Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Game Of Thrones

• Nem írhatsz ebbe a témába
359 hozzászólás érkezett eddig

# 2013570
Blob

Kockavadász Ogre

• Fórumita
  • 1413 Hozzászólás
Hát, nem tudom. A könyvben kifejezetten nagy meglepetést keltett, hogy mennyi mindenért felelős Kisujj, ehhez képest itt túl erős figurának tűnik, a martini logika alapján meg kéne halnia...

Spoiler

# 2013458
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2515 Hozzászólás
Igen. A vege egyertelmuen nagyon allat volt, az alavagott kepekkel egyutt. A Pok es Kisujj ket nagyon komoly figura, szerintem a legjobbak kozott vannak a sorozatban.

# 2013341
Arcana

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1145 Hozzászólás
Kisujj minimonológja nagyon bejött, ezt az embert illik egyre komolyabban venni. Még a Pók is csak pislogott. :)

# 2012985
Blob

Kockavadász Ogre

• Fórumita
  • 1413 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaKrezga írta 2013.05.06, 18:47 -n:

Jó volt az új rész is, csak hamar vége lett :)

Spoiler

Spoiler

# 2012938
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 935 Hozzászólás
Jó volt az új rész is, csak hamar vége lett :)

Spoiler

# 2012062
Sigmund

Uwel Ökle

• Fórumita
  • 3122 Hozzászólás
Vlaszov: pont ezért. Nem szabad lebecsülni egy pánikba esett ember erejét.Meg mert szerintem (legalábbis a könyvben) Beric egy kicsit elbízta magát, látva, hogy mennyire megsérült Sandor. Meg hát talán R'hllor tényleg az ő oldalára állt: Sandor valójában messze nem akkora aljadék, amekkorának mutatja magát. Amellett a kegyetlenségig őszinte. Amit a sorozatból kevesekről lehet elmondani - én sem a könyvből, sem a sorozatból nem tudok olyan esetről ahol hazudott volna.

Amitől tartok kissé, hogy Martin a sorozathoz közelítve próbálja majd a folytatásokat megírni. Pedig pl. a sorozatban Shireennel összemosott Foltosképűből nagyon sokat ki lehetne hozni.

# 2012056
Vlaszov

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 305 Hozzászólás
A Véreb hogyan tudta lenyomni Beric Dondarriont? Azt hittem,fél a tűztől...

# 2011944
Krynn

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 979 Hozzászólás
Spoiler

# 2011924
auer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3620 Hozzászólás
Arcana: szerintem nem kell emiatt aggódni még 5 év kb mire eléri azt hogy elfogyjanak a könyvek.

grungi: Tywin nem az fajta ember aki "szívat" másikat, az inkább Cersei kaliberűek szórakozása.

Spoiler

# 2011922
grungi

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 208 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaauer írta 2013.04.30, 09:16 -n:

Cersei-Loras: azért kell mert Margary jön a királyvárba tehát a királyi családban marad. Azzal h Cersei-t adják Loras-hoz, aki Égikert örököse, az ott születendő gyerek viszik tovább a Tyrell családot, ami azt jelenti h női ágról Tywin rokonságba kerül így a két nagy ház szövetséges lesz. És megfelelő anyai neveléssel ez egy stabil biztos kapcsolatot jelent.
Spoiler

amúgy ez utolsó jelenet a házasságokról hatalmas volt,. Ritkán szoktam ilyet mondani, de nagyon bejött.

Így világosabb, kettős kovalens kötéssel szeretnék összekötni a családokat. :) Csak sokszor az embernek az az első gondolata, hogy pusztán egymás szivatása a cél, de Martinnál meg kell szoknom, hogy itt mindig van egy felettes politikai indok is.

Spoiler

# 2011911
Arcana

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1145 Hozzászólás
Nálam jobban hozzáértők mondták, hogy a 3. és a 4. évad fogja feldolgozni a 3. könyvet. Persze attól lehet, hogy részeket előrevesznek a későbbi könyvekből. Szerintem nem fogják elkapkodni a dolgokat.
Amúgy meg vagy lelassítanak és megvárják, hogy Martin megírja a maradék könyveket, vagy simán lehagyják (amire van esély), és akkor kapunk egy alternatív befejezést.

# 2011907
Sigmund

Uwel Ökle

• Fórumita
  • 3122 Hozzászólás
auer: általában azok a jelenetek, amiket egy az egyben a könyvből vesznek át, nagyon jóra sikerülnek. Pl. Dany kis üzletkötése a negyedik rész végén.
Jut eszembe: a következő évad gondolom erősen bele fog lógni a Dance-Feast duóba (ezeket nyilván párhuzamosan fogják csinálni, két évadban), ugyanis ez az évad igen erősen halad előre; vagy lelassítanak, vagy elérik a könyv kétharmadát mire véget ér az évad. Akkor meg mit raknak a következőbe?

Módosította Sigmund: 2013.04.30, 11:40

# 2011887
auer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3620 Hozzászólás
Cersei-Loras: azért kell mert Margary jön a királyvárba tehát a királyi családban marad. Azzal h Cersei-t adják Loras-hoz, aki Égikert örököse, az ott születendő gyerek viszik tovább a Tyrell családot, ami azt jelenti h női ágról Tywin rokonságba kerül így a két nagy ház szövetséges lesz. És megfelelő anyai neveléssel ez egy stabil biztos kapcsolatot jelent.
Spoiler

amúgy ez utolsó jelenet a házasságokról hatalmas volt,. Ritkán szoktam ilyet mondani, de nagyon bejött.

# 2011885
grungi

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 208 Hozzászólás
Szegény homár Ser Loras mindenki el akarja venni, de őt csak a fiúk érdeklik. :)

Nem értem, hogy minek Cersei-nek hozzámenni azon kívűl, hogy szivassa őt az apja Jó tudom, hogy a pletykákat is elhessegessék. Bár nem biztos, hogy ezzel bármi változna. Szerintem azzal, hogy a kis puhapöcs Joffrey elveszi a Tyrell lányt biztosítják a szövetséget.
Viszont Sansa-Tyrion esetben szerintem érthetőbb a dolog.

Módosította grungi: 2013.04.30, 09:07

# 2011836
Arcana

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1145 Hozzászólás
Az új részben pedig következetesen Tájrel-eznek (Tywin, Cersei, Tyrion, stb). Mondjuk az is fura, hogy Tywin az Tájvin, míg Tyrion pedig Tirion, nem Tájrion. De mindegy, végülis fantasyről van szó. :)

# 2011759
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2515 Hozzászólás
Igen, Tywin es Cersei kozott volt. A te interpretaciod is erdekes, en inkabb arra gondoltam, hogy a karaktereket megformalo amerikai es angol szinesz kozotti kulonbseg bukott ki. :)
(A "fertelmes" jelzot termeszetesen nem gondoltam komolyan.)

# 2011716
Steelrat

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 754 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaNocturna írta 2013.04.25, 17:39 -n:

Eszrevettetek, hogy nincs konszenzus abban, hogyan ejtik a Tyrell csaladnevet?
Szinesz-fuggo, hogy "tájrell" vagy "tirell"-e.
Fertelmes baki. :)

Hogy is volt ez a párbeszéd? Talán Tywin és Cersei között, ugye? Mert szerintem direkt volt, Tywin kijavította Cersei-t, ezzel is mutatván hogy nem olyan okos mint gondolja... Legalább is nehéz elhinnem, hogy egy párbeszéden belül, két egymást követő mondatban ilyesmit bakiznának...

# 2011238
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2515 Hozzászólás
Eszrevettetek, hogy nincs konszenzus abban, hogyan ejtik a Tyrell csaladnevet?
Szinesz-fuggo, hogy "tájrell" vagy "tirell"-e.
Fertelmes baki. :)

# 2011123
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2515 Hozzászólás
Jahm, ez igaz, de szerintem nem volt epp "fordulat", tulsagosan elokeszitettek. Senki nem hihette komolyan, hogy
Spoiler
De ez az epizod is jo volt!

Hozzászólás olvasásamito írta 2013.04.22, 18:28 -n:

Hozzászólás olvasásaNocturna írta 2013.04.18, 11:02 -n:

Amugy meg, lassan ott jarok, hogy akarhanyszor Dany picsogni kezd, hogy "nekem kell egy sereg", legszivesebben felpofoznam. A kezdeti, egyertelmuen szimpatikus karakterbol szepen csuszik lefele - gondolom nem veletlen.

A negyedik rész után szerintem másképp fogod látni Dany-t :). Nagyon ütősre sikerült az a bizonyos jelenet
Spoiler
Abszolút hozza amit a könyv alapján elképzeltem.

# 2011003
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 935 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásamito írta 2013.04.22, 18:28 -n:

A negyedik rész után szerintem másképp fogod látni Dany-t :). Nagyon ütősre sikerült az a bizonyos jelenet
Spoiler
Abszolút hozza amit a könyv alapján elképzeltem.

Szerintem is nagyon ott volt az a rész, úgy érzem kezd beindulni ez az évad.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett