Dógok féregjáraton
1 Kal
1 Gilron rajta: rejtett, kürtőváros, csvp
1 tárna
4 dóg
4 krig
4 gaáb shúrölő
2 tooma pörölye
2 fród felfedező
4 féreg járat
2 déli
2 kal
1 valótorony
2 határerőd
1 13ak tornya
2 koponya szentély
3 özönvíz
2 kalapácslendítés
3 concordia
3 shkatorr
3 arel 3. hava
4 sk
4 fajháborúk kora
3 égi hajók kora
3 óriáspók hálója
3 naftacsapda
Gyöngyösön 4 győzelmet hozott, igaz 2-t betliből hozott:)
Fraien ás új korok hírnöke ellen nem sok esélyem volt. Annyi előnyöm volt hogy hősök kora nem volt senkinek, így fajháborúkkal helyettesítette Mezi Gabi. Nem is működött rosszul.Utolsó körben(3-4.?) megnézte 8 lap a Jövőmben. Én 3 dóggal, akiken ott csücsülnek a gaábok, végvárra indulok. Fraien, úhk, sienna beleállt. Sajnos csak sebezgetni tudtam- illetve mertem- de így is jönnie kellett a 2. siennának. De akadálylap miatt nem mert beoldani. Így 2 concordia és 1 shakatorr segítségével átléptem a járatokon, kézből pattant még 2 határerőd. Így mivel volt már 13ak tornyom, nekem jó volt a kövkör:)
Parai Zoli félelfjei ellen: arel 3. havát és egy concoriámat szednie kellett, így nem volt árnyak köre illetve maszkokat se húzott. 3 félelf: 2 rímszövő egy árnyék és egy álom dala, úgy hogy kint van egy fajháboú megnyerése.Nem rossz. Mivel én csak 2 dógot hoztam, én jöttem. Concordia jön egy tooma pörölye és én oldom be.Ezután nekem nem volt rossz. Egyszer az életben használtam a csere palkimba tett kalandozókat, úgy hogy én sehogy sem tudtam volna kivenni őket:) Aztán kapott a félelf kompánia egy 3 mps özönvizet. Itt lett vége.
Mezi Tomi Snil- goblinja ellen.Második kört 22 mpvel kezdtük. Én csak 2 kirg mellett mertem az első dógot hozni, aki így máris 5 szintű. Állóháború lett a belőle. Nálam a 3 dóg ért pástot,nála snil után goblin, aki pókhálóba futott. Tomi nem bírta idegekkel és egy 18 mps özönvízzel letakarította a sorom. Ekkor kézből jött dóg, fród koponyaszentély, féregjárat, megspékelve egy concordiával. Ezzel nyertem meg.
Szabó Krisztián szürkecsuklyásai sajnos nem értek pástot, mivel pókhálóba került felhajtók nem találtak a megfelelő emberekre. Így nem volt nehéz a 2 dógnak át kelnie 2. körben a féreg járaton. Itt maxoltam ki a paklit. 2 kör végére egy concordia után 6 toronyszint 11 dp, külső síkon 5 szintű kirgek, kézbe shakatorr és 4 mp birtokában boldogan tehettem fel a kérdést:"Kör?"
Sok lapot szórtam ki, hogy végülis 60 lap környékére csökkenjen a lapméret.
Pl felfedezések kora, Bíbor hadúr, csuklyás idegen, kelepcébe csalás, feltámasztás, múlandóság... Szóval sokféleképpen módosítható, illetve van első körben nyerős verziója is.
Módosította ZomBee: 2013.05.07, 20:40