Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Boros-Szikszai kiallitas a kArtonban (Rorimack)

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
4 hozzászólás érkezett eddig

# 1438455
Samurai

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 182 Hozzászólás
Köszi SirThomas! :)

# 1438454
SirThomas

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 2014 Hozzászólás
Samurai: Szerintem nincs. Voltam már ott kiállításon, és akkor sem volt. A tegnapi megnyitón sem kérték a meghívókat :)

# 1438453
jenoe

boardgamegeek

• Fórumita
  • 1422 Hozzászólás
A kantonos hálószemen (haha) van egy Galaktika vs BSZ interjú. ebből egy számomra érdekes részlet:

G: Beszéltünk már első albumotokról, de az 12 éve jelent meg, ma már ritkaságnak számít. Úgy gondolom, talán időszerű lenne összeállítani egy újat… egyáltalán min dolgoztok és mik a jövőbeli terveitek?

B.Z.: Valóban jó lenne egy friss album, de szerintem erre még várni kell pár évet, mert van néhány halaszthatatlan dolgunk. Filmes barátunk jóvoltából most kezdjük az együttműködést a Twentieth Century Fox-szal. Egy döbbenetes, sárkányos fantasy mozijuk látványvilágának kialakításában közreműködünk.

# 1438452
Samurai

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 182 Hozzászólás
Érdekel.
Tudja valaki, hogy van-e beugró? Mennyi? :)

# 1438451
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4921 Hozzászólás
Boros-Szikszai kiállítás a kArtonban (Rorimack)

http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4135

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett