Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Call of Cthulhu modulötletek

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
6 hozzászólás érkezett eddig

# 1953461
Antiserver

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 34 Hozzászólás
Tegnapelőtt este végre tudtunk időt szakítani egy éjszakázós RPG-re, ahol lemeséltem az egyik modult.
Egészen pontosan a Dawnridge Kórházat választottam, ezt éreztem a leghálásabb témának a lehetőségek közül, és ennek is a második verzióját szemeltem ki.

Összességében azt kell mondjam, mindenki nagyon jól érezte magát, pozitív szájízzel keltünk föl az asztaltól. Ami abszolút pozitívuma volt a modulnak, az a hangulat, amelynek megteremtésére a kórház tökéletesen alkalmas volt.
Egyetlen kifogás fogalmazódott meg a játékülés alatt - a modul szerintünk kissé rövidke. Persze akinek az a célja, hogy 3-4 óra alatt a végére érjen a dolgoknak (pl. modulversenyen), annak ez kimondottan ideális, de aki egy egész éjszakás kalandot akar, annak már nem annyira.
Gyakorlatilag azt próbáltam KM-ként elérni, hogy a csatornalejárat megtalálásáig 1-2 plusz eseménnyel "hátráltassam" a partit, mert onnantól kezdve, hogy az megvan, igazából már rögtön a kaland fináléjához is érkeztünk.

De mondom, ezt leszámítva csak pozitívan tudok nyilatkozni, és még egyszer köszönöm a modult a többiek nevében is!

# 1952656
Areios

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 296 Hozzászólás
http://tintinininnsmouth.tumblr.com/

ez jutott erről eszembe

# 1952535
Freelancer

keyser söze

• Fórumita
  • 106 Hozzászólás
Antiserver:
Kérlek, majd számolj be róla, hogy sült el.

# 1952518
Antiserver

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 34 Hozzászólás
Köszi :)
Egyet ma este lehet föl is használunk :P

# 1952257
Freelancer

keyser söze

• Fórumita
  • 106 Hozzászólás
Orastes: A lény létezik évezredek óta. Hogy éppen milyen nevet használ, más kérdés.

# 1952256
Orastes

Hordószónok

• Fórumita
  • 4144 Hozzászólás
Jók az ötletek, hangulatosak, de a "Christine" név, mint Nyarlathotep avatárja, aki évezredek óta ezen a néven létezik :ize:

# 1952255
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4919 Hozzászólás
Most olyan CoC modulötleteket teszek közzé, amiket megtörtént esetek alapján írtam: valamennyi modulötlet végén megtalálható az adott eset online hivatkozása. A sztorivázak az 1990-es érában játszódnak, de kis alakítgatással bármelyik korszakba átültethetőek. Call of Cthulhu modulötletek

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett