Ugrás tartalomhoz

Hugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?E3 2013 - tömören

MtG Székesfehérvár #4

• Nem írhatsz ebbe a témába
1145 hozzászólás érkezett eddig

# 2019413
Dyadorus

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 910 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaalfazoli írta 2013.06.15, 17:39 -n:

Hozzászólás olvasásaGrandmaster írta 2013.06.15, 15:35 -n:

A többiekkel mi van? Egon, Bálint, Gábor? Azt hittem ők is neveznek a ligára...

Tényleg , most nézem , hogy Gabi is kimaradt , pedig neki kész volt a deck.
Bálint, Gábor!

Még nem késő, lehet jelentkezni!!!
Aki tudja az elérhetőségeiket, szóljon nekik!

# 2019386
Omen

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 549 Hozzászólás
Sajnos én most nem tudom befejezni a decket, csak még nem írtam. Többieket nem tudok kell írni nekik.

# 2019382
alfazoli

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 303 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaGrandmaster írta 2013.06.15, 15:35 -n:

Tényleg , most nézem , hogy Gabi is kimaradt , pedig neki kész volt a deck.

# 2019372
Grandmaster

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 946 Hozzászólás

# 2019371
Nekrodin

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 534 Hozzászólás
Asszem egy hangyafa*znyit alálőttem a metának, nem baj, majd kaparok. :D

# 2019262
alfazoli

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 303 Hozzászólás
Ha valakit érdekel foil dark confidant akkor az szóljon , a héten meg meg lesz;-)

# 2019203
Dyadorus

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 910 Hozzászólás
Már csak a mai napon lehet pontlevonás nélkül elküldeni az EDH-s decklistákat!!!

# 2019175
darkstar_x

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 205 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaDyadorus írta 2013.06.10, 07:24 -n:

Mostantól küldhetitek a decklistákat az alábbi e-mail címre:

szfvedhliga@gmail.com

Azért, hogy én ne tudjak visszaélni a helyzettel (nem mintha ilyen szándékaim lettek volna), már elküldtem erre az e-mail címre az én decklistámat, így az enyém érkezett meg legelőször, így én már nem tudok változtatni a listámon a ti listátok birtokában sem. Aki elküldte a listáját, annak privátban elküldöm az e-mail cím jelszavát.

- A listákat június 14.-én 24 óráig lehet elküldeni. Ezután egy másodperccel már kezdődhetnek is a fordulók!
- A decklisták leadásával max 3 napot késhetsz, de minden nappal 1 pont levonásra kerül a ligán elért végeredményedből!

Elküldtem a decklistámat, Ádám viszi FNM-re a nevezési díjat.

# 2019050
Dyadorus

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 910 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaOmen írta 2013.06.13, 08:35 -n:

Deck listát probálom majd ma megcsinálni... de a deck kész. Szerintem nálam is lelehet adni a nevezéseket és akkor Andrissal majd egyezkedünk.
Ez így van. Nyugodtan adjátok le Egonnál a nevezéseket.

# 2019038
Omen

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 549 Hozzászólás
Deck listát probálom majd ma megcsinálni... de a deck kész. Szerintem nálam is lelehet adni a nevezéseket és akkor Andrissal majd egyezkedünk.

Módosította Omen: 2013.06.13, 08:37

# 2018928
alfazoli

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 303 Hozzászólás
Két lapot keresek nagy erőkkel:
-Skullclamp
-Fierce Empath

# 2018760
pokmalac

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 4 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásadarkstar_x írta 2013.06.11, 15:37 -n:

Hozzászólás olvasásapokmalac írta 2013.06.11, 12:03 -n:

Köszi szépen!

Valakinek megvannak a lapok amiket kiirtam?? kb 25.-ke felé leszek fehérváron és akkor összeülhetnénk :)
ha valakinek esetleg megvannak ezek a lapok csak nem akarja átnézni a gyüjteményét akkor ha megbeszélünk 1 időpontot és elhozza és szivesen átnézek bármennyi lapot :)
Nagyrészük common meg a rarek is olcsók szóval várom a visszajelzéseket :)
Szia!

Amikor ráérsz gyere le pénteken 17-től FNM idején, akkor több játékossal is tudsz beszélgetni. Szerintem addig nem biztos, hogy neki kellene állnod lapokat vásárolni. Az FNM-eken standard formátumot játszunk, ez a deck pedig csak legacy-n legál. Ezzel Fehérváron legfeljebb a saját baráti körödben tudsz játszani, mert senkinek nincs ilyen formátumra deckje. Inkább nézz szét milyen deckkek vannak most, kicsit ismerd meg a lehetőségeket és segítünk jó megoldást találni. Ebben szerintem bármelyikünkre számíthatsz, de ahogy Omen is írta, ő mindennap ott van és ellát tanáccsal.

Köszi szépen, így lesz :)

# 2018759
darkstar_x

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 205 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásapokmalac írta 2013.06.11, 12:03 -n:

Köszi szépen!

Valakinek megvannak a lapok amiket kiirtam?? kb 25.-ke felé leszek fehérváron és akkor összeülhetnénk :)
ha valakinek esetleg megvannak ezek a lapok csak nem akarja átnézni a gyüjteményét akkor ha megbeszélünk 1 időpontot és elhozza és szivesen átnézek bármennyi lapot :)
Szia!

Amikor ráérsz gyere le pénteken 17-től FNM idején, akkor több játékossal is tudsz beszélgetni. Szerintem addig nem biztos, hogy neki kellene állnod lapokat vásárolni. Az FNM-eken standard formátumot játszunk, ez a deck pedig csak legacy-n legál. Ezzel Fehérváron legfeljebb a saját baráti körödben tudsz játszani, mert senkinek nincs ilyen formátumra deckje. Inkább nézz szét milyen deckkek vannak most, kicsit ismerd meg a lehetőségeket és segítünk jó megoldást találni. Ebben szerintem bármelyikünkre számíthatsz, de ahogy Omen is írta, ő mindennap ott van és ellát tanáccsal.

# 2018703
pokmalac

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 4 Hozzászólás
Köszi szépen!

# 2018631
Omen

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 549 Hozzászólás
Hali

Deák Ferenc utca 37. Főnicsarnokba megy tovább fehérváron a magic. 12:00-18:00 nyitva van általába tovább is.

Üdv Omen

# 2018622
pokmalac

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 4 Hozzászólás
Sziasztok!

Egy ideje Pécsen tanulok és úgy hallottam hogy megszűnt a bolt. De ahogy látom az Magic élet nem aminek örülök.
Valaki meg tudná mondani hogy hol van valami olyan hely ahol tudunk játszani/cserélgetni stb?

Egy uj decket rakok és a következő lapok kellenének bele ha esetleg megvan valakinek elboltolhatjuk:

Artifacts
2 Basilisk Collar
4 Gorgon Flail
4 Quietus Spike

Creatures
4 Ashenmoor Liege
3 Goblin Sharpshooter
4 Jund Hackblade
4 Blood Cultist
4 Grixis Grimblade
2 Malfegor

Land
4 Akoum Refuge
4 Dragonskull Summit

Spells
4 Terminate

Sideboard
3 Defiler of Souls
4 Lightning Reaver
4 Breath of Malfegor
4 Blightning

Előre is köszi! Remélem jo helyre irom. Nemrég regeltem és még nem nagyon tudom hogy mennek a dolgok.
:)

Módosította pokmalac: 2013.06.10, 22:41

# 2018475
alfazoli

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 303 Hozzászólás
Ma nem tudok bemenni a boltba (árvíz), megpróbálom ma Elutalom a nevezést, de legkésőbb holnap küldöm

# 2018473
Dyadorus

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 910 Hozzászólás

Mostantól küldhetitek a decklistákat az alábbi e-mail címre:

szfvedhliga@gmail.com

Azért, hogy én ne tudjak visszaélni a helyzettel (nem mintha ilyen szándékaim lettek volna), már elküldtem erre az e-mail címre az én decklistámat, így az enyém érkezett meg legelőször, így én már nem tudok változtatni a listámon a ti listátok birtokában sem. Aki elküldte a listáját, annak privátban elküldöm az e-mail cím jelszavát.

- A listákat június 14.-én 24 óráig lehet elküldeni. Ezután egy másodperccel már kezdődhetnek is a fordulók!
- A decklisták leadásával max 3 napot késhetsz, de minden nappal 1 pont levonásra kerül a ligán elért végeredményedből!

# 2018225
darkstar_x

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 205 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaDyadorus írta 2013.06.08, 05:59 -n:

Hozzászólás olvasásaOmen írta 2013.06.08, 00:36 -n:

Andris, ha bent jársz valamikor, akkor oda adom :) Szerintem ezzel sokan így vagyunk :D
Ok, csak akkor írjátok meg nekem, hogy személyesen adnátok oda a nevezést, és így biztosan tudom, hogy neveznétek!!! :-)
én is személyesen odaadom kettőnkét vagy bennhagyom

# 2018223
alfazoli

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 303 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaDyadorus írta 2013.06.08, 05:59 -n:

Hozzászólás olvasásaOmen írta 2013.06.08, 00:36 -n:

Andris, ha bent jársz valamikor, akkor oda adom :) Szerintem ezzel sokan így vagyunk :D
Ok, csak akkor írjátok meg nekem, hogy személyesen adnátok oda a nevezést, és így biztosan tudom, hogy neveznétek!!! :-)

Bocs h nem utaltam még de meló meg árvíz készültség miatt most tudok csak gép elé ülni, szal nevezek meg minden , a pénzt meg hétfőn ott hagyom Egonnak majd ő odaadja;-)

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett