Köszönet mindenkinek,
aki távollétemben a kérdésekre megfelelt. Mivel egyenként nem volna időm (és egyes felvetésekre kedvem sem) válaszolni, ráadásul e héten ismét nettől távol leszek, igyekszem most megfelelni, tömören.
1, A nyílt levél részemről átgondolt, előkészített és szükséges lépés volt,
megfelelő háttérrel.
2, Közvetetten választ kaptam rá, mások diplomáciájának köszönhetően. Nyíltan tisztáztam néhány szerzőjogi anomáliát, a szerződés - felmondásom pedig letagadhatatlanul életbe lépett.
3. A várható eredmények (még az idén legalább 4 _új_ regény, első ebben a hónapban - jogi háttértusák nélkül) úgy gondolom, igazolják a levél megjelentetését. Ráadásul azért Ynev lesz (és egyelőre részemről sem más) mert fontosnak tartom, hogy mások belefektetett munkája, gondolatai tovább éljenek. A két hold birodalmát valóban közös és vitathatatlanul jó világnak gondolom, amiért tavaly /és még azelőtt, meg azelőtt / egy időre félretettem személyes írói elképzeléseimet. Ha ez a levél valóban elérte célját, akkor nem bántam meg.
4, Ésszerű megoldásokat elfogadok, hiszen én sem vagyok az a fajta, aki addig nem ássa el a véres csatabárdot, míg agyvelő nem szárad rajta. A jövőben azonban nem lesz támadási felületet anyagi oldalról…