Ugrás tartalomhoz

Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáron

Hírmorzsák - a Kickstarter mindenre jó

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
15 hozzászólás érkezett eddig

# 1948979
Eberen_Orkodo

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 659 Hozzászólás
Azért a DriveThruRPG ackiós cucca megérdemel egy pillantást: 5.600 hufért brutál mennyiségű cucc, köztük például az Eclipse Phase... dúrva, már meg is rendeltem!

# 1948909
fbdbh

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 111 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásarpiika írta 2012.05.13, 11:30 -n:

Persze,végülis balfék az, aki kihasznál minden lehetőséget, ebben a nem túl fantasztikus gazdasági helyzetben... Az egyik legjobb dolog ami az interneten történt az elmúlt időszakban - szerintem- a Kickstarter. Kár, hogy nincs még EUs verzió. Attila, neked sok sikert ahhoz ha egyes egyedül szeretnél boldogulni valamiben amit elkezdessz és haszont remélsz belőle.

Hogy érted? Mindenki szórakozhat ezzel. Ha az a baj, hogy a Kickstarter csak Amazon Paymentet használ, ott az Indiegogo.

Szerk.: Most látom, írták is. :napersze:

Módosította fbdbh: 2012.05.14, 15:21

# 1948811
QuippeR

Story Gamer

• Fórumita
  • 720 Hozzászólás
Az életben nem vakarom le egyébként magamról, hogy ezt a Westward nevű izét koppintom. Pedig eddig nem is hallottam róla.

# 1948807
QuippeR

Story Gamer

• Fórumita
  • 720 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásarpiika írta 2012.05.13, 11:30 -n:

Az egyik legjobb dolog ami az interneten történt az elmúlt időszakban - szerintem- a Kickstarter. Kár, hogy nincs még EUs verzió.

Wut? Mi az hogy nincs? indiegogo.com? ulule.com? Még magyar is van kettő kezdheted.hu és indulj.be címeken.

Egyébként az utóbbi két évben vizsgált 150 projekt nagyjából 835k dollárt gyűjtött RPG-k készítésére crowdfundinggal. További adatok: http://www.geekindustrialcomplex.com/articles/crowdfunding-report-part-1

# 1948765
kabal

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1038 Hozzászólás
Másik szkeptikus cikk a témában:
http://unsubject.wordpress.com/2012/05/14/path-finding-and-kick-starting/

# 1948762
Ravenheart

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2371 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásakabal írta 2012.05.13, 12:53 -n:

Ezúton üzenem a Kenzer & Company-nek, hogy ********** ****** a jó ******** ***********!
Nem sajnálnám a 60 dolcsit a Hackmaster Player's Handbookra, de a 48 dolláros postaköltség egy kicsit hogyismondjam....
Remélhetőleg más úton is be lehet majd szerezni a könyvet, mert szép dolog a PDF, de nem ugyanaz.
Ismerős érzés, volt már pár vaskos könyv amit a postaköltség miatt nem rendeltem meg nyomtatásban (Tome of Horrors Complete például). Múlt hónapban volt is erről szó a hivatalos fórumon, Kenzerék is a "más utakat" ajánlották, a postaköltséget sajnos nem ők szabják meg. Ahol tuti lesz belőle: Amazon, Leisure Games, Noble Knight Games, Sphärenmeisters Spiele, de érdemes BookFinder-en is rákeresni, az több boltban is keres és kiszámolja az árat postaköltséggel együtt. Valószínűleg az Amazonon lesz a legbarátságosabb az ára. Esetleg lehet türelmesen várni valami akcióig. Múltkor például egy napig minden könyv fele áron volt kapható Kenzeréknél - még a Hacklopedia is.

# 1948760
kabal

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1038 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBrain írta 2012.05.13, 21:57 -n:

Attila:
Az egyik csókának a PFO-s bagázsból könyékig benne volt a keze a EVE onlineban. Szóval tapasztalat az elvileg van.

Más kérdés, hogy én egy centet sem adok az N+1. WoW klónra.

Miután átolvastam a Pathfinder alapkönyvet, én is azt mondtam, hogy egy fillért sem adnék egy D&D 3.5 klónra. Aztán már megint nem lett igazam, mert a PF jelenleg a legsikeresebb asztali RPG.

Fenntartásaim:
A D&D Online ingyenes, és sikeres. Kell mellé még egy 3.5-ös játék?
Az Unreal Development Kit gyakorlatilag ingyenes. Szükség van saját engine-re?
Sandbox MMO, amit a játékosok saját maguk építenek, és ezzel együtt dinamikusan fejlődik? Egy klán felépít egy falut/várat, és a környéken elkezdenek szaporodni a véletlen-generált kalandok? Álomszerűen hangzik, és álom is marad.
Pont egy újonc cég fogja megváltani az MMO-világot, akik még SEMMIT sem tettek le az asztalra?
És így tovább...

# 1948753
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
Kép

/If you pledge more than $50 you'll get on the VIP list and have first dibs on a slot on ANY of the pledge levels in the actual campaign./

# 1948727
Brain

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 377 Hozzászólás
Attila:
Az egyik csókának a PFO-s bagázsból könyékig benne volt a keze a EVE onlineban. Szóval tapasztalat az elvileg van.

Más kérdés, hogy én egy centet sem adok az N+1. WoW klónra.

# 1948644
strato

Lézengő ritter

• Fórumita
  • 4339 Hozzászólás
A Kickstarter is csak egy eszköz, amit bárki használhat. Ha van olyan, aki pénzt ad az ember ötletére, akkor miért ne csináljon rá Kikcstarter projektet? Ha meg mégsem ad senki, akkor sem vesztett semmit.
Az teljesen más kérdés, hogy engem például az az ötlet érdekel-e, és adnék-e rá valamennyi pénzt, ahogyan az is tök szubjektív, hogy szerintem arányban van-e az adományok mértéke a melléjük tett ajándékokkal.

# 1948601
kabal

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1038 Hozzászólás
Ezúton üzenem a Kenzer & Company-nek, hogy ********** ****** a jó ******** ***********!
Nem sajnálnám a 60 dolcsit a Hackmaster Player's Handbookra, de a 48 dolláros postaköltség egy kicsit hogyismondjam....
Remélhetőleg más úton is be lehet majd szerezni a könyvet, mert szép dolog a PDF, de nem ugyanaz.

# 1948586
Attila

Banned

• Fórumita
  • 4105 Hozzászólás
rpiika:

Nem kényszer az erőszak, nyugodtan pengess ki ezer dolcsit a Pathfinder projektre, cserébe alfateszter is lehetsz!

Semmi gond nincs azokkal, akik már letettek valamit az asztalra és sanszos, hogy valami korrekt munkát fognak csinálni, de ennek a Dancey-fantasztának (“the Steve Jobs of MMO Marketing", hogy oda ne oldalazzak) például azért kéne tejelned, hogy csináljon valamit, amit ha el tud majd adni projektnek, akkor abból termék is lehet, amit megvehetsz külön.

Zseniális, de tényleg.

# 1948579
rpiika

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 18 Hozzászólás
Persze,végülis balfék az, aki kihasznál minden lehetőséget, ebben a nem túl fantasztikus gazdasági helyzetben... Az egyik legjobb dolog ami az interneten történt az elmúlt időszakban - szerintem- a Kickstarter. Kár, hogy nincs még EUs verzió. Attila, neked sok sikert ahhoz ha egyes egyedül szeretnél boldogulni valamiben amit elkezdessz és haszont remélsz belőle.

# 1948555
Attila

Banned

• Fórumita
  • 4105 Hozzászólás
Úgy tűnik, lassan felsorakozik az összes szerencsétlen balfék kickstarter-lóvét lejmolni...

# 1948542
BePe

Admin

• Admin
  • 4191 Hozzászólás
ez a fear the boot tenyleg remek, koszi a linket! :)

# 1948541
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4921 Hozzászólás
A Pathfinder MMO-hoz a Kickstarteren gyűjtenek pénzt, Monte Cook kiszállt, a D&D Next fejlesztéséből, szerepjáték díjak és jelölések, várható megjelenések, akciós ajánlatok, blog bejegyzések és más hírek a Hírmorzsákban. Hírmorzsák - a Kickstarter mindenre jó

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett