Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplója

Bejelentették a Dark Heresy: The Lathe Worlds kiegészítőt

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
12 hozzászólás érkezett eddig

# 1949733
jokaero

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 31 Hozzászólás
formáért bocs, mobilról ment

# 1949732
jokaero

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 31 Hozzászólás
igen, tapasztalatból osztom, a minőség romlása alatt pedig a tartalmat értem. ott a daemon hunter...mi a fenét rak hozzá a tápos fegyvereken kívül bármelyik játékhoz? arról nem is beszélve hogy az agyzsibbasztóan szar és logikátlan karrierek még viccnek is rosszak.
blood of martyrs, arbitrator kieg egész hasznos és ötletes, meg is érik az árukatezzel szemben a dw, bc, meg greyknightos marhaságoktól a világból rohanok ki. lehet én vagyok túlságosan "modoros" , de ezek a játékok nálam maximum egyjátékos stílusban működhetnek. és igen, próbáltunk, pláne dw-t erőltettük 3 mesélővel is kockadobáson túlra sokkal nem jutottunk. persze nem vagyok kötelezve megvegyem őket, ezért a felháborodásom csak itt tűnik trollragenek. és végezetül: igen, a dw koncepciója förtelmes, a rogue traderét személy szerint annyira nem kedveltem, a heresyé viszont nagyon jó, pláne a radicals handbookal, ha a másik oldal érdekel

# 1949668
auer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3640 Hozzászólás
StB: don't feed the troll! :)

(én is ezért nem reagáltam rá)

Módosította auer: 2012.05.17, 12:31

# 1949661
StB

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1165 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásajokaero írta 2012.05.14, 16:20 -n:

a rohadt nagy gond az, hogy minden egyes kieggel rohamosan csökken a színvonal.
Mondod te.

lehúzás az egész, már a dw-t se nagyon kellett volna kiadni.
Ez egy üzlet a számukra, az OW is ezért lesz külön alapkönyv: az jobban fogy a kiegeknél. Evidens. Akár "lehúzás"-nak is lehet nevezni, de most igazán, az olyan gyerekes volna...

utóbbi idők egyetlen normális kiadása a black crusade volt, az is csak mert gatyába rázták kicsit az amúgy rémes rendszert.( koncepció szót sem érdemel)
Bizonyára tapasztalatból osztod a bölcsességet... Én akkor is megmosolyogtatónak tartom, mert a BC gyakorlatilag úgy is jellemezhető, mint "mindhárom azt megelőző játék egyben, a másik oldalról" - eszerint a DH-RT-DW trió koncepciója is rossz volt, avagy a Káosz és a Birodalmon kívüli területek koncepciója/lehetősége nem fér a világképedbe, avagy... Mi is a probléma?

Módosította StB: 2012.05.17, 12:19

# 1948932
jokaero

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 31 Hozzászólás
a rohadt nagy gond az, hogy minden egyes kieggel rohamosan csökken a színvonal. lehúzás az egész, már a dw-t se nagyon kellett volna kiadni. a vicc mindezek mellett, hogy egy pszi kiegre nem jut idő,tehát a legelbaszottabb, széttördelt anyagot még mindig nem egységesítették az alap játékhoz, helyette kiadnak milliárd marhaságot. utóbbi idők egyetlen normális kiadása a black crusade volt, az is csak mert gatyába rázták kicsit az amúgy rémes rendszert.( koncepció szót sem érdemel)

# 1948594
creep

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 161 Hozzászólás
Kár amúgy, hogy az Only War nem DH-kieg lesz, nagy szükség lett volna rá. Azért remélem valahogy lehet majd integrálni :D

# 1948367
Petrus

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3149 Hozzászólás
Viszont az alaprendszer már a BC-ben a legjobb, szerintem. A kettőt össze kellene már passzítani és kiadni egy DH v2-őt (a BC erratát is beleértve). Én a következő kampányra ezt tervezem.

# 1948363
auer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3640 Hozzászólás
A Dark Heresy a maga nemben jó játék, több díjat is bezsebelt, eladási rekordokat döntögetett. Érthető hogy a zászlóhajóra megy a támogatás, ez van legelöl - meg mivel a legrégebbi a többi közt evidens h ehhez van a legtöbb kieg.

# 1948350
aluminiumtrioxid

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 531 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaZaethus írta 2012.05.11, 22:42 -n:

Kapunk egy Deathwatch köntösbe bújtatott DH-t.

Vagy valami egészen mást. Szart még nem nagyon láttam a srácoktól, szóval sztem bízzunk benne, hogy jó lesz ez is.

# 1948349
Zaethus

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1125 Hozzászólás
Ez így van :D
Geek legyen a talpán aki tudja követni. Viszont ha jól megfigyelitek a Dark Heresy kapja itt a nagyobb dicsfényt ha kiegekről van szó.

Én jómagam a Rogue traderen kívül mindegyikkel foglalkozom és azt tapasztalatom,hogy a DW és a BC remek de mégis a jó öreg Dark Heresy viszi a pálmát...a FFG egyik oka talán ez. A DH az ős amelyet újítgatni és fényezni kell mivel szépek az utódok de az alap mégis az alap.

A FFG másik szempontja a folyamatos kiegészítők hajigálásával pedig az,hogy szerintük üres a zsebük ezért kiadnak egy kieget majd még egy újabbat....pénz pénz pénz :D

Ez igaz a vegyes érzelmekkel várt Only War játékra is ami eredetileg DH kiegészítő lett volna, viszont egy külön játék lesz belőle. Erősen Dark Heresy szagú lesz csak nem az inkvizíción belül. Kapunk egy Deathwatch köntösbe bújtatott DH-t.

# 1948218
Steel

Unknown

• Fórumita
  • 446 Hozzászólás
Még mindig hitetlenkedem, hogy mennyi kieget ont magából a FFG. Én csak Deathwatchal foglalkozom, de nem tudom felvenni a tempót a újabb és újabb kiadványok megjelenése/elolvasása terén. Rites of Battle, Marks of Xenos, First Founding,The Ancilus Assault, The Jericho Reach + modulok. És még ömlenek tovább. Geek legyen a talpán...

# 1948178
fbdbh

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 111 Hozzászólás
A Caphuccino Worlds folytatása.

# 1948177
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4922 Hozzászólás
Az FFG bejelentette a Dark Heresy soron következő kiegészítőjét: a The Lathe Worlds-öt. A kiegészítő az eddig mellőzött tech-papokra fog koncentrálni, és egy rakat új felszerelés, fegyver megjelenése is borítékolható... Bejelentették a Dark Heresy: The Lathe Worlds kiegészítőt

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett