Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Max Payne 3

- - - - -

• Nem írhatsz ebbe a témába
6 hozzászólás érkezett eddig

# 1970221
adamsky

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 57 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaSolyomvari írta 2012.08.09, 21:14 -n:

A szabatosságot nem célszerű összekeverni a szavatossággal. Csereszabatosság nincs.

Hogyne lenne már? :o Szerintem ezt nem gondoltad át...
Legalább ne vidd félre szegény Freelancert. (Ha már osztjuk, ugye.)

# 1966198
Freelancer

keyser söze

• Fórumita
  • 106 Hozzászólás
Solyomvari
Köszönöm az észrevételeket, az "armadája" az "garmadája" akart lenni, de a g betű nem adta hozzá a nevét ( ezért nem este tizenegykor kell kritikát írni) az "aratni a halált" meg sima szleng, jelentése: mészárlásba kezdeni. ( Gépfegyverrel aratja a halált) A szabatost pedig felírtam, megjegyeztem, azt valóban elszúrtam.

# 1966106
Solyomvari

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 181 Hozzászólás
Köszönöm az ismertetőt! Érdekes volt olvasni még akkor is, ha a MP sorozat nem tartozik a kedvenceim közé.

Mivel azonban az lfg.hu-t a magyar nyelv szépségei iránt elkötelezett oldalnak ismertem meg, néhány dolgot tisztelettel szóvá tennék.

Egy akcióhősnek általában fegyvereke egész garmadája áll a rendelkezésére. Az armada valami mást jelent.

A szabatosságot nem célszerű összekeverni a szavatossággal. Csereszabatosság nincs.

Végül pedig "arassuk a halált"? Ezt szerintem nem gondoltad át kellőképpen.

# 1965898
Morak

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 596 Hozzászólás
Steel: You made my day! :)

Multit is játszod? Én kicsit n00bnak érzem magam még a kezdőknek fenntartott szervereken is, bár volt már jó néhány sikerélményem is. :D

# 1965862
Steel

Unknown

• Fórumita
  • 446 Hozzászólás
Nálam fényévekkel az év játéka, megérte várni rá. A régi részeket nem megismételte, hanem folytatta, mind hangulatban, sztoriban, egyebekben (elég volt a riméjkekből). Nagyon régóta nem játszottam ennyire jól megcsinált játékkal. Többször végigjátszandó, nagyszerű zenével, kiválóan optimalizált grafikával. A cikkben említett negatívumokkal nem értek egyet,viszont amit Morak is említett az valóban bosszantó volt egy kicsit.

# 1965829
Morak

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 596 Hozzászólás
Én 101%-osan elégedett vagyok. A helyszínváltás nem volt probléma - ha lesz folytatás akkor az a sztori szerint az USÁban lesz - ami igen, az az átvezető animációk elnyomhatatlansága. Komolyan bosszantó, hogy ugyanazt az átvezetőt MINDEN alkalommal elejétől a végéig muszáj teljesen végignézni! Aaaargh. :) (Még szerencse, hogy jók.)

Egy elégedett Max Payne 3 vásárlót olvashattak. :D

# 1965828
CikkBot

Régi fórumozó

• Admin
  • 4919 Hozzászólás
Nem voltak alaptalanok az aggodalmak, amik a Max Payne 3 első képanyagának megjelenésekor fogalmazódtak meg: a megváltozott külsejű főhős, és a gyökeresen új helyszín nyújtja-e majd azt, amit az ember elvárna tőle... Max Payne 3

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett