Warmachine/Hordes #2
Bat21
2013.05.16
Jap, ezt tudtam én is korábbról, akkor nem volt tisztázás még...
Kíváncsi leszek ez mennyire dobja el under/over powered irányokba a 'frakciót'.
Kíváncsi leszek ez mennyire dobja el under/over powered irányokba a 'frakciót'.
feketelovag
2013.05.16
Csak annyit lehet tudni hogy nem fognak mindig kapni valami újdonságot amikor kijön egy könyv mint a többi frakció. De azért néha, néha ők is kapnak majd valamit szoval szerintem nem annyira felejtős ez az új frakció főleg ha az eddigi spoilerekból azt nézük hogy simán játszhatóaknak tünnek.
Szerintem egy darabig biztos nem fog unatkozni az ember a külömböző sereg össze állitásokal még ha nemis kapnak bármi mást a közel jövőben. Persze azért nem rossz ha néha kapnának is valami újdonságot hogy újra felkeltse az érdeklődéseket
.
Szerintem egy darabig biztos nem fog unatkozni az ember a külömböző sereg össze állitásokal még ha nemis kapnak bármi mást a közel jövőben. Persze azért nem rossz ha néha kapnának is valami újdonságot hogy újra felkeltse az érdeklődéseket
Bat21
2013.05.10
Rudi_von_Dudi
2013.05.10
Nekem van, meg kell keresnem
Grof
2013.05.08
Fefe82
2013.05.08
Castorp! Nem para. Legközelebb már megismerjük egymást. Egyébként örülök az új arcok feltünésének. Nagyon jól felszerelt seregekkel nyomtátok. Először azt hittem mást játszotok aztán kerekedett a szemem, h új arcok milyen fullos seregekkel nyomják. Majd legközelebb játszanék veletek szívesen.
A magam részéről nem vagyok aktív. Sajna két arcüreg műtétem volt az elmúlt két hónapban. Elötte meg közben diplomamunkát írtam és jelenleg az államvizsgára készülök. Most ráadásul el kell utaznom 10 napra Svájcba. Ha megjövök és lediplomáztam igérem nagyon aktív leszek. Addig pingálgatom az új listáimat.
Jó lenne ha minden nap legalább 1 asztal menne a klubban és ha jó társaság jönne össze mindíg a szerda, vasárnapi napokon. Nem csak izzadt szerepjátékosok jönnének.
Nekem ez fontos. Jó embereket ismertem meg zömében eddig. Ilyenek kellenek még sokan!
Gróf. Téged játszani egy éve nem láttalak, de szeretnélek még nagyon!!!
A magam részéről nem vagyok aktív. Sajna két arcüreg műtétem volt az elmúlt két hónapban. Elötte meg közben diplomamunkát írtam és jelenleg az államvizsgára készülök. Most ráadásul el kell utaznom 10 napra Svájcba. Ha megjövök és lediplomáztam igérem nagyon aktív leszek. Addig pingálgatom az új listáimat.
Jó lenne ha minden nap legalább 1 asztal menne a klubban és ha jó társaság jönne össze mindíg a szerda, vasárnapi napokon. Nem csak izzadt szerepjátékosok jönnének.
Gróf. Téged játszani egy éve nem láttalak, de szeretnélek még nagyon!!!
voldo
2013.05.07
Srácok ki tud olyan oldalt vagy helyet ahol a wm/h-hoz tartozó könyveket lelehet tölteni? Angolul is jó. É ne kelljen mindenféle szart telelpíteni meg fizetni érte.
Bat21
2013.05.07
nessos
2013.05.07
Bat21
2013.05.07
xorand
2013.05.07
Dávid most visszatérőben van, már csak be kell írassuk valami kamu főiskolára hogy még több legyen a szabadideje
Grof
2013.05.07
xorand írta 2013.05.07, 11:31 -n:
Ez a klubbjelenlét ez nagyon keménynek hangzik, ahogy most szét van szóródva a brigád, elég necces
Még ha ingyenes lenne a parkolás a Cantinánál, akkor talán 
Nekem mondod...? Úgy indul, h elégetek egy ötezrest dízelben, utazásra. Azután elesemesezek még egyet parkolásra. Ellenben enélkül nem lehet se becsatornázni az újakat, se megtartani a meglévőket...
Azért jó, ha nagy az összefogás, mert pl. a helyi diákok tudják vállalni ezt a részét, az időhiányos menedzserek meg szervezik a versenyeket :-) Még Dávidunk, mielőtt férfivé lett volna, mennyire ráért és ez mennyire jó volt mindenkinek (komolyan, riszpekt érte) :-D Aztán kiderült neki is, h jobb dugni meg pénzt keresni :-) (a legjobb meg a kettő együtt, de ezt hagyjuk :-DDDDD)
xorand
2013.05.07
Ez a klubbjelenlét ez nagyon keménynek hangzik, ahogy most szét van szóródva a brigád, elég necces
Még ha ingyenes lenne a parkolás a Cantinánál, akkor talán
Holy_Inquisitor
2013.05.07
No akkor uraim, jelentkezem a vasárnapi játéknapra én is 
3-tól ráérek zárásig.
Kérek ellenfeleket
3-tól ráérek zárásig.
Kérek ellenfeleket
Grof
2013.05.07
xorand írta 2013.05.07, 08:58 -n:
Igazad van, jó lenne többet lejárni a klubba, de most nekem is valahogy az összes aktivitásom egy-egy szuperintezív versenynapra koncentrálódik, gondolom az időbeosztás már csak ilyen.
Ugyanakkor holnap viszont megyek és még mindig nincs ellenfelem a két meccsre, talán Carlos már jelentkezett az egyik időpontra, meglátjuk
Ugyanakkor holnap viszont megyek és még mindig nincs ellenfelem a két meccsre, talán Carlos már jelentkezett az egyik időpontra, meglátjuk
Távol álljon tőlem, h be akarjam osztani bárki idejét, csak innen a partvonalról adom az ingyen tanácsot :-) Ha majd elindultok a SEWvel, akkor szerintem három részen kell aktívnak lenni a sikerhez:
- reklám, bővítés, újak megszólítása
- klubjelenlét, h mindig legyen egy-két-három ember, akivel lehet játszani. Ez jó az újaknak, akiket bevonzottatok és jó a meglévőknek. Sokan panaszolták, h hiába mennek le dedikált napokon, nincs lent senki WM/Hra.
- ligák, versenyek, közösségszervező- és megtartóerő
De ezt gondolom nélkülem is tudjátok. Majd ha készen álltok, akkor viszont nem árt publikálni a terveket, hátha tudnak még emberek segíteni, finomítani.
Castorp
2013.05.07
Fefe82 írta 2013.05.06, 21:18 -n:
Castorp. Lejottetek es elkezdtetek szo nelkulmegymas ellen jatszani. Bar en pont morgolodva elmentem, de egyikotokmsem kerdezte h jatszanek e.
Hát akkor ezt pótolni kell, ha ráérsz, most vasárnap már nyomhatjuk is, 14h-tól lent vagyok/vagyunk!
Egyébként meg bocsi, korábbról nem ismertük egymást, mikor a felpakolás után odajöttél, csak akkor tudatosodott bennem/bennünk, hogy te is játszol, aztán már csak azt hallottam, hogy csukódik az ajtó...
Más: ha ez számít, nekem idén már megvolt a 10+ meccs, bár csak nem rég vagyok újra a "fedélzeten".
xorand
2013.05.07
Azt hiszem nem volt, de átküldte az eredményeket...
1, Mercenaries (PL)
2, Protectorate (PL)
3, Minions (AT)
4, Circle (SK)
5, Retribution (PL)
6, Khador (AT)
7, Legion (SK)
8, Legion (AT)
9, Trollbloods (AT)
10, Cryx (AT)
11, Cygnar (SK)
12, Minions (SK)
13, Skorne (PL)
14, Retribution (SK)
15, Cygnar (SK)
16, Trollbloods (SK)
17, Mercenaries (SK)
18, Cryx (SK)
1, Mercenaries (PL)
2, Protectorate (PL)
3, Minions (AT)
4, Circle (SK)
5, Retribution (PL)
6, Khador (AT)
7, Legion (SK)
8, Legion (AT)
9, Trollbloods (AT)
10, Cryx (AT)
11, Cygnar (SK)
12, Minions (SK)
13, Skorne (PL)
14, Retribution (SK)
15, Cygnar (SK)
16, Trollbloods (SK)
17, Mercenaries (SK)
18, Cryx (SK)
nessos
2013.05.07
Sajnos az én aktivitásom is erősen a versenyekre koncentrálódik (az éven eddig 32 meccs, ebből 22 versenyen). "Hétköznapi" játékkal az a gondom, hogy nehéz összeszervezni több meccset egymás utánra, ha pedig 1 meccs egy fél napba kerül, az nem nyerő. Inkább menjen le feszített tempóban 3-4 meccs/nap.
Szombaton volt valaki Pozsonyban Martin versenyén?
Szombaton volt valaki Pozsonyban Martin versenyén?