Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

The Tome of Fate - Black Crusade kiegészítő a Fantasy Flight Games-től

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
10 hozzászólás érkezett eddig

# 1944974
aluminiumtrioxid

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 531 Hozzászólás
Nincs még ingame tapasztalat és nem is lesz egy darabig, de nagyon erős anyagnak tűnik, azt csinálsz benne, amit akarsz.

Módosította aluminiumtrioxid: 2012.04.27, 21:35

# 1944887
Zaethus

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1125 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaStB írta 2012.04.27, 13:32 -n:

Hozzászólás olvasásaGodfrid írta 2012.04.27, 10:30 -n:

Amúgy milyen a black crusade a gyakorlatban? Nekem hogy őszinte legyek a DW-hez hasonlóan inkább egy darálós társasjátéknak tűnik, és hosszútávon nem igazán látom miként lehet szerepjáték belőle.

Én sokkal inkább egy elvetemültebb Rogue Traderként jellemezném a kereteit, melyeken belül DH-s jellegűtől DW-i kalandokig bármi megvalósítható - a másik oldalról.

Tényleg sokrétű lehetőségekkel van tele ahogy már előttem említetted, a DH nyomozásától kezdve a DW darálásáig minden megtalálható benne. Kipróbálhatják a játékosok a sötét oldalt, itt a corruption buli és nem átok :D

# 1944884
StB

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1165 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaGodfrid írta 2012.04.27, 10:30 -n:

Amúgy milyen a black crusade a gyakorlatban? Nekem hogy őszinte legyek a DW-hez hasonlóan inkább egy darálós társasjátéknak tűnik, és hosszútávon nem igazán látom miként lehet szerepjáték belőle.

Én sokkal inkább egy elvetemültebb Rogue Traderként jellemezném a kereteit, melyeken belül DH-s jellegűtől DW-i kalandokig bármi megvalósítható - a másik oldalról.

# 1944869
auer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3634 Hozzászólás
Minimálist. Az adversaries részből a nekronokat, meg tudom h itt van SM és hasonló maga szintű NPC kidolgozva. Egyszer DH-hez alkottam BC ellenfeleket két CSM-t.

# 1944866
creep

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 161 Hozzászólás
Én sem tudtam profitálni a Black-ből. Auer, te használsz valamit belőle a Rogue Trader kampányodban vagy máshol?

# 1944832
Godfrid

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 123 Hozzászólás

# 1944829
auer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3634 Hozzászólás
Ez a kapitalizmus. Négyszer sok kicsit elkérni nem olyan feltűnő mint egyszer egy nagyot.

# 1944828
Godfrid

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 123 Hozzászólás
Miért érzem úgy, hogy elég nagy lehúzás négy külön könyvben kiadni az egy könyvben feldolgozható témát?

# 1944467
Zaethus

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1125 Hozzászólás
Gyerekek szerelmes vagyok :D

Thousand Sons Sorcerer lesz a következő karakterem :D

# 1944409
StB

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1165 Hozzászólás
Előző előzetes: http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=3194

Black Crusade Errata & FAQ: http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=3196

# 1944408
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4921 Hozzászólás
A Fantasy Flight Games bejelentette a The Tome of Fate című kötetét, egy új kiegészítőt a Black Crusade-hez. A négy Káosz Isten négy külön könyvben fog helyet kapni, most elsőként Tzeentch érkezik. The Tome of Fate - Black Crusade kiegészítő a Fantasy Flight Games-től

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett