquisitor2
Swamp Gobber Bellows Crew (Leader and 1 Grunt) 1p
Feralgeist 1p
Alpha-Strike tuti a tied!
2xsavage helyet 1savage 1 brute, ha szereted a KD imune-t :)

Swap gober nagyon jó objektivát kitakarni, így nem tudja lőni, illetve Warlock elé, hogy őt se lássák

Módosította Rudi_von_Dudi: 2012.05.14, 18:37

# 1948959
pite

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 642 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásapite írta 2012.05.14, 18:23 -n:

építő jellegű kritikákat szeretnék kapni Xerxis listával kapcsolatban. (ilyet még úgyse csináltam)
Xerxis -5
Titan Gladiator 8
Titan Sentry 9
Orin Midwinter 2
Agonizer 2
Tyrant Rhadeim 5
Aptimus Marketh 3

ez így 40 pont. Mi kellene bele még vajon 2 pontért? Illetve ha 5 pontos ötlete van még valakinek, azt is hallgatom, mert a Tyrant Commander szükségességéről nem vagyok meggyőződve.
a swamp gobber bellows crew-n még gondolkodok. ha adnának concealmentet, az lövés ellen nem lenne rossz, míg a null magic és a no arcnode talán megnehezíti az ellen dolgát. de az még csak 1 pont.

# 1948955
pite

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 642 Hozzászólás
Xerxis -5
Titan Gladiator 8
Titan Sentry 9
Orin Midwinter 2
Agonizer 2
Tyrant Rhadeim 5
Aptimus Marketh 3

# 1948946
pite

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 642 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaZKM írta 2012.05.14, 15:44 -n:

sztem itt mást kérdezett az emberke egyébként, mert mintha azt kérdezné, hogy az eredeti támadást a brute defje ellen lehet-e újradobatni. Az én kérdésem inkább az volt, hogy lehet-e rá furyt pakolni. De elfogadom. :)

# 1948923
ZKM

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 242 Hozzászólás
Spammelős kedvemben vagyok :P

Pitének :)

http://privateerpressforums.com/showthread.php?35003-Shield-Guard-and-Critical-Hits/page2&highlight=Shield+guard+crit
shield guardnál a critical hit átkerül a guardolós modellre

http://privateerpressforums.com/showthread.php?83359-Rerolling-and-Intuition&highlight=shield+guard+intuition
intuitionnal újra dobatsz amíg akarsz :)

http://privateerpressforums.com/showthread.php?48876-Question-on-Cyclops-Brute&highlight=intuition
nem lehet újradobatni a shield guardolt attacket.

# 1948913
ZKM

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 242 Hozzászólás
XoR-nak:

http://privateerpressforums.com/showthread.php?72770-Vengeance-Resolution&highlight=vengeance

Röviden, Vengeancenél mindenki mozog, aztán mindenki üt, egyik osztag a másik után.

PS: Macallan volt Infernal, Valander még nem.

# 1948890
ZKM

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 242 Hozzászólás
Sziasztok!

Csütörtökönként a Cantinaban várok mindenkit, akit érdekelnek a terepasztalos stratégiai játékok. Bemutató játékokat tartok az érdeklődőknek Warmachine/Hordes, Malifaux, Urban War, Bloodbowl játékokból, ezekből seregek is vannak, amiket ki lehet próbálni. GW-s játékokból - Warhammer Fantasy és Warhammer 40k bemutató seregek egyelőre nem állnak rendelkezésre, de ha hozol sereget, akkor azokat is meg tudom mutatni :)
Amennyiben érdekel gyere le a Cantinaba, csütörtökön 16:00-tól. Ha dobsz egy PM-et, akkor előre tudunk egyeztetni időpontot.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett