lothryen2000, on 2012.07.17, 03:10, said:
"…nem mondhatnám, hogy a Hőseposz különösebben előnyös pozícióból indult volna nálam. Egyrészt ugye főleg elfekről szól, akik mint tudjuk a második legundorítóbb faj az ismert multiverzumban, közvetlenül az ewokok után."
Semmi bajom nincs azzal, ha valaki elmondja a véleményét...de így?
Az elfek miért lennének "undorítóak"? Talán, mert szebbek vagy mert tovább élnek mint az emberek? És ezért máris hórdjuk el őket mindennek? Ha úgy lett volna leírva, hogy Szerintem... akkor még jó. De úgy lett beállítva mintha ez egy tény lenne amit mindenki tud, mindenkinek tudnia kell. Gondolom te inkább azokat a karaktereket szereted aki 0 IQ, 100-as erő.
Ez csak az én véleményem.
További szép napot!
Látszik, hogy újonc vagy, még nem ismered Attila stílusát. Nem troll, csak szeret provokálni.
Hogy mi baj van az elfekkel? Ugyanaz, ami az olaszokkal: a csajok megvesznek értük!

Na, komolyan: azt tudom, NEKEM mi bajom az elfekkel. A fantasy irodalom (játékvilág, stb.) szolgai módon utánozza Tolkien elfjeit (pedig nem ő találta ki őket, nem bizony). A tündék csodaszépek, jóságosak, bölcsek, örökéletűek (vagy legalábbis igen sokáig élnek), övék a legerősebb mágia, ők a legjobb kézművesek/művészek, stb. Olyanok, mint az Alkonyat Edwardja: SEMMI hibájuk nincs! Ez nem egy realisztikus faj-elképzelés, ez egy tinédzser-fantázia. Szerencsére vannak üdítő kivételek: a Dark Sun világában az elfek simlis gazfickók, az Earthdawn Vérvadonjában eltorzult, félig növény-félig humanoid lények, a Vlad Táltos-regényekben pedig kegyetlen zsarnokok. Rengeteg lehetőség rejtőzik az elfekben, de -akárcsak a vámpíroknál- a világ itt is leragadt egyetlen sztereotípiánál.