Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

Kártyaversenyek #5

• Nem írhatsz ebbe a témába
2695 hozzászólás érkezett eddig

# 2015695
ZomBee

Az Élőhalott

• Fórumita
  • 1339 Hozzászólás
El ne felejtsétek, hogy holnap ismét verseny Gyöngyösön! :)

Időpont: május 26. Vasárnap. Kezdés:10:00-kor.
Nevezés: 900 Ft. Formátum: hagyományos.
Minden nevező után egy pakli Idők Tengere kerül a díjalapba, amit verseny végén helyezés sorrendjében felbontva széthúzunk. Minden nevező kap egy ultrát és a verseny nyertese megkapja a versenygyőztes lapot.

Helyszín: Nosztalgia Bár
Gyöngyös, Orczy u.1.

A verseny küldetés: Legalább 3 külöböző jelző lap írányítása egyszerre.
A küldetésért járó pontokat a 2 leggyorsabban tejesítő játékos kapja.
Illetve ők kapják a Quest huszárt is!

Mindenkit szeretettel várunk!!!

Ha lehet jelezzétek u2u hogy hányan jöttök:)
Remélem többen leszünk, mint legutóbb.

Kis pontosítás a helyszín megnevezésében. Szóval ez nem egy pizzéria, hanem egy szórakozóhely. Csak lehet pizzát is kapni. A kocsma szó nálunk vidéken a talponállót jelent, ezért sem így fogalmaztam:D Leginkább a Muskátli Vendéglőhöz tudnám hasonlítani. Elnézést, hogy utolsó pillanatban írtam ki, remélem nem okoz senkinek sem csalódást majd.

# 2015166
enriquel77

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 301 Hozzászólás
Új Hullám verseny a CANTINA klubban!

Dátum: 2013. május 24. Péntek!
Nevezés: 18:00-18:30
Kezdés: 18:30-kor pontosan!
Nevezési díj: 1300.-
Díjazás: Minden induló kap egy IT kiegészítőt, ezen felül minden 2 nevező után +1 kiegészítő kerül az alapba, amit a Top 1-5 között osztunk ki létszámtól függően.

Küldetés: Fordulj éberbe minél többször egy fordulóban ugyanazzal a kalandozóval! A két legtöbbet elérő játékos kapja az extra pontokat. (Erőforrás fázis nem számít!)

Várunk mindenkit szeretettel! :)

# 2014638
Guldor

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 511 Hozzászólás
Köszi, számíthatsz rám is.

# 2014627
enriquel77

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 301 Hozzászólás
Guldor: Jogos a taps nem voltak kiemelve az infók, azt hittem a facebook elégséges lesz. :)

Íme:

HAGYOMÁNYOS verseny a CANTINA klubban!

Dátum: 2013. május 17. Péntek!
Nevezés: 18:00-1830
Kezdés: 18:30 pontosan!
Nevezési díj: 1300.-
Díjazás: Minden induló kap egy IT kiegészítőt, ezen felül minden 2 nevező után +1 kiegészítő kerül az alapba, amit a Top 1-5 között osztunk ki létszámtól függően.

# 2014618
ZomBee

Az Élőhalott

• Fórumita
  • 1339 Hozzászólás
Ismét verseny Gyöngyösön!

Időpont: május 26. Vasárnap. Kezdés:10:00-kor.
Nevezés: 900 Ft. Formátum: hagyományos.
Minden nevező után egy pakli Idők Tengere kerül a díjalapba, amit verseny végén helyezés sorrendjében felbontva széthúzunk. Minden nevező kap egy ultrát és a verseny nyertese megkapja a versenygyőztes lapot.

Helyszín: Nosztalgia Pizzéria
Gyöngyös, Orczy u.1.

A verseny küldetés: Legalább 3 külöböző jelző lap írányítása egyszerre.
A küldetésért járó pontokat a 2 leggyorsabban tejesítő játékos kapja.
Illetve ők kapják a Quest huszárt is!

Mindenkit szeretettel várunk!!!
Ha lehet jelezétek u2u hogy hányan jöttök:)
Remélem többen leszünk, mint legutóbb.

# 2014613
Guldor

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 511 Hozzászólás
A verseny időpontja sem ismert (az "este" az nem időpont), továbbá a nevezési díj sem. Némi extra precizitásért én személy szerint nagyon hálás lennék.

Hozzászólás olvasásaenriquel77 írta 2013.05.15, 21:09 -n:

Hali!

A Május 17-ei, pénteki verseny HAGYOMÁNYOS formátumú lesz! Kérem, hogy mindenki e szerint készüljön. :)

Díjazás: Mindenki kap 1 IT csomagot és minden 2 nevező után kerül az alapba +1 csomag, amit a TOP 3-5 játékosok közt osztunk szét a létszám függvényében.

# 2014555
regitor

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 38 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaZomBee írta 2013.05.15, 20:28 -n:

Sziasztok!

Május 26-án szeretnénk Gyöngyösre versenyt szervezni.
Kinek lenne kedve eljönni?

:bezzeg: jelentkezem

# 2014515
Imi

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 955 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaZomBee írta 2013.05.15, 20:28 -n:

Sziasztok!

Nekem, de jövőhéten derül ki, hogy időm is lesz-e fixen! Hétfőn beszélek a többiekkel.

# 2014445
enriquel77

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 301 Hozzászólás
Hali!

A Május 17-ei, pénteki verseny HAGYOMÁNYOS formátumú lesz! Kérem, hogy mindenki e szerint készüljön. :)

Díjazás: Mindenki kap 1 IT csomagot és minden 2 nevező után kerül az alapba +1 csomag, amit a TOP 3-5 játékosok közt osztunk szét a létszám függvényében.

# 2014439
ZomBee

Az Élőhalott

• Fórumita
  • 1339 Hozzászólás
Sziasztok!

# 2014235
enriquel77

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 301 Hozzászólás
Ultrát nem oszthatunk, mert az nem támogatott a KM részéről, hiszen nem hivatalos. Ranglistába nem fog beleszámítani. Nevezés maradhat ugyanannyi és akkor ugyanúgy lennének extra csomagok. Küldetést kiírni rá felesleges, hiszen azért sem jár pont. Viszont tudunk csörtézni egy jót. A következőt kiírom időben, most itthon vagyok és nem kavar be semmi. :)

# 2014199
Guldor

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 511 Hozzászólás
Csatlakozom Danihoz. Ez most így sikerült. Semmi baj, előfordul.
A következő viszont még felkerülhet szabályosan, pontosan, hiba nélkül, időben.

# 2014195
Daneelprophet

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 765 Hozzászólás
Ez mit jelent? Ultra lesz? Pont nem jár érte. (quest nincs) Nevezés mennyi?

Illetve, meg lehetne tenni, hogy a 24-i versenyt még időben felteszitek...

Módosította Daneelprophet: 2013.05.14, 09:10

# 2014185
enriquel77

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 301 Hozzászólás
Terveim szerint a verseny meg lesz tartva, csak úgy tűnik, hogy hivatalosat nem tudunk csinálni belőle. Ez van.

# 2014182
Elydan

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1015 Hozzászólás
lekerült a KM honlapról, és meg is indokolták miért. Ezért gondoltam megkérdem, hogy lesz-e ettől függetlenül, vagy sem. Klubnap gondolom biztosan lesz. De nem mind1, mert utóbbi esetben tudok vinni tesztpaklit címkézett lapokkal, versenyre meg nem. :ninja:

# 2014172
lazaruspoti

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 44 Hozzászólás
1 hozzászólással lentebb van :D

# 2014164
Elydan

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1015 Hozzászólás
Lesz most pénteken verseny a Cantinában? KM oldalról eltűnt a versenyek közül... :pletyka:

# 2013840
enriquel77

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 301 Hozzászólás
FIGYELEM!!!

A következő Cantinás verseny a KM honlapon Május 20-ára hétfőre van kiírva, DE EHELYETT A SZOKOTT MÓDON PÉNTEKEN LESZ, MÁJUS 17-ÉN! KÉRLEK OSSZÁTOK AZ INFÓT!

# 2013751
szabee

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 137 Hozzászólás
Sziasztok!

Május 20-án pünkösd hétfőn DUPLA verseny Mezőnagymihályon!!!

Formátum: Új hullám

Küldetés: Nyerj úgy,hogy minél több toronyszinted van a győzelem pillanatában!A két legtöbb tornyot irányító játékos kapja az extra pontokat!

FIGYELEM!!!

Dupla verseny!!!

MEZŐNAGYMIHÁLYON Május 20-ÁN.

Helyszín: Művelődési ház klubterem.Kossuth út 75.
Kezdés : 10:00-tól
Nevezés:1000 ft
Formátum:Új hullám
Quest: Nyerj úgy,hogy minél több toronyszinted van a győzelem pillanatában!

Minden nevező megkapja az aktuális osztott lapot az első pedig a versenygyőztes lapot.

Díjazás: Idők tengere kiegészítő lesz osztva.Minden nevező után 1 pakli kerül a díjalapba.

Mindenkit szeretettel várok.
üdv:Szabi

Formátum: Hagyományos

Küldetés: Legalább 7 különböző laptípus irányítása.A 2 leghamarabb teljesítő játékos kapja az extra pontokat!

FIGYELEM!!!

Dupla verseny!!!

MEZŐNAGYMIHÁLYON Május 20-ÁN.

Helyszín: Művelődési ház klubterem.Kossuth út 75.
Kezdés : 10:00-tól
Nevezés:1000 ft
Formátum:hagyományos
Quest: Legalább 7 különböző laptípus irányítása.

Minden nevező megkapja az aktuális osztott lapot az első pedig a versenygyőztes lapot.

Díjazás: Idők Tengere kiegészítő lesz osztva.Minden nevező után 1 pakli kerül a díjalapba.

Mindenkit szeretettel várok.
üdv:Szabi

# 2013497
Daneelprophet

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 765 Hozzászólás
Metagame, kedd.

19 játékos indult, és még voltak, akik jöttek, de nem játszottak, nem illúzió a 20 fős verseny, sztem ez mindenképp jó hír.

Quest: 5 momentum. Mivel nem akartam e célból foghíjas témapaklit vinni, maradt a fajháború megnyerése opció. Amúgy ellana-hívőkből álló pap-hordát raktam össze: selmovita, salu. nővér, a régi papnő, gyönyör szolgálója, és 2 igehirdető vendégjátékosként. Ezentúl szintnövelés, éberbe forgás: szellemkiáltás, szférák, feltámasztás, gömbszentély, és törzsszövetség megkötés.

1. Halott Jövő Vándora: szoros meccs volt, mert 3 selmovita is feljött, de nem tudtam elindulni a döntő manőverre, a vándor tetemes mp-fölénye miatt – ami annak volt a következménye, hogy nem húztam se lelkesítést se szellemkiáltást, se déli kaput, se gömbszentélyt. Pedig féltem, hogy túl sok az akciólap.

2. Csontlovag: ő is szépen kezdett kiépülni, de 2 salu. Nővér elforgatta nerydát, ami kifékezte azt a 2 kört, ami nekem elég volt. Volt egy emlékezetes mozzanat: ostromerődön a salu nővér manakinyert szellemkiáltással ment keresztül, míg Neryda pihent. Törzsszövetség expedíciózva + rejtett város felkutatás + 2x2 erioni falas DP, plusz a 2 határerőd, épp elég volt.

3. Liliath, rém gagyi húzás megint, de a meccs az első körben felhúzott sarlatánon múlt. Nővér forgatta Liliathot, ostrom. A semmiből beállt egy kobragyűrűs sarlatán. Köv körben már kb. sorra se kerültem.

4. villámostrom. Sötét elf vadász kézfogás közben már elvitte a kincses kamrámat, (ja, 4-re kevertem le). A Kamrás húzásból jött egy ellana papnő és egy frissmedál. Ő jópár körig szépen kezelte az elfet, közben ő éber maradt, jött egy meridián, salu nővér besegít. Kitettem a selmovitát, kettőt lelkesítettem harc előtt, leoldottuk – volna a fajháborút – de nem tettem ki az erioni falat a momentumos kalandozók számára, úgyhogy inkább hazamentem, küldioldás nélkül mentünk haza. Kövkör. Sötét elf alszik tovább, erioni fal ki, és megyünk fajháborúzni. A 2 határerőd miatt a rejtés, a mortel az útonálló mind árnyékra vetődött, déli kapu, gömbszentély, DP megvan, quest letudva.

5. lázlátó. Pakliépítéskor kivettem 2 átokűzést, de az semmit se ért volna. A Shindart nem tudtam kezelni, mikor kijött Ughjorbagan, feladtam.

A mezőny: Hit védelmezője, Kék herceg, 2 Liliath, Páva, Rosanna, Halott Jövő Vándora, momentumos témapakli, 2 féregjáratos banya-horda (ez slágerpakli lesz?), időhomok pergető, Új korok hírnöke hanyatlás korával – ez szimpatikus pakli volt, így kívülállóként – ellene játszani nem biztos, hogy élvezetes. Hullócsillag lányok, Quirin, lázlátó, Csontlovag, a megszak ostrom, Tharr – akinek a pakliját nem láttam, és én az Ellanákkal. Mit mondjak, ez azért nagyon-nagyon jó repertoár, nagy szórás, sok pakli.

Még sok ilyen versenyt!

2 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 2 látogató, 0 rejtett