Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplója

Cantina Liga 2

• Zárt téma Téma lezárva
385 hozzászólás érkezett eddig

# 1963093
Itzla_Tamac

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 720 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.07.24, 11:00 -n:

Hozzászólás olvasásaItzla_Tamac írta 2012.07.24, 10:33 -n:

Tiszteletem!

Az lenne a problémám, hogy Kildarffal folyamatosan váltjuk egymást Budapesten, így nem tudjuk időben lejátszani a meccsünket.
Szeretnénk augusztus 13-án játszani. A továbbjutó egyből lejátszaná a következő meccsét is, így talán a további csúszás elkerülhető lesz.

Legjobbakat!

Itzla

és mit kezdjek/kezdjünk akkor ha a következő körben lévő ellenfélnek pedig csak az első hét jó abból a két hétből...
nehéz lesz mert ugye attól is függ a következő ellenfél, hogy kik jutnak tovább ezért én abban az esetben mennék bele ebbe a változtatásba ha a Nyugati főcsoport további edzői nyilatkoznak arról, hogy nekik megfelelő lenne így

Természetesen látjuk a problémát .
De Csanád lusta 200 km-t utazni egy meccsért, én pedig azt sem tudom, merre van Csongrád... :-)
Szóval hisztisek vagyunk mind...
Ilyenkor mi van?
Kettős feladás? Így a többi meccsről a legjobb vesztes továbbjuthat? ;-)
Vagy kinevezzük a goblinokat továbbjutónak, mert ők sokkal zöldebbek :-)

Nekem így is tolni kellett nagymamát, hogy találjunk közös időpontot...
(Felmerült az is, hogy lejátszuk Skype-on. Szóval még alakulhat, de mégiscsak tábla mellett lenne az igazi...)

Legjobbakat!

# 1963062
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaItzla_Tamac írta 2012.07.24, 10:33 -n:

Tiszteletem!

Az lenne a problémám, hogy Kildarffal folyamatosan váltjuk egymást Budapesten, így nem tudjuk időben lejátszani a meccsünket.
Szeretnénk augusztus 13-án játszani. A továbbjutó egyből lejátszaná a következő meccsét is, így talán a további csúszás elkerülhető lesz.

Legjobbakat!

Itzla

és mit kezdjek/kezdjünk akkor ha a következő körben lévő ellenfélnek pedig csak az első hét jó abból a két hétből...
nehéz lesz mert ugye attól is függ a következő ellenfél, hogy kik jutnak tovább ezért én abban az esetben mennék bele ebbe a változtatásba ha a Nyugati főcsoport további edzői nyilatkoznak arról, hogy nekik megfelelő lenne így

# 1963056
Itzla_Tamac

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 720 Hozzászólás
Tiszteletem!

Legjobbakat!

Itzla

# 1962691
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadantes írta 2012.07.21, 22:49 -n:

Rájátszásban döntetlen esetén mi a helyzet? Hosszabbítás van?

A szabálykönyvben leírtakat kell alkalmazni.

A második félidő végén az a csapat nyer, amelyik több gólt szerezett a meccs folyamán. Ha egyenlő az állás,
akkor a meccs döntetlen, kivéve ha mindkét edző akar “hirtelen halál” jellegű hosszabbítást. Ez esetben dobd
fel a kezdőrúgás érmét, hogy eldőljön, melyik edző dönti el ki kezdjen, ezután indulhat egy, csapatonként 8
körös újabb félidő. Ha maradt felhasználatlan újradobás a második félidő végén (beleértve a kirúgásnál
kapottakat, támogatásból vásároltakat, és amit speciális kártya adna, valamint a vezér újradobás) , akkor az a
hosszabbításban felhasználható, de ellentétben a második félidő elejével, nem kapják vissza az összeset. Az a
csapat nyer, aki először visz gólt. Ha egyik csapat sem szerez gólt, akkor büntetőrúgások következnek: mindkét
edző dob D6-tal, a nagyobb győz, döntetlen esetén újra kell dobni. Minden egyes felhasználatlan újradobás +1-
gyel módosítja a D6 dobás.

# 1962594
dantes

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 572 Hozzászólás
Rájátszásban döntetlen esetén mi a helyzet? Hosszabbítás van?

# 1962471
-ChRiS-

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1137 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.07.18, 17:07 -n:

Keleti főcsoport Sigmar csoportjának küzdelmei befejeződtek.
Gratulálunk Khris első lett a Fel! Támadunk élőholt csapat.

A meccsnél egy TD kiosztása elmaradt.

Ren: úgy látom újra találkozunk a pályán :)

Még bármi lehet :D
Köszönöm a TD-t pótoltam !

# 1962257
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás
Nyugati főcsoport Ranald csoport bajnoka Kildarf Skavenüszögi Balettpatkányok néven futó patkányai, gratulálunk!

Nyugati főcsoport Verena csoport bajnoka pedig horadrian Villásreggeli nevű gyíkember csapata, gratulálunk!

# 1962188
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaLord-Kildarf írta 2012.07.19, 13:46 -n:

Az első kör az nem jövőhéttől, július 23-tól indul?

Köszönöm az észrevételt, javítva:

Akkor a menetrend e szerint:
16 embert érintő rájátszás első köre: július 23.-augusztus 5. (2*4 mérkőzés)
8 játékost érintő főcsoport elődöntő kör: augusztus 6.-augusztus 19. (2*2 mérkőzés)
4 menedzsert érintő főcsoport döntő: augusztus 20.-szeptember 2. (2*1 mérkőzés) itt azért nem ragaszkodnék szigorúan a 2 hetes időszakhoz, sőt!
2 főt érintő Cantina Liga döntő: ? minél előbb lehetőség szerint díjátadással egybekötve

# 1962181
Lord-Kildarf

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 476 Hozzászólás
Az első kör az nem jövőhéttől, július 23-tól indul?

# 1962113
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás
Rendben van ez ne legyen akadály.
Akkor a menetrend e szerint:
16 embert érintő rájátszás első köre: július 30.-augusztus 12. (2*4 mérkőzés)
8 játékost érintő főcsoport elődöntő kör: augusztus 13.-augusztus 26. (2*2 mérkőzés)
4 menedzsert érintő főcsoport döntő: augusztus 27.-szeptember 9. (2*1 mérkőzés) itt azért nem ragaszkodnék szigorúan a 2 hetes időszakhoz, sőt!
2 főt érintő Cantina Liga döntő: ? minél előbb lehetőség szerint díjátadással egybekötve

# 1962102
horadrian

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 485 Hozzászólás
Csatlakozom Csanádhoz.

A liga legnagyobb újítása a két hetes körök bevezetése, akik lelkesek, annak ez nagy segítség volt. Szerintem ezt hiba lenne a célegyenesben megváltoztatni, ráadásul pont nyár közepén, amikor sokan nyaralunk.

# 1962081
Lord-Kildarf

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 476 Hozzászólás
Sziasztok!
A Vihar által írt 10 napos rájátszásbeli fordulók ha megvalósulnak sajnos nem tudok részt venni a rájátszásban, mert júl 30-tól aug 13-ig szabin leszek. Amennyiben marad a 2 hetes forduló akkor az első rájátszásbeli meccsem jövőhét hétfőtől csütörtökig letudom játszani és ha nyernék akkor a következőt is aug 14-16-ig.
Tehát várom a szervezők válaszát, hogy változik-e a 2 hetes időtartam a meccsek lejátszására, ha igen akkor sajnos vissza kell lépnem a további küzdelmektől.
Üdv:
Kildarf

# 1962075
FaVi

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 822 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.07.18, 21:06 -n:

Nincs megkövezés.
A magam részéről azt gondolom, hogy a rájátszásnak tábla mellett kellene eldőlnie helyettesítés nélkül

A helyettesítés nélküliség rendben van, mert ez ki lett írva a rájátszás szabályaiba, de a tábla mellettiség nem, sőt! Én még mindig azt mondom, hogy az elején kellett volna kiírni, hogy ez nem megy és akkor lehet, hogy rajtam kívül még páran nem neveznek!

Üdv: az örök elégedetlenkedő köcsög!

# 1962031
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás
Nincs megkövezés.
A magam részéről azt gondolom, hogy a rájátszásnak tábla mellett kellene eldőlnie helyettesítés nélkül.

Hozzászólás olvasásaFaVi írta 2012.07.18, 20:37 -n:

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.07.18, 08:29 -n:

Egyébként halkan megjegyzem, hogy ha nem lesz lejátszva akkor sem fogok/fogunk kardunkba dőlni mivel a rájátszás szempontjából indifferens a mérkőzés.

Bocs, hogy megint kötöszködöm, személyeskedem stb....

Miért is indifferens? A DHR jelen állás szerint az összes csapatot nézve 14. valszeg továbbjutó, pláne, ha az utolsó fordulóban legyőzné a F.Á.R.A.O. csapatát, ha akad helyettesítő! Gront már ezt a meccsét is tudta volna online játszani, de Wardancer nem tudta így vállalni a meccset. Ezért ismét az online játékos engedett, mivel anno a szervezők a kérdésemnél nem vallottak színt, de a rájátszás első körét szintén tudja online vállalni! És a rájátszás kiírásában nincs kikötve, hogy csak asztal mellett lehet játszani! A liga kiírásában pedig egyenesen opció az online játék!!!

Nem mellékesen, gondolom én, balga, a 28 ember azért nevezett, hogy játszon legalább 9-9 meccset. Abban a főcsoportban ez nagyon felborult és jó lenne biztosítani Harctáncos kollégánknak is még egy meccset!

Várom a megkövezést, üdv: FaVi

# 1962029
FaVi

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 822 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.07.18, 08:29 -n:

Egyébként halkan megjegyzem, hogy ha nem lesz lejátszva akkor sem fogok/fogunk kardunkba dőlni mivel a rájátszás szempontjából indifferens a mérkőzés.

Bocs, hogy megint kötöszködöm, személyeskedem stb....

Miért is indifferens? A DHR jelen állás szerint az összes csapatot nézve 14. valszeg továbbjutó, pláne, ha az utolsó fordulóban legyőzné a F.Á.R.A.O. csapatát, ha akad helyettesítő! Gront már ezt a meccsét is tudta volna online játszani, de Wardancer nem tudta így vállalni a meccset. Ezért ismét az online játékos engedett, mivel anno a szervezők a kérdésemnél nem vallottak színt, de a rájátszás első körét szintén tudja online vállalni! És a rájátszás kiírásában nincs kikötve, hogy csak asztal mellett lehet játszani! A liga kiírásában pedig egyenesen opció az online játék!!!

Nem mellékesen, gondolom én, balga, a 28 ember azért nevezett, hogy játszon legalább 9-9 meccset. Abban a főcsoportban ez nagyon felborult és jó lenne biztosítani Harctáncos kollégánknak is még egy meccset!

Várom a megkövezést, üdv: FaVi

# 1962026
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás
Keleti főcsoport Ulric csoport bajnoka Kopi Gyászhuszárok nekromanta alakulata, gratulálunk!

# 1961995
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás
Keleti főcsoport Sigmar csoportjának küzdelmei befejeződtek.
Gratulálunk Khris első lett a Fel! Támadunk élőholt csapat.

A meccsnél egy TD kiosztása elmaradt.

Ren: úgy látom újra találkozunk a pályán :)

# 1961955
Lord-Kildarf

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 476 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAziraffael írta 2012.07.17, 21:13 -n:

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.07.17, 14:13 -n:

Hozzászólás olvasásaAziraffael írta 2012.07.17, 13:49 -n:

Hozzászólás olvasásadiscret írta 2012.07.17, 11:26 -n:

Itzla általam kér helyettesítést Kildarf ellen.
Vállalkozó szellemű menedzser kerestetik, lehetőség szerint Keletről.

Sziasztok!

A Dark Heart Reappers-t ki helyettesíti?

Ha nincs tolongás, akkor az egyik meccset szívesen bevállalom, bár sajnos mindkét csapattal azonos csoportban vagyok.

Üdv, AZi

A főcsoport szempontjából jobb lenne ha Itzla helyett tudnál játszani.

Akkor ennek értelmében Itzla vérszomjas goblinait fogom fociztatni.

Üdv, Azi

Szia, nekem a holnap 18:00 lenne jó a Cantinában.

# 1961872
discret

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 960 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaKopi_ írta 2012.07.18, 07:17 -n:

Hozzászólás olvasásaFaVi írta 2012.07.17, 14:51 -n:

Ma beszéltem Wardancerrel hétköznaponként 6-kor a Cantinában ráér a Dark Heart Rippers ellen! Sajnos az nekem késő, hétvége illetve az online gront ellen nem jó neki, ezért valakit kérünk helyettesítse a ködös Albionba szakadt gront barátunkat!
Az online játékot bevállalom.

Attila

Sajnos amint írta az online nem jó.

# 1961861
Kopi_

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 562 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaFaVi írta 2012.07.17, 14:51 -n:

Ma beszéltem Wardancerrel hétköznaponként 6-kor a Cantinában ráér a Dark Heart Rippers ellen! Sajnos az nekem késő, hétvége illetve az online gront ellen nem jó neki, ezért valakit kérünk helyettesítse a ködös Albionba szakadt gront barátunkat!
Az online játékot bevállalom.

Attila

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett