Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Kártyaversenyek #5

• Nem írhatsz ebbe a témába
2693 hozzászólás érkezett eddig

# 2012967
regitor

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 38 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaalans írta 2013.04.29, 06:00 -n:

Hali!

Május 19-én vagy 26-án érdekelne-e valakit egy hagyományos verseny Füzesabonyban?

nyomhatjuk :hedbeng:

# 2012589
Bary

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 137 Hozzászólás
május 18.-án szeretnénk Miskolcon bontott paklis versenyt csinálni. ki az aki 100% hogy jönne? 5500-as nevezés 6+1 pakli.

# 2011989
IceMan

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 206 Hozzászólás
Engem is érdekel! :)
S legalább egy embert úgyis magammal viszek mindig:)
Abony Rulez!

Módosította IceMan: 2013.04.30, 19:52

# 2011916
szabee

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 137 Hozzászólás
Sziasztok!

Igen,ez mind benézés volt. Köszi az észrevételeket,illetve a dicsérő szavakat.

Ricsi! Nekünk inkább a szombatok lennének jók!

üdv

# 2011718
Imi

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 955 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaalans írta 2013.04.29, 06:00 -n:

Hali!

Május 19-én vagy 26-án érdekelne-e valakit egy hagyományos verseny Füzesabonyban?

Igen! :)

# 2011655
alans

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 368 Hozzászólás
Hali!

# 2011449
ZomBee

Az Élőhalott

• Fórumita
  • 1337 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaDaneelprophet írta 2013.04.27, 16:05 -n:

És az ínmetszést nem is lehetett volna pakliba tenni áprilisban :) De én is szoktam versenyeken benézni dolgokat szép számmal, frontemberi büntetőt, stb. De Terdával az ínmetszés jó kombó!

Jó hogy mondod. Ki is veszem a paklimból. :)

Én is láttam maikor először olvastam a "dupla"vértet. Az is lehet hogy rúnapajzs volt.

Tényleg jó kis beszámoló volt, lehetne több ilyet.

Módosította ZomBee: 2013.04.27, 17:43

# 2011438
Daneelprophet

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 760 Hozzászólás
És az ínmetszést nem is lehetett volna pakliba tenni áprilisban :) De én is szoktam versenyeken benézni dolgokat szép számmal, frontemberi büntetőt, stb. De Terdával az ínmetszés jó kombó!

Módosította Daneelprophet: 2013.04.27, 16:07

# 2011434
aquir

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 759 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAgew írta 2013.04.27, 13:25 -n:

Hozzászólás olvasásaszabee írta 2013.04.27, 10:00 -n:

1. forduló Terda az első körben Északi kapu miatt,és kapott EL mellvértet,illetve fényurat is a második körben.
ezt nem értem. Hogy sikerült összehozni?
Biztos tévedés volt, úgy csinálsz mintha kombóra várnál, pedig csak kötözködni akarsz szerintem. :lecsap:

Szabi még több ilyen beszámolót!! :bravo:

# 2011430
Agew

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 71 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaszabee írta 2013.04.27, 10:00 -n:

1. forduló Terda az első körben Északi kapu miatt,és kapott EL mellvértet,illetve fényurat is a második körben.
ezt nem értem. Hogy sikerült összehozni?

# 2011421
szabee

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 137 Hozzászólás
A tegnapi mezőnagymihályi versenyről...

Igaz hétköznap volt,de így is 7 fő nevező volt a tegnapi versenyen.Terdával indultam,mellé vhgy-k,snilek,csatlósok,illetve ha bajban volt,akkor hozott magával hűbéreseket.Rengeteg "benézéssel"
tarkított verseny volt.

1. forduló Ilku Máté félelfes kincses paklija ellen.Jól kezdtünk mindketten,jött Terda az első körben Északi kapu miatt,és kapott EL mellvértet,illetve fényurat is a második körben.Ekkor már 3 tartományjelzője volt.Máténak már megvolt a ritkaságtára és 3 kincse(gyakorlatilag egyikbe se tudtam beállni).Jött a következő kör.Terda sikeres ismét egy harcban,de elfelejtettem kidobatni a kezét a nagyobb csapatszint miatt.Ez végzetes hiba volt,mert hiába a 4 tartományjelző és a manafölény,Máténak ekkor már 4 kincse volt,majd sorsfordult,erre válaszoltam én is egy sorsfordulattal,de mint kiderült 3 SK is volt a kezében,így a fiókát gond nélkül elhozta,hisz nem tudtam beállni.Vereség a vége. 1/0

2.forduló Varga Roland Tha'Ushuros orkos paklija ellen.Gyakorlatilag már a 2-3.körben 4 Tartományjelzője volt Terdának,majd ismét hibáztam többet is.Újfent nem dobattam ki a kezét,majd elmentem az ellenfél átlépés a féregjáraton küldijére,hogy meglegyen az 5. tartományjelzőm,amit a VHGY segítségével sikerült is beoldanom,mert nem volt éber kallerja.Azzal nem számolva,hogy lekerül Terdáról minden,de szerencsére ez az 5. volt,ami azonnali győzelmet eredményez,így sikerült nyernem. 2/1

3.forduló Koncsik Viktor feketerendis dp taposós paklija ellen.Kicsit elhúzódó meccs,kb 40 perces.Nem úgy jöttek a lapok,ahogy kellett volna.A végén a dp-im pluszban,Terdán 4 jelző.Viktor kihív egy harcmanőverre??? Nem értettem,hibázott.Terda ment egy lovaggal karöltve,meg beugrott egy Snil is.5 jelző.Újabb győzelem. 3/2

4.forduló az egyetlen veretlen Vályi Laci ellen.Előtte együtt tesztelgettünk,együtt raktuk össze az Anat Akhanos pakliját,így nem volt ismeretlen a terep.Első körben jön Terda+fényúr.Nála senki,csak egy héroszok csarnokát aktivizált.Második körben elengedett 2 küldimet is.Jogos örökséggel hoztam a mellvértet,hűbéressel egy shuluri csatlóst.Terda éber.Nála már 2-3 kaller is lent van.Elindultam a Márványszentélyért.Beáll egy kalandozó,akit le ínmetszettem.3 jelző,kezét ismét nem dobattam el.Közben beoldott 2 küldit is.Az egyiket elengedtem,másikra jött egy Pálinkás úr,de hiába.6 dp-je volt,nekem 3 jelzőm.6-os szintűvé tette az egyik Anat Akhant a Klánpróba kiállásával,így már megtudta ütni Terdát.Következő körben Terda elindul egy manőverre.Ismét sikeres.4 jelző.Elérkezett az utolsó kör.Terda küldizik.Haza rejtene,vhgy-val szedem.Kezemben még: Bíbor Hadúr,ha kitenné az építményeket,még egy vhgy,egy snil,pálinkás,ütések. 4/3

A vége igencsak szorosra sikeredett a versenynek.Hárman álltunk 3-3 győzelemmel,és körbevertük egymást.Máté engem,Laci Mátét,Én Lacit.Nézzük a másodlagos pontokat. Máténak 20,nekem 20,Lacinak 18.Mivel az egymás elleni eredménybe Máté megvert engem,ezért ő lett az első.Máté még soha nem nyert versenyt, úgyhogy ezúton is gratulálunk neki!

1. Ilku Máté
2. Németh Szabolcs
3. Vályi László
4. Koncsik Viktor
5. Molnár Tamás
6. Varga Roland
7. Szalontai Zoltán

Módosította szabee: 2013.04.27, 10:02

# 2011240
Bwian

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 132 Hozzászólás
a tegnapi szigetvári versenyről...

a kvesztre készülve (2+ Vörös/Fekete hadúr irányítása a győzelem pillanatában) több nekifutás után a könnyeb utat választottam: a joker Fajháború megnyerését. az új lapokból nem állt össze jó koncepció, így lett belőle alakváltó tornyos Kínokozó Lorenzó homálytesó-szett körítéssel, sok alapszintpumpával és a kihagyhatatlan Ngaur-Lefejezés duóval.

1. meccs lázlátó: előzőleg Roland mondta, hogy játszós paklik előnyben, csak ezt sajnos a helyi erők nem vették komolyan :P 2 Lázlátós dekk is volt (a mirrorjukat sajnos nem láttam). majdnem nagyon gyors lett, mivel lejött egy lázas csávó és második körben Lorenzó fölött elszállt az idő vasfoga. háromszor :eeek:. ennyit a gorviki szentről. innen a sírból kapaszkodtam vissza többször is, volt hogy egy daroveeni lett a főemberem kb. 10 csatolt lappal, őt egy időfaló kajálta be. folyamatosan tolvajszemeztem, így a maradék 3 lázas ment a levesbe, az utolsót egy izomból letett Tha'Ushur őrző fejezett le, aki végül pár homálytesóval megoldotta a Fajháborút. itt koppant a fejem az asztalon, mert a Cserében csak emberek, gobbó meg kyrek voltak (Hadurat az orkoknak!!!) közben totál leégettem a dekket, a zászlók miatt lepattantam a gyilokjáróról, az 1 db piactér pedig lassan, de biztosan ketyegett. pár kör alatt megoldottam volna, de már bőven időn túl jártunk, így kezet nyújtottam.

2. meccs erőnyerés

3. meccs Fraien: délelőtt csörögtem rá Csabira, hogy mivel jön, azt mondta nincs dekkje, de az új elf csajt Fraiennel, korszakokkal kipróbálná. rakjak valamit, aztán a kocsiban majd csiszoljuk odafelé. ebből lett a paklik topicban felírt cucc: tudtam, hogy totál esélytelen vagyok ellene. egyetlen sanszom az volt, hogy első sárkány korszakos harcban lefejezem és nincs egyszerre a nála porvihar és kitérés. ééés nem volt. a szőke herceg buksija szépen gurult le az égi hajóról :D itt volt egy csúnya benézésem, a győztes harc végén a sorban figyelő hírnök nénibe belemarhattam volna Lorenzóval, amivel nyerek, de nem tettem :lecsap: . utána már nem tudtam mit csinálni, mert jött még1 hírnök és ketten szépen kiforgattak/eldobattak. nesze neked 70 lapos dekk. pár Fahthaim már igazán befért volna, az mind2 meccset megoldotta volna...

4. meccs crantaiak: tudtam, hogy itt jófajta verekedés lesz, így lekevertem 1ig, ami egy Farkasszellem volt. zsír. jónéhány körig nézegettük egymást. nála a fél kóborló bagázs a külső síkon, nálam meg a főnök mellett egy komplett törp-banda. sajnos nem volt elég a csapatszintem, de amikor lerakta a crantai kapitányt is, akkor el kellett indulnom egy allin ostromra, hátha beleáll, mert +4ért nehezen szellemkiáltottam volna... szerencsére beleállt, ha nem teszi, akkor buktam, mert a felhúzott tizensok lapban nem volt pálikás és simán ledúlt volna. beugrottak a szunnyadó őrök, de egy szeferes taposást és a lefejezést nem bírták. kövkörre már megvolt a 13as szint a fajháborúhoz, így nagy izzadva, de végül ki tudtam pakolni az összes fekete hadurat és természetesen az öreg Jakirtét :leborul: .

a mezőny a szokásos változatos manőverezős vonalat hozta, volt Tha'ushur, régi Vörös hadurak, harcművészes dekk Égi Gyermekkel, Pankaruval és egyéb nyalánkságok. remek meccsek voltak, Tedomarral fejeztem le ennyit utoljára :tex:

mivel én masszívan építettem a szettre, öröm volt látni, hogy hullik darabjaira az egész koncepció a tengernyi ellenlapnak köszönhetően. remélhetőleg rövidesen elbúcsúzhatunk tőle :rip: . sajnos ezzel együtt minden más 0ás felszerelésnek is annyi, a gyengeségjelzőket pedig inkább ne is említsük. a másik tanulság, hogy maximális pókháló kell az összes dekkbe és ha már mindenki játszik vele, talán a jelenbekerülős szutykok is visszaszorulnak. viszont a sok ellen-eseménylapra valószínűleg nem most kattantam be utoljára...

# 2011065
Daneelprophet

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 760 Hozzászólás
Metagame, tegnap

Igazi metagame-souvenir volt a tegnapi quest: játsszak ki 3 olyan napot, amit az ellenfél is kijátszott. Tehát, építsek hasonló paklit, mint legalább 1 ellenfelem. A quest jó felkészülési szempont lehet: mik za új kedvencek, mit használ mindenki. Új kieg után 1 db 9 fős verseny rutinjával ezt sem könnyű megtippelni, de a sorsolás miatt ez különösen bonyolult, 10 fő felett kb. nincs esély fix ellenfélre, csak ha mindketten végig nyerünk…
Itt azért annyit szubjektíve megjegyeznék, hogy a quest a teljesíthetőség elvi határait súrolta, mivel mindenki új paklikat épít, beállt környezetben konkkrétan ezt a questet telitalálatnak tartanám. De ettől függetlenül persze igyekeztem a teljesítésre bazírozni.

A koncepció váza tehát az volt, hogy használjuk az új kieg spoiler-gyanús lapjait és csináljunk belőle valami koherenset. Mik a spoilerek? Hát, nem a jövő katonája… Meglepő módon a kategória aspiránsai az eseménylapok. Égi hajók kora, feledés homálya. És a korszakok általában. Kalandozóból a goblin, a VHGY.
Ebből az lett, hogy a változások őrére raktam össze egy dobatópaklit. Elementálfészek, piactér, homokóra, élőfémpáncél. Tettem mellé pár királyvámpírt, és boszorkánymesteri akciókat. A műfajban jártasak azonnal tudnák hogy dobatópaklit nem jó úgy összerakni, hogy a pakli fele akciólap, de én dobatásban nem vagyok túl rutinos, az, hogy leteszek lapokat, amik maguktól dobatnak lapot mégis jónak tűnt. A változások őre, és konkrétan az ő 4-es fizikuma miatt az élőfém-vonalból csak a páncélok maradtak, a goblin és a vhgy nem használ pszít, szóval, sok volt a nehézség, de próféciák korát tettem bele, gondoltam, legalább kipróbálom.

1. momentumos küldetéspakli ellen játszottam, egy kis taktikázás után az első kör végére a királyvámpírom élőfémpáncélban nézelődött, a változások őre 6. szintű lett, innentől a kisülés-instant vámpírcsók ledominálta a manővereket, de a pakli elfogyasztással győztem, életemben talán harmadjára. Utólag nézve a 2 paklit, nem volt olyan lap, ami mindkettőnk paklijában szerepelt volna.

2. maida csábító és a lélekkötő. A banya-horda. Első körben 4 manővert blokkoltam, mégis át tudott menni a féregjáraton 2 kis ribi, második körben megint blokkolgattam, de megint csak 3 akadályozásra tellett, a valamint hibáztam egy csúnyát, a tyranno tombolással nem szedtem le a saját piacteremet, így 2 lap dobásért jöhetett a 13-ak tornya (nélkül kör végén 10 DP és nálam 2 db 7. szintű királyvámpír), nem hangzott volna rosszul. A csábítós pakli teljesen újszerű dolog volt, eredetisége miatt szimpatikus is, visszavágón el is tudtam kapni. Quest szempontjából teljesen esélytelen. Egyedül a sarlatán jöhetett volna szóba, de nem húztam.

3. egy másik remek pakli, amiben Ceriak, Csontlovag és Halott Jövő Vándora dolgoznak össze. A változások őre, a vámpír és a sarlatán elég jól akadályozgattak egy darabig, de itt is benéztem egy jókorát, az özönvizet harc előkészítésben terveztem kijátszani, mivel akkor nem lehet, a sarlatán meghalt. De ez a meccs csak nagyon nagy mákkal lehetett volna meg, a hanyatlás hírnöke lopott a paklimból királyvámpírt. Illetve az ősök szólításában koncentrálódó tömény erő ellen sem volt sok eseélyem. Visszavágón már jobban tudtam használni a próféciák korát, a 2 megvesztegetés Ceriak és a Csontlovag ellen is hatékonynak bizonyult. Gratula Kaló Istvánnak a paklihoz. Quest szempontból itt már voltak átfedések, múlandóság, eseménylapok, de a quest nem állt össze

4. szet, hiába, van akit egy új kiegészítő sem tud kimozdítani monoton szemléletéből, citromdíj. 1 db királyvámpírt húztam, a tyranno egész jól dolgozott a szet ellen, de önmagában nem volt elég. Nyilván elbuktam. Ezentúl direkt emiatt be fogok tenni 1 db tamarit a paklimba, és az lesz az alsó tornyom adott esetben. A sarlatán volt a közös lap a 2 pakliban…

5. egy meglepetéspakli, legalábbis azt hiszem, annak számít minden, ami kezdéskor 4 db Kilwog tel Sankhart tesz az ember elé. Hamar kiderült, (shindar, szélúr) hogy dobatókontroll jön szembe, hegyisárkány, Ylchan, stb. Itt a quesre jó esély volt, és meg is lett, sarlatán, piactér, homokóra, és vadon menyasszonyával befogott, majd kisütött szélúr. A próféciák kora- feledés homálya, égi hajók kora, vadon menyasszonya VHGY csomag megvédett az elfogyástól, kb. mindenféle dobáatási opció ellen tudtam mit lépni eleinte, de Attila a tőle megszokott 120 lap körüli méretről kezdett, én a feléről, a végén szövetséges kiiktatásával leszedte Yazbaelt, aki így 5 lap dobás mellett 3 lap visszatekerésre volt elég. Kközben Robin és a Cantina eladója stresszelt minket, hogy siessünk már, a változások őre és a 3. szintű goblinom eloldottak a kobragyűrűs, de idegroncsolt Kilwog elől 2 homokórát, úgy tűnt, ez elég lesz. Attila is letett mp-ből 2-t, volt kint 2 piactér, ezt játszottuk még 2 körig, végül döntetlent jelentettünk le, de a quest meglett, hát csak jó dolog, ha van a legvégén sikerélmény.

A dobató tényleg egy lassabb játékforma, mint amit én megszoktam az elmúlt években, nézelődni alig volt időm, de a mezőny azért kezd fazont kapni. Most itt minden koncepciót nem lövök le, sztem sokkal termékenyítőbb az izgalom, mint az, hogy minden paklit másnaptól ismer az egész ország.

# 2011027
ZomBee

Az Élőhalott

• Fórumita
  • 1337 Hozzászólás
Ne feledjétek, hogy ismét verseny Gyöngyösön!

Időpont: április 28. Vasárnap!
Pontosítás:Gyülekezés:10:00-kor. Kezdés: 10:15-kor.
Nevezés: 900 Ft.
Helyszín: Nosztalgia bár, Gyöngyös Orczy u. 1.

Minden nevező után egy pakli Idők Tengere kerül a díjalapba, amit verseny végén helyezés sorrendjében felbontva széthúzunk.
Minden nevező megkapja az adott havi ultra lapot, illetve a verseny nyertese a versenygyőztes lapot.

A verseny küldetése: legalább 3 különböző sikeres manőver egy forduló alatt(ostom, küldetés, építmény vagy harc- mindegy hogy kezdeményező vagy akadályozó).
A két leggyorsabban teljesítő játékos kapja a küldetés után járó pontokat.
Akik továbbá Questhuszárt is kapnak a teljesítményükért.

Mindenkit szeretettel várunk.

U2u és telefonon(704254115)is elérhető vagyok a versennyel kapcsolatban.

Módosította ZomBee: 2013.04.24, 14:21

# 2010420
Elydan

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1013 Hozzászólás
Hát megkövezve nem voltam ;) , de az az igazság, hogy még nem játszottak a srácok tamarival, óriáspók hálóval. (vagy nem húzták be) Aki játszott az ellen nem is nagyon volt esélyem...5 meccsből így 4et hozott szett, akár csak Pankaru, vagy a Kristálykirálynő. Máté ellen kaptam ki. Omron letiltotta az éjközepet, tamari járatai pedig eliminálták a szettet, így második körben vesztettem. :popcorn:
9 fő viszont nekem is csalódás volt.Legalább 12-14 nevezőre számítottam. Remélem kedden már leszünk ennyien.

Módosította Elydan: 2013.04.20, 21:55

# 2010377
cobin

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1216 Hozzászólás
Dani :bravo:

Közel 1 év után, végre jó volt ilyet olvasni. Nagy kalandozók, harcok, változatos paklik. Tényleg jó lehetett... :hedbeng2:

Spoiler

# 2010374
Daneelprophet

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 760 Hozzászólás
A Tegnap esti Cantinás versenyről pár szót mondanék, egy ideje alábbhagyott bennem a versenybeszámolói kedv, kis túlzással kb. minden versenyről uazt lehetett volna írni. Egyszóval az új kieg első versenyére nagy várakozásokkal mentem. Kicsit hókon csapott, hogy UH kiírással debütált az új era, de hát attól még menni kell!

Verseny előtt remek csere-bere volt, húszegynéhány új lapot cseréltem újakra, vannak már useb-heteim, vörös szolgáim, lappangó démonok, múlandóság, minden! Ez a fellendülés igen örömteli volt számomra, az elmúlt 6-8 hónapban semelyik versenyen nem sikerült ennyit cserélni, létszámtól függetlenül.

Az új kieges első versenyre 3 pakli volt nálam jelölve, az ÚH és a quest (gyűjts sok ereklyét) miatt végül ezek közül csak egy maradt, Omron köré lett összerakva minden, mi szem-szájnak ingere, nyilván jelentős akciólap-túlsúllyal…

Végül 9 fővel indult a sorsolás, ez azért számomra gyanús jelzés volt. Ha az a 2-3 kollega, aki kezdéskor benézett, végül mégis indult volna, úgy azért jobb lett volna. Időhiány, ÚH, nem tudom, mi tartotta vissza a népes társaságot, remélem a keddi metagame-s hagyományoson már többen leszünk!

1. körben túlütős orkokkal néztem farkasszemet, Omron kapott egy úmarrt, de ez nem volt elég, a képességcsökkentés dacára az orkok bedarálták szegényt – igaz, harmadik manőverben, igaz, hogy ha jól számoltam, 18 támadódobást élt túl, de végül sikerült nekik.

2. körben, mirrort játszottam. IGEN, Omronnal mirrort 9 fős versenyen… ez sztem meglepőnek számít, a tippmix minimum 15x pénzt adott volna rá. Szerencsémre jövőváltók kerengőjével játszottam, így mégis le tudtam tenni, jó, izgalmas party kerekedett belőle, a Farkasszellem segített manát termelni, de nekem kevesebb éberbe forgásom jött fel, a felkelésekkel nem tudtam lépést tartani (ja és 1 sebző lapot húztam a 2 fordulóban összesen)… Viszont 4 ereklyével már egy questhuszár reális aspiránsaként fejeztem be a játékot.

3. Itt jött a jól megérdemelt erőnyerés, körülnéztem, mi a pálya: szet, Liliath, Vordak, Pankaru, Halott Jövő Vándora, momentum-horda – meg a 2 Omron és a túlütős orkok. Ez 6 nagykalandozós koncepció 9 játékostól, nem rossz, nem rossz!

4. A momentumos horda ellen végre Omron és az Úmarr igazolta kvalitását, igaz, kellett hozzá, hogy az ostromerődnek el tudjam dobni a lefejezést.

5. A Halott Jövő Vándora ellen lyukas garast se adtam volna saját győzelmemre, a 3. körben pont volt szerencsém végignézni, hogy a lépegetők 23 mp-ből mire képesek. Ráadásul Omront 2 kalapácslendítéssel a vándor az első körben kipontozta, de nem tudta fizetni a küldetést, mert félre kellett ugrania a képességcsökkentés elől. De hát mégiscsak egy 7. szintű kaller volt a differencia, aki köröket tud nyerni magának. Azt hittme, 1 kör alatt vége a sztorinak, de a meccseket le kell játszani. De a küldetés-dobást a Vándor 1x elrontotta, a kövkörben pedig robotot hozott mp helyett. Én közben kerengőt kerengőre cseréltem és újra letettem Omront. Ez batár nagy mázli volt, mert +1 kerengőm volt összesen a pakliban. Másrészt Omront kezdéskor kézbe húztam, és mikor északi kapuztam, amiben volt 1 Szang-Pa, kézbe +1 Omront kaptam, aki kör végéig meghalt, nem volt időm eldobni. De ebben a körben elengedtem 2 manővert, mert 0-ban voltam, és féltem a haláltól… Köv körben ennek megfelelően nekem 4 mp-m volt, a Vándor 11 körül. Hát innen nyertem: Le tudtam tenni Bíbor Hadurat, Farkasszellemet, homálytestvért (volt 3 köröm összehúzni, és fel is jöttek). Megoldottam egy jogost, lett shaktor-szilánkom és a Szellem termelt 3 mp-t, és máris úgy néztünk ki, hogy nekem 6 mp-m van, neki 9. Kiment klánpróbára, beálltam, túléltem. Kaptam ostromot, amit shaka’torral elengedtem, visszaostromoltam, nem kelt fel a Vándor, csak egy robot állt be. A befejező vágást Úmarr miatt 8-ra dobta. Godoltam, ez azért kockázatos, múltból képességcsökkentés, ami elől félreugott, de 9-et dobott, túléltem. Itt újra elmehetett volna a sírból visszahozott party. Gnómmal rádobtam Omronra egy vérkövet, így elloptam a déli kaput. 2-2 tornyunk volt, újra egál, legalább ebben. Letettem Szang Pát, letettem egy élőfémbárdot, kaptam 2 mpt-t, és jött a kövkör. Messze nem én voltam mp-ben, de a Vándor passzolt. Letettem Malliort, és ostrom. Robot beáll. Fájdalom kizárás, 1 mpből, ami a torony és Omron miatt három sebeket fog… élőfémmel sebzek, siker. Vándor visszaostromol. Mallior beáll, fizetek a Ngaurra – így kaphatok Szang-pával 2 mpt. Omron lefejez. Ingyen. Bizony, a homálytestvér és farkasszellem együtt… Félreugrás. Sorvasztó öregítés. Sikerül, a HJV 3. szintű, torony megvédve, Farkasszellem adja a 3 manát, mp-fölényben vagyok a Zarándok ellen, woww!! Szang Pa leostromolja a critai táblát 2-ért (ha itt ő jön és kijátssza a felkelést, akkor még nézegetjük egymást sokáig. Omron shaka’torr, ostrom. Az utolsó kört 4 mp-vel kezdtem, de 9-et tudtam elhasználni, plusz ingyen lefejeztem…

Az reménykeltő élmény volt, hogy az új kieg nem taposta agyon a régit, de a nagykalandozós paklikba nem fért be a tamari járat, a szet még garázdálkodhatott egy utolsót… hát azért remélem, lassan megadja magát az idők sodrásának és eltűnik végre a színről.

Még mindennek a vége után játszottam egyet Vordak ellen, a sorból nyomott 2mp-s elmeszipoly után kiderült, Vordak nem használt ütést, és volt egy fájdalom kizárásom, ami 3 mp-ért 5-öt fog fel.

A jövőváltó torony hozta az árát, ha critaival játszok, a 2. és az 5. kört menthetetlenül elbuktam volna. Az Omronnal letiltható lapokból jobban kell készülni, ha kialakul az új környezet, hatékonyabb lesz.

# 2010305
ZomBee

Az Élőhalott

• Fórumita
  • 1337 Hozzászólás
Ismét verseny Gyöngyösön!

Időpont: április 28. Vasárnap! Kezdés:10:00-kor.
Nevezés: 900 Ft.
Helyszín: Nosztalgia bár, Gyöngyös Orczy u. 1.

Minden nevező után egy pakli Idők Tengere kerül a díjalapba, amit verseny végén helyezés sorrendjében felbontva széthúzunk.
Minden nevező megkapja az adott havi ultra lapot, illetve a verseny nyertese a versenygyőztes lapot.

A verseny küldetése: legalább 3 különböző sikeres manőver egy forduló alatt(ostom, küldetés, építmény vagy harc- mindegy hogy kezdeményező vagy akadályozó).
A két leggyorsabban teljesítő játékos kapja a küldetés után járó pontokat.
Akik továbbá Questhuszárt is kapnak a teljesítményükért.

Mindenkit szeretettel várunk.

U2u és telefonon(704254115)is elérhető vagyok a versennyel kapcsolatban.

# 2009267
Imi

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 955 Hozzászólás
Örültem! :cool:

Hozzászólás olvasásaGyucc írta 2013.04.12, 18:38 -n:

Üdv

Holnapi versenyen szívesen játszanék, de mivel már nem gyűjtöm a mesekártyát, szívese lennék valakinek a megbízottja...
ha érdekel a dolog akkor U2U.

Üdvözlettel:

Gyucc

# 2009193
Gyucc

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 246 Hozzászólás
Üdv

Holnapi versenyen szívesen játszanék, de mivel már nem gyűjtöm a mesekártyát, szívese lennék valakinek a megbízottja...
ha érdekel a dolog akkor U2U.

Üdvözlettel:

Gyucc

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett