(Far away, long time ago in a galaxy...)
Réges-régen felhoztam valamelyik topikban (itt a művészetin, de évekkel ezelőtt), hogy az anthroknál mennyire szabály hogy a figura mely testrésze mennyire emberi illetve állati. Konkrétan a másodlagos nemi jellegekre tértem ki és a nő(stény) anthrokra. (Akkor nem néztetek túl szép szemekkel a "megnyílvánulásomra"

)
A téma azért jutott megint eszembe, mert a Twilight-paródiában (Vampires suck) ellövik az akkor felhozott poénom (nem, én nem látok semmi összefüggést az akkori hozzászólásom és a filmbeli poén közt) - Jacobnak 8 mellbimbója van.
(a film egyszer megnézhető, kb olyan súlyú mint a Horrorra akadva és a többi ilyen jellegű paródia)
Szerintetek mennyire forgatná fel a kis tinik lelkivilágát, ha mondjuk a nagyobb internetes képtárakon (mint pl. a DA, vagy a kifejezetten anthrokkal és furrykkal foglalkozó FA) vagy akár itt tömegével jelennének meg az ilyen látásmódon alapuló rajzok (ja és igényes rajzok!)
(kicsit spoilerkedés, de nem bírtam ki, amint megláttam a jelenetet, rögtön ez jutott eszembe

)