Ugrás tartalomhoz

Saints Row: Modkészlet várhatóHugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?

RE: Nyilt level Novak Csanadnak (Gaspar Andras)

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
93 hozzászólás érkezett eddig

# 1963008
DiMalto

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 299 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaelGabor írta 2012.07.22, 16:48 -n:

Tízéves évforduló, emberek! :flower:
Miért kell mindig feltépni a sebeket? :drama: :pityereg:

Egyébként sok ilyen évforduló van a tarsolyodban? :lol:

# 1962694
elGabor

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3250 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaSkald írta 2002.07.02, 10:16 -n:

Kedves Attila,
a te szívmelengető soraidhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy a legutóbbi "szekértologatás" 1989-től egészen 1998-ig tartott, nagyjából ugyanazért, amiért Celsior a nyílt levél visszavonása mellett döntött: egyikünknek sem kenyere a fölös viszálykodás. Azok az érdekkülönbségek, amik most - részben Celsior levelének hatására - tisztázódtak, aligha termelődnek újra, és az újabb balhét is odázni próbáljuk... sacc/kábé az örökkévalóságig.
A jóhiszemű többség momentán két dolgot tehet: tovább szítja a tüzet, vagy megnyugszik Celsior döntésében... és a bizonyosságban, hogy a nyílt levele végső soron elérte célját.
Tízéves évforduló, emberek! :flower:

# 1395781
_Anonymous (NPC/NJK)

• Látogató
Miért érzem úgy, hogy ez is el fog sikkadni...?

# 1395780
Ghosty

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 182 Hozzászólás
Nocsak, Anon, trefarepat reggeliztel?

# 1395779
_Anonymous (NPC/NJK)

• Látogató
Nem

# 1395778
Ghosty

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 182 Hozzászólás
Apropo, az "elorelathatolag egy heten belul" nem telt mar le NAGYON? Haho, illetekesek, akiknek akkor nagyon kellettunk, mikor a nep hangjanak sulya kellett a merleg egyik serpenyojebe!

# 1395777
Ghosty

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 182 Hozzászólás
cels: oks, en mindossze azt nem ertettem, h ha ez a nyilt level "atgondolot, elokeszitett es szukseges lepes volt", akkor miert kellett aztan leszedetni... Ezt BePe fogta es jol megvalaszolta.

Apropo, az "elorelathatolag egy heten belul" nem telt mar le egy kicsit?

# 1395776
celsior

Törzs-fórumozó

• Inactive
  • 703 Hozzászólás
Köszönet mindenkinek,

aki távollétemben a kérdésekre megfelelt. Mivel egyenként nem volna időm (és egyes felvetésekre kedvem sem) válaszolni, ráadásul e héten ismét nettől távol leszek, igyekszem most megfelelni, tömören.

1, A nyílt levél részemről átgondolt, előkészített és szükséges lépés volt,
megfelelő háttérrel.

2, Közvetetten választ kaptam rá, mások diplomáciájának köszönhetően. Nyíltan tisztáztam néhány szerzőjogi anomáliát, a szerződés - felmondásom pedig letagadhatatlanul életbe lépett.

3. A várható eredmények (még az idén legalább 4 _új_ regény, első ebben a hónapban - jogi háttértusák nélkül) úgy gondolom, igazolják a levél megjelentetését. Ráadásul azért Ynev lesz (és egyelőre részemről sem más) mert fontosnak tartom, hogy mások belefektetett munkája, gondolatai tovább éljenek. A két hold birodalmát valóban közös és vitathatatlanul jó világnak gondolom, amiért tavaly /és még azelőtt, meg azelőtt / egy időre félretettem személyes írói elképzeléseimet. Ha ez a levél valóban elérte célját, akkor nem bántam meg.

4, Ésszerű megoldásokat elfogadok, hiszen én sem vagyok az a fajta, aki addig nem ássa el a véres csatabárdot, míg agyvelő nem szárad rajta. A jövőben azonban nem lesz támadási felületet anyagi oldalról…

# 1395775
Timba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1014 Hozzászólás
Ha már "RE: Nyílt levél Novák Csanádnak" a címe a hozzászólásnak, akkor NCS-nek kellet volna válaszolnia. Így ez is egy ugyanolyan hozzászólás, mint bárki másé, hiszen a címzett adós maradt a válasszal ezek szerint. A ....keverők kiegyeztek a fünk felett, a mese a régi: a pénz mindig fontosabb, mint a becsület. Bár már a pénz sem nagyon csordogál. Az éhhalál küszöbén márt fáradtak hozzá, hogy marakodjanak a koncon. :-)

Megtenné valaki azt a szívességet, hogy elküldi nekem az eredeti, hogy elovashassam.

Előre is köszönöm.

# 1395774
BePe

Admin

• Admin
  • 4218 Hozzászólás
Ilac: ha kicsit kozelebbrol tudnad nezni, es latnad, hogy milyen forrongo indulatok voltak a tema korul az elmult 2 evben, akkor te is inkabb a mielobbi rendezest tekintetted volna elsodlegesnek. valaszthattam es dontottem.
hogy mit tettel volna te? en is ezt tettem volna, ha nem erdekel az egesz vita rendezese, ill. azok akik ebben kozvetlenul erintve vannak.

egyebkent hamarosan (talan 1 heten belul) varhato egy online 'sajtotajekoztato' az osszes erintett bevonasaval a forumon vagy az irc-szerverunkon.
es akkor talan a kedelyek is csillapodnak valamelyest...

# 1395773
Ghosty

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 182 Hozzászólás
Ilac: kecske, te. Nyul az valaki mas. :-))

# 1395772
Ilac

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1130 Hozzászólás
BePe: szerintem is jo amit, es ahogy csinalsz, meg amugy se vagyok tul jartas a net publikaciok eljarasaival kapcsolatosan. De....
En csak arra utaltam, hogy ha egyszer az rpg.hu vallalta, hogy kozzetesz egy nyilt levelet, akkor a dontest meghozta. Eldontotte, hogy kozze teszi, es szerintem ezt vallania kell akkor is, amikor a korulmenyek megvaltoztak. (Akar csak Celsior-nak.)
Szerintem a helyes eljaras nem az lett volna, hogy Csanad, Imre vagy Andras kedvet keressuk, hanem hogy biztositsuk az olvaso korrekt tajekoztatasat, amihez hozzatartozik, hogy hadd lassa mar szegeny para az ugy teljes tortenetet.
Ezzel kapcsolatban irtad: "egyebkent a cikk cimet az alapjan valasztottam ki, hogy az elozo cikkhez kapcsolodik, annak lezarasakepp keszult. nem feltetlenul valaszlevel." 1. akkor ne valasszunk felrevezeto cimet 2. "az elozo cikkhez kapcsolodik, annak lezarasakepp keszult" tehat annak ismerete nelkul nem ertelmezheto. Es ez az amiatt szerintem nem allja meg onmagaban a helyet. Szamomra pl. semmitmondo volt. (Ill. meg most is az.)
Mit tettem volna en? Meghagyom a cikket, feltuntetve az elejen, hogy a szerzo idokozben visszavonta. (Nyul vs. kaposzta.)
Persze elfogadom azt is, ha masnak mas a velemenye, ettol meg emberek maradunk.
Csa
Ilac

# 1395771
BePe

Admin

• Admin
  • 4218 Hozzászólás
ElfQT: miert tenne'?
mit tettem ami alapjan lehetne? :)

# 1395770
ElfQT

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 263 Hozzászólás
Úgy látom vissza kell vonnom amit írtam, mivel most fedeztem még csak fel, hogy ez egy bejegyzett magazin; s nem tudom, hogy ez milyen felelősségekkel jár.
BePe, perel már valamelyik oldal? :)

# 1395769
Herbie

Régi fórumozó

• Super Mod
  • 1119 Hozzászólás
Azt hiszem, be kell végre látnom, hogy e helyütt egyesek részéről nem divat az olvasás - mindenki csak megmondja a frankót, függetlenül attól, hogy miről szól a levél, és az a majdnem száz beírás, ami alatta van.

# 1395768
ElfQT

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 263 Hozzászólás
Perifériálisan még azt is megjegyzem, hogy Gáspár és tsai alkotó kör tök ingyen írhatna mindenféle free rendszerekhez :)

# 1395767
ElfQT

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 263 Hozzászólás
"A felelos szerkeszto (jelen esetben Bepe) pedig szemelyes felelosseggel tartozik a megjelent iromanyok publikalasert. (Es mondjuk, utolag is vallni kell egy-egy dontes kovetkezmenyet.)"

BePe nem felelőtlen szerkesztő, hanem műkedvelő atyaúristen. Senkinek semmilyen felelősséggel nem tartozik semmiért, amíg nem esik jogi kategóriába (pl. becsületsértés).

Ha meg arcviselésileg gondoltad, akkor meg aztán pláne nem kell piszkálni... (Lásd 1. pont, atyaúristen (aki ezt nem hiszi, az nem tudja, mire való egy root pswd :))

# 1395766
BePe

Admin

• Admin
  • 4218 Hozzászólás
ennyi write-only embert...
a level azert lett leveve, mert ez volt a feltetele a megegyezesnek. mindenki gondolhatja, hogy nem Celsior reszerol. de ha most csak azert hoborg valaki, mert nem olvashat csanad-ellenes levelet az rpghu-n, hat igy jart. keresse elo a bongeszo cache-bol :)

Ilac: en milyen felelosseget nem vallaltam?
egyebkent a cikk cimet az alapjan valasztottam ki, hogy az elozo cikkhez kapcsolodik, annak lezarasakepp keszult. nem feltetlenul valaszlevel.

# 1395765
Ilac

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1130 Hozzászólás
Shaxer: javaslom a cim elolvasasat.
"RE: Nyílt levél Novák Csanádnak"
Azaz, ez egy valasz level.
Csa
Ilac
Ps.: bocs, ha felreertettem a mondandodat.

# 1395764
_Shaxer (NPC/NJK)

• Látogató
Ki mondta a gyengénlátóknak, hogy ez az ujabb levél reakció vagy megoldás bármire is?

ez tudósítás, kéremszépen!

Higgyetek Skald-nak, Herbie-nek, BePe-nek, olvassátok a levél okaként szolgáló megegyezés eredményeit (első nekifutásra hármat, a nyár folyamán még kettöt, a többit szépen sorban) - rpg vonalon pedig ugyis mindenki - akinek némi sütnivalója van - saját szájiz szerint módosított szabályok szerint játszik.

ElfQT: a M* logó le van ejtve - a Vándorló Dalnokon se volt. itt korábbi (meglehetösen közkedvelt!) történetek befejezéséröl illetve annak akadályozásáról van szó.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett