Ugrás tartalomhoz

Batman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Kártyagyár

• Nem írhatsz ebbe a témába
696 hozzászólás érkezett eddig

# 2014170
vice

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 407 Hozzászólás
köszönöm a javaslatokat, a következő frissítéskor tesztelem őket!

# 2014156
lacxox

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1251 Hozzászólás
OFF

Hozzászólás olvasásakex írta 2013.05.13, 19:19 -n:

Több Google szolgáltatás használok elégedetten, na a Chrome nem ilyen. A fenti hibát még nem tapasztaltam, de ez egy újabb indok, hogy miért ne használjam.
Firefox rulez! ;)
Sajnos épp a túlzásba vitt cache-elés az, ami az utóbbi verziókban firefoxban sokkal több bosszúságot okozott nekem, mint chrome-ban... :(
ON
Simulacrum megoldása pl. egyszerűnek, de jónak tűnik a kérdésre; remélem, megold mindent.

# 2014154
Simulacrum

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 383 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásavice írta 2013.05.13, 18:57 -n:

Kérdés esetleges ide betekintő webfejlesztőkhöz: miért van az, hogy hiába frissítem a kártyagyár honlapját, a Chrome böngésző csak akkor hajlandó a legújabb oldaltváltozatokat mutatni, ha ctrl+F5-tel force-refereshelek? Egyszerűen kiteszi az oldalt cache-ből, és nem tudom hogyan lehet rávenni az oldalt, hogy a Chrome automatikusan frissítse a cache-sét. Van erre valami nem-böngészőoldali megoldás?

Pl. ha az aláírásomban lévő linkre kattintok még mindig a tegnapi változat jelenik meg a Chromeban...

A cache-control meta tag lesz amit keresel. Mehet a headjébe az oldalnak.

# 2014139
kex

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 332 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásavice írta 2013.05.13, 18:57 -n:

Aki még nem látta volna, eltoltam a kártyagyár aktuális jelentkezési határidejét május végére.
Más munkák sajnos lefoglalják a következő 3 hetemet, ezért érdemben nem tudnék a kártyák nyomtatásával foglalkozni.

Kérdés esetleges ide betekintő webfejlesztőkhöz: miért van az, hogy hiába frissítem a kártyagyár honlapját, a Chrome böngésző csak akkor hajlandó a legújabb oldaltváltozatokat mutatni, ha ctrl+F5-tel force-refereshelek? Egyszerűen kiteszi az oldalt cache-ből, és nem tudom hogyan lehet rávenni az oldalt, hogy a Chrome automatikusan frissítse a cache-sét. Van erre valami nem-böngészőoldali megoldás?

Pl. ha az aláírásomban lévő linkre kattintok még mindig a tegnapi változat jelenik meg a Chromeban...

Több Google szolgáltatás használok elégedetten, na a Chrome nem ilyen. A fenti hibát még nem tapasztaltam, de ez egy újabb indok, hogy miért ne használjam.
Firefox rulez! ;)

# 2014134
vice

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 407 Hozzászólás
Aki még nem látta volna, eltoltam a kártyagyár aktuális jelentkezési határidejét május végére.
Más munkák sajnos lefoglalják a következő 3 hetemet, ezért érdemben nem tudnék a kártyák nyomtatásával foglalkozni.

Módosította vice: 2013.05.13, 18:59

# 2013396
zezso

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 76 Hozzászólás
Vice legyél szíves válaszolni az emailekre! Köszi

zezso

# 2013286
saabee

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 151 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaArtax írta 2013.05.08, 13:51 -n:

Hozzászólás olvasásasaabee írta 2013.05.08, 07:45 -n:

Hali!

Hátha valakit érdekel:
Flash Point: Fire Rescue-hoz elkészítettem a lapok (karakter és segédkártyák) magyarítását, amit vice mester szóban már jóvá is hagyott.
A KártyaGyár-ban az is elérhető (lesz).

Hany db kartya ez?

Ha jól emlékszem, akkor 14db (8 karakter lap+ 6 segédlet)

# 2013282
Artax

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1288 Hozzászólás

Hali!

Hátha valakit érdekel:
Flash Point: Fire Rescue-hoz elkészítettem a lapok (karakter és segédkártyák) magyarítását, amit vice mester szóban már jóvá is hagyott.

Hany db kartya ez?

# 2013280
Artax

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1288 Hozzászólás

Hali!

Hátha valakit érdekel:

Engem igen! Koszi!

# 2013209
saabee

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 151 Hozzászólás
Hali!

Hátha valakit érdekel:

# 2012683
pityka

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 144 Hozzászólás
Vice, írtam mailt és privát üzit is, lécci, írj vissza, hogy le tudjam adni a kártyagyáras rendelésemet...
Előre is köszi

# 2012076
trew

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 54 Hozzászólás
sziasztok
Érdekel, hogy az Atlantisz Rising-hoz tervezitek-e a magyar kártyák legyártását. Fordítás van, valakinek át kellene nézni, és a kártyákra tenni. (hogy jogilag lehet vagy nem nem tudom)

# 2011777
viito

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 343 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásascaurus írta 2013.04.28, 19:58 -n:

Hozzászólás olvasásatrew írta 2013.04.28, 17:46 -n:

Sziasztok
Tudna valaki segíteni, hogy a kartyagyar.com-os emailcímről a rendelésre miért jön vissza egyből

MAILERDAEMONlevél?

Sokat segítene, vice mesternek is, ha a pontos (hiba)üzenetet megírnád, mert az hogy a mailerdaemon küld egy levelet, az semmi nem mond a hiba okáról.

Már hogy ne mondana? Pentagramma, gyertyák, amulettek, és jó kockadobások mindig segítenek, ha daemonról van szó :)

# 2011771
vice

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 407 Hozzászólás

Sziasztok
Tudna valaki segíteni, hogy a kartyagyar.com-os emailcímről a rendelésre miért jön vissza egyből

MAILERDAEMONlevél?
Probléma megoldva, valami szervergebasz volt.
Elvileg megkaptam a leveleket, de a biztonság kedvéért küldjétek el ismét.

# 2011750
MrNecro

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 504 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásasarge írta 2013.04.25, 11:23 -n:

Nem mintha ne lenne már egy fairy tail, de csak hogy lehessen válogatni
és vice sem ellenzi a gyártását itt egy másik fairy tail ami szerintem szintén kompetens
a sima design-al szemben...
Kerestem (bár nem sokat) de még nem találtampdf-et.
http://www.artscow.com/gallery/playing-cards/fairy-tale-01-inrqpiykitr3
Megleltem itt:
https://docs.google.com/uc?id=0BwYfCEvdVGpGWkFKRUdHX0ZhMmc&export=download
Ha lehetne ilyet rendelni, én biza' rendelnék :D

# 2011621
scaurus

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 297 Hozzászólás

Sziasztok
Tudna valaki segíteni, hogy a kartyagyar.com-os emailcímről a rendelésre miért jön  vissza egyből

MAILERDAEMONlevél?

Sokat segítene, vice mesternek is, ha a pontos (hiba)üzenetet megírnád, mert az hogy a mailerdaemon küld egy levelet, az semmi nem mond a hiba okáról.

# 2011600
trew

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 54 Hozzászólás
Sziasztok

MAILERDAEMONlevél?

# 2011177
sarge

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 52 Hozzászólás
Nem mintha ne lenne már egy fairy tail, de csak hogy lehessen válogatni
és vice sem ellenzi a gyártását itt egy másik fairy tail ami szerintem szintén kompetens
a sima design-al szemben...
Kerestem (bár nem sokat) de még nem találtampdf-et.
http://www.artscow.com/gallery/playing-cards/fairy-tale-01-inrqpiykitr3

# 2010554
KeMSyT

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 679 Hozzászólás
Magyar fejlesztésű kártyajáték, lehet ki lehetne próbálni kártyagyárban. Alkotó fóruma:
http://lfg.hu/forum/index.php?showtopic=21617

# 2010512
winnie

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 423 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásacsibu írta 2013.04.21, 12:40 -n:

De nem linkelted a játékot, esetleg a tartozékokat, angol kártyákat, amit tudsz hozzá. :)
És érdemes odaírni azt is, hogy tudsz-e róla hogy létezne ilyen vagy megcsinálná-e valaki.
Vice-t idézzem: "Nincs rá kapacitásom, hogy én vadásszam le a dolgokat".

nyilván olyanhoz címeztem a kérdést, aki esetleg tud rá válaszolni. aki nem tud, az nem írja be, hogy "nem tudom", mert akkor elég hülyén nézne ki a fórum. aki nincs képben, annak a válasza kevésbé érdekes.

mindenesetre, ha nem reagáltál volna, most 3 felesleges kommenttel kevesebb lenne:)

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett