A katapultot nem is javaslom. Egy alapvetően stratégiai játékban ügyességi elemet hoz be - nem teljesen illik bele a többi koncepcióba. Nekem még mindig a második (Kereskedő és építész) kiegészítő tetszik a legjobban: konstruktivitásra ösztönöz...

# 1966262
Kelt 2012.08.10, 18:07
# 1965909
Kelt 2012.08.08, 21:08
Számomra a Carcassonne sorozat eddigi leggyengébb, magyar kiadásban megjelent darabja, igaz a Katapultot még nem próbáltam. Az ismertető videó viszont jól sikerült, külön plusz pontot érdemel a Rhapsody dalbetét! 
Köszi!
Köszi!
# 1965749
Kelt 2012.08.07, 19:36
Mi csak Trollonynak hívjuk egymás között 
Egyébként torony tetejéről is le lehet ütni a követőt egy másik toronnyal (ebből egész izgalmas dolgok szoktak kisülni).
Köszi az ismertetőt, várom a következőt!
Egyébként torony tetejéről is le lehet ütni a követőt egy másik toronnyal (ebből egész izgalmas dolgok szoktak kisülni).
Köszi az ismertetőt, várom a következőt!
# 1965726
Kelt 2012.08.07, 17:02
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, nem egy univerzális boldogságot kiváltó kiegészítő. Vajh letornyozod-e másodszor is a barátnőd alattvalóját, bátor játékos?
S szerintem a végjátékban könnyen királycsináláshoz vezethet az, hogy kit lőnek ki a mezejéről.
S szerintem a végjátékban könnyen királycsináláshoz vezethet az, hogy kit lőnek ki a mezejéről.
# 1965655
Kelt 2012.08.07, 11:15
Szerintem éppen a Torony az, amely (a sárkányosnál is jobban) megmutatta, hogy a sorozatot különböző irányokba vivő kiegészítők nem feltétlenül mindenkinek valók. Jó a Torony, de a bevezetőben írottakkal szemben nem mindenkinek, mert megváltoztatja a játék jellegét, hangulatát.
A későbbiekben még két olyan kiegészítő jelent meg, amely nagyjából mindenkinek való, mert a játék jellegén nem módosított: az Abbey & Mayor (Abtei und Burgerbeister), illetve a Bridges, Castles and Bazars (Brücken, Burgen und Basare). A többi különböző irányokba vitte el.
A későbbiekben még két olyan kiegészítő jelent meg, amely nagyjából mindenkinek való, mert a játék jellegén nem módosított: az Abbey & Mayor (Abtei und Burgerbeister), illetve a Bridges, Castles and Bazars (Brücken, Burgen und Basare). A többi különböző irányokba vitte el.
# 1965609
Kelt 2012.08.07, 08:23
Köszi az ismertetőt, felvettem a beszerzési listára.
# 1965608
Kelt 2012.08.07, 08:23
Ahogyan azt az alapjáték bemutatásánál is írtam, a Carcassonne „mindenki kedvence”, és ezt az állítást az egyes kiegészítők csak tovább erősítik. Nem kivétel ez alól a Torony sem, amely néhány új térképdarab mellett egy új, és rendkívül élvezetes plusz elemet hoz be a játék menetébe. Carcassonne - A Torony társasjáték + videós ismertető
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére