Akinek van saját weboldala, és szeretné azt egyel több helyen népszerűsíteni, azon kedves művész urak/hölgyek jelentkezzenek nálam, itt, vagy konkrétan itt

# 1752364
Kelt 2010.06.20, 15:56
# 1748701
Kelt 2010.06.09, 19:52
A 21. század komplex webes ki mit tudja:
http://www.tehetsegesek.hu
Bemutathatod éneklésedet, hangszeres tudásodat, zenekarod alkotásait, tánctudásodat, ha van érzéked a költészethez beküldhetsz verseket, vagy akár prózai alkotásokat is. Ha inkább a képzőművészetben vagy tehetséges, mutasd meg a világnak festményeid, szobraid, vagy művészi fotóid, rajzaid. Ezeket árulhatod is az oldalon keresztül, csak amikor elküldöd tüntesd fel az árat is. Találsz az oldalon híres szerzők gyönyörű, "befutott" irodalmi alkotásait és művészek képzőművészeti értékeit.
Érdemes megnézni
http://www.tehetsegesek.hu
Bemutathatod éneklésedet, hangszeres tudásodat, zenekarod alkotásait, tánctudásodat, ha van érzéked a költészethez beküldhetsz verseket, vagy akár prózai alkotásokat is. Ha inkább a képzőművészetben vagy tehetséges, mutasd meg a világnak festményeid, szobraid, vagy művészi fotóid, rajzaid. Ezeket árulhatod is az oldalon keresztül, csak amikor elküldöd tüntesd fel az árat is. Találsz az oldalon híres szerzők gyönyörű, "befutott" irodalmi alkotásait és művészek képzőművészeti értékeit.
Érdemes megnézni
# 1736176
Kelt 2010.05.05, 13:35
Ezt az utogramm gyüjtős levelet án is megkaptam mér kétszer. Csal most gondolkozom hogy jobb is hogy nem válaszoltam eddig, ha annyire kell tőlem valami akkro nyugodtan lehet képet venni vagy rendelni nem? Az aláírásommal meg ki tudja mit kezdenek? Ezzel én is inkább óvatos leszek.
# 1736166
Kelt 2010.05.05, 13:14
Én egy olyan levelet kaptam meg már sokadjára, hogy a kortárs képzőművészetről gyűjtenek autogramokat.. Mivel alapvetően gyanakvó vagyok, ezért eddig figyelmen kívül hagytam, de ha már művészeti spamokról beszélünk..
# 1734436
Kelt 2010.04.30, 11:56
Nekem is leginkább azzal van bajom hogy ámerikába kéne küldeni a cuccost...
# 1734292
Kelt 2010.04.30, 00:53
Erről az oldalról nem tudok, de havonta egy-két levelet kapok new york-i galériákból, hogy meghívnak valami közös kiállításra. Máskor meg használt lemezekre vagy képeslapokra akarják kinyomtatni a képeimet, amit aztán valami manhattani garázsgalériában tartott artbulin eladnának. Ja meg van az is, hogy csilivili albumot szerkesztenek amibe bekerülhetek ha vírítok valami lóvét... nem mondom, hogy kamuk ezek, csak a devartról próbálják összespamolni a művészeket a rendezvényeikhez. Ha Amerikában élnék még buli is lenne...
# 1734289
Kelt 2010.04.30, 00:45
-Max- írta 2010.04.30, 00:01 -n:
Mármost ez direkt linkel ugyanarra, mint eggyel alább, a katalin77 alatt olvasható reklám?
Kösz hogy szóltál Max, nem tudom mi történt valószínűleg összekvertem véletlen a linkeket, bár még mindig nem értem, hogy jött össze ugyanaz...
szóval amiről írtam az előbb:
Drawgasmic
(elméletileg most jónak kell lennie)
# 1734274
Kelt 2010.04.29, 23:01
Mármost ez direkt linkel ugyanarra, mint eggyel alább, a katalin77 alatt olvasható reklám?
# 1733921
Kelt 2010.04.29, 07:47
Üdv!
Kicsit kétségek közepette írom a kommentet, inkább tanácsot kérnék a következő oldallal kapcsolatban:
Drawgasmic
Pár főbb info: az oldal egy kiállítási lehetőséget hirdet melynek részleteit az oldalon meg lehet találni, de a lényeg hogy a kiállításra nevezni kell és valamilyen procedúrán megy keresztül a nevezésben leadott portfoliós anyag, értesítenek és saját stílusban kéne beküldeni a kiállításra szánt munkát. (ha bekerülsz a kiállításra akkor van párezer forintnak megfelelő nevezési díj is). A kiállítás egy éjszakás, viszont fő célja az eladás (olyan kört is hívnak meg a kiállításra melynek van rá pénztárcája).
A kérdés: nem tudom mennyire vehető komolnyak az oldal, már csak a youtubos videó miatt is...
(Ez azért fontos nekem, mert az akció kurátora keresett fel e-mailben, hogy a kiállításra nevezhetnék mert tetszenek neki a munkáim... nem tudom hogy a levél spam volt-e vagy sem)
Ráadásul a shipping cost em olcsó dolog
Kicsit kétségek közepette írom a kommentet, inkább tanácsot kérnék a következő oldallal kapcsolatban:
Drawgasmic
Pár főbb info: az oldal egy kiállítási lehetőséget hirdet melynek részleteit az oldalon meg lehet találni, de a lényeg hogy a kiállításra nevezni kell és valamilyen procedúrán megy keresztül a nevezésben leadott portfoliós anyag, értesítenek és saját stílusban kéne beküldeni a kiállításra szánt munkát. (ha bekerülsz a kiállításra akkor van párezer forintnak megfelelő nevezési díj is). A kiállítás egy éjszakás, viszont fő célja az eladás (olyan kört is hívnak meg a kiállításra melynek van rá pénztárcája).
A kérdés: nem tudom mennyire vehető komolnyak az oldal, már csak a youtubos videó miatt is...
(Ez azért fontos nekem, mert az akció kurátora keresett fel e-mailben, hogy a kiállításra nevezhetnék mert tetszenek neki a munkáim... nem tudom hogy a levél spam volt-e vagy sem)
Ráadásul a shipping cost em olcsó dolog
# 1731808
Kelt 2010.04.23, 15:20
Sziasztok!Egy remek külföldi online galéria,sok magyar kortárs művésszel:www.artabus.com
# 1730049
Kelt 2010.04.19, 11:31
Adventures of the League of STEAM - "Monkey Business"
ez pedig a csatornájuk: League of STEAM channel
(a favorite-ek között is van némi nyalánkság)
ez pedig a csatornájuk: League of STEAM channel
(a favorite-ek között is van némi nyalánkság)
# 1717771
Kelt 2010.03.16, 11:04
# 1713708
Kelt 2010.03.05, 15:57
igaz- igaz
# 1713417
Kelt 2010.03.04, 21:37
# 1713334
Kelt 2010.03.04, 18:57
Nem azt mondtam hogy mind jó és f***a, de sokat úgy raktak be, hogy a mai borítókhoz képest szar, sőt van jó pár olyan is, ami szerintem teljesen korrektül, jól meg lett csinálva: a már említett kutyás (16.), akármilyen gusztustalan a disznós is üt (12.), vagy a célzottan "pikáns" (7.) csak néhány...
# 1712993
Kelt 2010.03.03, 21:48
lazíts 
sok mindenben igazad van, de azért mondjuk #2 vagy Heino feje.... a kárátézós power of god atyáról nem is beszélve
van mögöttük biztos sok jó zene, de azért - éted
sok mindenben igazad van, de azért mondjuk #2 vagy Heino feje.... a kárátézós power of god atyáról nem is beszélve
van mögöttük biztos sok jó zene, de azért - éted
# 1712853
Kelt 2010.03.03, 16:24
MAI SZEMMEL tényleg röhejes jópár darab, csakhogy valahogy fel nem tudom fogni miért lenne szarabb azért egy lemezborító mert közvetíti a lemez stílusát, tartalmát. Arról nem is beszélve, hogy jónéhány együttes majdnem "noname" kategóriás, azaz csak a mai piacon ezerszer gagyibbat találni, valószínűleg nagyobb költséggel előállítva. És akkor hozzáteszem ebből kiindulva: a pénztárca is megszabja, mi kerül fel és milyen minőségben a lemezre. Mivel van itt tapasztalattal rendelkező grafikus, tudja hogy én mit a témában kontár, laikus személy miről beszélek (írok).
Ráadásul inkább szól a gyűjtemény egy adott korosztály ízlésének a lejáratásáról, mint a legsz@rabb borítók összegyűjtéséről. Eléggé leredukálták a zenei orientáltságot - szerintem.
Ráadásul inkább szól a gyűjtemény egy adott korosztály ízlésének a lejáratásáról, mint a legsz@rabb borítók összegyűjtéséről. Eléggé leredukálták a zenei orientáltságot - szerintem.
# 1712686
Kelt 2010.03.03, 10:51
A legrosszabb lemezborítók
Épp a nyertes szerintem nem is rossz, meg a két kutya sem, de vannak mesterdarabok - a Battleaxén például zokognánk a röhögéstől az art erpégé hun is, nemhogy elfogadott projektként pénzt adjunk érte.
Bár lehet, hogy a gitáros rajzolta.
Belőve.
Épp a nyertes szerintem nem is rossz, meg a két kutya sem, de vannak mesterdarabok - a Battleaxén például zokognánk a röhögéstől az art erpégé hun is, nemhogy elfogadott projektként pénzt adjunk érte.
Bár lehet, hogy a gitáros rajzolta.
Belőve.
# 1710504
Kelt 2010.02.25, 09:05
# 1709914
Kelt 2010.02.23, 15:27
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére