Ugrás tartalomhoz

Új MAGUS, új logó, új reneszánsz, új...Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2

Carcassonne - A Torony társasjáték + videós ismertető

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
6 hozzászólás érkezett eddig

# 1966262
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás
A katapultot nem is javaslom. Egy alapvetően stratégiai játékban ügyességi elemet hoz be - nem teljesen illik bele a többi koncepcióba. Nekem még mindig a második (Kereskedő és építész) kiegészítő tetszik a legjobban: konstruktivitásra ösztönöz...

# 1965909
Porszem

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 23 Hozzászólás
Számomra a Carcassonne sorozat eddigi leggyengébb, magyar kiadásban megjelent darabja, igaz a Katapultot még nem próbáltam. Az ismertető videó viszont jól sikerült, külön plusz pontot érdemel a Rhapsody dalbetét! :hedbeng2:
Köszi!

# 1965749
sype

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 1 Hozzászólás
Mi csak Trollonynak hívjuk egymás között :)

Egyébként torony tetejéről is le lehet ütni a követőt egy másik toronnyal (ebből egész izgalmas dolgok szoktak kisülni).

Köszi az ismertetőt, várom a következőt!

# 1965726
nonest

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 3 Hozzászólás
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, nem egy univerzális boldogságot kiváltó kiegészítő. Vajh letornyozod-e másodszor is a barátnőd alattvalóját, bátor játékos? ;)

S szerintem a végjátékban könnyen királycsináláshoz vezethet az, hogy kit lőnek ki a mezejéről.

# 1965655
lacxox

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1251 Hozzászólás
Szerintem éppen a Torony az, amely (a sárkányosnál is jobban) megmutatta, hogy a sorozatot különböző irányokba vivő kiegészítők nem feltétlenül mindenkinek valók. Jó a Torony, de a bevezetőben írottakkal szemben nem mindenkinek, mert megváltoztatja a játék jellegét, hangulatát.

A későbbiekben még két olyan kiegészítő jelent meg, amely nagyjából mindenkinek való, mert a játék jellegén nem módosított: az Abbey & Mayor (Abtei und Burgerbeister), illetve a Bridges, Castles and Bazars (Brücken, Burgen und Basare). A többi különböző irányokba vitte el.

# 1965609
Eberen_Orkodo

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 660 Hozzászólás
Köszi az ismertetőt, felvettem a beszerzési listára.

# 1965608
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4924 Hozzászólás
Ahogyan azt az alapjáték bemutatásánál is írtam, a Carcassonne „mindenki kedvence”, és ezt az állítást az egyes kiegészítők csak tovább erősítik. Nem kivétel ez alól a Torony sem, amely néhány új térképdarab mellett egy új, és rendkívül élvezetes plusz elemet hoz be a játék menetébe. Carcassonne - A Torony társasjáték + videós ismertető

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett