16 leszek, 6 éve játszok. Miért? Küld el timbának is, úgy egyszerűbb....

# 262866
Kelt 2003.04.29, 20:01
# 262863
Kelt 2003.04.29, 19:59
Hmm... köszönöm 
Timba adj egy emailt elkuldom Neked is vagy ha egyszerubb akkor toltsd le balight-rol.
Bal:mennyi idos vagy /miota rpg-zel?
Timba adj egy emailt elkuldom Neked is vagy ha egyszerubb akkor toltsd le balight-rol.
Bal:mennyi idos vagy /miota rpg-zel?
# 262859
Kelt 2003.04.29, 19:54
Az legkorábban holnap éjszaka fog menni.
# 262858
Kelt 2003.04.29, 19:51
timab szedd le tőlkem
megosztom DC++-on akkor addig...
persze csak ha YAM megengedi....
persze csak ha YAM megengedi....
# 262855
Kelt 2003.04.29, 19:46
Yam
Elküldenés nekem is? Előre is köszönöm.
Elküldenés nekem is? Előre is köszönöm.
# 262836
Kelt 2003.04.29, 19:26
WOW! Elolvastam az első 3oldalt. Nem tudom, hogy mennyire pontos, de nagyon hangulatos! Remélem az FR CS-t is ilyen hozzá értő emebernek adták ki!
Ha lefordítod az egészet, én még fizetnék is a doksiért, csak eljusson hozzám! Remélem sikerűl...
Ha lefordítod az egészet, én még fizetnék is a doksiért, csak eljusson hozzám! Remélem sikerűl...
# 262820
Kelt 2003.04.29, 19:07
El is kuldtem.
Varom az oszinte kritikat a munkarol.
Varom az oszinte kritikat a munkarol.
# 262774
Kelt 2003.04.29, 18:24
Hát.. talán hajlandó leszek elolvasni :Ordog:
Dehogy, ez csak poén volt
Marhára örűlnék neki.. ide várom minél elöbb., balight&freemail.hu
Dehogy, ez csak poén volt
# 262770
Kelt 2003.04.29, 18:10
Hm en arra gondoltam, hogy esetleg irok Beneficiumnak meg Cherubionnak is minden mindegy alapon; vesztenivalom nincs.
Eddig kb 75-80 oldal van meg ha erdekel szivesen kuldok belole egy darabot legalabb valaki elolvassa, es kozli az eredmenyt
Udv
Yam
Eddig kb 75-80 oldal van meg ha erdekel szivesen kuldok belole egy darabot legalabb valaki elolvassa, es kozli az eredmenyt
Udv
Yam
# 262757
Kelt 2003.04.29, 17:45
Ohh.. azt hozzám kell eljuttatni! MAjd én gondoskodom róla.. hogy alaposan elolvassam 
Szvsz. nem nagyon van esély a kiadásra. Egyenlőre még a FR campaign settingset se sikerűlt kihozni... :Ordog:
De esetleg más kiadónál? Hááát nem tudom.. Gondolom a Deltának csak a Wizardsal van szerződése... A White Wolf cuccait más is kiadhatja.
Es mennyit forditottal mar le? Mert én szívesen bele olvasnék.... Nagyon szívesen venném.
Szvsz. nem nagyon van esély a kiadásra. Egyenlőre még a FR campaign settingset se sikerűlt kihozni... :Ordog:
De esetleg más kiadónál? Hááát nem tudom.. Gondolom a Deltának csak a Wizardsal van szerződése... A White Wolf cuccait más is kiadhatja.
Es mennyit forditottal mar le? Mert én szívesen bele olvasnék.... Nagyon szívesen venném.
# 262734
Kelt 2003.04.29, 17:18
Hello mindenkinek! Uj forumos es nem annyira uj -fel ev- Ravenloftos vagyok.
A Denizens of Darkness engem is nagyon erdelkelne mert sajnalom erte a 9000-t.
En a Champions of Darkness/Heroes of Light-ot vettem meg, szerintem az megeri.
GothPunk: a CoD-ben van egy 4-5 oldalas leiras a Carnival-rol (illetve a Félelem Cirkusza c. könyv de azt sztem vagod).
A kerdesem, hogy szerintetek eletkepes-e Mo-n egy magyarnyelvű Ravenloft alapkonyv? Ugyanis en forditom a Core Rulebook-ot csak ugy kedvtelesbol, de vajon el lehet ezt juttatni esetleg kiadasig is?
Udv: Yam
A Denizens of Darkness engem is nagyon erdelkelne mert sajnalom erte a 9000-t.
En a Champions of Darkness/Heroes of Light-ot vettem meg, szerintem az megeri.
GothPunk: a CoD-ben van egy 4-5 oldalas leiras a Carnival-rol (illetve a Félelem Cirkusza c. könyv de azt sztem vagod).
A kerdesem, hogy szerintetek eletkepes-e Mo-n egy magyarnyelvű Ravenloft alapkonyv? Ugyanis en forditom a Core Rulebook-ot csak ugy kedvtelesbol, de vajon el lehet ezt juttatni esetleg kiadasig is?
Udv: Yam
# 252415
_Mice2 (NPC/NJK)
Kelt 2003.04.09, 11:29
_Mice2 (NPC/NJK)
Mesél valaki Ravenloft-ot. Szívesen beszállnék...
# 231475
_Wordenwill (NPC/NJK)
Kelt 2003.03.06, 10:56
_Wordenwill (NPC/NJK)
Üdv Feleim!
Tájákozódási pont MINDENRŐL!!!:
www.kargatane.com
Tájákozódási pont MINDENRŐL!!!:
www.kargatane.com
# 213533
Kelt 2003.01.30, 22:45
na, mivan, en is olyan lettem, mint sics? (megmondtam, és vége a forumnak??)

üdv
sade
üdv
sade
# 207688
Kelt 2003.01.21, 16:58
Találhattal volna neki ki mas nevet.. ( :flame: )
Majd megprobalom lerajzolni.. de a pasasok nekem igencsak nőiesre szoktak sikerulni (vagy pedig tulontul férfiasra)..
Belülről jön, de hogy élem meg IC az érdekel. Meg ilyenek. Irom a naplójat
(illetve a masik meselomnek irtam levelet, aztan vhol feluton atvaltottam ICre és úgymaradt.. ugy konnyebb beszamolni
) (de ezt meg inkabb mail 
Nekem nem mindegyik npcm szimpi
pl. van agy Kakofónia lánya, na az ritka
üdv
sade
Majd megprobalom lerajzolni.. de a pasasok nekem igencsak nőiesre szoktak sikerulni (vagy pedig tulontul férfiasra)..
Belülről jön, de hogy élem meg IC az érdekel. Meg ilyenek. Irom a naplójat
Nekem nem mindegyik npcm szimpi
pl. van agy Kakofónia lánya, na az ritka
üdv
sade
# 207605
Kelt 2003.01.21, 15:26
A spell-eket a Bárdnak nem kell tanulnia. Az belülről jön... 
Igenis Lenael!
Azert mert nem volt szimpatikus az Armand, lerajzolnád még nekem? Nekem ugyanis eléggé szimpatikus volt a hányaveti modorával, mindenmindegyénakkorisküzdök modorával és élőholt pózolásával...

GP :KV:
Ui: Nem nagyon emléxem olyan npcre, aki ne lett volna szimpatikus. Talán mert én találom ki őket...
Igenis Lenael!
Azert mert nem volt szimpatikus az Armand, lerajzolnád még nekem? Nekem ugyanis eléggé szimpatikus volt a hányaveti modorával, mindenmindegyénakkorisküzdök modorával és élőholt pózolásával...
Ui: Nem nagyon emléxem olyan npcre, aki ne lett volna szimpatikus. Talán mert én találom ki őket...
# 207574
Kelt 2003.01.21, 14:42
ooc mondjuk már ki, hogy Lenael, grm. Amúgy én konkretan a spellekre gondoltam.
# 207566
Kelt 2003.01.21, 14:16
sade: szerintem az egyszerűség kedvéért most csak úgy végigfut Lénán a power. 
Elméletileg jó a kérdésfelvetés, de szerintem a legtöbb változás olyannyira leheletnyi, hogy nem érdemes vele külön foglalkozni. Talán azokkal a skill-ekkel igen, amik elmélyült kutakodást és ténylegesen új ismeretek megszerzését igénylik. Uff.
Elméletileg jó a kérdésfelvetés, de szerintem a legtöbb változás olyannyira leheletnyi, hogy nem érdemes vele külön foglalkozni. Talán azokkal a skill-ekkel igen, amik elmélyült kutakodást és ténylegesen új ismeretek megszerzését igénylik. Uff.
# 207541
Kelt 2003.01.21, 13:29
Üdv.. kicsit általános kérdés, de azért itt teszem
(Góthpunk. tudod hogy anno nekem a portred a kedvenc kepem volt?
Nagyon jó kép)
Szóval a kerdes. hogy megy a szintlepes itt d&d-éknél? én nagyon sokáig ed-tem, (meg meg most is, csak szereljen már le a mesélőm), szóval ott úgy van, hogy képességet ha fejlesztesz, elvonulsz 8 órára meditalni.. ha pedig kört (szintet) lépsz, akkor egy hónapig mesternel vagy.. itt van valami hasonló, vagy a karakteremen végigfut a power, és bejelenti, hogy még halálosabb? (
)
A másik kérdés, hogy van vhol némi történelmi leírás (lehetőleg magyarul), mer' illene tudnom
:cuppp: a mesélőnek (
), a tobbieknek :integet:
sade
(Góthpunk. tudod hogy anno nekem a portred a kedvenc kepem volt?
Szóval a kerdes. hogy megy a szintlepes itt d&d-éknél? én nagyon sokáig ed-tem, (meg meg most is, csak szereljen már le a mesélőm), szóval ott úgy van, hogy képességet ha fejlesztesz, elvonulsz 8 órára meditalni.. ha pedig kört (szintet) lépsz, akkor egy hónapig mesternel vagy.. itt van valami hasonló, vagy a karakteremen végigfut a power, és bejelenti, hogy még halálosabb? (
A másik kérdés, hogy van vhol némi történelmi leírás (lehetőleg magyarul), mer' illene tudnom
:cuppp: a mesélőnek (
sade
# 206921
Kelt 2003.01.20, 14:40
sziasade! nohát, már itt is? 
chipie: nekem a gazetteer I-re fájik nagyon a fogam. sajnos nagyon nagyon nagyon drága.
Asszem felhívlak a héten. 
visszasade: Lain-t nem néztem meg, de erről ment az e-mail. Megnézem a héten. A statisztikákhoz: az nagyon nem számít, hogy a hivatalosok hogyan gondolják, ugyanis ÉN vagyok a - megalomán - mesélő. :Ordog: De ezt majd meglátod!
GP
chipie: nekem a gazetteer I-re fájik nagyon a fogam. sajnos nagyon nagyon nagyon drága.
visszasade: Lain-t nem néztem meg, de erről ment az e-mail. Megnézem a héten. A statisztikákhoz: az nagyon nem számít, hogy a hivatalosok hogyan gondolják, ugyanis ÉN vagyok a - megalomán - mesélő. :Ordog: De ezt majd meglátod!
GP
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére