Ugrás tartalomhoz

Az Első Magyar D20 Társaság és a Kard és Mágia tíz éves történeteÚj MAGUS, új logó, új reneszánsz, új...Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?

Dark Shadows filmkritika

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
16 hozzászólás érkezett eddig

# 1966894
miklas

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 59 Hozzászólás
Azért Burtont Uwe Bollal ey lapon emlegetni nem kis merészség.

# 1965033
Matzi

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1565 Hozzászólás
Nem sok rendező van, akit névről ismerek, és nem sok olyan ember van, aki miatt inkább nem nézek meg egy filmet, de Tim Burton kiharcolta magának mindkettőt, így bekerült abba a kategóriába, ahol Uve Boll is van. Szóval a "nem tud mellényúlni" kiejelntést én sem érzem helytállónak. Persze ízlések és pofonok... :)

# 1964989
Malitia

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 154 Hozzászólás
Kedvenc részem a színpadi verzióból (a film kihagyta legalább a felét). A sorozatgyilkosság tervezése ritkán ilyen fülbemászó és még ritkábban van tele ilyen sok hülye szóviccel. :D

# 1964963
Darkmore

Marine

• Fórumita
  • 1838 Hozzászólás
A film rossz. Mikor a végén a kiscsaj benyögi, hogy igen én meg egy vérfarkas vagyok, olyan érzésem volt mintha az arcom fostak volna.

Depp szörnyő, a hülyegyerek pufi arcával, ami össze van kormolva, hogy ne legyen már olyan pufi..., ehh nem is szapulom tovább a többieket, csak visszajönnek a rossz emlékek.

Rorschach viszont nagyon tetszett, nem gondoltam volna, hogy elboldogul egy ilyen szereppel is, brávó.

# 1964813
Morak

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 596 Hozzászólás
Üdv!

Ha már néhány embert megmentettem a kritikámmal, akkor megérte. :D

Köszönöm a hozzászólásokat.

Annyit még hozzáfűznék, hogy a kritikám elején írt kis bevezető nem véletlen született. Nem mondanám magam Tim Burton rajongónak, de tényleg nagyon jól szórakoztam a filmjein. Talán elmebeteg kijelentésnek tűnik, de jól szórakoztam a Charlie és a csikigyáron, az eredeti musical ismeretének hiányában a Sweeney Todd-on is, imádtam az Alíz Csodaországban látványvilágát (az amúgy is kusza történet továbbgondolását nem), sorolhatnám. Valamiért számomra megfelelő szórakozást tudtak nyújtani, más-más okokból persze.

Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy ha egy olyan embernek is szenvedést okozott ez a "film" aki a rendező kevéssé jól sikerült művein is képes volt szórakozni akkor ott már tényleg nagy baj van. :)

Tisztelettel:

Morak

U.i.: A Jockey Ewinges hasonlatért tartom a hátam a hölgyek előtt. :D

# 1964626
Dralius

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 99 Hozzászólás

# 1964597
SlyZero

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 189 Hozzászólás
Burton nagyszerű látványtervező, de minden más filmes munkától tűzzel-vassal-nukleáris fegyverekkel kellene távol tartani.
Még úgyis, hogy mindig jár mellé egy ajándék Johnny Depp.

# 1964589
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2516 Hozzászólás
Az elso benyomasom az volt a mozival kapcsolatban: Burton+Depp, jol hangzik! A masodik: Depp, mint vampir...? Ez meg erdekes is lehet, hatha valami uj megkozelites! Aztan meglattam a film elozeteseit, es ott el is dolt a mozi sorsa nalam - mar az elozetesek is nagyon eroltetettek, es totalisan erdektelenek voltak, gagyi poenokkal (pedig azokbol a legjobbakat nyomjak bele). Asszem, ez meg otthoni vetitesre sem lesz erdemes nalam.
A kritikad elegge egybevag a prekoncepcioimmal, igy megerositest nyert a "kimarad" kategoria. Kösz!

# 1964569
sly0007

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 40 Hozzászólás
Sok régi dallas rajongó hölgy kritizálhatja ezt a kijelentésed: "Csak ellentétben Jockeyval, Eva Green valami elképesztően szexi!" :)
Amúgy a kritika jó, énis úgy álltam fel a film elől, hogy nem értettem egyáltalán miért néztem végig. Megjegyzem elég sok filmmel vagyok így. Lehet nekem nagyok az elvárásaim?

# 1964551
Malitia

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 154 Hozzászólás
Általában én is kedveltem Tim Burton filmjeit (amelyiket láttam persze)... egészen a Sweeney Todd-ig (B@zz, hogy lehet így hangulatilag agyonvágni az egyik legsötétebb humorú Broadway musicalt?).

A kritikákat elnézve a Dark Shadows-t is kihagyom. Vagy lehet megpróbálom levadászni a TV sorozatot amit állítólag átdolgoz az a bemutatók alapján nem volt olyan nagyon rossz. :)

# 1964537
Efti

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 41 Hozzászólás
Azért ez a Tim Burton nem tudott mellényúlni kijelentés nekem is erős volt.
Sweeney Todd, Charlie és a csokigyár, A majmok bolygója? Ezekkel mi van?

# 1964535
kabal

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1040 Hozzászólás
Burton mindig is hullámzó színvonalú rendező volt. Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a régi filmjei jók voltak (Pee Wee nagy kalandja, Beetlejuice, Támad a Mars?), vagy hogy az újak ócskák. Ha képes lesz egy időre elfelejteni Deppet és az asszonyt, képes lesz újra jó filmeket csinálni.

# 1964508
Morak

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 596 Hozzászólás
Üdv!

A kritikát én követtem el, csak elfelejtettem a login nevem csatolni. ^^

Attila: Ez ízlés kérdése. Én speciel szerettem a filmjeit - ahogy írtam is - és tisztában vagyok vele,hogy eme véleményem nem feltétlen fogják sokan osztani. :) Viszont még saját szintjével mérve is tragikusan pocsék a film.

Marvin: Látod ennek nem jártam kellőképp utána, de ettől még mindig rossz a film. :)

# 1964485
kabal

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1040 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAttila írta 2012.07.31, 16:00 -n:

"Eddig nem tudott mellényúlni"

Itt félrenyeltem az italomat a röhögéstől...

Lehet, hogy van egy másik Tim Burton is, akit mi nem ismerünk?

# 1964470
Attila

Banned

• Fórumita
  • 4107 Hozzászólás
"Eddig nem tudott mellényúlni"

Itt félrenyeltem az italomat a röhögéstől...

# 1964449
Marvin

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1310 Hozzászólás
Talán megemlítendő, hogy egy régi tévésorozatból csinálták:

http://www.imdb.com/title/tt0059978/

# 1964448
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4925 Hozzászólás
Azért, hogy ne söpörjön el a népharag egy vallomással kezdeném. Szeretem Tim Burtont. A filmjeit legalábbis szeretem. Eddig nem tudott mellényúlni, bármikor is ültem le a filmjei elé tudtam, hogy garantált a szórakozásom. Eddig. Dark Shadows filmkritika

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett