Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

Ravenloft - DnD3e

• Nem írhatsz ebbe a témába
201 hozzászólás érkezett eddig

# 262866
balight_the_light_knight

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1231 Hozzászólás
16 leszek, 6 éve játszok. Miért? Küld el timbának is, úgy egyszerűbb....

# 262863
yam

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 57 Hozzászólás
Hmm... köszönöm ;)
Timba adj egy emailt elkuldom Neked is vagy ha egyszerubb akkor toltsd le balight-rol.
Bal:mennyi idos vagy /miota rpg-zel?

# 262859
Timba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1014 Hozzászólás
Az legkorábban holnap éjszaka fog menni. ;)

# 262858
balight_the_light_knight

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1231 Hozzászólás
timab szedd le tőlkem ;) megosztom DC++-on akkor addig...
persze csak ha YAM megengedi....

# 262855
Timba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1014 Hozzászólás
Yam

Elküldenés nekem is? Előre is köszönöm. :D ;)

# 262836
balight_the_light_knight

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1231 Hozzászólás
WOW! Elolvastam az első 3oldalt. Nem tudom, hogy mennyire pontos, de nagyon hangulatos! Remélem az FR CS-t is ilyen hozzá értő emebernek adták ki!

Ha lefordítod az egészet, én még fizetnék is a doksiért, csak eljusson hozzám! Remélem sikerűl...

# 262820
yam

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 57 Hozzászólás
El is kuldtem.
Varom az oszinte kritikat a munkarol. ;)

# 262774
balight_the_light_knight

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1231 Hozzászólás
Hát.. talán hajlandó leszek elolvasni :Ordog:

Dehogy, ez csak poén volt ;) Marhára örűlnék neki.. ide várom minél elöbb., balight&freemail.hu

# 262770
yam

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 57 Hozzászólás
Hm en arra gondoltam, hogy esetleg irok Beneficiumnak meg Cherubionnak is minden mindegy alapon; vesztenivalom nincs.
Eddig kb 75-80 oldal van meg ha erdekel szivesen kuldok belole egy darabot legalabb valaki elolvassa, es kozli az eredmenyt ;)
Udv
Yam

# 262757
balight_the_light_knight

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1231 Hozzászólás
Ohh.. azt hozzám kell eljuttatni! MAjd én gondoskodom róla.. hogy alaposan elolvassam ;)

Szvsz. nem nagyon van esély a kiadásra. Egyenlőre még a FR campaign settingset se sikerűlt kihozni... :Ordog:

De esetleg más kiadónál? Hááát nem tudom.. Gondolom a Deltának csak a Wizardsal van szerződése... A White Wolf cuccait más is kiadhatja.

Es mennyit forditottal mar le? Mert én szívesen bele olvasnék.... Nagyon szívesen venném.

# 262734
yam

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 57 Hozzászólás
Hello mindenkinek! Uj forumos es nem annyira uj -fel ev- Ravenloftos vagyok.
A Denizens of Darkness engem is nagyon erdelkelne mert sajnalom erte a 9000-t.
En a Champions of Darkness/Heroes of Light-ot vettem meg, szerintem az megeri.
GothPunk: a CoD-ben van egy 4-5 oldalas leiras a Carnival-rol (illetve a Félelem Cirkusza c. könyv de azt sztem vagod).
A kerdesem, hogy szerintetek eletkepes-e Mo-n egy magyarnyelvű Ravenloft alapkonyv? Ugyanis en forditom a Core Rulebook-ot csak ugy kedvtelesbol, de vajon el lehet ezt juttatni esetleg kiadasig is?
Udv: Yam

# 252415
_Mice2 (NPC/NJK)

• Látogató
Mesél valaki Ravenloft-ot. Szívesen beszállnék...

# 231475
_Wordenwill (NPC/NJK)

• Látogató
Üdv Feleim!

Tájákozódási pont MINDENRŐL!!!:

www.kargatane.com

:szent:

# 213533
sade

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1062 Hozzászólás
na, mivan, en is olyan lettem, mint sics? (megmondtam, és vége a forumnak??)
:cool:
üdv
sade

# 207688
sade

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1062 Hozzászólás
Találhattal volna neki ki mas nevet.. ( :flame: )
Majd megprobalom lerajzolni.. de a pasasok nekem igencsak nőiesre szoktak sikerulni (vagy pedig tulontul férfiasra).. ;)

Belülről jön, de hogy élem meg IC az érdekel. Meg ilyenek. Irom a naplójat :( (illetve a masik meselomnek irtam levelet, aztan vhol feluton atvaltottam ICre és úgymaradt.. ugy konnyebb beszamolni :pirul: ) (de ezt meg inkabb mail :)

Nekem nem mindegyik npcm szimpi ;)
pl. van agy Kakofónia lánya, na az ritka :cool:

üdv
sade

# 207605
GothPunk

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 764 Hozzászólás
A spell-eket a Bárdnak nem kell tanulnia. Az belülről jön... :pirul:

Igenis Lenael! :(

Azert mert nem volt szimpatikus az Armand, lerajzolnád még nekem? Nekem ugyanis eléggé szimpatikus volt a hányaveti modorával, mindenmindegyénakkorisküzdök modorával és élőholt pózolásával... :cool: :)

GP :KV:

Ui: Nem nagyon emléxem olyan npcre, aki ne lett volna szimpatikus. Talán mert én találom ki őket... ;)

# 207574
sade

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1062 Hozzászólás
ooc mondjuk már ki, hogy Lenael, grm. Amúgy én konkretan a spellekre gondoltam.

# 207566
GothPunk

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 764 Hozzászólás
sade: szerintem az egyszerűség kedvéért most csak úgy végigfut Lénán a power. :pirul:

Elméletileg jó a kérdésfelvetés, de szerintem a legtöbb változás olyannyira leheletnyi, hogy nem érdemes vele külön foglalkozni. Talán azokkal a skill-ekkel igen, amik elmélyült kutakodást és ténylegesen új ismeretek megszerzését igénylik. Uff.

GP :KV:

# 207541
sade

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1062 Hozzászólás
Üdv.. kicsit általános kérdés, de azért itt teszem ;)

(Góthpunk. tudod hogy anno nekem a portred a kedvenc kepem volt? :) Nagyon jó kép)

Szóval a kerdes. hogy megy a szintlepes itt d&d-éknél? én nagyon sokáig ed-tem, (meg meg most is, csak szereljen már le a mesélőm), szóval ott úgy van, hogy képességet ha fejlesztesz, elvonulsz 8 órára meditalni.. ha pedig kört (szintet) lépsz, akkor egy hónapig mesternel vagy.. itt van valami hasonló, vagy a karakteremen végigfut a power, és bejelenti, hogy még halálosabb? ( :pirul: )

A másik kérdés, hogy van vhol némi történelmi leírás (lehetőleg magyarul), mer' illene tudnom :(

:cuppp: a mesélőnek ( :cool: ), a tobbieknek :integet:
sade

# 206921
GothPunk

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 764 Hozzászólás
sziasade! nohát, már itt is? :sor:

chipie: nekem a gazetteer I-re fájik nagyon a fogam. sajnos nagyon nagyon nagyon drága. :lol: Asszem felhívlak a héten. :lol:

visszasade: Lain-t nem néztem meg, de erről ment az e-mail. Megnézem a héten. A statisztikákhoz: az nagyon nem számít, hogy a hivatalosok hogyan gondolják, ugyanis ÉN vagyok a - megalomán - mesélő. :Ordog: De ezt majd meglátod!

GP

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett